America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Remélem jó régi a kép.
ps: 1053.4m????

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyébként nem vagyok járatos a cheatekben. Szal látok pár szokatlan dolgot, de nem tom mire kéne ezen kívül felfigyelnem 😊
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

IBANEZ UV777 Rulez
Úgy látszik +kezdõdik a dömping.... kiadták a FarCry-t, sztem du. elérhetõ lesz a HDC és a WC-n is! (az UT2004 már fent is van!)
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
crack fix-et bemásoltad rendesen? nekem se ment elsõnek, de aztán beindult.... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
N0 TXT TLK PLZ!4!
én megyek armyzni sajátra
kicsi mountain pass nyami nyami 😊
IBANEZ UV777 Rulez
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
de ezt taktikusan kéne nagy számba kenni...gyerünk HITESEK LESZEDNI ÉS ELKENNI A GECI KEMPEREK SZÁJÁT 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Nagyon jól sikerült ez a BFV, csak 1nagy hent az egész!!! Taktika az hülye
mindenki rohangál és mást sem hallasz, csak AAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAHHHHHH és AAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAHHHHHH és AAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAHHHHHH mindenfelé! Itt is megtalalhatóak abüdös KEMPERGECIK és csak azt várják, hogy elé menj a letámasztott géppuskájuknak! Szóval tele van a f*szom az ilyen f*szomfejú köcsögökkel, akik megölik a játékot! Grrrrrrrrrrrr

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
már szóltam a népnek hogyha van kedvük akkor majd jöjjenek fel...
😊
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S