America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
ha õk csinálnak ilyen poénokat...

hTTp://ror.hu/

Tikal
rákattantál most a sárgákra? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szal nekem PIII 733Mhz-s gépem van geforce 2 mx400-zal,
minden le van véve 600*800-ban nyomom és tûrhetõ..
csak az SF pályák nem mennek el rajta (a PipelineSf és a SandstormSF kivételével), de nem is bánom😊
[Rush]
Kinai MSN 😄

DBoy
LEJÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Nyers
"itt nem lehet rusholni" - Lol
Szerintem sajnos az elsõ perc csak errõl szól, na meg ki dobja jobban a gránátokat..., na ha ezt túlélted utána jöhet a taktika. Na meg ha jó a csapatod, akkor jön a forró kés a vajon hadmûvelet. Imádom!

My Life for Freedom!

[Rush]

Mighty
Benabela!
Ujpest nem VI. hanem IV. kerulet

Inditsd ujra a modemet (tapbol kihuzod, majd vissza mondjuk 1 perc mulva) Nekem mar jott a cucc 100 kb-tal is

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
általam írt oldalon pedig megtalálod, h hogyan tudod 16bit-re állítani a színmélységet

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
No client side effectshez es a disable dynamic lightinghoz mehet a pipa.
Arnyekolast teljesen kikapcsolni, ill. a decals ertekeket minimumra allitani!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
a no client side effect 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Na, az jobb, mint a 4-es 😊 Mákod van 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

repro
Nézdd meg ezt az oldalt, itt leírják, h mit hogyan tudsz ki/be kapcsolni, h jobb legyen

N0 TXT TLK PLZ!4!

DBoy
4bõl 2 = 2 😊

Gfreiter
Ja, izé, eu leszünk hónaptó, vagy mi a szösz...
Nyah mindögy, meek kapáni...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Csak ha veszel új gépet, akkor azt felejtsd el 😊

Gfreiter
Amúgy nekem is Gef440MX-em van, csak azért mondom 😊

Gfreiter
Mighty!
PIII-as, 667 Mhz-es, Gef4-2 (?) géppel mik legyenek kijelölve?

Gfreiter
Várjá, egyelõre megpróbálhatod. Azért elmegy Gef440-nel is, csak ahhoz képest jobb grafikai minõséget lehetne elbírnia. Ha nem érdekel, hogy csúnya (pedig legkisebben sem csúnya), akkor menni fog. Sztem egy próbát megér.

DBoy
figy!akkor sztem felse rakom 😊

Gfreiter
Milyen Gef?

Gfreiter
Azzal viszont tutira menni fog. Fontos még a jó videokari. Gf MX 440-et felejtsd el! Ati, vagy az újabb Gf-ek esetleg (Titánium, vagy mi, nem ismerem annyira õket...) Ramod legyen min 512, de ha 768 v 1024 ramod lesz, akkor verhetetlen leszel 😊

DBoy
Õõõ!Mondom nekem nem gáz ha csúnya csak ne akadjon annyira PIII 667 GEF 4 - 2 😊

Gfreiter
Asszem Pranknak is valahogy 700 Mhz körül volt, de nem akarok butaságot mondani. Ráadásul õ ios, meg még páran modemmel kenték, ennek ellenére jól játszottak. Írd le mi van, ne félj, itt nem ciki az ilyesmi.

Gfreiter
Vannak SF pályák is, oda is bejöhetsz asszem alapkiképzéssel is (némelyikre), de nem lehetsz amerikai katona, csak ilyen romaképû IF (helyi barátságos erõ) ruszki fegyverrel.

DBoy
figy!lehet else merem inditani...
még 1Ghznál is kevesebb de mondom ha nagyon szar lex akkor várok juni-júliig mert akkor lex egy 2.8 asra pénzem!ez is p3!

Gfreiter
Az attól függ, hogy milyen szerveren vagyunk 😊 Nem tom, hogy a többiek hol szokták kenni, én sokat vagyok Bridgen, néha Mountain Passon.

