America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lóbébi
Jó éjszakát mindenkinek!

lóbébi
Igaz hogy teljes igazságot nem tudhatjuk és pedig soha!Viszont egy kis bibi van az egészben!mert most jutott eszemben.Mi van akkor hogyha B-2 és F-117 bombázóval bombáznak akkor az összes ruszki radarállomás érzékelte volna?Mégha 5 perc becsapodás elött?Lehet még sok kérdést feltenni!

Lett volna idõ a válaszra...A rakétákat kb 20 perccel a becsapódás elõtt észlelték volna akkoriban,a repülõket meg jóval korábban.De szerencsére ezt nem tudhatjuk meg. Manapság viszont már inditás pillanatában észlelik a mûholdak.
Jah végülis mindenhova telepitettek ahova tudtak 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Úgy nevezett elsõ csapás után nem hiszem hogy ruszkik el tudják-e inditani a válaszcsapást mert annyi atombombát kapnak hogy ruszki elnöknek nem lesz ideje megnyomni a gombot.Ne felejtsd el még a Déli-Sarkot sem!!!!!!Ki tudja hogy amerikaiaknak van ott a támaszpontjuk?

Már ha csak abba belegondolok hogy Magyarország kapott volna a NATO-tól 20-25 atomot (minden jelentõs város) ,akkor képzeld el hogy az USA mennyit szivott volna.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Mekkora lehet már pilótának lenni. Otthon asszonynak biztos te vagy a legnagyobb császár a világon 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Amennyi atomot kaptak volna vissza a ruszkiktól...nemhiszem hogy akárhová is visszatérhettek volna...max afrikába.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Ez nem a NASA-nak valami kísérleti fejlesztése? Olvastam egy cikket valahol, és valami hasonló izé volt a képen(grafikán).

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Szerintem retúrjegyük volt mert annyi támaszpontjuk van a világon hogy nem is tudnád elképzelni.Beleértve az 51-es körzetet!!!

Ez egy UCAV?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Ez meg milyen gép?Bõvebb tájékoztatást kérek errõl!Köszi

Jaja....ezen még nem volt katapult ülés...fölöslegesnek itélték....az esetleges atomtámadásnál a jegy ugyis csak odafele szólt volna.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ZsozS
Ezt skubizzátok!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

lóbébi
Ezek a B-52-es bombázógép elsõ és másod pilotája!Gondolhatod hogy milyen kicsi a hely és hogy tudnak kiugrani gépbõl amikor vészhelyzet van.Belegondolni rossz.

Igeeen 😊)) Nem gondoltam hogy ilyen kicsi a hely abban a behemótban.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Ezek kik, és mit csinálnak?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha már a bombázóknál tartunk...B52?Kiváncsi lennék annak a belsejére is 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Free
Nézd a szobám az 1,9m szer 3,6 m
Szóval az sem férne be ....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Khm...

Tikal
a b-2 lehet befér, az csak kétszemélyes 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lóbébi
Van olyan B-1-es bombázógép amely a müszerfala hogy már digitalizálva van!Vagyis 4 dispaly van a müszerfalon.Tudtommal már átalakitották és jobb hajtómüvet kapott.Ezt a gyerekkori pajtásom mondta aki kint él Tucsonban.Ott van az USAF,US.MARINES,US.NAVY gépei konzerválva.Vagyis ott melozik és ezt látott.Én meg el is hiszem.

Tikal

Free
Jó jó de nem fér be a szobámba

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Akkor kérek egyet csak úgy, mondjuk húsvétra 😄

lóbébi
igazatok van mert mérgemben irtam!

mert ezt nem értettem.

rezes
mert ertelmetlen amit irtal

Fonok.Ki az a corporation?

Tikal
B-1 pilotafülke, egyébként ez a gép joval régebbi konstrukcio, tudtommal a tipusnak ma már nem is szánnak olyan nagy szerepet, egyszerüen nincs rá szukség

lóbébi
Miért ismételtél meg?

lóbébi
Ez jó!!!!Remélem fogkefével!😊)))

Miért nem álltál ki vele mert én is szeretnék "szeretném" egyszer úgy valagba rúgni hogy büdös életben soha ne armyzon ha lehet Zsozssal meg veled!Erre szavamat adom!

rezes
ne is torodj vele 2 het latrinapucolasra iteltem ugyhogy nem tud valaszolni

lóbébi
Pontosabban?

rezes
gyere fel tsre

lóbébi
Köszi a képet!Rendi vagy!Szeretném tudatni veled hogy van némi igazság benned de azért ez a kép kicsit át van variálva mert bizonyos dolgokat nem mutatják de azért ilyen a müszerfala.Sõt tudtommal nem ilyen a botkormánya.Szerintem a B-1-es rübülögépnek a koppintása?!Nem?

egy picit

rezes
kajak mamoros vagy

Gfreiter
Mitõ vagy beállva? Jófajta Kadarka?

benne vagyok

rezes
kisbruno szabotalta a mai klanwart ezert lefokozom es matol o lesz az uj tisztiszolgam

Gfreiter
Hol, s mikor próbálhatom ki?

ezt nem teljesen értem,de lehet,hogy azért mert egy picit be vagyok álva.

Tikal

lóbébi
Ne hari hogy tényleg csúnyán irtam mivel ez a PÖCS tényleg rontja az armyzosok élvezetét!Nem volt rossz napom és kivánom neked hogy ne ismerd meg!

Tikal
a fülke nem olyan fontos, bár ad némi infot, a lényeg ugyis a több tucat számitogépben van, no meg a gép sárkányában stb...

B-2 pilotafülke

lóbébi
Benne vagy?Lehet toborozni!!!!!!Már várom hogy mikor jelentkezik ez a PÖCS!

Gfreiter
Rossz napod volt Lóbébi? Idegesnek tûnsz...

lóbébi
Miért nem álltál ki vele mert én is szeretnék egyszer úgy valagba rúgni hogy büdös életben soha ne armyzon ha lehet Zsozssal meg veled!Erre szavamat adom!

lóbébi
A titkos adatok nem feltétlenül a felszereltségre, hajtómüvekre jelenti hanem a müszerettségre is vonatkozik.Miért?Avatlan szemek nem tudja megkülönböztetni a mostani és a titkos repülögép mûszereket mert általában 3-4 display látható.De ne felejtsd el hogy képernyõn kivül van más dolgok ami nem tartozik a nyilvánosság elött!!!Te is tudod?Ha van ellenvéleményed nyugodtan megteheted!Lehet vitázni!