America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiburon26
semmi ötlet?<#rolleyes><#shakehead><#sniffles><#kuss><#help><#wilting>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
hali!segitsen valaki!inditásnál ezt a critical error üzenetet kapom:
Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2995 MHz with 1023MB RAM
Video: Radeon X1950 Pro (6783)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

CSUKA
www.AAO.hu

írj ha nem ez a probléma... ha nem ez, akkor a videódriverekkel kéne machinálnod

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Köszi. Az van, hogy a drága munkahelyemen le van tiltva az aa.hu...
2.8.3-at szedtem le (De igazad van, ezt elfelejtettem leírni)

És mégegyszer köszi, remélem ez segíteni fog, ha egyszer hazaérek majd ki is próbálom.
CSUKA
www.AAO.hu -ról egy kis részlet. A faq-ban találtam, -milyen meglepõ- 😄

Szerintem ez segíthet a problémádon:

"Játék elején induló intro eltüntetése
Az Armyops.ini állományban található egy sor:

LocalMap=Entry.aao

Ezt kell módosítani erre:

LocalMap=Entry2.aao
"

Amúgy használd a legfrissebb AA verziót. Vagyis a 2.8.3-at

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

SZiasztok,

Volna egy kérdésem, hátha tud rá valaki válaszolni. Úgy döntöttem, hogy újra elkezdek armyzni. (Utolája azt hiszem, hogy a 2.3as verzióval játszottam). Rendben fel is települt, de elindulnia nem sikerül. Bedobja a kép közepére az America's Army logót. A háttérben fut az AA.exe, de innen tovább nem jut. Nem tudom mi lehet a gond. A kérdések elkerülése végett a konfig: Intel Dual e6760 2,66 gHz, nvidia 8800 gt, 2 giga ram. Szóval ez nem hiszem, hogy gondot okozna.

A segítséget elõre is Köszönöm!
CSUKA
Sorry, de kb a 2.8.1 - .2 körül vezette be a pb -ha jól emékszem- ezt a kötelezõ pbprogit.
Ekkor már rég nem volt linuxra AA (legalábbis a játék része)
Uccsó linux verzió, -tudtommal- a 2.5 volt.

Ugyan annyi csaló maradt, de 2 kis szolgáltatást és a vele járó 2 háttérben futó alkalmazást eredményezi ez a pbsvc.exe. Meg a kezdetekben kisebb laggokat, de mamár tûrhetõ...

Egye fene lekopogom, mert mostanában gyakran cod4-eztem, és ami csalómennyiség ott van, hát az durva. Kb tázada az AA-ban játszó csalók számának.

CSUKA
<#nemtudom>

mumpic
Köszi, letöltöttem, ha eljutok egyszer odáig hogy windowszal bootolok, akkor kipróbálom 😊

CSUKA
nem lehet újratöltés közben ajtót csukodatni, alig lehet valakit beflashelni. Csak akkor hat a flash, ha közvetlenül beledobod az ellenfeled szájába, bugos lett a konzol (mert oda még nem sikerült az elõzõ verziókban bugot tenni), bugos lett a 203 (10/7x nem öli meg a telibetalált ellenfelet)

És semmiféle idegesítõ bugot/menühibát nem javítottak az elõzõ verziókból. Ugyanúgy megvannak a régiek.

Csak tudnám minek írnak nekik olyan szorgalmasan az emberek. Miért adnak jó tippeket. Miért mondanak jó elképzeléseket az idióta DEVeknek.
Szarnak ezek az egészbe... meg van nekik hagyva, hogy legyen legalább 2-3 új verzió/év, a többi meg pb/és az adminok dolga.

CSUKA

mumpic
Pontosan mit töltsek le? A pbsetup.exe-t már próbáltam, végig is ment, és ki is írta hogy uptodate a punkbuster.

Zuluka
töltsd le a pb és futtasd le

mumpic
Sziasztok,
nagyjából elolvastam az utolsó 50 hozzászólást, így kicsit félve teszem fel a kérdést <😄>
Szóval, utoljára mikor még aktívan játszottam, azt hiszem 1.9, esetleg 2.0-át írt ki verziószámnak 😉. Linuxon mostanában elõvettem a 2.3-at (ennél feljebb csak windowsra van), de úgy gondoltam, egye-fene megnézem a legújabbat.
Fel is raktam egy windowst, de az van, hogy nem tudok belépni semelyik szerverre, hármat-négyet változik a kép töltés közben és visszadob az AA browser részre, közben semmit nem ír ki, egy fia hibaüzenet sincs. Valami pbsetup.exe nevû okossággal frissítettem a dolgot, de fenti jelenet játszódik le utána is.

Hol a hiba? <#confused>

(amúgy baromi furi a felület a 2.3-hoz képest)

N3TuddKi
inkább várd meg a következõ peccset. szerintem...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Vicking
Üdv!
Sehol nem találok leírást... mi változott az új verzióban?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

CSUKA
Tök más mint az AA. Az AA elvileg a valósághoz közelítene. Illetve a valóságos amerikai IQlight emberekhez, katonákhoz közeledik, de mind1. CoD-ban túl sok mindent csinálhat egyszerre a karakterünk (nem is egy kategória az AA-val). AA-ban viszont egy sor dolgot letiltottak, ami bugot nem tudtak kijavítani. Gondolom egyre több amerikai dolgozik rajta, ezért lesz egyre szarabb. Ha lesz CCCP Army, és u.ilyen tempójú/elvû játék lesz, akkor majd azzal fogok játszani. Na nem mintha szeretném a komcsikat, csak az amcsi agymosós baromságokkal telelett a tököm. 😊

<#nyes>

<#vigyor4> Én próbáltam,nem is tudom milyen rangig vittem,de eléggé irreális volt...Mondjuk nem rossz game.Kedvencem a sniperkedés...

