America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
a többi esetnél pedig az van amit már a többiek is mondtak: nem leugrunk, hanem megfordulunk és lemászunk...
egyébként ha azon az akadálypályán figyelsz, akkor minden tökéletesen teljesített akadály 'rész' után a fõnök megdícsér: "good job"...stb... ha erre figyelsz hogy hol nem dícsér meg, melyik akadály után akkor már mi is könnyebben tudnánk neked segíteni hogy mit nem csináltál teljesen jól...
teccikérteni?
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
My Life for Freedom!
hol kell bejelentkezi nem fullscreenre rakni a gépernyõt?
mert a traningre rányomtam és ment nem kért usertnamet,passot
Néha még azt is trackeli ami nem történt meg, néha pedig mindent....
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Most is kb 700 pontot összeszedtem az egyik us army offialon és nem érzékelte.....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
köszikee!!imádlak!!!
bazzegg 😊)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
hülye exe zip!!! fél óra mire betölt(közbe nemtok semmit csinálni)aztán egyfolytába törlöm a c meghajtómról a cuccot mert ennek a szarnak nem lehet megadni hova rakja a setup fájlait!!!bazzegg!! má letöröltem 500 MB ot és egy icurka hiányzott és: FULL DISC bazzeeegmáááá!nemhiszem el!!!30 perc amig elindul + 1 óra mire felmegy a setup + lex meginnt egy félóra mig felmegy a game! és lex 30 mp mire megfog mozdulni az emberkee!!
BAZZEGG FUCK
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
ugyhogy ezt benézted....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
gyerünk skacok, ne kéressétek magatokat...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
de engem már nem érdekel, asszem itt mondta az egyik srác, hogy ne írkáljunk magyarul, csak angolul...stb
Ide lõtt be a gyerek a 203asával :
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nemtom mi lehet a mikrofonommal. magamat hallom hangfalon és fülesen. nem állítottam semmit mikor még mûködött.
Szal a mikrofon jó, minden jó helyre van dugva. nemértem
N0 TXT TLK PLZ!4!
, mi 40centis "dekopírfûrésszel" dolgozunk... 😉AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
be szeretném bindelni...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
nekem ugy tunt egyszer elõrõl egyszer oldalrol kapja a sorozatot...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként ennyi skulót nem bír ki egy kocsi egy helyben... nézzétek meg a tetõtartót, tiszta luk, valóságban már rég összerogyott volna...
discoveri szopat 😉
N0 TXT TLK PLZ!4!