America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a fasz beképzelt barom hármunkat akart kihívni úgy,hogy egyedûl van egy pályán.Ez egy PÖCS

lóbébi
Nem bombázhatták le mert ott volt még a sok titok amit feltétlenül nem hagyhatták ott!Sajnos sok mindent ferditenek az amcsik mert ugyanolyanok mint a ruszkik!Ezt elhiheted nekem mert soha nem tudjunk az igazságot!Visszatérve a szimulátorhoz.Valóban igazad van hogy nem három hanem négy display van a müszerfalon amit tényleg élethû.Ez nem vita kérdése és elismerem.

lóbébi
én ismerem ezt a köcsögöt!!!!!!!tiszta bunkó beképzelt kiskölyök!mit csinált?

ZsozS
Szia Kisbruno!
A kérdésedben benne volt a válasz

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Meg a 10th Mountain Division történetét.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Bridge, Hq-raid, FLS, SFCSAR, egyelõre 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ki a fasz az a D-ATC18?

Negwar
ja emlékszem bár asszem lebombázták és nem küldtek emebereket de ebböl nem nyitok vitát lehet rosszul tudom😄.
És igaz mert a B-2 es pilotafülkéjéröl még most se lehet semmit tudni. Az is ritka ha a gépet a a szebbik felénél fényképezik (a hajtómüvek miatt). Bár azt nem értem ha egy belsö fénykép miatt miért veszne el az elönye hisz mit lehetne látni rajta: max 3 vagy 4 töbfunkcios kijelzöt és kész 😊

\"This is a good day to die!\"

lóbébi
Légy egy kicsit türelmes!Én az vagyok!

Kedves G, na miket fordítottál le? Hogy én azt már ne fordítsam...
lóbébi
Tudok a ujságról és végig kisérem a gép alakulásától.Van egy nagy érzésem mert ez a gépnek a fülke annyira titkosak mert lopakodó vadászgép.Gondoljunk csak bele hogy ha megmutatják a fülke belsejét akkor hova lenne a gép elönye.Még a F-117 meg a B-2 repülögépnek a paraméterei nagyon homályosak mert sokszor ferditenek az amerikaiak.Remélem még emlékszel hogy Horvátországban lezuhant egy F-117-es gépük.Tudod mit csináltak vele az amerikaiak?azonnal legspeciálisabb kommandósokat küldték az helyszinre (felér egy katonai századdal!!!!!) hogy mindent amit tudtak elvittek és a gépet úgy robbantották fel hogy még a speciális festéket is kiégeti.Egyik gyerekkori barátomtól tudtam meg mivel õ a tucsoni katonai repülögépparknál melózik ahol éppen felesleges harci gépeket tárolják.Mi a véleményed?

[Rush]
Most mér'?
Csak segítek nektek, jó kis beállítások, nem?

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
GJ G 😊 csak így tovább 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Negwar
Ezt nem tudtam, már mit hogy még mindig tikos hiszen egy csomo újság leközölte a müszerfal fotokat. Egyébként szerintem ma a legjobb szim (bocs a reklámért de ez is hadsereghez tartozik)Il-2 lock on de az utobbihoz fuzios erömü szükséges :-(

lóbébi
Elég nagy rakás szar és nem tetszik a grafikája sem de azért élethû a kezelése.Tudomásom szerint még titkosak a mûszerfal felépitése ha jól megjegyeztem akkor F-18-sal hasonlitanám.Összegezve 10-es skálán 5-öst adnék a grafika miatt.

Gyadi
Gyere most, mindjárt jönnek a többiek is remélem.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Negwar
Most jövök a hit serveröl, SEHOL SENKI mikor lesz game?

Gfreiter
Patacsi mester, mail ment kendnek

Negwar
😄 ezért kell mindig zsozs-al lenni és akkor nincs vele gond 😄 Egyébként milyen f-22 sim? valami új😛

Tikal
rush, az acom még nem megy, holnap fizetem a lét, délelõtt.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lóbébi
Milyen pálya van most?Én is megyek lassan oda csak elöbb kipróbálom a F-22 szimulátort.Kiváncsi vagyok rá.

Gyadi
Hehe, ez már csak így van, én is már félek tõle, de most tudom hogy nem lesz este szal gyorsan megyek játszani, és tudom hogy nem fog lelõni 😄DDDDD
Najó, nem leszek genya 😄

lóbébi
Szia!Igazad van!Nem irtam bövebben.Hát a neve mellett ha jól látom egy csontvázfejet tett.Azért vall rá mert amikor gamázunk mindig engem talál meg és kiiktat!

Gyadi
Mit csinált ZsozS?
Picit le vagyok maradva 😄 😄

lóbébi
Sziasztok!
Zsozs!Tetszik amit csináltál és rád vall!

ZsozS
Üdv mindenkinek!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Negwar
jaaaa jo van na, én meg itt fölöslegessen dicsekedek 😄

patacsi HUN
[email protected]
hooah 😄
G-vel egyeztess mit csinált meg eddig 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
Mármint a film volt meg ratyi minõségben sry 😄

Negwar
Nekem kivállo minöségben van meg és nagyon otvan mikor a háttérben a samurajok bele orditanak ja és az egész album

Gyadi
Mert a zenéje megvan, meg már le is töltöttem egyet, de nagyon gány minõségû volt szal inkább letöröltem 😞

Helló!
Hogy szegény G-nek legyen ideje az exére, én is lefordítanák párat, csak mondjátok meg, hogy mit és hova.
Way, NO
Negwar
Neeem nincs sajna😞

Gyadi
Jelentem szörzsan', már megtettem tegnap 😄

patacsi HUN
húzás regisztrálni és tesztelni az americasarmy.hu fórumba 😉

patacsi HUN
eegen 😊

Free
UA. mint a Szerver IP???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gyadi
A film nincs meg dvd ripben véletlenül? 😄

Free
Gyerekek milyen IP n van a HIT TS????

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Negwar
Strahd! Szoktál dc -zni nekem megvan a last samurai film zenéje 😛 Én is nagy samuráj örült vagyok😊

Strahd_
De Slow mester ez is lehet .)

Strahd_
nálunk is most van lesz volt .))

Strahd_
Slow .) alkos nekem uj logot 😄 ez legyen benne 😄

meg a nevem is szoval érted olyan jo legyen .)

repro
bákker nálunk is van most infrastruktúra ellenõrzés.. le kellett szednem a WinZippet

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
Én is azért kell a zene hoyg alkotni tudjak 😄 zene nélkül ncins alkotás 😄 erre törlték a gépemröl a 3 giga mp3 -aimat .)

Strahd_
Azszem megnézem 3. szor is .)

repro
honnét a gánybó tudnám fejbõ??? bázze én dolgozom!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
Last Samurai zenéje kell nekem .)

Strahd_
.) és mi lenni cime?

repro
van

N0 TXT TLK PLZ!4!