America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Szal csak egy kicsit tûntem el, gammázni nem gammáztam régóta, ha feltenném a játékot, lehet, hogy még elindítani sem tudnám...(elfelejtettem a jelszómat)... aszem...

My Life for Freedom!

My Life for Freedom!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Jó látni téged.
Ööö, nézem a forumot amit ajánlasz, teccik a végszó: "elfogadom a feltételeket és 13 évesnél fiatalabb vagyok"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jó itt újra, elkalandoztam egy kicsit,/más fórumokra/ de nem érte meg aszem...
Ehez a helyhez fogható nincs! Örülük, hogy itt vagyok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CS-irkét, így már értem.
Öööö, akkor még egy ideig banánkúra lesz???

Eeeeh, banános Csirke?
Nyüssz.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Pont akartam én is kérdezni...
/huha de rég jártam erre/ és gammázni sem gammáztam már amióta nem írtam ide...
Öööö, mi a helyzet a játékkal? Gondolom még nincs újabb patch...

Ha már itt tartunk, akor megkérdezném hogy milyen hõmérsékleten van tartva ez a banán a fenti képen, mert már elég régóta ugyanígy néz ki...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
most 10.-ek vagyunk
Vártam a végére az SF katonát hogy rendet tesz, de nem jött 😊
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
no comment.....
letárgyaltuk TSen hogy mit értettek félre a többiek...
így a problémákat megbeszéltük és nincs további felesleges sárdobálás...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nézeteltérések, problémák már megbeszélve...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
nem csinálok semmi olyat amivel akaratlagosan megbántanék vkit...
de ennyire azért ismerhetnél már te is...
véleményem szerint eddig sem írtam semmi olyat ami nektek sértõ/bántó lehet...
szal ezt te is nagyon jól tudhatod!
szal ez a 'nekemtámadás' nekem NEM TECC'IK!
az hogy én így éreztem mostanában az az én dolgom...
nem is mondtam azt és a késõbbiekben sem mondom azt majd hogy ilyen vagy ehhez hasonlót bárki is mondott volna rólam, mert ilyen dolog sem történt...
nem állítok be senkit sem sehogyan, mi olyat írtam ami sértõ lehet neked is?
mondd...
mivel járatlak le benneteket amit eddig írtam?
véleményem szerint semmivel sem... legalább is nem volt célem senkit sem semmivel sem megbántani...
és miket írkálok ide ami neked nem tetszik?
amióta beszéltünk te is teljes mértékben tisztában lehetsz azzal hogy mi baszta erõteljesen a csõröm...
pontosan azért beszéltem meg veled, mert te is tudod hogy adok a véleményedre és ami olyan tanácsod volt azt megpróbálom meg is csinálni, értem ezalatt saját magamban lerendezni bizonyos dolgokat...
na de írd le ide hogy mi az amit nem vártál tõlem, mi az ami nem teccik?
me' rohadtul nem vagyok képben...

/Olvassa és röhög/ Gratula, király ötlet!