America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Szerintem nem, csak adott verzióval kompatibilis.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Ha a játék verziója nálam 2.8.3,akkor a 2.8.3.1-es szervereket látja?Vagy csak visza mûködik?Mert nálam nagyon kevés szervert lát.Annak meg a fele a bridge,amit meg utálok:D
bardocz
Érdekes,mert most minden portot engedélyeztem neki(udp-tpc- betartva),és azt írja,hogy nem tud a master serverhez kapcsolódni.
Sadist
Azt nem a játékban kell, hanem a tûzfaladon, vagy a routereden.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Hol lehet beállítani melyik portokat engedélyezze a szerverkeresõ?Nem mutat egyet sem,azt írja aa.hu-n,hogy x meg y portnak nyitottnak kell lennie,de nem találom a játékban hol tudom ezt beállítni.
CSUKA
linuxramtesztet neki!

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bardocz
Én megpróbáltam új vga drivert,de nekem nem skerült...Le is töröltem ismét.Úgy érzem én ezzel már soha nem fogok tudni játszani:D
CSUKA
Nos:

Driverek a legújjabbak, illetve próbáltál másikat/régebbit?
A géped nincs túlhúzva? Ha hibázik a proci, akkor is kész a baj.
Megy valami letöltésvezérlõ a háttérben? lõdd ki!
Rendszergazdaként játszol?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

geri777
köszi de a játékba ez nem segit :)

más ötlet?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

bardocz
Build AmericasArmy

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1609 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 (6371)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Újraraktam^^ Aztán ez fogad,jó kis sneci játékez:D
Scottt
Azt nem tudok,de jó a logód:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

geri777
Valki az én problémámra tudna válaszolni

elöre is köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

bardocz
Hagytam állni a játékot,45 perc simán megvolt,nem történt semmi különös,mindösze elfogyott az öszes hely az E megajtóról,a játék meg nem indult el.Faszányos.
bardocz
Hát lol,felakoma játékot,elindítanám,elõször is egy kb gyp-seknek csinált valami fogad,mejad a monitor közepén ott a szép felirat,csak nem akar betölteni,hát komolyan mondom beszarok:DD
geri777
valki az én problémámra tud megoldást ?

bardocz
Mwuhahahahaa felraktam,úgyhogy vigyázzatok,mert jön az új mozgócélpont!
bardocz
:-D
Amúgy ma új remény,1 óra alatt c-hez hozzácsaptam +1 gigát e-rõl,de most már a telepítés ideéig csöndben maradok,a trénngek megvannak,ugyhogy csak sulyosabb problémával jövök rinyálni:D
CSUKA
Éppen megalakítjuk a MAATB-t. Magyar America's Army Telepítõ Bajnokságot. Az a klán nyer, akinek minden tagja, hiba nélül föl bírja telepíteni az AA-t.

Tiltott trükkök, csalások: FAQ-k használata, egyéb fórumok böngészése, Windows buherálása, AA telepítõ fájl átverése kitömörítõ programmal, letöltõ-programok használata, és végül SZIGORÚAN TILOS a tûzfalak letiltása.

geri777
hellosztok az lennqa a kérdésem hogy miért dob ki a játék amikor be akakrok lépni a servere ezel a feliratal

CSUKA
sok a bug

Marvin
Mi ez a sok új üzenet?
Már azt hittem új patch van, vagy legalább Csuka panaszkodik, hogy sok a bug. :P

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

bardocz
Temp meg tmp mappát hogyan állíthatom visza az eredetire?Sajna nem néztem meg,hogy mi az,és akkor már tökmind1,inkább viszaállítom.
bardocz
Én feladom.Jó játékot mindenkinek.
Balintrial
én is így csináltam, nekem nem jó.
bardocz

Jól csináltam nem?
Bocsi,hogy írok itt ezer üzenetet:S
bardocz
Ha csináltam egy olyat hogy E:\temp akkr hogyan változtassam emg az elérési utat?Beírom,hogy e:temp,és azt írja,hogy nem találja,ha azt írom,hogy e:\temp,akkor meg nem csinál semmit.
bardocz
Jah fasza,most olcasom,hogy marha idõigényes.Megpróbálok particion magic-el elég helyet csinálni a c-n,hogy tudjam telepíteni,azt írják ez okozza a problémát.
bardocz
"Ez lesz a megoldás az "Unable to copy" hibára.
http://aaotracker.com/thread.php?threadid=185499

