America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Negwar
De isten mencs egy mai atom vagy bármien nagyobb hábórutol: Bár ez nem vonatkozik a teroristák vagy az arabok ellen amit pl az AA ban is csinálunk ugye bár

\"This is a good day to die!\"

Negwar
Persze azok sokkal nagyobb rombolásra képessek csak hogy azok atom támadásra készültek és nem hagyományos háborura, bár mostanság már átszerelik öket cirkáló rakéták hordozására is. És a tengeralatjáro legföbb ellensége a REPÜLÕGÉP 😄

Negwar
Nos szerintem is B-2 fontos szerep hárulna egy mai totális háboruban, de mivel nem áll elegendö számu B-2 a rendelkezésüker tuti bevetnék a jó öreg 52-est és a B-1 et is. ezeknek még a teherbirása is nagyobb mint a b-2 nek,és gyakorlatilag minden fegyvert bevethetnek roluk is csak nagyobb számban(lézer GPS stb)

Negwar
Nos igen elsöre tényleg nem lehet megkülönböztetni öket. Ez nem olyan széles mint az M1 és a torony is más alaku. De én még mindig nem tom 100% ra hogy melyik lehet. Talán tényleg a Chellenger és akkor azok meg az angol AH-64D-ék

Ezek milyen harckocsik?Elsõre M1-re gondoltam de az kissé más...szal az biztos nem.Egytlen tippem marad az pedig a Challenger.Talált?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tikal
háát, nem egészen, ez még ma is nagyon nehéz....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
b-2, de szerintem interkontinentálissal vagy tengeralatjárokkal, azok a legveszélyesebbek és õk a legerõsebek minden haderõnem közül.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szonár a hideg háború alatt is létezett,de azt is meg lehet téveszteni.Pl ha a keresett tengeralattjáró nem mozog,vagy csak nagyon lassan akkor a passzív szonárral nem lehet meghallani.Persze aktív szonárral észlelhetõ,de azt a célpont is meghallja hogy rápingeltek.Nagyon hosszasan lehetne még errõl dumálni.Szoval az a lényeg hogy mindennek megvan az ellenszere.A legbiztosabb terv is keresztülhúzható.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Szia!Csaknem a te kedvenced?

lóbébi
Hidegháborúban tényleg nehezen lehetett bemérni a tengeralattjárókat de most már mindent be lehet mérni mert minden hadihajón fel van szerelve különbözö szonárral!Olyan szonár is létezik hogy tudomásom szerint már több 100 km-rõl érzékeli a tengeralattjárót.Manapság nincs olyan haditerv ami meglepetést szolgálja kivéve a lopakodó repülõgépek(?)!

lóbébi
Igez hogy hidegháborúban nem léteztek olyan repülögépek mint amerikaiaknak van de pl. most ebben a pillanatban történik akkor milyen taktikával támadnak?Nyilvánvaló a B-2,F-117 géppel kezdenek.Ne hagyj isten hogy tényleg most kitörne.

hm... ez lesz a következõ patchben?
Negwar
Na azért 😄

Negwar

Negwar
köszi:-)))))

Gfreiter
Így valahogy 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ide betallózod a képet a vinyódról, és az UBB címet bemásolod ide a szövegmezõbe, vagy regelsz a tar.hu-n, és oda feltöltöd a képeket. De ez gyorsabb, viszont utána nem tudsz módosítani a képen, illetve nem tod majd törölni (asszem).

Negwar
Egy kezdö netes kérdés hogy tudok én saját képet beszerkeszteni ide a forumba mert a winyomon van és nincs http cime???

Negwar
Igen ismertem a kicsikét báár az árát nem tudtam :-)
Az én kedvencem akkor is a jóóóóó öreg Mig-29+F-22+F-18+F-14 na jóóóóó nem tudok dönteni mindegyik szép is jó is

Itt jobban látszanak a 20mm-es Vulcanok:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nos ez az AC-130

Fegyverzet: H: Két 20 mm-es gépágyú, egy 40 mm-es és egy 105 mm-es mozsárágyú. U: a két 20 mm-es gépágyú helyett egy 25 mm-es.

