America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hTTp://ror.hu/
hTTp://ror.hu/
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
N0 TXT TLK PLZ!4!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
My Life for Freedom!
HA magamhoz tertem majd armyzok😊
Azt majd köztpontik után az új patch-el ünnepelünk egyet!
My Life for Freedom!
AZtan volt olyan aki nem noob volt 60 honoros BESUGOnak hivtak az meg nem valaszolt.
DE volt olyan is hogy hospitalon flash exploitot hasznalt aztan irtam neki globalban és visszaszol magyarul h nyaljam ki😊
- Kölcsey: Himnusz és Szózat
- Petõfi: Apostol
- Arany: Toldi
- Kosztolányi: Édes Anna
- Balassi költészete
- Babits: Jónás könyve
- Berzsenyi: Ódák
- XX.sz-i magyar regény (Déry,Szabó Lõrinc,Pilinszky,Illyés)
My Life for Freedom!
hirdeti nevében a nagy magyar öntudatot
de nem bírna egyetlen szót leírni, köszönni, vagy válaszolni...
ismét egy magyar suttyó...
Azt a 6-os listát is majd benyomhatnád! Elõre is köszi!
My Life for Freedom!
Elõbb kidobált a PB miatt mindenhonnan, mondom frissitem, frissitettem, most meg nem tud csatlakozni officialra..😞((((((((((((((((((((((((((
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
van egy 9es listam ami a varhato teteleket tartalmazza 8ig 6ra szukul elvileg😊
Mondjuk fizika érettségin nem voltam ennyire magabiztos. 😛
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Magyar éresttségin annak idején a három közül egy verselemzést választottam. (arról jó sokat lehet írni)
)
meg egyébként sem olyan huzos az egész... persze ezt igy utolag konnyu mondani de majd te is ezt fogod mondani😄
inkáb fekudj le korán és ne armyzz! 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mer' nem jáccottam 1 hétig, és egybõl kidobott 10 perc játék után...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
lehet vmelyik patchben mar lesz diplomata h beket koss az ellennel és akkor kelleni fog a jo kommunikacios kepesseg😊
báááz és szar mert ossze fog keveredni.
De most olvastam tippeket h mi varhato és most meg jobban osszezavarodtam😊 nincs tippetek mi lesz irodalom erettsegin?
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
szal, nemiszem, hogy sokat tudnék tenni az ottani forumozókért... Inkább csak hátráltatnám õket a "harcban"...
Szal, aszem jobb ha itt maradok az ami...