Indítsd el a telepítõt, várd meg míg elér a hibaüzenetig.Ekkor ne kattints a hibára, mert a a temp-bõl ki fogja törölni a szükséges fájlokat.Hagyd úgy a telepítõt nyiss egy command ablakot (Start menü->futtatás-> CMD)
navigálj oda a temp mappába. Aki nem ismeri a DOS parancsokat annak kicsit macerás lesz)
Mappa váltás a CD parancsal. Pl.: Itt áll a cmd ablak
c:Documents and settingsUser>_
Ezt írd be sorrendben:
cd
cd c:Documents and settingsUserLocal settingstemp
Ekkor mappát vált. (természetesen aki megváltoztatta a temp helyét annak az az útvonal kell)A program az fzip.exe-t használja amit te is fogsz csak manuálisan tömöríted ki a fájlokat.
Következõt írd be a cmd-be: fzip.exe -d *.fz .A a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.
------
Info Update!
Sajnos az fzip csak egyesével tömöríti ki a fájlokat, szóval jó sokáig fog tartani, míg az összeset kézzel kirakosgatjátok a helyére.Vagy legalábbis nekem nem mûködött a *.fz parameter.
Ha valaki rájön melyik kapcsolóval lehet a mappa összes fájlját egyszerre kitömöríteni az írja már be legyen kedves.

Vistások!
Próbáljátok meg a telepítõt "Futtatás, mint Rendszergazda". Hirtelen jobb ötletem nincs."

by:-]HDF[^Chabee-

Most próbálom ki.
CSUKA
Miért dobál ki a köcsög pb a bridge crossing_SE.aao md5 je miatt?
Még csak nem is játam azona fos pályán vagy 1 éve.

bardocz
Unable to copy file:
A rendszer ne találja a megadott fájlt.

Olyan rednes,hogy elnondja milyen fájlt nem talál -.- :|
Balintrial
nálam is ezvan, pedig átírtam amit kell :D
bardocz
És megint,a rendszer nem találja az adott fájl-t.Decompressingnél kezdi el,és AA.hu-n sem találok infot róla mit kéne csinálni.
bardocz
Mert má tököm televan,hogy 2x kiírja,hogy nem találja a cuccost,aztán meg nincsen hely :@

Köszi a segítséget!
Balintrial
és az baj, ha visszakaptam azt a helyet amit telepítés közbe elvett?
mert a játék indításánál kiírt egy hibát, a játék el se indult...
(nem tudom bemásolni, mert az új aao.hu-n nem találom :))
aao.hu-n rákerestem, azt írták hogy a driver lehet a baj.legújabbat feltettem, ugyanez volt.
most akkor megpróbálom így hogy átírom, köszi!
Sadist
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1023046305&no=57385
Csak azt nem tudom miért nem lehet normális hangnemben írni...

bardocz
Najó,de nekem meg nincs elég hely C-n :S Nem értem miért ilyen fasz ,ódon kell megcsinálni,hogy kicsomagolja a játék magát 28x,mire felrakod.
Balintrial
nálam is az volt, végre fölfért, utána visszakaptam a helyet a C-n :D
játék meg valami hibát írt ki :D
bardocz
Most meg nem talál valamir endszerfájl-t,hát a faszom televan már.
bardocz
VÁÁÁÁ hogy a rákba rakjam fel a játékot úgy,hogy ne a c-re tömörítsem ki?Fasz kivan már,kijelölöm melyik mappába telepítse de lófaszt,azrét sem oda:@ c-n meg nincsen elég hely,a kurva isten basza meg
HoReSz1975
Nekem is volt ilyen, hogy nyírom a clant a saját serverén, és bannolnak. Volt amikor 1000h BAN -t kaptam.

