America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
néha olyan fölösleges munkának tünik... 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Negwar
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááárrrgghhhhhh nincs szabad slot:-S
Napalmot komolyan F-4 gyel? ez lesz az év játéka. khmm persze az army után😄

\"This is a good day to die!\"

Al Bundy23
szal HOgy ITT JÖN.....

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
meg bizony és nagyon odabasz 😊
elképesztö miko zuzol egy jeep-el azt szol a RÁDIO 😊
nagyon hangulatos...arrol nem is beszélve hoyg Fantommal lehet szorni a napalmot ezerrel😊
Ahoyg én tettem.. beszállok ezerrel a fantomba, be is irom egybol mindenkinek hogy "RETTEGJETEK ITT HOGY AZ ÉGI VESZEDELEM".....Hát erre nem egy saját menetoszlopot kentem széjjel 😊))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Negwar
Nem ba..ol fel!!! már megjelent a batlefield vietnam😊 Megyek töltöm én is😊)))

\"This is a good day to die!\"

Tikal
hát ez jo, most bállt 500-600kB/s-re még 10 perc és lent az elsõ CD 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
srácok, káprázik a szemem vagy ilyen tényleg lehet? DC-rõl szedem a bf vietnamot, T3-tol 1,3MB/s-el....
alig 2 perc alatt már le is jött 200 mega, most kezd lassulni, de ha eredti tempoval szedte volna akkor 8 percig tartott volna egy CD leszedése

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én nem jegyeztem meg sehogy...
zotyesz
Én pedig azt jegyeztem meg, hogy a floppynál mindig pont ellentétesen kellett lenni, mint HDD-nél. 😊

Mighty
En ugy jegyeztem meg, hogy a piros csik a tapkabel mellett kell, hogy legyen 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hykao
Úgy kell összedugni, hogy az 1-es tüske (ez jó esetben be van számozva) kerüljön a piros csíkhoz, ha nincs se a tüske, se a kábel megjelölve, akkor marad az összes lehetõség végigpróbálása (sajnos).
Tikal
áá, már nem merem fel rakni az uj drivert, elmegy a kép aztán megint szopás, igy is el kellet ballagni ismerõshöz, hogy elkérjem a vidkariját 😊

ja meg persze van itthon egy trio karim, de ebbe az alaplapba már nem megy bele, az elõzõbe még belement, ezen viszont más a kiosztás

Tikal
csak mert voltam egy ismerõsnél, és vmi százéves ide kábellel volt a cd iroja bekötve és nem ismerte fel a gép, mikor az enyémmel kötöttem össze ami ilyen piros csikos, már ment is 😊
de akkor hol az összefüggés? 😄

hykao
Nekem nincs bajom a 4.3-al. Próbáld meg kikapcsolni a VPU recovert.

A piros csík a pozitív viszonyítási alap, azaz ezt kell passzítani az 1-es számú tüskéhez (ma már lényegtelen, mert végre valahára csináltak tokot a tüskékhez, így csak egyféleképpen tudod bedugni az IDE kábelt - mondjuk FDD-kbõl még létezik tok nélküli)
Tikal
na, a köcsög ati driver-t felraktam, erre mikor rányomok a beállitásokra, elment a kép, fekete minden... pfff 4.3-at felrakta már valaki?

más: az ide kábelen a piros csik mit jelent?

[negativ] Cirek
ezeket nem lehet, taszítják a golyókat...
most is vazze 4 golyót eresztek az egyhelyben fekvõ srácra kitámasztott sniperrel zölden...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
Lodd le oket. 😛

[negativ] Cirek
tököm ki van a rohadt golyóálló kecsegekkel...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
Frissítve!

