America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Akkor majd ráfogom a melóhelyen az utc órára, hogy mér késtem 2 órát
Apropó, off problem: a ventim csinál olyat, hogy pörög, és hallom, hogy lelassul, aztán újra felgyorsul, de addigra lefagy a gépem. És ezt soxor üzi írása közben teszi,m úgyhogy már bazira dühít. Fõként akkor van ilyen, ha fórumon vagyok. De pl játék közben sosem.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
annyi kell 😊

nyári idõszámitás miatt késik 2 orát

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Nekem meg 2 órát és 2 percet késik 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
airborne general belinkelte ezt az UTC orát, de a windows orámhoz képest 5 percet késik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Slow bának utólag is boldog szülinapot! Bocsi, tegnap nem tudtam jönni!

Mighty
Jelen állás szerint le fogjuk játszani (kell nekik admin és MO is ). Adtak két idõpontot. Most szombat vagy vasárnap.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
bázz...
ez aztán a dög...
eddig még hál'Istennek csak madárpók volt a legnagyobb amivel találkoztam (1ik csaj ismerõsöm tart otthon 3at)
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hát kíváncsi vagyok hogy lejátszhatjátok-e a meccset újra...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Nyomj privátban egy tel. számot és felhívlak.

[Rush]
hogy tudnék veled beszélni?

hTTp://ror.hu/

Mighty
Ha majd magadhoz tértél, lécci csináld meg a clan fórumon található reportokból összerakni a végleges match reportokat. thx.

Mighty
Meló

[Rush]
Mighty ICQ közelben vagy, vagy melózol?

hTTp://ror.hu/

Mighty
Marci:

Sniper kiképzésre, mint ahogy Slow is irta, csak 36 találat után mehetsz. Ha esetleg akkor se enged, akkor konzolba ezt ird be: open m4_range
Ha sikeresen teljesítetted és a köv. sniper pályát sem engedélyezi, akkor konzolba: open m82_range

Újítások: nem tudom mikor játszottá utoljára, de már jó ideje lehet gyógyítani a sérült csapattagokat (ha van medic kiképzésed). A golyók átmennek az ajtókon ill. gellert kapva is sérülést/halált okozhatnak. A 2.0 óta lehet SF katonákkal nyomulni. Elõnyük, hogy azokon a pályákon, ahol választhatók, az általad módosított fegyverekkel lehet nyomulni (gránátvetõ, hangtompító, bipod, különbözõ irányzékok, jelzõrakéta-vetõ) ill. az SF snipernek egy különleges fegyója van, amivel egész szépen lehet aratni.

Következõ újítások: ragdoll, napsütés elvakíthat (tudom, ez nem nagy újdonság), új pályák és még ki tudja mi minden még 😊

[HUN]Crassus
SLOW L késve ugyan,de Isten éltessen!

Amúgy én egy ilyen póktókl (szégyen-nem szégyen) rögtön szívrohamban meghalnék😊)
Beszarás infókat szedtél össze róluk.......ez az árnyékos dolog nagyon rémísztõ! Ez az üldöz az árnyékod miatt tényleg igaz??vagy csak kitalálták?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

I.C.ram
Lassan az lesz, csak kiakartam próbálni a játékot.

Nem sok újítást találtam eddig benne 😊
I.C.ram
Kösz bejött 😊
és különben is, menj aludni!

Frissítsd manuálisan a PB-t. Töltsd le az Evenbalance.com-ról a progit (néhány mega), másold be az Armiops/system/pb könyvtárba, és indítsd el. Ha lefuttattad, akkor elvileg jó. Ha nem, akkor nézd meg az armyops.log file-t az Armyops/system könyvtárba. Abba benne van a kirugás oka.

I.C.ram
Újabb problémám van!

Bekapcsoltam a punkbustert. Elindítom a szerverkeresõt, próbálok egy EU szerverhez csatlakozni (hivatalos EU szerverhez) belépek, beállítom a kasztot/csapatot, majd kb 1 perc múlva kivágott. Gondoltam, hogy ez csak véletlen. Megint beléptem, megint kivágott 1 perc múlva. Próbáltam máshova, az is kivágott 😞

Mi a franc lehet a baj?
lol itt is terjed😊
egyébként boldog szülinapot!😊
Gfreiter

I.C.ram
Utánaolvastam! Sorry a lábatlankodásért 😊 Tehát csak közepes fokozatott értem el...

Akkor még próbálkozom újra 😊
I.C.ram
De úgy emlékszem, hogyha azt írja ki, hogy SHARPSHOOTER, akkor az azt jelenti, hogy mehetek snipernek, nem?
Slow
Pókica, a kis ari.
Amit a képen láttok az egy éjszakai pók fajta, ami csak éjszaka jön elö vagy ha árnyékot talál. 16 km/h-val képes mozogni, kb. 1métert képes ugrani. Ha megharapnak, Novocain-t injekcióznak beléd, amitöl azonnal elzsibbadsz.
Alvás közben még azt sem veszed észre, hogy egyáltalán megharaptak, csak reggel mikor felébredsz, akkor látod, hogy hiányzik egy darab a kezedböl vagy a lábadból, mert egész éjjel rágcsálták! Ha összetalálkozol egy ilyennel amelyik éppen az árnyékban van ugyan, de a nap már nemsokára eléri, a legjobb ha elfutsz. Ugyanis ha észrevesz azonnal elkezd majd üldözni az árnyékod miatt és egész idö alatt amíg kerget sikító hangot hallat.
Ilyen pókokat naponta találnak az irakban lévö katonák. Képzeld el milyen lenne ha felébrednél és egy ilyet látnál a sátradban!

