America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Azt gondoltam hogy cheat serveren vették fel, mert thermite nincs a bridgen, de a shotgun már a játékban van? Az hogyan kerul oda, mert én még nem hallottam rola.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Egyszerû: cheatszerveren vették fel a videót. Mindenki kipróbálhtja már régen. Sztem ezt mindenki tudja! 😉

My Life for Freedom!

Bocs P.E.T. de mar akkor es ott is mondtam hogy vicc volt!!!!

lóbébi
kizárt mert alacsony volt a ping számom + nem volt semmilyen lag mivel H.I.T. szerveren voltam.
Viszont megnéztem a videót és tényleg ott viritott a shotgun!!!Csaknem valami ujdonság lesz?

Tikal
lag, magas ping neked vagy neki... nem találtad el :

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
texasclan
az intro videot nézzétek meg, a hospitalos részeken szerepel benne egy shotgun, elég kemény, csak hogy kerul oda?

lóbébi
Nem promblémáztam mert elöször csodálkoztam utána elnézést kértél aztán elfelejtettem amit csináltál.Tudom hogy nem szándékosan csináltad.Lenne egy kérdésémVan olyan eset mint sniperként hiába próbálom lelöni azt az egyént akire céloztam és nem hal meg?Mivel közel volt tudom hogy elsö majd második lövésem telibe találtam öt és vigan élt tovább.Lehetett látni hogy fején vért spriccelt majd a nyakán.Ekkor nem vettem tudomásul de a következö és azután körben ugyanezt produkált.Csaknem valamit variált az illetõ?

Gfreiter
Én egyszerûen csak nyomok egy ESC-t, és disconnect.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Nem gáz 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

folyt...
kérem adja meg a kilépéshez szükséges kódot:
most adja meg a tartalékkódot:
loading...
egészen biztos abban, hogy ki akar lépni?
yes
loading...
gratulálunk, ön sikeresen kilépett a szerverrõl!
ok MÉGSE

gfreiter ha nagyon gáz, töröld😊
Dexa
sy lóbébi amiért véletlen kiraktalak...
😞

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

köv. patchben ez lesz:
disconnect
biztos hogy ki akar lépni a szerverbõl?
yes
most akar kilépni a szerverbõl?
yes
jól meggondolta?
yes!
tényleg?
yes!!!
please wait...
Nyers
Használjatok gyorsbillentyût vagy a consolba írjátok, hogy disconnect vagy exit - exitnél az AA-t is becsukja.

My Life for Freedom!

Dexa
jaja, ezért mindig szól Repro hogy legyen kicsi az R...
😛
😄 😄 😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD

zotyesz
de az r legalább kicsi 😉

Dexa
sy caps lock...
😉

Dexa
rEPRO: PRIVI MENT

zotyesz
Sorstárs! 😞

Dexa
jah, pont ezt írtam én is hogy én is így csinálom és sy mindenkitõl akinek vmiért nem köszöntem volna...

repro
Nézd meg, h te mennyi idõ alatt lépsz le egy szerverrõl...
Esc-ki a menübe-disconnectre klikk... addig 50x köszönnek neked.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nah én felnézek a HIT-re.Aki tud jöjjön.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

De igen....majdnem félrenyeltem amikor ezt mondta.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Nem értem mirõl irtál?Csaknem a béna Palik Laciról van szó?

lóbébi
Az én gyerekkori pajtásom meg már 8 éve idegenlégióban szolgál valahol a közép-amerikában ahol a EU ûrközpont van.Egyébként neked jó lesz az amcsi pajtásoddal beszélgetni mert biztos hogy sok mindent elmesél ami Irakban volt.Remélem sok képet fog mutatni neked amirõl elképzelni sem tudod.

Nagyon off:

Palik te nagyon hülye!Elkezdi karba tett lábakkal...ez kész.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Igenis L Bajtárs

Gfreiter
Most kicsit kóma vagyok, mer most keltem, de késõbb lehet, hogy felnézek 😊

lóbébi
G Bajtárs!Mikor játszol akkor én is ott vagyok!Csak add meg az idõpontot és a szerver cimet!Bizhatsz bennem!

Roger.Én kajálok aztán felsasolok,bár délelött nem volt senki...remélem hogy most lesznek.Szal ha ráérsz akkor nézz oda te is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Persze, ez nagyon dícséretes 😊
Egyébként engem sem zavar, hogy ha valaki más nyelven beszél. Csak az amerikaiaknak van mostanában egy ilyen fesõbbrendûségi érzésük...
Ja, egyébként most csütörtökön jön a haverom amerikából, akik Irakban volt, szal itt lesz kb 10 napig, pár napig itthon, aztán kb egy hétre lelépünk valahova külföldre Európát látni, szal ha minden igaz, akkor teszek be egy-két eredeti fotót, ha nem felejti otthon, és megengedi 😊

lóbébi
Igaz amit irtál mert nagyon sok lengyel,finn,izrael,litván,lett,és több nemzetiségü gyereket látok mostanában és saját nyelvükön kommunikálnak!Úgy látszik nekünk rossz a diplomáciai kapcsolatunk a világon!Szerintem nekünk kell összefogni hogy minket is elismerjenek.

Gfreiter
Pedig mostanában gyakran néztem fel a HIZ szerverre. Tegnap este is voltam, de nem volt ott senki közülünk, magyar is csak egy volt, szal nem maradtam sokáig, tegnapelõtt meg éjfél körül voltam, de akkor meg üres volt 😞 Szal inkább haverokkal szeretek játszani, egyedül már unok sok külföldi között vacakolni, azt nem élvezem annyira 😊 De majd egyszer tolhatunk egy gamet 😊

Az más.De ha csak 2-3 magyar van akkor azért egy felszolitás után visszafogja magát az ember. Persze ha azt látom hogy mások számomra ismeretlen nyelven dumálnak akkor nemérdekel.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Én is abban a csoportban vagyok aki nem tud angolul.Sajnos igy alakult a sorsom mert errõl nem tehetek róla.Te is tudod hogy miért!De azért már elkezdem önszorgalomból tanulni.Többé-kevésbé sikerült!Nem adom fel!

