America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
de ha nem tudod melyik gomb, akkor ajánlom a Settings nézegetését... honnét a gányból tudjam, h neked melyik gomb van beállítva??

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
mi? hol? miért? mivan?
console: ûgy hozod elõ mint kb minden FPSben.
magyar billentyûzeten pedig: 'ö'

N0 TXT TLK PLZ!4!

DBoy
gondolom consol..
consol és az a doboz elõhozása ami pl. 1 + 1 és akkor = Follow ME stb melyik gomb?

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

DBoy
de hova írjam be? :|

Tikal
pl.: open 213.228.239.88, ez egy EU server, sandstorm 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DBoy
hogy kell sima servere csatlakozni:?szóval nem a refesh listából?

Gyadi
Biztos karbantartás, vagy ott is Axelero van 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Figy, délben mindig lehalnak a serverek egy kis idõre, szal most már megprobálhatod.

Sziasztok!
Kérdés: kb 2 percel ezelött jáccok nagy vígan aztán kihal a szerver. Gondolom reconnectelek ez megesik. De semmi. Kiirja hogy próbál újracsatlakozni. Nem vártam hanem Army újraindít. Utana viszont nem láttam egyetlen official servert se. Pedig Filterem jól van belõve!
Esetleg valami 5letetek van??

Gyadi
A logomra még nem volt panasz 😄DDD

Gyadi
Meg szeretném köszönni*

a szép logóddal biztos 😄DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gyadi
Jah, megszeretném köszönni az AmericasArmy.hu-n a moderátori rangot, nemtom mivel érdemeltem ki 😄

Jaja, az akúszós baromság engem is felidegelt....
mondjuk SF kiképzésen egy olyat szivesen láttam volna h gyakorlat pl a hospitalon... lézeres fegyverekkel...stbstb....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Az E&E tényleg baromság. De a többinek feelingje van, és elrettenti a nem eltökélt játékosokat. És akinek nem tetszik a küzdelem a tréningeken, az hamar feladja az online játékot is, mert teljesen más szemléletet igényel mint más FPS-ek.

My Life for Freedom!

ez igy van.. de meg kell tanulnod biztonságosan használni az adott funkciókat és fegyvereket....

[MHA]Inquisitor
sztem ez nem igy van😊
én nem szerettem a kikepzeseket... oszinten szolva mi a fasz ertelme, hogy atkussz egy mountain pass meretu palyan fél ora alatt? vagy mi ertelme pl a terepgyakorlatnak?
Ugyis a jatekban tanulod meg és ott ugyis mashogy mukodik.
Én meg sosem kusztam vegig egy palyan sem...és egy plyer nem olyan mint egy szar gep, az tuti eszrevesz...
de ez csak az en velemenyem

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Dexa
csekkold le az accountod...
account...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
csá

há' miután dumáltunk így kicsit visszanéztem...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

ZsozS
Szia Dex! Örülök, hogy látlak!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Egyszerübb, ha ellátogatsz a http://www.americasarmy.hu -ra, és a Training fülnél kimazsolázod. Ott le van fordítva a tesztkérdés. Én angolnyelvtudás nélkül, egy este alatt megcsináltam (kitotóztam) a 3 tesztet bármiféle segítség igénybevételével, és ha kijön az esetleges új peccs triningel, akkor sem "rohanok" segítségért az elsõ forumra, ha egy kis fejtörést okoz! Ne értsd félre amit írtam persze nem zavar senkit, hogy elakadsz és infót próbálsz gyüjteni, csak el vagyunk csodálkozva hogy az "új armysok" mennyire nem boldogulnak (tisztelet a kivételnek.)

DBoy
Nagyon fontos!PLSS

DBoy
Hányas hozzászólás? 😄

bennvoltak a megoldások párszor....

