America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
GetRight pl. okozhatja a hibát.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
1.Redszer viszaálitás késõbi idõpontra kb 2-3 napra amikor még müködöt
2.Letöröltem a virusirtot meg a tüzfalat meg minden designos kiegészitot
3.Csináltam a merevlemezre kb 20gb szabad helyet mert idáig kb 500mb volt
4.Frisitetem a ATI driverem
5.Letöröltem az ATI driverem és a Windowsét telepitetm fel
na ezt midn megcsináltam most akkor van még valkinek valmijen ötlete miért nem müködik ?? rakjam ujra a Játékot vagy az egész WINDOWST????
VÁrok ötleteket !
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
de már kibaszotul unnom ugy kibaszom ezt a gépet a picsba hogy csak repül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Build AmericasArmy
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3201 MHz with 2047MB RAM
Video: ASUS EAH2600 Series (6783)
General protection fault!
History: UObject::execDelegateFunction <- (DCDS Entry.DCDS @ Function DBAuth.DCDS.WaitingForCommunicationToComplete.Timer : 00CC) <- UObject::ProcessEvent <- (DCDS Entry.DCDS, Function DBAuth.DCDS.WaitingForCommunicationToComplete.Timer) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop
<#violent>#violent><#violent>#violent>]<#gun>#gun>
<#guluszem1>#guluszem1><#pias>#pias>
Köszi
nekem régeben elöjöt azt magátol elmult most ujra elöjöt....
már uj drivert is raktam ra és meg mindig most nemtudom mit csináljak......
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2398 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7300 GT (6371)
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Nekem is ezt írja, nem tudom mi lehet, most nézem régi accountom még jó, pedig 2006-os.
De nem tudom most miért nem jó.
nekem is ugyan ez a problémám
homnan szerezhetnék uj drivert??
ijen Asus EAH 2600 XT video kártyám van
tudnatok valmi drivert linkelni?
elöre is köszönöm
de nem tehetek róla hogy nem jó, többször is megpróbáltam..
Letoltottem, telepitettem, patchet letoltottem, telepitettem, beleptem es jatszottam par kort. Bridge, Village. A bizonyitek :)
Hatterben meg futott is par progi...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem mûködik a FAQ sajnos nekem.
Lehet azért mert Firefox 3.0-ám van? De Explorer-rel sem jön be nagyon, csak nagyon rosszul.
"Build AmericasArmy
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2340 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8600 GTS (7516)
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
"
Ez mitõl lehet?
vegyetek fel 2.8.3.1 elöre is köszönöm
http://www.americasarmy.com/downloads/
Ed DeGorter
Project Manager
Army Game Project
[email protected]
csupa értelmes dolgokat tud írni ez a csávó..
game?
Ed DeGorter
Project Manager
Army Game Project
[email protected]
"Mi változott az eredeti XP-hez képest? A feltelepített programokon kívül igen sok minden!
Automatikusan elinduló programok, kiegészítések:
Activecaption: hasznos program, amely kihasználja a méretváltó gombok (ablakok jobb felsõ sarkában levõ Kis méret, Elõzõ méret/Teljes méret, Bezár gombokat). A háttérben fut, s az alábbi módon bõvíti a Windows tudását: ha a "Kis méret" gombra kattintunk jobb gombbal, az értesítési területre helyezi az ablakunkat (gyk: az óra mellé). A "Teljes méret" gombra kattintva jobb gombbal, "feltekeri" az ablakot, míg a "Bezárás" gombon jobb gombbal "on-top"-ra helyezi az ablakot. (On-Top: az aktuális ablak mindig felül lesz, nem fedheti le semmi.)
Allsnap: Tapadó ablakokat kapunk. Az ablakok tapadnak egymáshoz és az asztal széleihez is. Bizonyos ablakoknál ez nem muködik (pl. amelyik saját mozgatótechnikát alkalmaz), s az ALT billentyu lenyomásával (plusz mozgatás) ki lehet küszöbölni a ragasztást, amennyiben nem kívánatos.
ImageFormatConverter: Ha jobb gombbal rákattintasz egy grafikus fájlra az Intézõben, egy új menüpont jelenik meg: Konvertálás. Lehetoséged lesz más formátumba konvertálni a képeket. Pluszként még meg is nézhetjük kis méretben a képet.
Calc+: egy picivel jobb számológép került be a rendszerbe, mint az eredeti, bár ez is MS gyártmány.
