America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na már töltöm is.
I.C.ram
Valóban 😊 Csak én voltam a vaksi.
zotyesz
Nézd csak meg jobban a bal oldali menüben. Ott van az. 😊

I.C.ram
Ott csak a patch van 😞
repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

I.C.ram
Köszi, közben már utánnéztem a hivatalos oldalon.

Nem tudtok egy baromi gyors linket a full verzióhoz, mert nincs meg egyik rész sem. A 660 mb-os kéne, mert az a full.
Gyadi
2.0, E3 ig biztos, utána már reméljük kiadják hamarosan a 2.1-et.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

I.C.ram
Hanyas verziónál tartunk?
Gyadi
Max átugrunk Lengyellandbe aztán "megbeszéljük" 😄

Tikal
akko balhé lesz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gyadi
Huáhh:

Author: Kwasek_{STRONG} - ( {STRONG} ) - Posted: 4/25/2004 9:21:51 AM
We don't have time so we must cancel match

Gyadi
Admin úgyis kitalál valamit... 😄

Tikal
Irtam megint adminnak mert az ASE kilokte hogy a server USA-ban van. Mivel ezt õk nem kozolték velunk a match communications-ben és ezt nem beszélték meg velunk semmilyen modon ezért ez szabályellenes.

Unless specifically agreed upon by both sides in match comms, servers MUST be located in Europe. Unless specifically agreed upon by both sides in match comms, servers MUST be located in Europe.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gyadi
Ha már itt tartunk akkor lengyelország Európában van? 😄DDDD

Tikal
mert ha az Airborne servere nem Europában van akkor az szabályellenes

Tikal
hogyan lehet megmondani egy serverrol a helyét? van egy IP és az alapján meg lehet mondani hol van helyileg?

Tikal
hát ez lol srácok, ez az Airborne General állitolag valoban egy katona, legalábbis ezt irja magárol:

TWL Official Observer, HomeLan Member I am in the US Army Infantry. Stationed currently at Ft. Stewart, GA. My Division is the 3rd Infantry Division.

szoval ezért ekkora pöcs, és ha tényleg twl observer akkor még szép hogy ismerte Scar-t szoval esélyunk sincs a fellebezéssel 😄DD

Tikal
Happy Birthday Slow !

ZsozS
Boldog szüli-t Slow!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
mi most meg megkaptuk hogy újra le kell játszani a meccset... STRONG-osok azt írták hogy õket ezzel a meccsel ne is zargassuk máj 3ig, me' addig nem érdekli õket a dolog, me' nagyon Lfoglaltak armyban... admin is pupillázott hogy mi ez hogy nem érnek rá, meg minden...

szal most majd még megdumáljuk többiekkel és kijelölünk két másik idõpontot és kijelöljük a mi szerverünket a játék céljából... a két idõpont mondanom sem kell most 1-2 nap múlva lesz... csak hogy már mi is kibasszunk a STRONGosokkal... és leszarom hogy mit fognak rá reagálni, me' az admin azt írta hogy mi választunk akkor újra idõpontot és helyszínt... és már elegem van a STORNG klánból...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
ezt a rövid választ kaptam:

Hi

Yes, Scar is a real Admin.

x8668k
Euro Competition Manager

persze kérdeztem mást is, de ugy látszik szarik rá....

Tikal
aki bejött a mceccsunkre az nem match observer volt mert nincs az observer listán, pplusz observer elore kell kérni.
de admin se lehetett mert én nem találtam ilyen nevu admint. van egy scarbane nevu srác, õ az observerek "fõnoke", viszont mecs observer nem állithat meg mecset nem szolhat bele semmibe. Õ olyan mint egy ENSZ megfigyelo maygarán szart se ér 😄

MATCH OBSERVERS CANNOT HALT A MATCH UNLESS UNDER EXTREME CIRCUMSTANCES. IF A TEAM DOES NOT FOLLOW PROCEDURES AS GIVEN BY A MATCH OBSERVER, THE MATCH WILL CONTINUE.IT IS UP TO THE OTHER TEAM TO LODGE A DISPUTE.

