America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My Life for Freedom!
Viszont megnéztem a videót és tényleg ott viritott a shotgun!!!Csaknem valami ujdonság lesz?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az intro videot nézzétek meg, a hospitalos részeken szerepel benne egy shotgun, elég kemény, csak hogy kerul oda?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
kérem adja meg a kilépéshez szükséges kódot:
most adja meg a tartalékkódot:
loading...
egészen biztos abban, hogy ki akar lépni?
yes
loading...
gratulálunk, ön sikeresen kilépett a szerverrõl!
ok MÉGSE
gfreiter ha nagyon gáz, töröld😊
😞
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
disconnect
biztos hogy ki akar lépni a szerverbõl?
yes
most akar kilépni a szerverbõl?
yes
jól meggondolta?
yes!
tényleg?
yes!!!
please wait...
My Life for Freedom!
😛
😄 😄 😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
Esc-ki a menübe-disconnectre klikk... addig 50x köszönnek neked.
N0 TXT TLK PLZ!4!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Palik te nagyon hülye!Elkezdi karba tett lábakkal...ez kész.
E.Gy.B.E. Airsoft Team

E.Gy.B.E. Airsoft Team
Egyébként engem sem zavar, hogy ha valaki más nyelven beszél. Csak az amerikaiaknak van mostanában egy ilyen fesõbbrendûségi érzésük...
Ja, egyébként most csütörtökön jön a haverom amerikából, akik Irakban volt, szal itt lesz kb 10 napig, pár napig itthon, aztán kb egy hétre lelépünk valahova külföldre Európát látni, szal ha minden igaz, akkor teszek be egy-két eredeti fotót, ha nem felejti otthon, és megengedi 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ha meg valaki sérteget, akkor csak egy, egészen rövid, de igen mélyen a lelkébe tipró sértést vágok oda, amin felé már nem tud kerekedni, és csak flémel, de engem az már hol érdekel, mert neki tudom, hogy sokkal szarabb 😄
Nekem is volt olyan esetem azt azt hiszem a HIT eseknek is meséltem amikor beköszöntem és L kezdett a gyerek opszcén szavakkal visszaválaszolni... na mind1 ki ilyen ki olyan
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Mondjuk nekem is beszólt egy csákó ma,miután egy reconnect után az erösebb csapatba kerültem át.Valami olyasmit h mi van magyarkám nem tucc vesziteni? Pedig nem rajtam mult hogy oda kerültem. Mindenesetre nem szóltam vissza neki semmit.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Amúgy van egy két arc, aki nem köszön vissza,
én má' olyannal is találkoztam, aki beirta, hogy ne irogassak magyarú', me' a ciki és nem akarja, hogy kivágják
Ndrú boy-jal is már megtörtént hogy köszönt nem tom melyik magyar gyereknek (1ik klánnak sem tagja, csak magányos motoros), erre a gyerek nem válaszolt...
még 1* ráköszönt, a gyerek megint nem válaszolt...
amikor meg megkérdezte Ndrú hogy miért nem képes visszaköszönni... akkor a gyerek Lhajtotta magyarul a büdös picsába...
szal ezt én is akkor felháborítónak tartottam...
Lóbébi:
jelen esetben biztos csak az volt amit a többiek is írtak, mármint épp lelépett és pont nem látta már hogy köszöntél neki...
elõre is Lnézést mindenkitõl, de nagyrészt én is úgy szoktam kilépni gémbõl, hogy ESC után disconnect... ilyenkor én sem láthatom ha vki rámköszön...
szal szerintem itt is ugyan ez történt, így ne mondj rá semmit olyat hogy azért lépett le mert látta hogy magyar vagy stb...
de kösz a véleményt ("Én legjobban a H.I.T.-es bandát tartom legtöbbre")...
😉
dánke zér...
😉
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
My Life for Freedom!