Bevetették: Vietnám, Panama, Öböl-háború, Szomália, Albánia, Bosznia-Hercegovina

Ára: H: 132,4 millió USD, U: 190 millió USD (2001-es áron)

Ilyet kérek karácsonyra 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Negwar
Hát igen ez brutálul néz ki:-D

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Volt olyan progi...a US Navy Fightersnek volt egy kiegészitése ahol bent voltak ezek a szépségek.Meg az egyik legnagyobb kedvencem az AC-130 is. Kissé régi progi de jó volt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

4mp az szvsz sok, 2mp a jó...

büdös csapatválasztó

Negwar
Mikór elengednek a tóronybol zuhansz mirelött földet érnél 4mp elötte nyomd meg az elöre nyilat és simán landolsz.

Negwar
De tényleg miért nem csinálnak már egy olyan szimet amiben egy bombázot lehet irányitani : B-52-B-1 stb mert olyannal mint F-16 F-18 A-10 már dunát lehet rekeszteni:-(
Ja egyébként van egy jó kis film az atomháború utánról valami tengeralatjáros,nem tudja valaki a címét?

Hi all!

Most kezdtem az AA-t. Az ejtõernyõs kiképzésnél ratok, de sehogy sem sikerül. Valaki írja már le légyszi, hogygan is kell ugrani!

Elõre is kösz! bye

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Gfreiter
Isten útjai kifürkészhetetlenek...

Noh mentem gamézni...ha vannak a HIT-en akkor oda.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

vazze....elírtam a saját nicknevemet....ilyen béna is csak én lehetek...uhhogy regisztráltam magamat a rendesen is 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Jó hogy mondod,meglestem a fórumot,egész jó.Megyek és regisztrálom magamat 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
tudod, aki fórumszinekkel bíbelõdik éjszaka az most ébredezik 😉
erre ma még senki nem regisztrált oda, brühhühhüüüüü ... 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Jó reggelt délben 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
reggelt 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Privi ment. 😊

My Life for Freedom!

Tikal
miért van az hogy mikor elteszek a kedvencekbe egy lapot, akkor a neve mellet megjelenik egy kis ikon általában, pl a google ikon, na már most ez egy idõ után eltunik... mért?

AirborneRanger
Figyumán csinálj valami ICQ-t vagy MSN-t mer SG-n nem nagyon leszek elérhetõ (ügyi moderátpr pajtások áthelyezték a Battlefield topicot a gumiba szal a BF scene elhuzott innen), és még szeretnék beszélni/játszani veled. 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

MarkBlade
Nem lett volna egyértelmû hogy ki nyer.. és hogy mit kezd a gyõzelmével..
Ez igazán jó kérdés.Tény hogy a hidegháború alatt nem léteztek ezek a cuccok...de ha léteztek volna...akkor is lett volna válaszcsapás...gondolj csak a rengeteg ruszki tengeralattjáróra...azokat nehéz lett volna bemérni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Jó reggelit mindenkinek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

MarkBlade
Jó reggelt!
MarkBlade
A másik fele hogy egy esetleges elsõ csapás.. ami úgymond elmossa a ruszkikat.. az egész bolygot kifordítja magából.. Vulkánkitörés viharok stb.. az Amik is kihaltak volna..
Má megin lelõttek a falon keresztül....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
na hajnalt mindekinek
jó gyilkolászást...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
a többiek munkáját szedegetem össze 😊 köszönet nekik. 😊

4NDR3W
Patacsi!
Qva jó lett az oldal!

http://www.HITclan.hu

Gfreiter
Jó8!

Tikal
hidegháboru idején nem a ruszki elnökön mulott volna a válaszcsapás, akkroiban minden kilövö állomás vezetõje megtehette volna egy esetleges támadás esetén...

b-2 hidegháboru idején nem volt, se f-117....