CSUKA
Tedd azt amit én... játsz CoD-ot! Várd meg amíg kijön egy értelmes AA verzió! Ez kb a 4-es meteró átadásával lesz egyidõben, de legalább nem idegeskedsz rajta annyit...

Én már lassan 2 hete nem AA-ztam. És nincs is tervben, hogy akarnék.

MaxPayne
Valaki Help pls

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
De azt nem értem milyen file-t nem talál telepítésnél?
az aao.hu oldalról töltöttem le telepítettem. Elõtte a TEMP és TMP
változóknak a helyét megváltoztattam de mikor a telepítés végéhez ér azt írja hogy a rendszer nem találja az adott file-t. De nemtom milyen file-t 😞 ha valaki tud erre valamit pls szóljon.

CSUKA
Tuti, ez is bugos... <#nevetes1>
http://gallery.mobile9.com/f/154474/

Sadist
Ha találsz szervert, akkor de.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MaxPayne
Régi verzióval, a 2.8.2-vel nem tudok már játszani ugye?

nem, régi nóta
repro
26 új üzenet.. új peccs?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Dehogynem van, csak be kéne mászni admin felületre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Oszinten mondom, en mar azt se tudom hogy kene. En meg a jo oreg kezi html szerkesztest csinaltam. Meg szerintem jogosultsagom sincs mar.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MaxPayne
Most elkezdte a telepítést de a végén azt írja ki hogy a rendszer nem találta a könyvtárt, és kilép. Valami más gond lehet.

Köszi!Valahogy mégiscsak letöltõdött.
Sadist
Mintha neked nem volna hozzáférésed a FAQ-hoz <#mf2>

MaxPayne
De mi ez a TMP és TEMP változó? vagy mit kell változtatnom hogy tudjam telepíteni a játékot? 😊

MaxPayne
Köszi szépen a segítséget. 😊

Mighty
Sracok ott az aao.hu-n!

Ezt a telepitesi faq-ba felvehetnetek 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSUKA
25 hzzászólással lejjebb... :

"Nagyon egyszerû, fogod magad és átírod a környezeti változóknál a TMP és TEMP útvonalát egy olyan meghajtóra, ahol garantáltan van elég hely.

Segítek: Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok, majd a speciális fülön kattintva a lap alján rányomsz a "Környezeti változók" gombra.
A feljövõ ablakban a felsõ és alsó részen is kiválasztod a TEMP és TMP változót és átírod (Szerkesztés) a neked megfelelõre."

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
nekem így jó volt,nem tudom nálad miért baszakodik
MaxPayne
Pls help

MaxPayne
Azt csinálom 😊 de másik meghajtóra hivatkozik hogy kevés a hely.

bardocz
kicsomagolod winrarral akárhova,és onnan telepíted
bableves jó lesz...
bocs, nem hagyhadtam ki
MaxPayne
Tudtok segíteni telepítésben? az a gond hogy kicsomagoltam mert másik meghajtóra akarom telepíteni mint amit alapból megad de nem engedi mert azt írja kevés a hely, pedig van 13 Gb szabad hely és a másik meghajtóra akar folyton telepíteni amin télleg kevés a hely, de megadom neki a másik meghajtót amin 13 GB hely van és az sem jó neki.
Most mit csináljak?

CSUKA
De most komolyan<#nemtudom>, hogy nem vettétek észre <#confused><#confused><#vigyor4><#wow1><#guluszem1><#merges2><#mf1>

Legalább a kill/killed konzolbugot. Nem, lehet, hogy ti 2.8.3.1-el játszottatok<#confused><#nevetes1>

Vagy, ha észreveszitek, miért nem javítják ki...

Marvin

ezt a játékot egymillió ember teszteli, mielött kijönne, de egyik sem tesztel, csak játszik

Köcsög!<#mf1>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
3 dologra kell lõni. És 3 féle fegyverrel.

a 203-assal a bábura, a keretben. az at4-el a helikopterroncsra, a bdr-el vagy mivel, meg a zöld téglalapra, amit õk bunkernak hívnak.

Ha az uccsót (bunkert) eltalálod, de azt írja, hogy nem találtad el, az azért van, mert ezt a játékot egymillió ember teszteli, mielött kijönne, de egyik sem tesztel, csak játszik. 😄

MaxPayne
Megtudjátok mondani hogy a trainingbe mikor odaérek a fegyverhasználatokhoz, ott az utolsó a gránátvetõk. Ott soha nem tudom teljesíteni a küldetést mert nemtudok betalálni a bunkiba ahol a bábú van. Valaki el tudja mondnai hogy hova kell célozni vagy hogy kell csinálni?

Sziasztok!

Nem tudja vlki hogy mi van az aao.hu szerverrel,nem lehet letölteni a 2.8.3-at 😞?!

Üdv All

CSUKA

CSUKA
:\Program Files\America's Army\Maps

valaki linkeljen már be Ingame screenshotokat vagy adjon direkt linket plz
elõre is thxxx