America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
minden ki van löve

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

letöltõ programokat lõdd ki
GetRight pl. okozhatja a hibát.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

geri777
na leirom idéig miket csináltam

1.Redszer viszaálitás késõbi idõpontra kb 2-3 napra amikor még müködöt
2.Letöröltem a virusirtot meg a tüzfalat meg minden designos kiegészitot
3.Csináltam a merevlemezre kb 20gb szabad helyet mert idáig kb 500mb volt
4.Frisitetem a ATI driverem
5.Letöröltem az ATI driverem és a Windowsét telepitetm fel

na ezt midn megcsináltam most akkor van még valkinek valmijen ötlete miért nem müködik ?? rakjam ujra a Játékot vagy az egész WINDOWST????

VÁrok ötleteket !

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
Nekem ez a hiba

de már kibaszotul unnom ugy kibaszom ezt a gépet a picsba hogy csak repül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3201 MHz with 2047MB RAM
Video: ASUS EAH2600 Series (6783)

General protection fault!

History: UObject::execDelegateFunction <- (DCDS Entry.DCDS @ Function DBAuth.DCDS.WaitingForCommunicationToComplete.Timer : 00CC) <- UObject::ProcessEvent <- (DCDS Entry.DCDS, Function DBAuth.DCDS.WaitingForCommunicationToComplete.Timer) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop

<#violent><#violent>]<#gun>
<#guluszem1><#pias>

Gyocsika
Én is most raktam újra a driver ... nem tudom mi lehet, köszi h írtál, de most megyek , holnap viszont majd irok vagy valami , és beszélünk...

Köszi

geri777
ez nem account hiba hanem valmi jatek hiba

nekem régeben elöjöt azt magátol elmult most ujra elöjöt....

már uj drivert is raktam ra és meg mindig most nemtudom mit csináljak......

Gyocsika
Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2398 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7300 GT (6371)

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Nekem is ezt írja, nem tudom mi lehet, most nézem régi accountom még jó, pedig 2006-os.
De nem tudom most miért nem jó.

geri777
Megtaláltam a legujabb drivertét és még midnig kidob akkor mi lehet a baja:?

geri777
hellosztok
nekem is ugyan ez a problémám
homnan szerezhetnék uj drivert??
ijen Asus EAH 2600 XT video kártyám van
tudnatok valmi drivert linkelni?
elöre is köszönöm

Balintrial
hát én is így terveztem -.-
de nem tehetek róla hogy nem jó, többször is megpróbáltam..
Mighty
Nem tudom mit szenvedtek ennyit...
Letoltottem, telepitettem, patchet letoltottem, telepitettem, beleptem es jatszottam par kort. Bridge, Village. A bizonyitek :)

Hatterben meg futott is par progi...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bardocz
Enegm átiányít aa.hu-ra,és ott van faq.
Gyocsika
Hali!

Nem mûködik a FAQ sajnos nekem.
Lehet azért mert Firefox 3.0-ám van? De Explorer-rel sem jön be nagyon, csak nagyon rosszul.

Faq-ban mindent elolvastam, volt egy progi ami bezavarhatott,kilõttem,új driver megvan,új gamma megvan, már minden megvolt, csak a winfos reinstall nem..-.-

Balintrial
Nálam is ez volt, FAQ szerint új driver kell neki, nekem azzal se volt jó. :S
Hali, már vagy 3x teszem föl a játékot, mind 3x külömbõzõ verziót, és mindíg ezt a rohadt hibaüzenetet kapom:

"Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2340 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8600 GTS (7516)

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
"

Ez mitõl lehet?

bardocz
Szedd le a 2.8.3-at,és azt patcheld 2.8.3.01-re.
sziasztok leszeretném szedni a játékot de rengeteg verzio van. Most az 1.0-val kell kezdenem és végigpatchelni? Vagy melyiket szedjem? elöre is köszönöm!

geri777
hellosztok van valki aki szeretne velem armyzni mikrofonal ?? msn nem [email protected] skype meg : typhooon1993

vegyetek fel 2.8.3.1 elöre is köszönöm

Unfortunately, I think you may have to try downloading again. AAO:Tracker is a good source for the download, and is listed on our downloads page.

http://www.americasarmy.com/downloads/

Ed DeGorter
Project Manager
Army Game Project
[email protected]
csupa értelmes dolgokat tud írni ez a csávó..

It sounds like a corrupt download. Which browser did you use to download the
game?

Ed DeGorter
Project Manager
Army Game Project
[email protected]

A WXPEE csapat megint alkotott.

"Mi változott az eredeti XP-hez képest? A feltelepített programokon kívül igen sok minden!