Azokat a serverket sem értem, ahol az adminok döntik el ki hol játszon, vagy ha nem engedem neki, hogy átrakjon a másik csapatban, akkor kikickel <#kocsog> Rengeteg ilyen server van már sajnos <#fejvakaras><#gunyos1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

CSUKA
Kedvencem amikor lelövök egy admint, és beírja adminsey-el, hogy nice PB_shot Pike, és kikickel. Ez a leg szánalmasabb amit el leeht képzelni. Utánna meg ha azok a játékosok látnak másik serzveren, akkor írnak az adminnak, hogy a másik szerveren ilyen meg olyan shotjaim voltak, és kickeljenek ki.

k annyukat. Sok tizenéves lámának adminjogot adni. ááá

HoReSz1975
Én is észrevettem, hogy az új patchekkel szarabb lett a játék, rengeteg a sok cheater köcsög. Én mindig lelépek, ha olyan módon nyírnak ki, hogy kinéz valamilyen sarokról, majd egybõl ad egy fejest, van sok olyan, hogy halkan lépkedek és odasétál és head -est.

Beírom neki, hogy köcsög cheater, hacker, aztán még írja is, ogy igen a többi meg megvédi aki ugyanabban a csapatban mozog <#boxer>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

bardocz
Értem amit mondasz.Ilyeneket nem értem,mit élveznek benne,szimulátorban is inkább vagyok büszke utolsó elõtti,mint egy nagyon könyü elsõ...Amúgy leginkább a célzást nem tudtam megszokni a játékban,meg vannak ugyebár a gyakorlatabbak,akik leszednek 3 embert addig amíg én egyet becélzok.
CSUKA
vannak szerverek kezdõknek is... Csak az a baj vele, hogy kiába állítják be rajtuk a honorszintet mondjuk max 35-re. Akkor meg jön a sok trackerfakker, és sec accountal megy föl. Csinál egy 1200/1-es fragratet, mejd lelép.

bardocz
Vannak szerverek kifejezetten kezdõknek?Legutóbbi próbálkozásomnál nem volt túl sok sikerülélményem,ráadásul volt,hogy a nap egyetlen kill-jét csináltam,ami fejes lett,és rögtön le is csíterezett az iletõ,az nem tünt fel neki,hogy elõtte meghaltam kb x az ennedikenszer:D
CSUKA
Amúgy kezd megint lemaradni a pb. Egyre inkább AASA szervereken is látni csalókat.

Békésen játszom egy pipelineserveren erre bejöb egy "admin".
Egyszer csak kör elején azt vesezm észre, hogy a 203-ról AR-re "váltottam"
A gyerek Adminsay-es irogatott középre. Szerencsére kickelni nem bírt, mert köv körben indítottama TK-party-t.
Sok Bridge Crossingról beszivárgott noob meg nyalta az illetõ seggét, hogy adjon be vegyvert. Ha már az M16-al nem megy nekik, akkor talán az rpg-vel fog, elven.

Egyszerûen nem fogták föl, hogy az csak egy csaló volt. Mikor indít egy admin votekick-et? Pfff.... sok szerencsétlen. Szóval visszamentem 100honorosan, és 10-20 honorik minden idiótát KiTKztam a szerverrõl. Még jó, hogy csak a tracker miatt jönnek pipelinére campelni. És így hamar leléptek.

Érdekes módon a szerver pb-shotjait akkor nem lehetett megnézni... de csak akkor.

+ az se tünt föl nekik, hogy körkezdésko nyitottak voltak az ajtók.... ehh.

CSUKA
Abban legelább nem volt bug. Illetve volt, de elnéztük nekik a verziószám miatt. NA DE 2.8.3.01 WTF WTF WTF?!?!?!

És csak azok a bugok maradtak bent amit a leguccsóbb kezdõ is kapásból észrevesz.

Ha le-mute-ol az admin, akkor reportozni sem lehet. De bezzeg annyit huázhazok a rádión, hogy a yeti-k is elmenekülnek a pályáról.

A logout gomb sem mûködik. 10bõl mondjuk 7x.

A gyors fegyverváltás meg már megint egy megoldott dolog.

Ha reconnectet nyomok, egybõl Critical Errort kapok.

Bin Ladennek: Következõ repülõt az AA programozóinak,
köszi!

Big Weapons<#nevetes1>

HoReSz1975
jaj, persze ez kamu, ne tud ki felrakta a legrégebbi army -t átnevezve 3.0 -nak ismerõs poén <#mf1>