America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
most írtam Stephan-nak (lead euro twl admin) és írok még x8668k -nak is (vele régebben játszogattam, most õ Competition Manager European Division )...
rohadtul tele lett a tököm ahogy hazaértem és sajátok azzal fogadták hogy így akarják a STRONGosok megóvni a meccset, hogy 'Lcsalnak mineket' saját szerverrõl a hivatalos meccs kezdés után 20 perccel, áthívnak az õ szerverükre és amikor már senki sincs fent tõlünk a sajáton akkor csinálnak SS-t hogy mi meccs idõpontban nem vagyunk ott... (ezt Thangarth írta nekem...)

kis faszok mi a tökömet képzelnek???
bázz...
nagyon kezd tele lenni a tököm, me' ha vesztünk normál helyzetben akkor Lismerem én is, többiek is hogy az ellen jobb volt, a hibákat ki kell küszöbölni, ahol hibáztunk meccs alatt ott javítani kell...
DE amikor ilyen kis köcsög, gerinctelen módon akarnak ellenünk meccset nyerni akkor ahhoz nem tudok mit normálisan hozzászólni... me' ez már tényleg köcsögség...
...és még nekik áll feljebb meccs kommban és idézgetnek mindent szart... erre csak azt tudtam írni nekik, hogy nekünk meg mindenrõl megvan a SS... azóta nem is írtak semmit sem oda, vagy mentek szlípelni, vagy pedig Lkezdtek az agyhelyükkel vmi gondolkozásnak tûnõ dolgot mûvelni, hogy hoppá, a végén még kitiltanak minket (STRONG-ot) TWL-bõl durva sportszerûtlenség viselkedés és hozzáállás miatt, vagy pedig kemény fenyítést kapunk (kapnak)...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

repro
Dexa majd írd meg, h mi lett a vége. (TWLen nem nagyon szoktam nézegetni a MatchHistorykat)

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Hát végülis ennyit lehet csinálni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Bódog szülinapot Slow!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
na rEPRO ( 😛 😊 ) akkor mondj vmi okosságot nekünk is mert most egyenlõre tanácsatalan vagyok hogy ezekkel a szarzsákokkal mit is csináljak... írok most Stephan-nak is, meg a 'fõnök' úrnak is hogy ez nem mondható sportszerû dolognak, hogy a saját szerverrõl a sajátokat Lhívták a hitvatalos meccs kezdési idõpont után kb 20 perccel hogy nekik magas a ping meg minden (120-150 volt a ping!!!) és amikor sajátok Ljöttek onnan akkor csináltak SS-t hogy mi nem vagyunk a saját szerveren meccs idõpontban (ezt Thangarth írta már hogy ilyet kapott az ellentõl)
SS-t sajátok mindenrõl csináltak így arról is hogy mi fent voltunk a saját szerveren idõben teljes létszámban, de õk nem akartak ott játszani és amikor áthívtak az õ szerverükre is, szerverük nem is volt idõben beállítva, nem is volt elég játékosuk idõben fent (csak 3an voltak fent, többen nem is akartak feljönni, stb...) ...
Thangarth-nak is átnyomtunk már minden SS-t, hivatkozást, indoklást az 'óvásban'már megadtam, SS-ekkel dúsítva... meccs kommban is minden problémát leírtam... ennél többet nem is tehetek az ügy érdekében...
szal ha bármi okosság még eszedbe jut azt oszd meg velem...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
ezt mondtam én is, aztán kihivjuk oket megnit és megszopatjuk oket

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
jelentkezzunk vagy mi? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
Lehet Jelentkezni EURO 4v4 Ligába!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Igen, mert eddig nem játszottunk pöcsök ellen.
A lényeg, hogy ellent csak éles körben lõjjetek le.
Ha nincs SS arról, h késtek akkor nem tudunk mit tenni.
Leszophatnak 2-3szor és kész. Most ezen nem fogok szenvedni. csak 1gyel voltak elõttünk.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
mi?! 😄
edig ez még nem volt probléma...

