America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Olvashatja a fórumot
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

De nézzétek a pozitív oldalát, majdnem minden fórumot megelõztünk LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
😛
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
hát ejnye ejnye, rossz fiu voltál, le vagy szúrva te Rush
pffffffffffffffffffffff
😉
Te+lécci ne szólj bele, nem mi kezdtük!!! Ezt ha akarta volna mr.Z, akko' +tudtuk volna beszélni civilizáltabban!
Meg különben is... MÉ' SZÓLSZ BELE???
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

IBANEZ UV777 Rulez

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Itt semmi sem számít annak, ha nem veszed komolyan 😉
Játéknak kell venni az egészet és kész...
Én is szeretem az ilyen helyzeteket és ki is használom, ennyi

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Szerintem ezen felesleges bosszankodni, néha megesik mindenkivel hogy kicsit agressziv és örül hogy lelõtt valakit

IBANEZ UV777 Rulez
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Kezdhetem elõlrõl.
Hát bannoltak csalás miatt.....