MATCH OBSERVERS CANNOT DISPUTE A MATCH. ONLY THE TEAMS PLAYING CAN DISPUTE A MATCH.

azért extrém korulmények nem voltak 😊

Akkor a hiba a mátrix-ban van.

Vicking
Nekem a the és a weine is error....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Vicking
Járd életed bolbogan vidáman ne legyen hiányod borban és pinában. Kezedbe legyen mindig a söröd csinos lányok szopják a pöcsöd. Boldog Születésnapot Slow!!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Dexa
erre mit reagáltál neki?
Lküldted a halálba?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
nekem azt mondta most a kis pocs hogy vesztettunk és hivjuk ki oket megint lol

Dexa
?
milyen TS-sel? melyikkel?

Dexa
jelen pillanatban nálunk sem jobb a helyzet, me' most úgy néz ki meg kell állapodunk 1 másik idõpontban és akkor újra kéne játszani a meccset...

Vicking
Hali !!
Tudja valaki mi van a ts-el????

Tikal
csak mikor ott voltunk a franc se gondolta hogy ilyen mocsok szemét banda és hogy ez lesz a vége, végig abban voltunk hogy játszunk.
Annyit tanultunk belole hogy a következo meccseken kussban ulunk és várunk. Viszont a TWL adminokkal is beszélni kéne mert ez nem állapot hogy vannak ilyen fos csapatok akik erre hajaznak.

Ja és bocs hogy káromkodtam, de mikor már ötödszörre mondtam, el neki hogy rajta vagyok a rosteren és hogy nincs meg a 4tt meber náluk kicsuszott a számon az a csunya és sportszerutlen szo hogy : idiot

Hepi borzdéj szló

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
"Mindenrol SS, meg arrol is ha az ellenfel fingik"
ez hasonlóan jelenik meg mint a Smoke???

Mighty
Meccs elokeszuletek: Ha megvan az IP cim, mindenki leellenorzi, hogy milyen pingje van. Ha uber brutal magas (kivev, ha net gondjai vannak), akkor kerhetunk egybol egy masik server IP-t.
Meccs kezdesekor megvan a +125-os ping kulonbseg, detto.
CSAK ELES KORBEN LOVUNK ELLENFELRE! (nem erdekel mi van a szabalyban)
Ha a meccs kezdesi idopontja utan 15 perccel nincs meg az ellenfel csapata, SS repro leirasa alapjan (ablakra teszed az AA-t, megnyitod a TWL oldalt, ahol latszik a TWL ido.)
NEM KAROMKODUNK SEMMILYEN INDOKKAL!
Ha az ellenfel karomkodik, SS.
Mindenrol SS, meg arrol is ha az ellenfel fingik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
HB Slow!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SACA_(HUN)
No és még egy! Õ állítólag egy TWL admin!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Dexa
erre nem tok mit mondani...
ha le akarták volna tényleg játszani a meccset akkor nem hívnak admint, nem kukacoskodnak a TWLes regelés miatt, nem szarják az idõt full felesleges dolgokra... hanem a gémmel foglalkoznak...

Bódog születésnapot Slow!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SACA_(HUN)
Mellesleg a meccs 20:30-ra volt kiirva!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
A felsõ kép 20:44:50 az alsó 20:47:06 kor készült!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Na hali srácok, találtam a tegnapi meccsrõl ss-t!

Szerintetek õk akartak játszani velünk?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

4NDR3W
Sok locsolót Slow!

http://www.HITclan.hu

patacsi HUN

Slow papa 😊 boldog borznapot 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
Author: Thangarth - ( TWLAdmin ) - Posted: 4/24/2004 11:24:30 PM
I suggest both teams work on a reschedule. Try to be fair with the opposing team, as we are all here to play!
HIT team, when Strong asked you to return to your server, why didnt you agree?

kiskancsó ilyeneket írkál... nem tom hogy egyáltalán Lolvassa-e amit írok neki elõtte és utánna...
me' most STRONGosok kussolnak...

