America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
vszinü meccset játszanak, és le van passolva.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

lóbébi
Ma fél 7 óta miért nem tudok H.I.T. szerverre bejutni?Ráadásul még kódot is kért!Lóbébi

Ma nem armyztam !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gyadi
Mármint õ az összekötõ 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Jaja, asszem, bár ez Dexával lett megbeszélve...

Nyers
Hol lesz?

My Life for Freedom!

THE matrica
Hétkor meccs ?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Nyers
LooooooooooL!!!

My Life for Freedom!

Al Bundy23
még szerencse hoyg nem valami strahd féle szamuráj palánta vot 😊 me akkor lekapja a nagy brutál halefet aztán vége a faternak mint a botnak eheheheh

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Ez gáz...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
4.7 hours per day! Get a real life! 😉
Más: Boy grabs knife after dad unplugs video game Most sírjunk vagy nevessünk?

My Life for Freedom!

elit szervereken már csak belsõ nézet van...
repro
EAST, WEST szerverek:

Sunday 3/21-2004, we will have a scheduled outage from 7:00 AM to 11:00 AM EST. The entire network will be offline including all game servers and this site.

vagyis 13:00 - 17:00 ig nem leszenk East/West serverek

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
aki Lküldi, megérdemli

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
trekkeren:

Listen up soldier! (URGENT PM)

We are currently updating our DB System.
Please Private Message Me (Username_Recover) With the following
lines, while replacing the user and password with your own.

U: user
P: password

After you will send it, please click here:
http://aaotracker.4players.de/register.php?action=activation

Thank you, you will be pmed with confirmation.

Yours truly,
The ArmyOps-Tracker Team

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Jah, de hát az elõfordul 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Az elobb szar volt az auth server...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Miért tenné?

Mighty
Mar nem.

oké ez így érthetetlen, de lényeg hogy furcsa volt😊
így van... gránátokkal kapcsolatos negatív észrevételeket már nem tudunk elfogadni😊
velem is történt, hogy WC folyosóján, ami merõlegesen csatlakozik a másikhoz, dobtam egy gránátot a másik folyosó közepére, aztán visszafutottam a másik folyosó közepére és megöltem magam...
rezes
doglodik az army

Fonok.Ki az a corporation?

Gfreiter
Üdv népek 😄

Tikal
a gránát néha elég furán tud robbani/sebzést okozni, szoval ezen ne lepõdj meg
én már meg sem lepodom semmin gránáttal kapcsolatban 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
hooah 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
-(xSU)-Ragtapasz (jelenleg -(xSU)-Dem@n) átvette a vezetést a trackeren az SF CSAR toplistáján.

Kicsit fanatikus, de azert szeretjuk a csokat 😊

Mighty
Na jo. Pontosan nem ismerem a ROE osztasi algoritmusat. A hiv. forumon olvastam en is.

Leirom hogy ne legyen kerdeses.
WC assault teamben voltam es 203-assal elkaptam a 2.emeleti ablak teraszreszet es az egyik csapattarsam akkor ment el a fal alatt nekem takarasban volt a kontenerek miatt. De annyira nem lehetett nagy a dozis amit kapott, mert nem halt meg es elegge magasan csattant be a granatom. Szal nem volt kozel csak a round elejen tortent a dolog. De ismetlem nem volt TK es kb 70 koruli ROE pontom volt addig...

zotyesz
Akkor tévedtem, bocs. 😊

Mighty
Ez nem igy van.
A kor eleji (0-45 mp asszem) sebzes duplan szamit. Es az is duplan szamit, ha a csapattars tul kozel van (a celkereszt bezoldul es kiirja a jatekos nevet) Egy jatekos 100 eleteroponttal rendelkezik.
A legrosszebb esetben 440 ROE-t kaphatsz.
2*2*100+40 (a 40 azert jar, ha megolted)

[HUN]Crassus
Ricsi1 ha 10percet szannal az AA.hu-ra rajonnel ez az egyik legjobb FPS es az oldalnak hala meg angolul sem kell tudnod ahhoz ,hogy eltudj kezdeni jatszani.Csak ne kerdezgess mar ennyi hulyeseget pls.hanem vedd a faradtsagot egy kis olvasgatasra utanna mar nyomulhatnal is..........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zotyesz
FPS, de az olvasgatással nem árt megbarátkozni, fõlega kiképzések miatt.