DBoy
én ezt a medic feladatokat nemtom 😞(
és 10 percig dumál nem lehet elnyomni ha elrontod ujból kezdheted és dumál 😞(

Tikal
airborne-nal szivtam a legtöbbet, a többi nem nehéz... azzal is csak azért szoptam mert nem figyeltem a kiképzésen 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
O.K., akkor: Juppié! 😄

Dexa
örülj neki hogy te csak 1 órát szarakodtál vele...
😉

zotyesz
Emlékeztek még a hírhedt "Timed out" idõszakra? Amikor ez volt még javában modemes voltam. Aztán az összes medic teszt kb. 3 nap alatt lett meg, úgy , hogy volt amikor a teszt után 1 órán át próbáltam elküldeni az eredményeket mire sikerült. 😊

DBoy
szia! sikerált megcsinálni!!
köszike a segítséget nélküled nem ment volna!!(nélkületek)
+ 3 mapot végigvittem! az elsõ ilyen traningeset + a jumpot!! 😊

Dexa
mondtam, majd este segítek amint nagyvas ellenõrzési joga megint nálam lesz...
😉

de ha belegondolsz, én is és rajtam kívül itt még sokan mások is azóta gémelnek ezzel a gémmel amióta kijött...
senki nem segített nekünk (alapból mert igazán még senki sem tudott) és mindent (ha olyan volt az adott dolog) akkor kemény izzadtság árán szenvedtünk ki magunkból... egyedül...
egyenként vívtuk meg a csatát a progival, hogy mi kerüljünk ki a dologból gyõztesen és végre játszani tudjunk oder használni tudjuk az új dolgot...stb... ezt egyedül kellett megcsinálni...
mint olvashattad cyrus is megszenvedett a dologgal egymaga... (és itt õ is friss hús... 😉 )

szal mondom, segítek, de majd csak este...

abban is igazat adok a többieknek, hogy ha egymagad csinálod meg a trainingeket akkor az külön 'ízt' ad a dolognak, szal Lmondhatod:
'...na ezt is meg tudtam csinálni...'

nálam is amikor bejött az airborne dolog, akkor amikor ki kell ugrani a gépbõl, hogy a kör közepén landolj, akkor szálltam ballra-jobbra mint gólyafos a levegõben...
szoptam mint a torkosborz...
most meg már ha szétunom az agyam és új accountot csinálok, akkor csak annyi hogy beállítom az irányt és a szöget a gépben és pontosan a kör közepén fogok leesni anélkül hogy bármerre is mozgatnám az egeret...

Mighty
Maskor nem kellett igazat adni neked 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

cyrus és nyers jól beszél...
Nyers
Igaza van Cyrusnak. Ha a kiképzések nem jönnek be, nem élvezed õket, akkor a game sem fog tetszeni. Elején sokat szív az ember, aztán belejön.

My Life for Freedom!

ne viccelj már !
Egy AA-s nem ien...
én 1 hetet szivtam az sf training lopakodós részével, de egyedül csináltam meg.....

zotyesz
FONTOS (lehet)

"Worm.Sasser.A

Új Interneten terjedõ féregprogram jelent meg.

A féreg a Microsoft Windows programokban felfedezett biztonsági rést kihasználva terjed.
A számítõgépre a Windows könyvtárba avserver.exe néven másolja fel magát, valamint a Windows System könyvtárba _up.exe végû állománynévvel.
A fertõzött gépen az 5554-es porton FTP szerverként üzemel, az újonnan megtámadott gépekre ezen keresztül tölti le a féregprogramot.
A fertõzés eltávolítása után a következõ címen található javítást javasolt feltelepíteni:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS04-011.mspx

A férget a VirusBuster programok a 7.959-es, illetve annál újabb adatbázissal ismerik fel."

zotyesz
Csak a fehér karók között menj.

DBoy
Pls valaki!! nagyon fontos! úgy szeretnék már neten játszani vele 😞(

Nyers
Újra itt van!

My Life for Freedom!

Dexa
hi
😉

csak beugrottam hogy körbenézzek mi a helyzet...

Dexa
laptopról mit is mondjak nem a legjobb gémelni...
😉

THE matrica
SZIJA DEXA

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

DBoy
Ki csinálná meg nekem a traning map 2õt ah megadnám az usernamem és passwordom?

DBoy
mindegy akkor megkérek mást!

DBoy
nagyvasad?

Dexa
amint visszakapom a nagyvasam megnézem neked...

DBoy
nekem nagyon nem megy! körübelül 15 óra óta evvel baszakszom 😞(

Dexa
na majd ha nagyon nem megy akkor megnézem neked a traininget...
oksa?

DBoy
az nem sikerül ami az alagut elött van!!
mert felmászni oda elég nehéz!!
amikor mutasa a gombokat feltudtam valahogy de ugye ha rossz nemtudok visszamenni próbálkozni mert lejár az idõm!HELP ME 😊