Automatikusan elinduló programok, kiegészítések:
Activecaption: hasznos program, amely kihasználja a méretváltó gombok (ablakok jobb felsõ sarkában levõ Kis méret, Elõzõ méret/Teljes méret, Bezár gombokat). A háttérben fut, s az alábbi módon bõvíti a Windows tudását: ha a "Kis méret" gombra kattintunk jobb gombbal, az értesítési területre helyezi az ablakunkat (gyk: az óra mellé). A "Teljes méret" gombra kattintva jobb gombbal, "feltekeri" az ablakot, míg a "Bezárás" gombon jobb gombbal "on-top"-ra helyezi az ablakot. (On-Top: az aktuális ablak mindig felül lesz, nem fedheti le semmi.)

Allsnap: Tapadó ablakokat kapunk. Az ablakok tapadnak egymáshoz és az asztal széleihez is. Bizonyos ablakoknál ez nem muködik (pl. amelyik saját mozgatótechnikát alkalmaz), s az ALT billentyu lenyomásával (plusz mozgatás) ki lehet küszöbölni a ragasztást, amennyiben nem kívánatos.

ImageFormatConverter: Ha jobb gombbal rákattintasz egy grafikus fájlra az Intézõben, egy új menüpont jelenik meg: Konvertálás. Lehetoséged lesz más formátumba konvertálni a képeket. Pluszként még meg is nézhetjük kis méretben a képet.

Calc+: egy picivel jobb számológép került be a rendszerbe, mint az eredeti, bár ez is MS gyártmány.

Windows finomítások:
Nem akar Internetre menni ismeretlen hardverelemnél

Nem akar Internetre menni ismeretlen kiterjesztésnél

Üdvözlõképernyõ kikapcs (Welcome Screen)

Windows túra kikapcs (Windows Tour)

Security Center kikapcsolása

Hibajelentõ tiltása

Time Server kézi indítása

Time Server atomidõhöz igazítása

Távoli segítség letiltása

Intézõ beállításai: részletek nézet, kiterjesztések megjelenítése

Intézõben a meghajtók neveinek megjelenítése, minden meghajtónevet mutat (a sor elején)

Táska, RTF, BMP, WAV, ZIPfolder eltávolítása az "Új" menübõl

Num-Lock indításkor (notebook használók vigyázzanak!)

Beragadó billentyûk (Sticky keys tiltása)

Asztaltisztító varázsló tiltása

Gyorsindító eszköztár bekapcsolása

"Klasszikus" keresés: keresõ dög (dog?) letiltása

Keresés minden filetípusra

Megosztott dokumentumok mappa tiltása

Kevés hely a merevlemezen figyelmeztetés tiltása

Win2k típusú filerendezési mód (gyorsabb)

Beépített CD-író tiltása

Start menü nem nyílik fel elsõ indításkor

Vezérlõpultban User Acc 2 (hálózati felhasználók) megjelenítése

Kékhalálnál nincs automatikus újraindítás

Gyorsabb shutdown a timeout idõk csökkentésével

Prefetch bekapcsolása, gyorsabb boot

Gyorsított újraindítás

Hálózati átvitel optimalizálása

RPC csomagok méretének megnövelése

Hálózati gépek tallózásának gyorsítása

Mindenkinek ClearType!

Maradjunk a klasszikus Vezérlõpultnál

TAB a kiegészítõ karakter parancssorban, hosszú fájlnevek

.nfo hozzárendelése a Jegyzettömbhöz

Jegyzettömb beállításai: betûtípus, sortörés

Automatikus URL-kiegészítés az IE-ben

MP3 encoding Windows Media Playerben

Az átmásolt adat a helyi meghajtó engedélyeit kapja (NTFS)

PrintScreen engedélyezése Direct3D és DirectDraw módban

Parancssor az aktuális mappából

Max. száz kapcsolat egy géphez

Gyorsítjuk a TCP/IP-t, a prioritásukat megnöveljük

Admin megosztások tiltása

System-Restore (rendszervisszaállító) letiltva

drWatson törlése

Hard Disk optimalizálása üresjáratban.
ez van leírva róla

bardocz
16-os honor szinten a 7%-os találati arány nagyon szar?Gránát az 19%. Csak érdekel emnyire vagyok szar.Jah és sözesen 45 kill-em van:D
bardocz
Az ilyen xp buherákról eddig nem sok jót olvastam itt sg-n,mindig van egy ember,aki kipróbálja,15 meg lehüjézi:D
újra akarom rakni a windowst, nem feltétlenül az AA miatt, amúgyis be van lassulva, találtam egy másik verziót a REBORN xpt elméletileg magyarok csinálják, felturbózott változat,csak azt írják hogy telepítésnél ajánlatos leformatálni a vinyót. nekem meg olyan cuccokkal van tele ami nem fér rá a dvdkre. :S

bardocz
Akkor ott súlyos gondok vannak,mert ha öszesen mindig kicsomagolod nem foglal enyit:D
pardon, 20,6 gb :D

22,6gb

bardocz
És menyi szabad hely van?ha már a telepítõt kicsomagoltad.
amúgy sincs szétparticionálva :D

McReay
Hát talán majd veszek egy másik WinyóT és arra már rá fog férni,addig meg kiírom,el lesz magának a DVD-n!!!!
ENNYI!!!

bardocz
Rakjáktok újra a windowst,de úgy,hogy ne szedjétek szét több partícióra,és akkor tuti jó lesz :-) Igaz én nem emiatt raktam újra,hanem volt gondom egy programmal,amit nem lehetett letörölni az istenért sem.
McReay

Következõt írd be a cmd-be: fzip.exe -d *.fz .A a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.