Slow
asszem kevés találatod volt, 38 kell a sniperhez...
de figyu, az www.americasarmy.hu-n minden le van írva pontosan, ne hagyd hogy félrevezesselek 😉

I.C.ram
Valaki erre választ pls 😞
Tikal
Author: _General_ - ( ) - Posted: 4/25/2004 4:03:03 PM
Alright Randles...We definitly want an MO and Admin there. We will only play this since we are defending, on Saturday May 1st at 7:30 GMT or Sunday at 6:30 GMT. Pick one and it will happen.
Author: Randles - ( TWLAdmin ) - Posted: 4/25/2004 3:58:31 PM
Ok, stop the discussion here please. In discussion with the admin who witnessed this match it is apparant that both teams have behaved badly. This match must go ahead. Discuss a new date here. If you dont want to play this match then the team that makes that decision must forfeit. I will make sure an MO is avaialable. Cheers Randles

hehe, lejátszhatjuk ujra 😄

I.C.ram
Segítsetek már pls egy kicsit!

Tehát megcsináltam a lövészetet SHARPSHOOTER fokozatra, illetve az alap kiképzéseket is, de nem enged tovább a sniper tréningre 😞 Mi lehet a probléma?
Tikal
*randles, twl admin

Tikal
végul azt mondta hogy beszél Randal-al és megprobálja elintézni hogy lejátszhassuk megint a meccset 😊

Tikal
IRC-en most beszéltem Scar-al:

a következõket mondta:
<norbi2k> they didnt tell us in match comms
<norbi2k> I noticed it today
<Scar|TWL> true
<norbi2k> can we disput the match with this reason?
<norbi2k> not fair
<Scar|TWL> im sorry you cant
<norbi2k> why?
<Scar|TWL> i totally understand it's not fair
<Scar|TWL> and i want you to know i don't care for airborne at all
<Scar|TWL> they dispute over every little thing
<norbi2k> why?
<norbi2k> lol
<norbi2k> now we know it too 😊
<norbi2k> what can we do? they lie about those thing what happended yesterday
<Scar|TWL> Server related disputes WILL NOT be heard once the first match round begins, unless under extreme circumstances as determined by a ladder admin.
<Scar|TWL> you can dispute as it was very unfair...but i warn you that he might not give it to you
<norbi2k> I see
<Scar|TWL> btw that was from the rules...not me 😊
<norbi2k> sure I know
<norbi2k> thx
<norbi2k> but Im sad 😞
<Scar|TWL> i understand
<Scar|TWL> im sorry it went down that way....may i give you some advice?
<norbi2k> make SS 😊
<norbi2k> yep
<Scar|TWL> yeah take SS..but don't call the other team idiots during a match 😊
<norbi2k> lol
<Scar|TWL> no matter how much they deserve it
<norbi2k> ok but I said idiot after I told him 5 times that Im on TWL roste but they didnt understand it 😊

a végén még hozzátette hogy szerinte is egy idiota ez az airborne general de ez van.

Dexa
nekünk most meg admin teljesen törölte a meccset, mintha meg sem történt volna a dolog...
szó nélkül azért nem hagyom a dolgot, me' ami most történt az nem állapot...
õk hívak ki minket, õk voltak szemetek... aztán meg semmi se történjen?
na azé' ezt már nem...

[HUN]Stravinsky
Üdv!
Slow merre tudnálak elérni 1kérdés erejéig?

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Slow
volt mindenféle 😊

Tikal
GOA party volt?

Slow
hé skacok 😊
köszi mindenkinek a jókivánságokat 😉

végem van mint a botnak, egy 3 napos buliról tértem haza... 😊))

Tikal
uj motor lesz benne, de attol csak a gép igény fõg nõni (uj unreal moci lesz )

I.C.ram
Mighty majd, ha szépen megkérlek megcsinálnád nekem a lopakodós trainget 😄
I.C.ram
Star Wars Galaxiesban is javítások tömkelege kerül be, de mégis közben fejleszti ka motort is, hogy zsírozottabban fusson. 😊
Mighty
Csak hogy itt a javitgatasok mellett ujitasok tomege kerul be a patchekbe.

I.C.ram
Ez nem olyan nyilvánvaló! 😄 LEgtöbb játék a patchek után csak gyorsabb lesz, mert az enginet is javítgatják 😊
Nyers
Boldog szülinapot Slow mesternek!

My Life for Freedom!

Mighty
Szerinted? Persze, hogy nott 😛

Mighty
www.visualroute.com

I.C.ram
Egy fontos kérdés!! Gépigény csökkent, vagy nõtt az 1.7 óta?
I.C.ram
Na már csak 3.20 óra 😊
Gyadi
Nah, most meg én voltam a vaksi 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

I.C.ram
Mondjuk ez a 7 óra elég necces 😄
Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"