Jut eszembe G ,még nem is láttalak játszani.A fórum legtöbb tagjával már összefutottam de veled nem. Tom h irtad h mostanság nincs idõd,de valamikor te is felnézhetnél az dicsõ HIT szerverre 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Mi van akkor az adott szerveren (offical) az egyik oldalon csak magyarok játszanak és kizárólag anyanyelvünkön kommunikálunk egymással akkor is "Admin" ránk szól hogy hagyjunk abba?

Gfreiter
Persze ezt csak a leges legvégsõ esetben! Amúgy békés vagyok a gameban is, csak amikor leqrvaanyáznak, akkor verek oda.

Gfreiter
Én ilyenkor azt válazsolom, hogy magyar haverommal vagyok itt, aki nem tud angolul, és sorry, de nem hagyom abba... Eddig csak egyszer indítottak votekicket, de asse jött be nekik. Sosem dobtak ki.
Ha meg valaki sérteget, akkor csak egy, egészen rövid, de igen mélyen a lelkébe tipró sértést vágok oda, amin felé már nem tud kerekedni, és csak flémel, de engem az már hol érdekel, mert neki tudom, hogy sokkal szarabb 😄

lóbébi
Egyébként igaz amit irtam rólatok de azért szeretnék megismerni a többi csapatot is.Nem kertelem mert ott veletek tudok gyakorolni ill. tovább fejleszteni a képességemet.Azért köszönetet tudok mondani minden H.I.T. tagjainak hogy lehetöséget adtak nekem hogy velük gyakoroljam ami hiányzik a képességembõl.Lóbébi

Free
Sziasztok

Nekem is volt olyan esetem azt azt hiszem a HIT eseknek is meséltem amikor beköszöntem és L kezdett a gyerek opszcén szavakkal visszaválaszolni... na mind1 ki ilyen ki olyan

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Szerintem abszolut nem ciki magyarul irni,akinek az,az nem is igazi magyar.Sõt néha jó hogy mások nem értik mit beszélünk,és kérdezõsködnek hogy milyen nyelv ez.Persze ha valami admin rámszól hogy hagyjam abba akkor abbahagyom.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Szerintem is véletlen lehetett.A legtöbb magyar örül ha másik magyart lát.
Mondjuk nekem is beszólt egy csákó ma,miután egy reconnect után az erösebb csapatba kerültem át.Valami olyasmit h mi van magyarkám nem tucc vesziteni? Pedig nem rajtam mult hogy oda kerültem. Mindenesetre nem szóltam vissza neki semmit.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

pet70000
Ezze a palival én is találkoztam, de a játék "hevében" el is felejtettem köszönni neki, pedig én is szokok' mindig
Amúgy van egy két arc, aki nem köszön vissza,
én má' olyannal is találkoztam, aki beirta, hogy ne irogassak magyarú', me' a ciki és nem akarja, hogy kivágják

Dexa
sajnos tudok erre ellenpéldát mondani, de most ne menjünk mélyebben bele a dologba...
Ndrú boy-jal is már megtörtént hogy köszönt nem tom melyik magyar gyereknek (1ik klánnak sem tagja, csak magányos motoros), erre a gyerek nem válaszolt...
még 1* ráköszönt, a gyerek megint nem válaszolt...
amikor meg megkérdezte Ndrú hogy miért nem képes visszaköszönni... akkor a gyerek Lhajtotta magyarul a büdös picsába...
szal ezt én is akkor felháborítónak tartottam...

Lóbébi:
jelen esetben biztos csak az volt amit a többiek is írtak, mármint épp lelépett és pont nem látta már hogy köszöntél neki...
elõre is Lnézést mindenkitõl, de nagyrészt én is úgy szoktam kilépni gémbõl, hogy ESC után disconnect... ilyenkor én sem láthatom ha vki rámköszön...
szal szerintem itt is ugyan ez történt, így ne mondj rá semmit olyat hogy azért lépett le mert látta hogy magyar vagy stb...

de kösz a véleményt ("Én legjobban a H.I.T.-es bandát tartom legtöbbre")...
😉
dánke zér...
😉

lóbébi
Van véletlen lelépés és van szándékos lelépés!Az elõbbiben igaz amit irtál abban nincs kivetni való de az utóbbiban már van!Ha valaki üdvözöl valakinek legalább viszont üdvözöl de üdvözlés után ok nélkül lelép azt már faragtalanság.Lóbébi

lóbébi
Ezer % Hogy nem véletlen mert üdvözöltem neki és ezután lépett le!!!!De ha üdvözlés elött lelépett volna akkor nem prombléma számomra!Mit szólnál ha én lelépek épp üdvözlésed után akkor milyen véleményt formálsz rólam?Lóbébi

[HUN]Crassus
En is aztmondanam pont akkor lepett le es mar nem latta.....Az en velemenyem az,hogy orulnek egymasnak a magzarok ha talalkoynak valamelyik syerveren.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
Velem is volt már ilyen, hogy épp akor lépett le egy magyar srác a szerverrõl, amikor megérkeztem. Szerintem biztos nem szándékosan csinálta! Egyszerû véletlen!

My Life for Freedom!

lóbébi
Elnézés a helyesirási hibámra!-ismeri
-pályán