America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Slow
vázzz ez naon komoly 😊))))))))))

[Rush]

hTTp://ror.hu/

énse érettségizzek vaz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Tejért meg csak holnap megyek...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Én sem 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
Én nem

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

repro
Mindenki érettségizik?? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Vicking
Prank! Voltál tejért???

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Vicking
fejenként min 10 hozzászólás!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Vicking
Ma se maradjunk le!

Gfreiter
Sok sikert 😊

[MHA]Inquisitor
nah már majdnem felkesztultem😊 még 3 tétel van és az atnezes, de sztem ugy bealszom ha most az agbyan folytatom ha na😊

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
lol az egy eve volt mar legalabb...

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

zotyesz
Szerintem BESUGO még soha senkinek nem válaszolt. Elég rég óta armyzik õ is, páran már összefuttunk vele a {HSF}-es idõkben is😊

Nyers
Ja, mert én nem. 😉 Ne hülyüj, nem azt mondtam, hogy hétfõn 1-kor már a szerveren fogok lógni. Elõször:

My Life for Freedom!

Nyers
Szóbeszéd, de legalább valami támpont! Legalább most tanulok vmit!

My Life for Freedom!

[MHA]Inquisitor
én mashogy unnepelek😊 szetcsapom magam, elmegyek bulizni ott folytatom, kitombolom magam aztan mondjuk 3 qva és aztan elalszom a kadban szivart pofekelve és wiskyt kortyolgatva😊
HA magamhoz tertem majd armyzok😊

[MHA]Inquisitor
olyan nagyon biztosra ne vedd, mert nem tolem vannak és a forrasat sem tudom...

Nyers
Kösz az infókat Inquisitor!
Azt majd köztpontik után az új patch-el ünnepelünk egyet!

My Life for Freedom!

[MHA]Inquisitor
mar az nem a besugo volt, hanem mas (az exploitos)

[MHA]Inquisitor
hallod slow nekem is volt olyan h beszeltem magyar csavohoz és nem valszolt aztan mondtam neki h nyomja le a "t" betut😊
AZtan volt olyan aki nem noob volt 60 honoros BESUGOnak hivtak az meg nem valaszolt.
DE volt olyan is hogy hospitalon flash exploitot hasznalt aztan irtam neki globalban és visszaszol magyarul h nyaljam ki😊

[MHA]Inquisitor
sajna meg nem szukult, ha van uj info postolom

[MHA]Inquisitor
- Madách: Az ember tragédiája
- Kölcsey: Himnusz és Szózat
- Petõfi: Apostol
- Arany: Toldi
- Kosztolányi: Édes Anna
- Balassi költészete
- Babits: Jónás könyve
- Berzsenyi: Ódák
- XX.sz-i magyar regény (Déry,Szabó Lõrinc,Pilinszky,Illyés)

Nyers
Ezt én is utálom, de nagyon. Ez a -HUNGARY- útótag viszont vmi társulást, baráti kört, esetleg klánt jelöl, mert többen is így jelölik meg nemzeti hovatartozásukat. 😉 (phenrik_-HUNGARY-)

My Life for Freedom!

Slow
pqventl-HUNGARY-

hirdeti nevében a nagy magyar öntudatot
de nem bírna egyetlen szót leírni, köszönni, vagy válaszolni...

ismét egy magyar suttyó...

Nyers
Na mondjad a listád, bajtárs!
Azt a 6-os listát is majd benyomhatnád! Elõre is köszi!

My Life for Freedom!

Nektek megy most az army ?
Elõbb kidobált a PB miatt mindenhonnan, mondom frissitem, frissitettem, most meg nem tud csatlakozni officialra..😞((((((((((((((((((((((((((

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[MHA]Inquisitor
leszünk? csak nem te is?
van egy 9es listam ami a varhato teteleket tartalmazza 8ig 6ra szukul elvileg😊

zotyesz
Szóbelin jó volt. Irodalomból az Édes Annát húztam, amirõl korábban már írtam eg ynagy elemzést. Így nem írtam egy sor jegyzetet sem magamnak. Tanár nézett rám aggódva, hogy "Nem megy?". Mondtam, de annyira könnyû, hogy minek strapáljam magam. 😄
Mondjuk fizika érettségin nem voltam ennyire magabiztos. 😛

Tikal
nekem tanárom odahozott egy rakatt könyvet, mondta hogy olvassak bele meg hogy nagyjábol mirol kéne szolnia 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Igen, pihend ki magad. Jó pá r vizsgával a hátam mögött biztosan állítom, hogy a pihent agyból olyan dolgok is elõjönnek vizsgán, amirõl nem is sejtetted, hogy tudod.
Magyar éresttségin annak idején a három közül egy verselemzést választottam. (arról jó sokat lehet írni)

Tikal
ugysem azok lesznek.... én olyat huztam pl töribõl amire nem készultem, de szerencsére mivel sokat nézem a discoveryt, spektrumot meg a national geot ezért átmentem (hidegháboru volt a tételem)
meg egyébként sem olyan huzos az egész... persze ezt igy utolag konnyu mondani de majd te is ezt fogod mondani😄

inkáb fekudj le korán és ne armyzz! 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
GL, holnapután már túlleszünk az egészen! 😉

My Life for Freedom!

Gyadi
Skacok új pb frissítés van?
Mer' nem jáccottam 1 hétig, és egybõl kidobott 10 perc játék után...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

rezes

Fonok.Ki az a corporation?

patacsi HUN
pihenj,aludj addig, az többet ér mindennél...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[MHA]Inquisitor
csakhogy ugy temanal legyunk😊
lehet vmelyik patchben mar lesz diplomata h beket koss az ellennel és akkor kelleni fog a jo kommunikacios kepesseg😊

[MHA]Inquisitor
ááá meg 16 oram van erettsegiig és 10 tetel😊))
báááz és szar mert ossze fog keveredni.
De most olvastam tippeket h mi varhato és most meg jobban osszezavarodtam😊 nincs tippetek mi lesz irodalom erettsegin?

rezes
hat ez lol Tenyleg Brunonak valo plane hogy egyre tobbet sziv

Fonok.Ki az a corporation?

Gyadi

Gyadi
Ez Kisbrunonak lenne jó 😄

Gyadi
Figy, tökmind1 a társaság a lényeg 😄

patacsi HUN
milyen odamenni, azokis mi vagyunk bazee 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kutyika
Hnaugye, hogy nincs... szal, nemiszem, hogy sokat tudnék tenni az ottani forumozókért... Inkább csak hátráltatnám õket a "harcban"...
Szal, aszem jobb ha itt maradok az ami...

Kutyika
Hnaaa... Van értelme? Hát nemtom... A legutóbb is pórul jártam... Meg mondom, hogy nem gammáztam már régóta, most akkor van így értelme odamennem?

patacsi HUN
régen topic nyitó volt kiírva...

patacsi HUN
nem regisztrálsz ottan, vagy mivan mámeg. úgysem hagylak békén 😉

Kutyika
Amúgy most nézem a fejlécet, Gfreiter a házigizda??? Úgy emlékxem nem õ volt, vagy tévedek?