Dexa
csak tudod hogy mi a szép az egészben... Strongosok meg akarták fúrni vmi miatt a meccset... erre meg most újra lejátszhatjuk kis köcsögök miatt... na mindegy
várom még Stephan válaszát is...
ez a kiskancsó Thangarth meg Lkezd fontoskodni, de õ sem tudja igazán hogy mit kéne csinálnia...
kérdezte elõbb meccs kommban hogy miért nem mentetek vissza a sajátra amikor már kb 35-40 percet vártatok a meccs kezdésre és közben már átcitáltak a STRONG szerverre is...jah és aztán már nem is voltak meg elegen... szerver beállítás sem volt jó, pontosabban az is szar volt... nem hiszem hogy mindezek után tényleg mi tûnünk úgy hogy mi akarjuk megfúrni a meccset, me' ez a kiskancsó most azt írta hogy mind a két csapat azon dolgozik hogy ne kelljen lejátszani a meccset hanem vmelyikõnknek jóváírja meccs nélkül a dolgot...
azt sem hiszem hogy mi sportszerûtlenek lettünk volna, semmi sértõt sem írtak sajátok... és a kis gyökér azt mondta hogy mind két csapat sportszerûtlenül viselkedett, próbáljunk meg csak a játékra összpontosítani...
kérdezem én: ha a STRONG így meg akarja fúrni a meccset akkor hogyan összpontosítsunk csak a játékra?
nem tom hogy a kis gyöknek miért esik nehezére megnézni az SSeket amiket küldtünk...me' abból minden kiderülne...

Dexa
heppi börszdéj Szló...
😛
😄

Gyadi
Jah, a twles admin lefujta az óvásokat, és azt akarja h játszuk le a meccset, és 24 órán belül írjuk ki az idõpontot.

zotyesz
Boldog születésnapot Slow! 😊

Dexa
Lképzelhetõ hogy kis köcsög külföldiekkel van a gond?
TISZTELET a kivételnek (me' hál'Istennek aakad sok sportszerû, normális, barátságos, értelmes külföldi klán is...)

de most amit xSU is kikapott...
az Lmondások alapján rohadtul nem is akarták lejátszani veletek a gémet és csak arra hajtottak hogy vhogy bemártsanak benneteket a ladder adminnál (bármilyen indokkal)
mert ha le akarták volna játszani a gémet akkor az úgy is látszott volna rajtuk, de ahogy Lmondtátok abból nem ezt szûrtem le... admin forfeit nem tom miért szimpatikusabb nekik... kennyétek majd L a szájukat!!!
én is megpróbálom majd Lérni hogy a STRONG majd csak saját szerveren játszhasson ellenünk késõbb és akkor TWL admin ott fent fog figyelni a szerverünkön az elejétõl a végéig és nem érdekel hogy a STRONG mit fog írkálni meccs kommban és mit nem mert a TWL admin ott fog fent kuksolni... ha kell odakötözöm a székéhez...
joinolok a nevében a szerverhez...

Dexa
me' amikor gyõzünk vagy vesztünk... (errõl szól a dolog hogy normális gémben a két csapat úgy mérkõzzön meg hogy adott pillanatban, pályán ki a jobb, ki tud jobb taktikát felmutatni....)
DE amikor olyan vizekre evezünk amikor ilyen és ehhez hasonló történik... akkor hirtelen nagyon Lveszik a kedvem az egésztõl...de komolyan teljesen mindent kedvem Lmegy az egésztõl és nem is csinálnám tovább...hagynám az egészet a francba...
nem errõl kéne szólnia egy meccsnek hogy ki tud jobb kapcsolatokat felmutatni...stb...
hanem tisztességes játékban ki tud jobb teljesítményt, csapatmunkát felmutatni...
én ezen az állásponton vagyok csak szomorú és tényleg lehangol, Lkedvetlenít, hogy sok csapatnál ez nem így van, nem ez a dolog 'lebeg' a szemük elõtt... hanem az hogy szopassuk meg vmi köcsögséggel az ellen team-et és probáljuk meg bemártani a ladder adminnál... ha van okunk rá ha nincs (legtöbb esetben semmilyen ok sincs...)