America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Driverek a legújjabbak, illetve próbáltál másikat/régebbit?
A géped nincs túlhúzva? Ha hibázik a proci, akkor is kész a baj.
Megy valami letöltésvezérlõ a háttérben? lõdd ki!
Rendszergazdaként játszol?
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
más ötlet?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1609 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 (6371)
General protection fault!
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Újraraktam^^ Aztán ez fogad,jó kis sneci játékez:D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
elöre is köszönöm
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Amúgy ma új remény,1 óra alatt c-hez hozzácsaptam +1 gigát e-rõl,de most már a telepítés ideéig csöndben maradok,a trénngek megvannak,ugyhogy csak sulyosabb problémával jövök rinyálni:D
Tiltott trükkök, csalások: FAQ-k használata, egyéb fórumok böngészése, Windows buherálása, AA telepítõ fájl átverése kitömörítõ programmal, letöltõ-programok használata, és végül SZIGORÚAN TILOS a tûzfalak letiltása.
Már azt hittem új patch van, vagy legalább Csuka panaszkodik, hogy sok a bug. :P
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
http://aaotracker.com/thread.php?threadid=185499
Indítsd el a telepítõt, várd meg míg elér a hibaüzenetig.Ekkor ne kattints a hibára, mert a a temp-bõl ki fogja törölni a szükséges fájlokat.Hagyd úgy a telepítõt nyiss egy command ablakot (Start menü->futtatás-> CMD)
navigálj oda a temp mappába. Aki nem ismeri a DOS parancsokat annak kicsit macerás lesz)
Mappa váltás a CD parancsal. Pl.: Itt áll a cmd ablak
c:Documents and settingsUser>_
Ezt írd be sorrendben:
cd
cd c:Documents and settingsUserLocal settingstemp
Ekkor mappát vált. (természetesen aki megváltoztatta a temp helyét annak az az útvonal kell)A program az fzip.exe-t használja amit te is fogsz csak manuálisan tömöríted ki a fájlokat.
Következõt írd be a cmd-be: fzip.exe -d
------
Info Update!
Sajnos az fzip csak egyesével tömöríti ki a fájlokat, szóval jó sokáig fog tartani, míg az összeset kézzel kirakosgatjátok a helyére.Vagy legalábbis nekem nem mûködött a *.fz parameter.
Ha valaki rájön melyik kapcsolóval lehet a mappa összes fájlját egyszerre kitömöríteni az írja már be legyen kedves.
Vistások!
Próbáljátok meg a telepítõt "Futtatás, mint Rendszergazda". Hirtelen jobb ötletem nincs."
by:-]HDF[^Chabee-
Most próbálom ki.
Még csak nem is játam azona fos pályán vagy 1 éve.
A rendszer ne találja a megadott fájlt.
Olyan rednes,hogy elnondja milyen fájlt nem talál -.- :|
Köszi a segítséget!
mert a játék indításánál kiírt egy hibát, a játék el se indult...
(nem tudom bemásolni, mert az új aao.hu-n nem találom :))
aao.hu-n rákerestem, azt írták hogy a driver lehet a baj.legújabbat feltettem, ugyanez volt.
most akkor megpróbálom így hogy átírom, köszi!
Csak azt nem tudom miért nem lehet normális hangnemben írni...
játék meg valami hibát írt ki :D
Azokat a serverket sem értem, ahol az adminok döntik el ki hol játszon, vagy ha nem engedem neki, hogy átrakjon a másik csapatban, akkor kikickel <#kocsog>#kocsog> Rengeteg ilyen server van már sajnos <#fejvakaras>#fejvakaras><#gunyos1>#gunyos1>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
k annyukat. Sok tizenéves lámának adminjogot adni. ááá
Beírom neki, hogy köcsög cheater, hacker, aztán még írja is, ogy igen a többi meg megvédi aki ugyanabban a csapatban mozog <#boxer>#boxer>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Békésen játszom egy pipelineserveren erre bejöb egy "admin".
Egyszer csak kör elején azt vesezm észre, hogy a 203-ról AR-re "váltottam"
A gyerek Adminsay-es irogatott középre. Szerencsére kickelni nem bírt, mert köv körben indítottama TK-party-t.
Sok Bridge Crossingról beszivárgott noob meg nyalta az illetõ seggét, hogy adjon be vegyvert. Ha már az M16-al nem megy nekik, akkor talán az rpg-vel fog, elven.
Egyszerûen nem fogták föl, hogy az csak egy csaló volt. Mikor indít egy admin votekick-et? Pfff.... sok szerencsétlen. Szóval visszamentem 100honorosan, és 10-20 honorik minden idiótát KiTKztam a szerverrõl. Még jó, hogy csak a tracker miatt jönnek pipelinére campelni. És így hamar leléptek.
Érdekes módon a szerver pb-shotjait akkor nem lehetett megnézni... de csak akkor.
+ az se tünt föl nekik, hogy körkezdésko nyitottak voltak az ajtók.... ehh.
És csak azok a bugok maradtak bent amit a leguccsóbb kezdõ is kapásból észrevesz.
Ha le-mute-ol az admin, akkor reportozni sem lehet. De bezzeg annyit huázhazok a rádión, hogy a yeti-k is elmenekülnek a pályáról.
A logout gomb sem mûködik. 10bõl mondjuk 7x.
A gyors fegyverváltás meg már megint egy megoldott dolog.
Ha reconnectet nyomok, egybõl Critical Errort kapok.
Bin Ladennek: Következõ repülõt az AA programozóinak,
köszi!