America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
a hit serveren van most vaklami?
unom a bfv-t 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
hát...
van 1néhány magyar szerver...
😊
fõleg este felé szokott gyûlni a nép...
a THE gém szerveren is vannak magyarok (80.95.69.181), a Primesek szerverén is szoktam látni magyarokat (srv.armyops.prim.hu:1816) oder a nevem alatti IPvel (195.56.172.194) érhetsz L magyar szervert...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

tudtok valami szervert mondani ahol többségében magyarok jáccanak?
köszi
Dexa
úgy érti hogy miután leszedte ezt a zipelt PB könyvtárat és miután a sajátját törölte és ezt a helyére bemásolta, akkor még leszedi a pbweb.exe progit is (1.7et), bemásolja az ármis könyvtár system/pb mappába és ott Lindítja(futtatja) ezt a pbweb.exe progit (ilyenkor a progi frissíti a PB-t... elvileg)
ha ezt végigcsinálja akkor nagy valószínûség szerint minden ok lesz, de pölö sajna nálunk Ekének is ez a procedúra nem segített így neki a teljes 2.0a ármit le kellett szednie és azt installálnia...
de az emberek nagy részének ez a procedúra segít/segített...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

hogy érted a frissítést?
Dexa
PB-vel van még mindig gondod?
pedig úgy kell csinálni ahogy Zsozsi írta...

Gfreiter
mi?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ez már megint egy nagy szar
kõfike
ZsozS
Eztszedd le és a PB könyvtáradat töröld ki az AAO/SYS -bõl és miután ezt kicsomagoltad másold be a helyére és frissítsd!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ma kétszer dobott le pedig a pb ujra telepitettem mi a megoldás
Tikal
consolba beirod: reconnect

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lóbébi
Azt nem tudtam hogy meg lehet csinálni a reconnect!Lécci írd le nekem hogyan lehet ezt megcsinálni?Úgy látszik hogy még sokat kell tanulnom!Csak az a kérdés jár a fejemben hogy mi van még?Köcci Lóbébi

Al Bundy23

IBANEZ UV777 Rulez

ZsozS
Vagy nem is kell játszani, mert ha ilyet tud 3-400-as pinggel, mit tudna 60-as al???!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Al Bundy23
hátilyenkor jobb rekonnekt, vagy várni egy két kört..hátha megjavul

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
a meglepö az volt hoyg igy is simán sznájpolt 1 lövessel...

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Nekem egyszer a Pipelinen voolt olyan, hogy a játék elején egybõl az összes csapattársam opforként jelent meg. Azonnal vesztettem pár honort 😊 Azóta, ha ilyen van, akkor inkább beírom a konzolba, hogy reconnect, és akkor garantáltan nem gyûjtök be ROE-t, de nem kell izgulnom, hogy nem lesz helyem a szerveren 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
ez jó kérés mert mondom, meglepõ volt hogy 3-400-as állandóval matrica ott pupillázott a szerveren...

Dexa
sajna ezzel nem tudsz mit csinálni...
ha rosszul tölti be neked a pályát a vasad, rosszul küldi L az információt a "kiszolgáló szerver", akkor akaratlanul is ilyen meglepetések érhetnek...
ha aránylag közel van a saját akkor nem olyan problémás a dolog, de ha messze van akkor már tényleg gáz van, mert én is biztos lõnék rá egybõl hacsak nem jelentkezett volna be pontosan és tudnám hogy az biztos saját hiába van ellen cuccban...

lóbébi
Skacok!Volt már nektek olyan szituációtok hogy saját csapattársad Opfor ruhában mászkál?Képzeljétek el hogy most jöttem le egy offical szerverrõl és játszottam addig amig valaki ugymond "átöltözik opfor ruhába méghozzá saját csapatomból való volt!Ezek után kibaszottul óvatos voltam mert nem tudtam megkülönböztetni az ellenséget.Sajnos kétszer lelöttem az õ hülyessége miatt és engem kizártak a játékból sõt börtön képet kaptam!Hát ki tudja ezt megmagyarázni nekem?Lassan már tele a hócipõm ilyen hülyességekkel!Lóbébi

Al Bundy23
amugy milyen neted van?

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
mi is thx a gémet...
azt én is néztem hogy egyedül neked volt tényleg magas a pinged (3-400 körül)

Al Bundy23
ja jó volt föleg hoyg csit gyanusnak lettem titulálva 😊
ezt bóknak vettem 😊

IBANEZ UV777 Rulez

THE matrica
Nna ez jo volt igaz a fele gémet laggban töltöttem de azért jo volt. 😄 Fuck you my ISP

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

[negativ] Cirek
najó, picit lehet

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Köfi 😊 Csak egy kicsííít...

[negativ] Cirek
jó bulizást!

aztán nem ám berugni... lol..

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Szal Alcohollal csináltam, mert ott nem kell kijelölni semmit, csak másolás, és kész 😊
Na L partyra, jók legyetek, oszló hullát ne egyetek...

Gfreiter
Megvan, köszi mindenkinek 😊 Mûxik is 😄

[negativ] Cirek
mivel zene ezért audio CD.
én mér soxor csináltam biztonsági másolatot gyári CD-krõl , nem lesz semmi baja hidd el!

Gfreiter
A kocka el van vetve... Alcohollal kezdtem másolni, meglátjuk mi lesz belõle 😊

Gfreiter
Nemtom mit jelöljek ki, Audio CD-t, vagy Data CD-t 😞((

Gfreiter
Ok, köszi. De nem lesz gond, hogy gyári CD-t másolok a CD másolása nevû opcióval?

Tikal
clone cd nagyon jo erre, meg az alkohol is

nero-t csak mp3>>audioa meg adat kiirásra használom, másoásra clone CD-t.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Free
Clone CD olyan egyszerû mint állat van 4 gomb és kész azzal sináld meg szerintem ...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Skacok! Ha egy gyári zene CD-t szeretnék átmásolni egy írható CD-re, akkor melyik progit használjam, és miként másoljam át? Nekem megvan a Clone CD (de azt még nem használtam), a Nero 5.9.xxx, meg az Alcohol 120%...

csõ
van esetleg valakinek lefordított aamanualja?
[Rush]
Van hozzá 1 crackfix(fasz OP-ok, nagyon okosak)

itt is van...

hTTp://ror.hu/

Negwar
Nekem is megszakadt:-( Az OP ok szerint rosszul lett feltörve és nem müködik ezért szedték ki a megosztásbol még várni kell egy picit mire meglesz

\"This is a good day to die!\"

Tikal
megszakadt a töltés, most meg már nem találok senkit....

[Rush]
Tikal este kipróbálhatnánk

Kellemes másnapot mindenkinek! 😄
Tikal!Melyik hubon érted el a BF vietnamot? Én is kiváncsi vagyok rá....bár a köv army peccset jobban várom 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[negativ] Cirek
jó reggelt!

Gfreiter

Tikal
odaadom 😄

[Rush]
valkit nem érdekel 1 ABIT KD-7es alaplap? 10 ropiért (irányár) odaadom akárkinek

Tikal
ha megnyomom a ctrl alt del-t bejön az a bigyo ablak, a gond csak az hogy a fejléce eltunt, ahol válthatok a folyamatok, hálozat felhasználo fülek között, hova tunhetett? 😊

Gyadi
UP!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"