Gfreiter
Írd meg mi van. Meg milyen vidikari, és akkor itt összedobjuk, hogy milyen beállítással lehet a legjobbat kihozni a gépedbõl. Nézd, nem árt, ha van 2Ghz+ procid, 512 ramod, jó vidikarid, de volt rá példa, hogy PIII-assal tolta valaki, és nagyon eredményesn. Ugyi Prank? 😊 Úgyhogy írd csak le.

DBoy
mikortól tudok olyan szerverekre menni ahol ti meg magyarok játszanak(szóval rendes public szerverekre)

DBoy
elolvastam mindent 😊

Gfreiter
De ez nem hasonlít sem a CoD-ra, sem a Wolfensteinre, itt nem lehet rusholni, ez annál sokkal realisztikusabb. Itt taktikázni kell, mint egy igazi háborúban 😊 Remélem tetszeni fog.

Slow
www.americasarmy.hu
mindent megtalálsz a training meg a faq-ban, ha valami nem tiszta akkor kérdezz itt nyugodtan, de plíííííz ne az alapokaaaaat 😊

DBoy
adslem van de a gépigény no comment!különben mekkora kõ hozzá?

Gfreiter
Az alapkiképzést meg kell csinálni, az nem olyan húzós:
Lövészet: 40-bõl minimum 23-at el kell találni
Akadálypálya: nem nehéz, a középsõ, fehér sávval jelzett útvonalon menj, és ne ugorj le sehoinnan, hanem szépen fordulj meg, és háttal lemászol.
Ismerkedés a fegyverekkel: itt nem kell vizsgáznod, hanem csak kilõsz pár tárat az amcsi fegyverekbõl.
Akció-gyakorlat: végig kell menned egy gyakorlópályán fegyverrel, bábuk ellen. Elcseszni nem tudod.
Ezek után mehetsz az alappályákra, mint pl a Mout McKenna, Bridge, Weapons Cache, Mountain ambush, Mountain Pass, Pipeline, meg még egy párra. Vannak extra pályák is, ahova csak bizonyos kiképzés után mehetsz (pl Radio towerre csak az ejtõernyõs tréning után juthatsz be).
Azért lécci írd le milyen géped és kapcsolatod van.

DBoy
szar szóval lehet akadni fog mocskosúúúl 😞
akkor várok vele mert nemsokára lex új!
különben: muszály az összes traninget megcsinálni?
mert pár elég húzos...
addig nem tudok neten gamelni? 😞

Gfreiter
Mindenekelõtt kitartás! Milyen géped van?

Gyadi
Nameg az E&E 😄

Már elõre látom: "mik a medic kérdések?" 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Slow
na várjuk ki a lövészetet meg a livejump-ot...😉 lesz még itt pityergés meg panasz 😉

[Rush]
Hajrá 😉

DBoy
Hi!
Ez kurvajó game lehet!!
traning meg ilyenek: mindig ilyenre vágytam!!
már 52%nál tart a letöltés 😄
Már akarok vele gamelni!! 😊)

repro
muháháháháháááá vége a korlátozásnak... de nem lettem 768kbps-es... Kibaszott jó, h Káposztásmegyer senki szerint se VI.kerület...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Jah, csak azt már nem akartam odaírni 😄

Slow
mármint a mi érdekünkben olvasd el 😉

Gyadi
De elõbb sztem nézzedmeg a: www.americasarmy.hu -n a faq részt, érdemes.

Gyadi
Csekk aláírásom!

DBoy
Dejóóóóó!!
ASEval nem találok magyar servert 😞
Vagy nincs is? 😞
Nagy a gépigénye?

I.C.ram
Olyan 😊
DBoy
Hi!
Nem is tudtam,hogy a America\'s Army ingyenes fps!!
Dejóóó!!Már szedem is!Pls mondjatok addig jó magyar servereket!!! :|
ez olyan mint az enemy-territory?(szóval ingyenes)?? 😊

repro
ok ez hülyeség. elég, ha letörlöd a user.ini -t.
következõ indításkor generálni fog 1 újat

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Aki használta a Phantom Scriptet és TWLezik:
Töröldd le az összes 'P' betûvel kezdõdõ könyvtárat (kivéve PB!) és tedd vissza az eredeti user.ini és keybindings.ini file-t az AA install file-ból (megnyitható winzippel). Akinek nincs meg újra letöltheti :/

N0 TXT TLK PLZ!4!