America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsozS
Zuluka!
Nem tetszik a stílusod...neked is ezt haver
Ismered azt a szót, hogy pszichológiai hadviselés? ... ez az volt haverka... és lám be is jött.
Hja és ha odajöttök 1órás késéssel(19:00 helyett 20:00 órakor) és mikor azt kérem (22:00 órakor), hogy pörgessük a dolgot, mert nem bírom ezt a szarakodást (7-ig suicide), akkor még TE MONDOD NEKEM, "HOGY HA NEM TECC'IK LÉPJEK LE!" Vegyél vissza! OKSA? Grrrrr

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

repro
Nekünk sincs még szerverünk. nyugodtan lehet indulni, mivel mindig a Védekezõ fél mondja meg, h hol legyen a meccs, így mi mindig máshol nyomunk😊
Amúgy az Európai Klán szerverek egyáltalán nem vészesek ping/lag szempontjából.

N0 TXT TLK PLZ!4!

THE matrica
Tessék itt a pontod te átok. ->.<-

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
a szerveren tanakodunk... csak azért nem indultunk még L...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Team Warfare League
Lenyegeben egy bajnoksag-szervezo oldal. Szint minden multi jateknak vannak bajnoksagai. Nemsokara elkeszitem az aa.hu-ra a twl informacios oldalt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Mi az a TWL?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
magyar klánok, induljatok má' a twl-en!
jó móka, izgalmak!
😊

Al Bundy23
hja a lengyeleket amugy is nagyon röhellem..

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
na akkor szerintem a témát le is lehet itt zárni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
ja én is igy szoktam 😊

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
ha felidegesítenek én is lövöm az ellen hulláját, azt életben +nem vagyok 'gresziv
+ ahogy Dex is irta, annak sincs sok értelme, hogy 3-an jöttök a 14 fõs klánotokból, laza 1 órás késéssel
ettõl függetlenül köcce a gémet, nem volt rossz

Mighty
Ezen en csak rohognek, es jol visszaadnam nekik. A kovetkezo 10 korben 10x 😊😊😊😊😊😊

Mighty
Na most jol elastad magad Zuluka elott 😊

pet70000
ennél csúnyább is van!!
fõleg lengyelek + olaszok csinálják, hogy a hulládra gugolgatnak, mintha lesz*rnának, laza nem....
meg rádfekszenek, azt' elõre, hátra mozognak..
Úgy tudod kivédeni, hogy nem hagyod magad lelõni........

Dexa
pontosan nem tudom mi történt este, mert nem volt netem (mit írtam korábban itt) de majd megkérdezem sajátokat...
feleslegesen nem kell sírdogálni ilyen miatt, de mindegy, ez személyes vélemény... (mindenki ahogy érzi...)

hát hogy arra reagáljak hogy így nincs sok értelme... hát megköszöntem volna ha nem csak 3 emberke jön tõletek este...
feleslegesen nem is akarom szaporítani itt a szót, mert ezt majd akkor TSen megbeszéljük mert rajtunk kívül ez nem hiszem hogy másokra is tartozna, szal kár volt a témát ide kicincálnod, ha vmi bajod van neked is vagy másnak akkor tudjátok hogy TSen is nyitott vagyok bármilyen beszélgetésre, bármivel kapcsolatban, ott 1szerûbben és gyorsabban meg lehet vitatni ilyen és ehhez hasonló dolgokat is...
teccikérteni?

szal majd úgyis felmegyek a téjesetekre és akkor a nyakamba zúdíthatjátok a problémáitokat...

Dexa
na akkor ez nem repro stile, szal Dexa a késõbbiek folyamán...!