Érdekelne,hogy a helyére milyen elérési útvonalat kellene írni,mert 600e féle képeen próbálkoztam,de nem sikerült semelyik sem!!!!

McReay
Sajna nekem is ez a gondom,ami az elõttem szólok tömkelegénél is elõfordult!
Valahogy úgy érzem,hogy egy 10-12Gb-ot igényel ez a nem gyengén érdekes megoldású telepítõ!!
<#boxer>
Akkora hülyeségenk tartom,hogy telepítésnél nem elég neki a C:-rõl még 5Gb sem,amire késõbb már nem is lesz szükség(csak a telepítés folyamán),Miért nem lehet megváltoztatni kicsomagolás helyét elég gagyi megoldás!!!!!<#beka3>

Balintrial
majd írd le ide is ha válaszolnak, nálam is ez a baj :S
írok mélt az AA supportnak, hátha tudnak rá válaszolni

bardocz
ÉN ezt nem tudtam megcsinálni,ezért hagytam is a csába.Kb 1.5 óráig tartott amíg 1 gigát hozzá csaptam a c-hez,aztán más miatt nem indult el...
""Ez lesz a megoldás az "Unable to copy" hibára.
http://aaotracker.com/thread.php?threadid=185499

Indítsd el a telepítõt, várd meg míg elér a hibaüzenetig.Ekkor ne kattints a hibára, mert a a temp-bõl ki fogja törölni a szükséges fájlokat.Hagyd úgy a telepítõt nyiss egy command ablakot (Start menü->futtatás-> CMD)
navigálj oda a temp mappába. Aki nem ismeri a DOS parancsokat annak kicsit macerás lesz)
Mappa váltás a CD parancsal. Pl.: Itt áll a cmd ablak
c:Documents and settingsUser>_
Ezt írd be sorrendben:
cd
cd c:Documents and settingsUserLocal settingstemp
Ekkor mappát vált. (természetesen aki megváltoztatta a temp helyét annak az az útvonal kell)A program az fzip.exe-t használja amit te is fogsz csak manuálisan tömöríted ki a fájlokat.
Következõt írd be a cmd-be: fzip.exe -d *.fz .A a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.
------
Info Update!
Sajnos az fzip csak egyesével tömöríti ki a fájlokat, szóval jó sokáig fog tartani, míg az összeset kézzel kirakosgatjátok a helyére.Vagy legalábbis nekem nem mûködött a *.fz parameter." nekem a mappába navigálás se jött össze :s

bardocz
Jah hogy neked anyi van,hát elégnek kéne lennie...
bardocz
Milyen 19 giga?
faszom nem fogadja el a régi accountom, délután még elfogadta

Spészgószt
tök mind1 te hova teszed a temp mappád nála automat a C:.../temp be teszi ha nincs olyan akkor csinál! nem tud máshová kicsomagolni!
Anno majd 1 évet hagytam ki mert pont így jártam..ott is hagytam a gecóba...ugyan ez volt még a csapat 2 tagjánál így szét is hullott a banda <#szomoru1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

19 gb nem elég neki?

bardocz
Nekem csak 3.5gb-ot kellett felszabadítanom.De amikor a másik meghajtón volt a temp mappa,akkor nem volt elég neki 9 giga.
Balintrial
hát nekem 5gb hely nem volt neki elég. -.-
bardocz
Nincs elég hely a c-n,vagy ahol a temp mappa van,nekem is ez volt a gond.3.6gb helyet kell neki csinálni.Ezt utána viszakapod,csakhát programozóácsik a telepítést érdekesre oldották meg.
a 2.8.3 as verzió

hali
nemtudjátok mi lehet a gond a telepítõvel? 2x is leszedtem mindig ugyanazt írja ki

Spészgószt
Szeva Mindenki!
Elég régóta játszom az AA-val és csak most jutott eszembe hogy ha van itt CSS fórum is akkor tuti van AA is <#vigyor2> Ha már így átkukkantottam meg is kérdem lényeget...<#ravasz1> az AA-t lehet configolni? fps , net, ilyesmi szempontjából...<#ravasz1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

bardocz
Akkor frissítem,mert így van kb 12 szerver.Amúgy hihetetlen menyirenem megy nekem ez a játék,egyik pályán minden körben meghaltam,látszik,hogy csak urban assaulton játszottam eddig,ott sikerült 3(!!! Volt,hogy enyi volt egy heti kellem!!!) killt is öszeszednem:D