America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
van hely ahonnan ingyé webesen le lehet tölteni mp3 akat? .)

Játszani valaki HIT szerveren?Én fent leszek és várok...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Hadd tippeljek... Mikulás?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
miért csak igazat irtam .))

Strahd_
de én nem tudok törölgetni .)

repro
Küldj valami elérhetõséget privátba plz.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
na te aztán értesz a marketinghez
jön egy jelentkezõ, arre rögtön Lküldöd egy másik klánhoz

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
RUSH MAR MEGINT CSITELZY VAZZEG????

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Strahd_
nem szeretnek engem a forumok 😞

patacsi HUN
látom 😄 szted ki adta hozzá a képet, meg a jogot 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_

Gfreiter
Regeltem 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Na meek, mer 20 perc és itt az asszony, én meg még csak most keltem nemrég 😊

Gfreiter
Ja, Móricz Zsigmond körtérre gondoltam. De elõtte hívd fel, hogy menni gempa, mert én már régen voltam ott, de azt tudom, hogy ki tudtam fizetni 😊

patacsi HUN
- az gáz 😞
- telefonon... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Moszkváról 61-es vili körtér, onnan meg 3-as busszal kb 4-5 megálló, vagy 18-as vili körtér, és 3-as 😊

Strahd_
Mert hol a picsben van a budafoki ut? ne káromkodj 😄

nekem nincs autóm .) lábbuszal kell megoldanom az odajutást .)

Gfreiter
Sokba fog fájni. Mér nem mész a Gold Crown-ba, az sztem biztos olcsóbb. Budafoki úton van.

Gfreiter
Nem vok láma, csak rájöttem, hogy végülis nekem sincs most szükségem kötöttségekre, viszont örülök, hogy láthatom néha, szal megdumáltuk, hogy haverok vagyunk és kész, aztán ha lesz belõle valami, akkor lesz, ha nem, nem. Persze néha átlépjük a haver-vonalat... És rájöttem, hogy ez így tökéletes a jelen helyzetben.

Strahd_
Mert holnap is be kell jönnöm dolgozni azért 😊

meg nem tudom hogy folglajak bowling pályát estére a Mamutban 😄 meg hogy mibe fáj majd...

Strahd_
Prim indult ezen öket keresd.

patacsi HUN
méé vagy dühös ???

Strahd_
Nézd meg a listákat.. a legtöben a TWL en indulnak
Team Warfare League

Strahd_
láma vagy... nicns neki barátja? vagy erre jo vagy? ocs csak én vagyok dühös megint 😄

CB = ClanBase (http://www.clanbase.com)
ESL = Electronic Sports League (http://www.esl-europe.net)

Bar valojaban olyan klan erdekelne, aki az elsoben indul inkabb :-))
Gfreiter
Ma megint jön a lány, mert hó van, és nem tud hazamenni egyedül (kocsival), szal elõtte feljön egy kv-ra, utána hazaviszem, majd hazajövök, és utána esküszöm legalább még 3 pályát lefordítok, és akkor 4 pálya készen lesz, mert a Bridge kész van, de mielõtt elküldöm, még át kéne néznem, mert a tesztelésnél láttam pár hibát. Amúgy két dolog van: a szöveget nem 100%-osan fordítottam szó szerint, de hát ezt nem is szokták, szal volt egy-két dolog, amivel a sztorit kicsit izgalmasabbá tettem (más szóhasználat, stb.), a másik, hogy a szöveget rendezgetni nem nagyon tom, lévén szaros notepad, amivel írom, szal ez majd rátok vár 😊

patacsi HUN
regisztráljatok...

Gfreiter
nem

Gfreiter
nem

patacsi HUN
ja van már szinkódlopó progim, azzal alakírom délután... 😊
#30679 G kifogásember... 😉

Strahd_
de remélem nemet mondtál.

Strahd_
csunya szine van 😊

Gfreiter
Én má teszteltem! Egyébként ma télleg megcsinálok még néhány pályát, csak tegnap is, amikor neki akartam ülni, jött egy haverom, hogy fordítsam le neki az önéletrajzát, amikor meg elment, akkor meg a (volt?) barátnõm hívott, hogy iszunk e egy kv-t, meg hogy segítek e lemosni a kocsiját...

patacsi HUN
americasarmy.hu fórum tesztre fel mindenki plíííz 😊

Strahd_
CB? ESL? .) mi nem én legalább is nem tudom mik ezek .)

Strahd_
EZ ISTENI VOLT 😄

Sziasztok, erdeklodnek van-e olyan klanba tagfelvetel, amelyik sokat jatszik kulfoldi kupakban (CB, ESL)?
[Rush]
Én még nem pöcsöltem vele, ha gondolod írd be a többieknek, hogy kell.....

hTTp://ror.hu/

[Rush]

Pont ez kellett nekem.....thx ! 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[Rush]
Akit érdekel....AAOconfigurator

Ez buta...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_