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
háboruban nincs kedvesség!! én élöbe is szétlöném még a fejét annak a hullának aki "rám" vadászott az kurva7szencség

IBANEZ UV777 Rulez

Zuluka
ahogy a fényképedet néztem töled ilyet nem is képzeltem el annál komolyabb ember vagy

Zuluka
MIGHTY ez nem neked szolt ez a tegnapi HIT mecsre

Zuluka
ez mind szép és jo de ha mi Magyarok ilyenek vagyunk egymással szemben akkor mit várhatuk el mástol

Gfreiter
Persze ha van egy gyökér, akkor azzal meg lehet csinálni, hogy kifejezd iránta érzett gyûlöleted, de haverral soha nme tenném meg 😊

Zuluka
ezt még a dexával megbeszéljük mert igy nem sok értelme van

Zuluka
azt mindenki saját maga tudja hogy, mijen ez csak az én véleményem ,figyelj ha megkérnek arra hogy,menjünk gyakorolni akkor ez nem ebböl áll én ugy gondolom

Mighty
Persze nem kis ok nelkul. Es ha jol tudom magyar ellen meg nem tettem ilyet.

Zuluka
köszönöm

Mighty
En, bevallom szoktam neha "hullagyalazast" elkovetni, de nem neveznem magam agresszivnek az eletben 😊

Zuluka
és még annyit hogy ilyen viselkedéssel nem hogy gyarapitanánk a MAGYAR AAO társadalmat inkább kiábránditjuk öket

Gfreiter
Nem voltál! Tényleg nem szép dolog. Kimondottan rosszul esik az embernek...

Zuluka
és elnézést kérek ha ha kicsit kemény voltam

Gfreiter
Ezzel egyetértek

Zuluka
szevasztok jo reggelt mindenkinek köszi a meccset
jo volt csak eggy valamivel nem vagyok kibékûlve miért kell megalázni az ellenfél hullájátazt gondolom hogy,az ilyen ember az életben is ilyen agressziv az nem játékosnak valo ha játszunk akkor tegyük tisztelettel

Dexa
most szerelgettek állítólag vmit (bár nem tom este mit lehet szerelni), de 1ébként gondom még nem volt a cuccal...

pet70000
köce neked is a gammát, tényleg jól nyomtad tesa,
de azé még mindig 60 %-ban én löttelek le téged

[Rush]
Az aláírásodban a theclan után vesszõ van, pedig pont kéne

hTTp://ror.hu/

THE matrica
Nekemis mikrós van és egy rakás f*s az egész. ugylátszik ez minden mikrósnak proléma.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
hát a tetõrõl már nekem is csak vezetéken jön le a géphez...
😛
😊

Tikal
nálunk csak a mikro megy azzal, a netem vezetéken jön 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
mikrohullámú...

Tikal
milyen neted van?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
nekem ma este kb 5tõl egészen 7.40ig nem volt netem, utánna meg megint megszakadt a központtal a kapcsolat és csak most jött vissza...
szal...

nem tom mi van ma, de amit majd a szolgáltatóm kap amikor holnap bemegyek hozzájuk...

Gfreiter
Jam, amikor egy töltény "cigány útra megy" 😊 vagyis beragad, vagy ilyesmi. Mivel ez nem a tárban történik, hanem a csõben, ezért a tárcsere nem használ. Úgy hallottam valahol, hogy ez igen gyakori az m16-osoknál, szal érthetõ, hogy a játékba muszáj volt betenniük

Gfreiter
Nyugodtan valld be 😊 Itt többen CoD-oznak is mellette 😛 Mindkettõ jó, de elõbb utóbb rájössz a különbségre.

rezes
koszi kira volt a jatek hat Zsozzsal meg mindig nem tudok mit kezdeni de Pet-et mar vegre le tudom loni😊))(neha)

Fonok.Ki az a corporation?

THE matrica
uppsz 😄

THE matrica
az internet szolgáltatom +int kitett magáért

Tikal
fix jammet a reload miért nem javitja? vagy tulképpen mi ez a jam?

pet70000
köszönjük a gyakot!!!

pet70000
ja, bocsi nem szóltunk

Gyadi
Jah THE+kisbruno+Rezes - HIT összecsapás van, vagy valami hasonlo...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"