THE matrica
Skacok az americasarmy.hu -n átírnátok a honlapunk címét ?
www.theclan.hu

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gfreiter
Nem baj, addigra hazaérek... Csõsztök 😊 Megyek Nagymamámékhoz 😊 Ott vna a Kutyusom is eltemetve...
Halisztok!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
jo majd mesélek bár még vagy 6 ora 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Maj meséld el milyen volt 😊 Én szerettem valaha a BF-et 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
up%!! tötöm a bf vietnamot 😊
HOOAH!
kivi vok rá 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
upper

[Rush]
up

hTTp://ror.hu/

Al Bundy23
Nekem sem tetszett, de kezdem megszeretni ezt a tejfölös szar pályát 😊és miylen jókat lehet humorkodni, amikor egy 12 honoprosnál van a sniper, és baszik löni...ha meg lö akkor is csak az égre 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
azert a 30-40-es Ping odaver😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Hat a Bridge meg mindig szar palya nekem!😊aze thx HIT!

2.1 RULLA!!!!Nekem mar lejott.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Al Bundy23
fõ az optimizmus 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Jövõre ideális ajándék lesz nekünk ez a peccs 😄D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
belefér 😊 de engem inkább az uj map-ek hoznak tüzbe 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Tikal
pedig lesz laser sight és flash mod is 😊

Al Bundy23
ENGEM NEM ÉRDEKEL A UJ FEGYVER 😊JO NEKEM az m4 mod 😊 is az uj mappekre viszont kivi vagyok

IBANEZ UV777 Rulez

Nyers

My Life for Freedom!

Nyers
Én a fegyvedolgokról nem olvastam semmi kommentet, ez az infó honnan van? (Hivatalosat nem)

My Life for Freedom!

Gfreiter
Amiken nem lesz MP5 😞((

Al Bundy23
sebaj legalább lesz egy rakat uj map 😊 HOAAH

IBANEZ UV777 Rulez

Akkor 2 hónap és játszhatunk vele 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Az egész nagyon képlékeny. Ahogy olvastam semmi se biztos. Valószinüleg lesznek amik bekerülnek az áprilisi (?) csomagba, mások nem. Franc tudja!

My Life for Freedom!

Tikal
mert még õk sem tudják százra, lehet nem is lesz még , csak sokkal késõbb...

[Rush]
kb. 1 hónap...

hTTp://ror.hu/

Mikó?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
"Possibilities..."
Ez azt jelenti, hogy nem biztos még, hogy az lesz 😞((

Gfreiter
Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Tikal
So far, the list of for sures in 2.1 are:

SF Tundra
SF Arctic
SF Village
SF Canyon
Laser Sights Mod
Flashlight Mod
PDM Mine
Stryker (non-drivable)
AT4 (Will be on Stryker map)

Possibilities:
Shotgun
MP5
Bayonet
Scorpion-61 (think thats the correct number)

Gfreiter
Hoppcsiri...! És azt ménem mongya, hogy mikor, meg hogy lesz e MP5-ös???!!!

Tikal
quote:
<Cyan> so I have been working on this new map
<Cyan> its a snow map
<Cyan> its not too large, I am trying to keep it simple
<Cyan> its SF
<Cyan> in the morning...
<Cyan> it has rock walls and alot of verticle battles
<Cyan> only two objectives so far...
<Cyan> well actually there isnt all that much else to say
<Cyan> besides the flying monkeys

quote:
<Cyan> well there was supposed to be one map for 2.1
<Cyan> but we decided to make more for you
<Cyan> so, we made 4 rather than 1
<Cyan> SFVillage, SFTundra, SFArctic and SFCanyon
<Cyan> SFVillage is the CQB map...the rest are outdoor terrain maps

vagyis lesz négy uj map a 2.1-ben, egy közelharc pálya és három normál, kinti pálya.

😊

[negativ] Cirek
lassan csak tábornokok lesznek és minden robot lesz.
majd egy generals meccs fogja eldönteni egy egy ország sorsát...

tiszta Terminator feeling lesz

Al Bundy23
esküggy lassan lesz értelme katonának menni...

IBANEZ UV777 Rulez