nekem az airborne gyerek ezt idézte:
Killing one or more opfor during a Setup round will result in a 1 round forfeit loss. If during the same match the offending team kills another opfor during a different Setup round, they will forfeit the match. If the opfor killed any member of your team during the Setup round it will be your teams choice as to whether to go live the next round, or have another Setup round. This choice needs to be made in Global Talk before the experation of time.

repro
TWL-en nincs olyan, h Éles körön kívül lelõsz valakit!!!!
De ezt már soxor mondtam.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
faszomat... most írok félkómásan kiskancsó Thangarth-nak hogy a STRONG mi a tökömet akar???
wazze...
szerver be volt állítva TWLes beállítás szerint korrekt módon (fullra minden rendben), pingjük a szerverünkön átlagosan 120-150 volt (hogy a tökömbe akarnak ennél jobb pinget), teljes létszámban (6an CDCvel fent voltunk a szerveren kezdés elõtt már jóval)... erre vmi kiskancsó feljön és Lkezd pofázni hogy a szerverünkön TÚL MAGAS A PINGJE!!!! és hogy inkább az õ szerverükön legyen a meccs... kis köcsög nem tom hogy mit akart, me' ping ilyen szintem szerintem full normális és erre hivatkozni hogy ping magas (+125 ami LEHETELTEN)...
az õ szerverük be sem volt állítva, mindenféle kis buznyák játszott rajta, alig voltak ott a klánjukból 3an (6 vs 6 ladder-rõl van szó) erre meg írták hogy akkor még is a mi szerverünkön lett volna war és jelentették most a ladder adminnak a NO SHOW-t, me' nem voltunk a mi szerverünkön ami megint csak szarság me' mi idõben ott voltunk...
szal ilyenek mi a tökömet akarnak???
bázz...
screenshotokat átnyomtuk Thangarth-nak, meg én is írok még neki hogyez így nem kóser, meg aszem régi játszótárssal is felveszem a kapcsolatot hogy a ladder adminokkal ("adminjaival") rendezze le a dolgot hogy ilyen eset ne fordulhasson elõ...

me' ahogy most olvastam Tikal nálatok is hasonló volt a helyzet...
fõnök úrnak majd írok hogy ez így nem kóser...

Gfreiter
Ja, meg Heavy_fry 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Szóval most elõször találkoztam azzal az igazi csapatmunkával, amit mindig is elképzeltem.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
És ha már itt tartunk, én is mondok pár nevet:
SquirrelNL, McSpain, Meister Scorpion, valami gandjabi, akikkel hihetelenül jó volt játszani, nagyon jó kis csapat alakult belõlünk. Egyikünk mindig csak kukkerolt körbe a távcsõvel, és lökte az infot a többieknek, hogy hol van opfor (Bridge SE), és aki éppen ott volot, már küldte is oda a gránátot, vagy a 203-ast 😊 kira volt nagyon 😊

Gfreiter
Ja, és tom, hogy nem nagy szám, de megvan a 30. honorom, ami azért jó, mert az elején még a 20-ban sem hittem, és õrjöngtem örömömben, amikor a 15 meglett...

Gfreiter
Át lesz adva 😊

Gyadi
Jah, már én is egy kisesszét írtam disputeba, meg belinkeltem köbö 15 screenit.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Vazze, tipikus, dettó ugyanez, legalábbis hasonló volt nekünk...
Klán neve: STRONG AA - 6v6 Mountain AMbush, most nem szeretném leírni hogy mi volt de az is egy nagy genyaség volt...

Tikal
repro, ezt majd megkéne fogalmazni angolul vagy mittudomén és a dispute matchbe irni 😊

nagyon körülményesek ezek a TWL meccsek 😄DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tikal
volt egy matchunk.... de nem játsztottuk le mert az ellenfél hivott egy admint az meg befagyasztotta.

