America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
dobom ki az egész számitogépet ha még egy orát se tud pontosan kezelni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mighty, reggel beállitottam az orám az atomic clock-al, most meg már 1 perc eltérés van Ilyen szar a windows ora?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
cseppet sem agresszív reklám 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Jó az aláírásod. Frappáns. 😊

patacsi HUN
a fórumban ott vannak a teszteredmények is... más módon nem rakhatjuk ki. 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
talán a forum részben ott van, de ha nem megy a medic akkor ne csináld meg anélkul is lehetsz SF. ebben nem segitek 😊

Gfreiter
A teszteredmények is ott vannak?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

kard
Az ok láttam is 😉 és már próbáltam is 😊

Tikal
ááááááááá épp most linkeltem be az oldalt de a fejlécen is ki van irva vmi: America's Army információk, segítség ITT

kard
van olyan oldal ami segítséget addnak a medic test meg
az AVWID megoldásához?

Tikal

Mighty
De, csak ha palyat valtoztatnak, akkor az ASE mar nem latja sajna.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

kard
tényleg még 1. tegnap találtam 1 magyar servert az All Seeing Eye-vel, de ma már nem. A magyar serevrek nem állandóak?

kard
megcsináltam még1x a marksmanship-et, így már müxik. thx a segítséget

Gfreiter
Az elsõ tréningen vedd le az ember mozgását lassúra, így a légzés kevésbé lesz zavaró, és amikor célzol a puskával, akkor a kis irányzék bal felsõ sarka legyen kb a bábu mellénél, esetleg melle közepétõl kicsit balra. Megcsináljam? Bár az nem az igazi...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Újratelepítésnél szokta, vagy új patchnél, estleg ha nem csak 1 ember/account játszik az adott gépen.

My Life for Freedom!

kard
ez az de nincs a gaméban
Nyers: ezt gyakran fogja csinálni, hogy a marksmanship-et újra kell teljesíteni?

Gfreiter
A lövészeten 36-ot kell minimum eltalálni ahhoz, hogy mehess sniper kiképzésre. Ha egyet elcseszel, ne lõj több töltényt rá.

Gfreiter
Pedig ha itt ott van, akkor a gaméban is benne kell lennie...

Nyers
Mégegyszer meg kell csinálni a Marksmanship Traininget. Így már látni fogja a többit is (felfrissül), viszont új Marksman score-od lesz.

My Life for Freedom!

kard
ez van az AA oldalon, ezeket teljesítettem

de a gaméba semmi

kard
megnéztem ott az van amit teljesítettem, de a gaméban meg nem.

Nyers
Nem megy, most leáálás van, tanulni kell. 😞 Majd a köv. patchnél. Kösz a meghívást.

My Life for Freedom!

Dexa
késõbb 1 kis gamma?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
A hivatlos oldalon nézd meg, hogy mi a helyzet. Your account - Login

My Life for Freedom!

Dexa
LLLLLoooooLLLLLLL

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

kard
Jaja csináltam account-ot.

Gfreiter
Már mindenki Gfreiterként utál 😊

Gfreiter
Jó lenne az? 😊

Dexa
legyél akkor SILENT 'KILLER' G

Dexa
LoL
olvastam amiket bekopiztál ide az erbórnos gyerekrõl...
😉

Gfreiter
Hánem, ahhoz át kéne írni 😊 De má mexoktam a Gfreitert 😊

Dexa
mi meg most hogy az admin törölte a meccset így már ki is hívtuk az új ellent...

Tikal
Match Observer, megfigyelõ a mecs alatt, köcsög banda ez az airborne 😄

Dexa
hát jah, csak úgy nem írhatod be azt sem játékosnévnek hogy Silent G...
😛

Gfreiter
Mer ha csak úgy belépsz a játékba, és elkezdted csinálkni a tréningeket, akkor nem sok eredménye lesz. Ha nincs accountod, nem tudja hova elmenteni az eredményeidet. Itt minden játékos teljesen egyedi, és minden eredménye, adata potnosan vezetve van egy központi szerveren. Tehát itt nem úgy van, mint a Cod-ban, hogy akármilyen nevet beírhatsz csak úgy.

Gfreiter
Passz. Sok oka lehet. Elõször is csináltál accountot a Játék fõmenüjében levõ "Create soldier" gombbal?

[HUN]Crassus
#33963 MIGHTY! Mi az ,hogy kell nekik "MO" -is???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kard
Sziasztok!

Nem rég kezdtem el játszani az AA-val. Olyan problémám lenne, hogy megcsináltam a tréning 1 részét, és tegnap estére törlõdött amit idáig teljesítettem. Most megint újra kell csinálnom mindent. Ez miért van?

Tikal
jaja, már néztem, csak a windowsos orám sosem szinkronizálja magát mindig hibát ir ki...

Mighty
Frissítsd az órádat, mert a TWL-es óra jó idõt mutat.

Mighty
cpucool proginak be tudod allítani, hogy melyik értéket mutasa. venti sebesség, cpu/mb hõfok

Tikal
alaplapokhoz általában adnak egy ilyen harver doci szeru progit a CD-n, nekem abit nf-7 van, Hardware Doctor a program neve.

De van egy olyan ami mindenhez jo hogy MotherBoard Monitor 5, de szerintem ez nem olyan jo, elég a sima is ami a driver cd-n van.

De BIOSban is megtudod nézni viszont akkor nem látod hogy pl egy kis játék után mennyire ment fel a hõfok.

Nekem igy alaphangon a system 29, proci 46

Gfreiter
Egy (relatív) bazi nagy porcicát ráncigáltam ki a rácsai közül 😄 Ezeket hol lehet megnézni? Hogy hány fok, stb. Végülis ez is olyan, mint egy kocsi, ha nagyobb teljesítményû a proci, vidikari, stb, akkor komolyabb hûtõ kell, nem?

Tikal
az nekem is segitett, csökkent is a hõmérséklet pár fokot 😄

Gfreiter
Nah, kifújtam belõle a port egy hajszárítóval, úgyhogy most úgy tûnik mûxik 😊

repro
Hohóó! Bekerültünk a Legnépszerûbb témákba!!
Gyerünk Spam 1000rel!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
köszi

Tikal
hardver forum >>> hûtés

Gfreiter
Na most is lefagyott, de szinte meg is állt a ventillátor, aztán újra elindult, de a gépet persze újra kellett indítanom 😞