America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Build AmericasArmy
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2995 MHz with 1023MB RAM
Video: Radeon X1950 Pro (6783)
General protection fault!
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
írj ha nem ez a probléma... ha nem ez, akkor a videódriverekkel kéne machinálnod
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
2.8.3-at szedtem le (De igazad van, ezt elfelejtettem leírni)
És mégegyszer köszi, remélem ez segíteni fog, ha egyszer hazaérek majd ki is próbálom.
Szerintem ez segíthet a problémádon:
"Játék elején induló intro eltüntetése
Az Armyops.ini állományban található egy sor:
LocalMap=Entry.aao
Ezt kell módosítani erre:
LocalMap=Entry2.aao
"
Amúgy használd a legfrissebb AA verziót. Vagyis a 2.8.3-at
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Volna egy kérdésem, hátha tud rá valaki válaszolni. Úgy döntöttem, hogy újra elkezdek armyzni. (Utolája azt hiszem, hogy a 2.3as verzióval játszottam). Rendben fel is települt, de elindulnia nem sikerül. Bedobja a kép közepére az America's Army logót. A háttérben fut az AA.exe, de innen tovább nem jut. Nem tudom mi lehet a gond. A kérdések elkerülése végett a konfig: Intel Dual e6760 2,66 gHz, nvidia 8800 gt, 2 giga ram. Szóval ez nem hiszem, hogy gondot okozna.
A segítséget elõre is Köszönöm!
Ekkor már rég nem volt linuxra AA (legalábbis a játék része)
Uccsó linux verzió, -tudtommal- a 2.5 volt.
Ugyan annyi csaló maradt, de 2 kis szolgáltatást és a vele járó 2 háttérben futó alkalmazást eredményezi ez a pbsvc.exe. Meg a kezdetekben kisebb laggokat, de mamár tûrhetõ...
Egye fene lekopogom, mert mostanában gyakran cod4-eztem, és ami csalómennyiség ott van, hát az durva. Kb tázada az AA-ban játszó csalók számának.
És semmiféle idegesítõ bugot/menühibát nem javítottak az elõzõ verziókból. Ugyanúgy megvannak a régiek.
Csak tudnám minek írnak nekik olyan szorgalmasan az emberek. Miért adnak jó tippeket. Miért mondanak jó elképzeléseket az idióta DEVeknek.
Szarnak ezek az egészbe... meg van nekik hagyva, hogy legyen legalább 2-3 új verzió/év, a többi meg pb/és az adminok dolga.
nagyjából elolvastam az utolsó 50 hozzászólást, így kicsit félve teszem fel a kérdést <😄>😄>
Szóval, utoljára mikor még aktívan játszottam, azt hiszem 1.9, esetleg 2.0-át írt ki verziószámnak 😉. Linuxon mostanában elõvettem a 2.3-at (ennél feljebb csak windowsra van), de úgy gondoltam, egye-fene megnézem a legújabbat.
Fel is raktam egy windowst, de az van, hogy nem tudok belépni semelyik szerverre, hármat-négyet változik a kép töltés közben és visszadob az AA browser részre, közben semmit nem ír ki, egy fia hibaüzenet sincs. Valami pbsetup.exe nevû okossággal frissítettem a dolgot, de fenti jelenet játszódik le utána is.
Hol a hiba? <#confused>#confused>
(amúgy baromi furi a felület a 2.3-hoz képest)
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Sehol nem találok leírást... mi változott az új verzióban?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
<#nyes>#nyes>
Én már lassan 2 hete nem AA-ztam. És nincs is tervben, hogy akarnék.
az aao.hu oldalról töltöttem le telepítettem. Elõtte a TEMP és TMP
változóknak a helyét megváltoztattam de mikor a telepítés végéhez ér azt írja hogy a rendszer nem találja az adott file-t. De nemtom milyen file-t 😞 ha valaki tud erre valamit pls szóljon.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
http://gallery.mobile9.com/f/154474/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezt a telepitesi faq-ba felvehetnetek 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Nagyon egyszerû, fogod magad és átírod a környezeti változóknál a TMP és TEMP útvonalát egy olyan meghajtóra, ahol garantáltan van elég hely.
Segítek: Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok, majd a speciális fülön kattintva a lap alján rányomsz a "Környezeti változók" gombra.
A feljövõ ablakban a felsõ és alsó részen is kiválasztod a TEMP és TMP változót és átírod (Szerkesztés) a neked megfelelõre."
bocs, nem hagyhadtam ki
Most mit csináljak?
Legalább a kill/killed konzolbugot. Nem, lehet, hogy ti 2.8.3.1-el játszottatok<#confused>#confused><#nevetes1>#nevetes1>
Vagy, ha észreveszitek, miért nem javítják ki...
ezt a játékot egymillió ember teszteli, mielött kijönne, de egyik sem tesztel, csak játszik
Köcsög!<#mf1>#mf1>
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
a 203-assal a bábura, a keretben. az at4-el a helikopterroncsra, a bdr-el vagy mivel, meg a zöld téglalapra, amit õk bunkernak hívnak.
Ha az uccsót (bunkert) eltalálod, de azt írja, hogy nem találtad el, az azért van, mert ezt a játékot egymillió ember teszteli, mielött kijönne, de egyik sem tesztel, csak játszik. 😄
Nem tudja vlki hogy mi van az aao.hu szerverrel,nem lehet letölteni a 2.8.3-at 😞?!
Üdv All
elõre is thxxx