A lényeg hogy 20.30-kor kezdodott volnaa mecs, de késtek 10 percet. Feljottek ketten majd elkezdett az egyik gagyogni hogy nem vagyok a twl ladderen bejelentkezve. 5 percig kellett magyarázni nekik hogy ajta vagyok csak más néven, kerseen meg 😊. Amikor érzete hogy ezt elbukta akkor azzal jott hogy nem vagyunk meg négyen. Végre bepottyant Ing is, de ekkor még ok csak 3an voltak, de ez ot nem zavarta és tovább dumált hogy nem vagyunk meg. Mire megjottek tovább folytatta a hulyeségét és mondta hogy hibóv egy admint.. ekkor már mentek a laza flamek... idiot meg ilyen aproságok elhangzottak részemrol 😊 franc se gondolta hogy ennek még szerep lesz a késsõbiekben. megjott az admin és azt mondta hogy vége a mecsnek mert nem voltunk sportszeruek, késtunk és szitkozodtunk, a végén engem fel is akart a twl en fuggeszteni mert azt mondtam hogy idiot.
egyenlore itt tartunk, dispute match lesz, mert nem reportlunk loss.t 😊

Egyébként ugy vettuk észre hogy inkább beszartak és azért találták ki ezeket mert mindig elojott vmivel a srác hogy huzza az idõt. Ja és el is felejtettem a legjobbat: egyik taguk még unassigned volt és ment a játék, ing lelott kettot kozuluk erre a srác beszolt hogy ez szabály ellenes mert setupban nem lehet olni, hiába mondtuk neki hogy ez nem setup mert egyik tagjuik unaasigned volt, nem értette meg és ekkor jott az admin ( admin Scar, aki valszeg a haverjuk volt mert minket nem nagyon hallgatott meg és rögtön felfugesztette a meccset)

szoval igy állunk most 😄
A klán neve , ha látjátok õket adjátok át udvözletunket egy golyo képében vagy ha bauerek vagytok akkor TK-val

ha zavaros volt akkor bocs

a szászlovakat Szászországban tenyésztik, nem tudtad?😊
Gyadi
Szászlovat majd mutass nekem plíz! 😄
Amúgy meg UP!

Gfreiter
Nekem is van egy rakés ilyen képem 😊 A cd-n, amit hozott a srác, több, mint 1200 kép van, amit õ, illetve a csapattársai csináltak. Egyet-egyet beteszek, csak gondolkoztam, és végülis nem akartam berakni olyat, amin valaki felismerhetõ személy van.

THE matrica
Szászlót is átcsinálhattad volna

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Tikal
csupán 50 hozzászolással lentebb van ez a kép 😄

Gfreiter
hoppá 😊))

Gfreiter

hunarian ? 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Jah, megvan.

ZsozS
hi all!
IRAQban jártunk...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

magyaron fennvan !

Gfreiter
Na mindegy, frissítésnek becopizom:

Honorscale Points
1-10 500
11-20 1000
21-30 2500
31-40 4000
41-50 6000
51-60 9000
61-70 13000
71-80 23000
81-90 43000
91-100 83000

Gfreiter
Ottan hol?

Gfreiter
*tárgytalan*

Gfreiter
Térgytalan, rákerestem a google-ban és megtaláltam egy klán oldalán, de a hivatalos oldalon akkor sincsrajta sehol...
Meg a magyar oldalon sincs 😞

Dexa
jah

Gfreiter

Gfreiter
Skacok, egy noob kérdés: hol tom megnézni a honor-skálát? Nem találtam sehol...

Hali mindenki

Army kések :

pet70000
bizti?????

Dexa
1ébként ha magyar szervert akarsz akkor találsz 1-2-t...

Dexa
hát jah... AA nehezebb mint a CS... pontosabban annál is nehezebb...

Mighty
Igen, mert minden koleszban van vagy 100 cs server. Viszont ezek a CSirkek nem tudnak AA-zni es nem inditanak AA servert.

benabelak....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
De mi Honor-kurvák vagyunk, úgyh ez nem zavar minekt igazán.

N0 TXT TLK PLZ!4!

DE CS meg COD szerver van egy csomó.
AA meg csak egy ami public...

Mighty
Mert csorok vagyunk es nem tellik serverre es savszelessegre.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Miért nincsen több magyar szerver?

4NDR3W
Hát izé...
Vagy megosztjátok egymás között, vagy pereld be Slowt, mert jogtalanul kapja meg õket.

http://www.HITclan.hu