America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
tehát amolyan katonai meneger?

Nyers
Én csak olyanokat találtam, ahol az IF-ek gyerekeivel játszanak! 😉

My Life for Freedom!

Al Bundy23
hát persze mert az olyan egyszerü

IBANEZ UV777 Rulez

zotyesz
Hál' Istennek sehol. 😊
Mi az, hogy segítenek, néha még túl is élik õket, és teljesítik a feladatot. (fõleg az RPK-sok) 😊

Tikal
Csak hol látsz te olyat hogy a spec force-nak holmi parasztgyerekek segitenek? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Szerintem IF lesz, mivel egyrészrõl biztosítja, hogy ne lehessena programra fogni, hogy ellenséges az arabokkal, másrészrõl itt olyan konfliktusokról van szó amikor a U.S. Army egy külföldi ország belõsõ konfliktusához ád segítõ kezet az elnyomott tömegeknek, ezáltal segítve elõ a demokrácia, és az emberi jogok térnyerését.

Helló!

Szerintem te az airsoft-ra gondolosz.

http://airsoft.kerekperec.hu/

Way
zotyesz
És (bár ezzel nem kezdünk mondatot! 😛) ezt tapasztalatból mondom. Használjátok nyugodtan bölcslkedésemet. 😄 😛

Tikal
én meg olyan örömmel lõnélek mellbe miközben futsz a tábor felé, majd elégedetten figyelném ahogy a ragdoll fizikának köszönhetõen hátrabasz a golyo ereje és visszarepülsz vagy 3 métert

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Al Bundy23
én jobban öröülnék mondjuk az öngyilkos kommandonak a derekára telepitett 20 kilo tnt-vel 😊
milyen cool is lenne berohanni az ellenség közé és bumm 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nyers
Sztem ez lehetne az aa.hu szlogenje!
"Olyan játék, amelyet ha el is határozod, hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésõbb) rájössz, hogy tévedtél." - by Zotyesz.

My Life for Freedom!

Slow
sztem jól színesíti a játékot és pompás büntetés a tk-zóknak, hogy a követketõ választásnál snecik lehetnek csak >😉

lehetne pár idegenlégiós is néha, famasokkal 😊

a hulláktól az if is elveheti a jobb fegyvert...
Gfreiter
Skacok, softballnak híjják azt a "modernebb paintballt"? Mi az oldaluk címe?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
remélem IF már nem lesz... egyébként sem értem mi értelme van... akinek nincs SF kiképzése az ugyse lehet SF, csak azért hogy lássa a mapet, nagy hulyeség volt õket létrehozni.

zotyesz
zotyesz
Nem tudom, bizots már valamilyen kiképzés kell majd ahhoz is. Szerintem ennyi.

Tikal
most akkor a 18A mitõl uj? team leader van most is, nem?

zotyesz
18A=team leader

Ezt történt velem...... de lehet h csak béna vagyok....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Slow
a kiképzés, csatlakozás mindenféle kérdésrõl itt (americasarmy.hu) találsz segítséget!

a játékélményrõl meg nemrég Tikal berakott egy linket, ezt érdemes megnézni, mert érezhetõ a fíling 😉

itt van a texasi múvi 😉

csak explolerben müxik!

zotyesz
?????????

De az 1 hónap kihagyás tul sok, ugyhogy 2 nap alatt lebasszák 10re a honorodat

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zotyesz
Olyan játék, amelyet ha el is határozod, hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésõbb) rájössz, hogy tévedtél.

valósághû katonai FPS, csak multi...
isten játék (a 10es honoros okít 😛P) !!!!

Katonai harci szimulátor.. kommandós helyzetek, küldetése, kb mint a CS, csak beszorzod kettõvel...

Az amcsi hadsereg fejleszti

és mi a kérdés ?

ricsi1
ja a lényeg:ez milyen játék akkor?

ricsi1
lenne egy hülye kérdésem...
én ez egyszer elszedtem,de játszani nem igazán ment...úgytûnt mint vmi oktatóprogi lenne

zotyesz
A MOS számok fent vannak a www.goarmy.com portálon. Csak most nem jön be.

zotyesz
Azt tudom, hogy a 18E az az intelligence sergeant. 😊

öcsém, a 2.0.0a ban is annyi ujitás van... a full játéknak kb 20%át ismerem... SF-en még sose jáccottam... csak 1-2 pályán, bridget szoktam nyomni.. ennyi 😛P

Tikal
öööö, egy feladatkör az armyba, számokkal jelolik õket, pl egy apache pilota 13B ( csak hasamra utottem nem ez a száma)
Az SF-esek 18 class, azon belul az A nem tudom mit jelent... b,c, d a rádios medic enginner stb

Tikal
lesz bayonette is, állitolag....

zotyesz
A 18A egy MOS szám. Azt hiszem a SF egység parancsnokot takarja, de ez nem biztos.

Gyadi
Kíváncsi vagyok milyen lehet az a Tournament mód...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Szerintem az egy egység vagy legalábbis 1 hadosztály elnevezése.

Tikal
18A mit jelent? mert nem találtam....

Gyadi
Vázz, akkor gyors vagyok 😄D
Sorry...

Mighty
Nyers beelozott, bébi 😊

Ráadásul már az americasarmy.hu-n is ott van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gyadi
AAOTracker:
The U.S. Army accounced today a SITREP where they told something about the next America's Army versions:

SITREP (Situation Report) is defined as "an update to an existing report, issued as conditions change or events begin to unfold."

Put simply, it's a method of keeping everyone informed. Similarly, America's Army also issues SITREPs,

providing updates to our Community on a variety of topics, ranging from development progress, new features, upcoming events, and much more.

We will finally get action with Interim Armored Vehicle, Stryker

"Ragdoll" feature will be in next AA version

Two new Special Forces maps will also be in next update including a new Special Forces
class 18A

M136 AT4 will be a new weapon of next release

Servers will also have the option of a Tournament mode

Check back here and americasarmy.com on the 2nd of april at 2100 hours EST for next SITREP

Gyadi
Vagy: mpcheat changeclass b 😄

Slow
hahó, aki a fenti bannert tudja állítani, itt van egy jó méretû, direkt ide, hogy ne torzítson:
forum header

Nyers
Hát én az SF pályákat már így is low beállításokon nyomom, meg majd fog jönni a mozgó Stryker vmikor, alaposan megdobhatja a gépigényét a játéknak.

My Life for Freedom!

Tikal
remélem ez a ragdoll fizika nem fog a játék teljesitményének a rovására menni....

repro
ha az ellenfélnek viszont magasabb a pingje akkor akár még teleportálhat is.. igaz visszafele, de akkor se találod el

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Így valahogy!

My Life for Freedom!

repro
r

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
console paranccsal elõ lehet hozni

summon agp_inventory.PickupW_M870_shotgun
lõszer:
summon agp_inventory.PickupAmmo_12gauge_7_rounds