Jah es nem is baj hogy nem kapok olyan vedot mint MacKenzie alezredes, nekem a szoszi elodje sokkal jobban bejott!!

Most L szomorítottatok, de a néger tesoktol nem felek, majd megoldjuk a dolgot. Mondjuk kihivom oket Armyzni
es talan en nyerek

ricsi1
ja...nézegettem?D
fiigy még egy kérdésem!
akkor most ez FPS?(én nyáron leszedtem,de nem igazán úgytûnt...nekem netablakok jöttek csak be,azt olvasgat a faszom ,fõleg angolul)

zotyesz
Ráadásul olyan védõt sem kapsz, mint a JAG MacKenzie alezredese. 😊

[HUN]Crassus
Ahol mar varnak a nagydarabb negersracok a szappanal.........

zotyesz
Úgy lesz ahogy repro írta. Ha a kör elején (talán az elsõ fél perc az?) sebesíted mega társadat, akkor a ROE számától függetlenül kapsz beutalót a Leavenworth-i katonai fegyházba. 😊

Igen nem vagy nem tudom!
Nem fel oras, vag ymegis, csak ha be vagyok tepve akkor olyan hosszuak .
Jah nyertel tenyleg a kor elejen volt az affer amiert kitetek. De sima ff-ekbol tuti hogy nem lett meg 200 ROE-m sem. Tehat megm indig nem igazan ertem. De seráfütty. Majd legkozelebb...

repro
öööö.. nálad fél órások a körök??? LOL
a kör eleje az a round eleje magyarul...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Fel ora jatek utan tortent mindez. Igaz volt egy kisebb lagos idoszak max 1 perc. Ez is erdekes volt kiirta hogy meghaltam es vagy fel perc mulva csusztam ossze. Amugy uj EU szerver volt ugyhogy gondolom ott nem nagyon alacsony a ROE hatar. Ez volt a masodik dutyim, es mit ad isten az elso is Weapons Cache-en volt 😊 Lehet hogy nem nekem talaltak ki azt a palyat 😊

[HUN]Crassus
Ja ja gzadi! Eljen a magzar billentzuyet!

Gyadi
magzar billentzuyet ruly 😄

repro
Szerver beállítástól függõen változik, h menniy ROE-tól vág ki. alapban 400.
DE! ha a kör elsõ másodperceiben sebesíted meg társad a rögtön kibasz.
Tracker nem a legpontosabb, fõleg, ha kivág a szerver, akkor az utolsó pár percnyi gém pontjaidat biztos nem számolja.
A tracker csak egy Fan site. ha hivatalos pontjaidat akarod látni:
Jelentkezz be itt.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sziasztok!!

Légyszi segítsetek! Tegnap jáccotam Weapons Cache-n a tracker szerint 20 ROEm volt. Okoztam sérülést ez tény, de a játékom a börtönben végzõdött. Nem volt tk-m csak sebesülést okoztam. Szal nem értem hogy mért vágtak dutyiba. Valakinek valami ötlete, magyarázata??!! Köszike

Dexa
én is csak most nemrég értem haza...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Mivel lattalak a CoD forumban, eyert hoyya tudnam hasonlitani. Csak:
1. modern fegyverek
2. sokkal realisytikusabb
3. a jatekos fejlodik (honor pontok)

De ha vennéd a fáradsagot és megnéznéd a Slow által belinkelt oldalt (www.americasarmy.hu), és még el is olvasnád a faq-ot, nem kérdeznél hülyeségeket 😊

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
Bocs Dexa,hogy nem mentem este,de melo vart ma is igy koran lefekudtem.Remelem azert tudtatok gammazni.

repro
a fórumot áttették:

Airsoft fórum

N0 TXT TLK PLZ!4!