Windows finomítások:
Nem akar Internetre menni ismeretlen hardverelemnél
Nem akar Internetre menni ismeretlen kiterjesztésnél
Üdvözlõképernyõ kikapcs (Welcome Screen)
Windows túra kikapcs (Windows Tour)
Security Center kikapcsolása
Hibajelentõ tiltása
Time Server kézi indítása
Time Server atomidõhöz igazítása
Távoli segítség letiltása
Intézõ beállításai: részletek nézet, kiterjesztések megjelenítése
Intézõben a meghajtók neveinek megjelenítése, minden meghajtónevet mutat (a sor elején)
Táska, RTF, BMP, WAV, ZIPfolder eltávolítása az "Új" menübõl
Num-Lock indításkor (notebook használók vigyázzanak!)
Beragadó billentyûk (Sticky keys tiltása)
Asztaltisztító varázsló tiltása
Gyorsindító eszköztár bekapcsolása
"Klasszikus" keresés: keresõ dög (dog?) letiltása
Keresés minden filetípusra
Megosztott dokumentumok mappa tiltása
Kevés hely a merevlemezen figyelmeztetés tiltása
Win2k típusú filerendezési mód (gyorsabb)
Beépített CD-író tiltása
Start menü nem nyílik fel elsõ indításkor
Vezérlõpultban User Acc 2 (hálózati felhasználók) megjelenítése
Kékhalálnál nincs automatikus újraindítás
Gyorsabb shutdown a timeout idõk csökkentésével
Prefetch bekapcsolása, gyorsabb boot
Gyorsított újraindítás
Hálózati átvitel optimalizálása
RPC csomagok méretének megnövelése
Hálózati gépek tallózásának gyorsítása
Mindenkinek ClearType!
Maradjunk a klasszikus Vezérlõpultnál
TAB a kiegészítõ karakter parancssorban, hosszú fájlnevek
.nfo hozzárendelése a Jegyzettömbhöz
Jegyzettömb beállításai: betûtípus, sortörés
Automatikus URL-kiegészítés az IE-ben
MP3 encoding Windows Media Playerben
Az átmásolt adat a helyi meghajtó engedélyeit kapja (NTFS)
PrintScreen engedélyezése Direct3D és DirectDraw módban
Parancssor az aktuális mappából
Max. száz kapcsolat egy géphez
Gyorsítjuk a TCP/IP-t, a prioritásukat megnöveljük
Admin megosztások tiltása
System-Restore (rendszervisszaállító) letiltva
drWatson törlése
Hard Disk optimalizálása üresjáratban.
ez van leírva róla
ENNYI!!!
Következõt írd be a cmd-be: fzip.exe -d
*.fz .A a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.
Érdekelne,hogy a
Valahogy úgy érzem,hogy egy 10-12Gb-ot igényel ez a nem gyengén érdekes megoldású telepítõ!!
<#boxer>#boxer>
Akkora hülyeségenk tartom,hogy telepítésnél nem elég neki a C:-rõl még 5Gb sem,amire késõbb már nem is lesz szükség(csak a telepítés folyamán),Miért nem lehet megváltoztatni kicsomagolás helyét elég gagyi megoldás!!!!!<#beka3>#beka3>
http://aaotracker.com/thread.php?threadid=185499
Indítsd el a telepítõt, várd meg míg elér a hibaüzenetig.Ekkor ne kattints a hibára, mert a a temp-bõl ki fogja törölni a szükséges fájlokat.Hagyd úgy a telepítõt nyiss egy command ablakot (Start menü->futtatás-> CMD)
navigálj oda a temp mappába. Aki nem ismeri a DOS parancsokat annak kicsit macerás lesz)
Mappa váltás a CD parancsal. Pl.: Itt áll a cmd ablak
c:Documents and settingsUser>_
Ezt írd be sorrendben:
cd
cd c:Documents and settingsUserLocal settingstemp
Ekkor mappát vált. (természetesen aki megváltoztatta a temp helyét annak az az útvonal kell)A program az fzip.exe-t használja amit te is fogsz csak manuálisan tömöríted ki a fájlokat.
Következõt írd be a cmd-be: fzip.exe -d
------
Info Update!
Sajnos az fzip csak egyesével tömöríti ki a fájlokat, szóval jó sokáig fog tartani, míg az összeset kézzel kirakosgatjátok a helyére.Vagy legalábbis nekem nem mûködött a *.fz parameter." nekem a mappába navigálás se jött össze :s
Anno majd 1 évet hagytam ki mert pont így jártam..ott is hagytam a gecóba...ugyan ez volt még a csapat 2 tagjánál így szét is hullott a banda <#szomoru1>#szomoru1>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nemtudjátok mi lehet a gond a telepítõvel? 2x is leszedtem mindig ugyanazt írja ki
Elég régóta játszom az AA-val és csak most jutott eszembe hogy ha van itt CSS fórum is akkor tuti van AA is <#vigyor2>#vigyor2> Ha már így átkukkantottam meg is kérdem lényeget...<#ravasz1>#ravasz1> az AA-t lehet configolni? fps , net, ilyesmi szempontjából...<#ravasz1>#ravasz1>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.