America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tesztelik a cuccost, amit kell még belõnek rajta és utánna már lehet a trekkelt ill. official szervereken irtani a népet...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Dexa! Má' bocsika de mi ez a sz*rság??? "úgy éreztem hogy nem kellek... " szerintem sohasem volt olyan megnyilvánulás senkitõl ami miatt ezt kellene érezned!!! Személyes problémáid lehet, hogy voltak emberekkel, de nézeteltérések mindig is voltak és lesznek is! Légyszi ne állítsd be a TEAMet ilyennek, mert engem ez irritál és nincs is így!!! Azt hiszem, hogy a TE kilépésed ahogy történt az mindenkit meglepett a klánban és értetlenül álnak a dolgok elõtt. Még én sem értem teljesen, de amióta beszéltünk és elmondtál nekem dolgokat megpróbálom megérteni.... de adtam neked pár tanácsot, hogy mit is kéne csinálnod szerintem! De ez amit ide írkálsz, azt egyáltalán nem vártam tõled és NEM TECC'IK
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Egy kör alatt ha azt mondom hogy 1 gránátnál többet használtak, akkor hazudok, általában 1 percen belül halott voltam... mindig oda dobták a gránátot, ahol voltam.. pedig nem láthattak.....
pár kör után feladtam, teljesen elvették a játékélményt....
csak nem tudom ez NEKIK milyen élményt jelentett hogy mindig bealáztak a kis csitjukkel általában a kör kezése utáni egy percen belül.....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
NA DE NEM CSAK EGYET LÕTTEM, HANEM MIT AZ ÁLLAT SOROZTAM, MÁR AMIKOR MEGHALT, UTÁNA IS...
nem csak egy-két skuló
azt én is szoktam díjazni amikor mindegy milyen pályán de ahogy meglátom az illetõt halott vagyok...
lehet hogy be kéne csuknom a szemem?
bár mondom amit tegnap is láttam area51nál is azért az sem volt semmi...
néha nagyon egyszerû volt õket leszednem, mert óvatlanok voltak, de néha meg félelmetes dolgokat mûveltek...
kíváncsi vagyok ma mivel állnak elõ hogy milyen pályán akarnak tesztelni...
LoL
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
ez már fenyegetés...
😉
na majd megyek de most még van 1 kis dolgom azt' mehet a dolog...
😉
na mindegy
akkor majd dumálunk...
Másnak is efltûnhettek a pontos lövései, mert folyamatosan (nem csak ekkor) mondogatták páran, hogy "Very nice shot aevitas! 😛"
Aztán pár kör múlva az összes TFD-s egyszerre kilépett.
de a legnagyobb baj h nincs vga-m😊 most egy mx200as van a gepemben mert a jo az elfustolt vagy nem tom😊
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
volt is nagy botrany.
csinalt 25 dollarert private hackeket is meg volt par public release aztan feldobta a pbnek és bannoltak a sok hulyet LOL.
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
amugy vannak ott érdekes dolgok... zotyesszel voltunk CSAR-on és az aevitas nevu gyerek elef furcsan szedett le.
Nem tudom ki mennyire ismeri a palyat, de kb ugy volt ahol hatulrol lehet bemenni pilota fele egy vaskapunal ottt van egy lepcsos epulet ahol egy ajton keresztul ra lehet latni blackhawkra. nah szal lepcso aljaban volt zotyesz akit leszedett egy headshottal (ez nem is gaz mert lehet jol lo) én meg kivulrol a kisebb epulet repedesebol kihajolva oldalrol neztem az ajtot hogy kijojjon, ahogy vartam ki is jott és azonnal fejbe kapott. pedig mondom nem voltam olyan kozel, alig latszottam ki és nem is egy olyan egyertelmu hely... és mondom ahogy meglattam mar halott voltam...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
De vigyázz mert reggel óta már 18 a honorom ....😄
majd ármizni is gyere...
😉

szal így tényleg az igazi varázsát veszíti L a gém...
de azért az is gáz, hogy a technohack javítja is azt a dolgot, hogy pl 203 MINDIG robban és nem csak úgy tudjuk vele az ellent megsebezni hogy agyonütjük a skúlóval... éshasonlók...

szasz 😊
off
van új SF, pure verzió, valamelyik játékos csinálta, Röcsi mondja, hogy kira lett, megint van HS és a fegyverek is jók, majd megnézem, gyere te is 😊
on
Dexa, te kutya, felajánlom neked a Snoopbauer nevet 😛
kb ez a véleményem minden csiterrõl, nem ember az ilyen, hanem egy beteg személyiség, a cheat fejlesztõk pedig eltorzult lelku pöcsök
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
bázz
1000 éve láttalak...
mi van veled?
majd beszélünk, me' má' rég tárgyaltunk...
army-t nem hagyom abba, me' ez már függõség és leszokni róla.... LEHETETLEN...

me' még ezek után úgy szûröd le a dolgokat hogy inkább menny amõbázni mert az még talán megy... na szal ilyenek után kicsit Lmegy mindentõl a kedved...
Fidairól még annyit hogy most kíváncsian várom hogy mit fog szólni új játszótársaimhoz az area51.-ból és a The Unknown klánokból...
érdekes összecsapás lesz az szent...
múltkor nekem is Lkezdett angolul anyázni meg arcosokdni amikor elõször õ szedett le engem is meg sok másik playert, utánna meg módszeresen szopattam a száját...
a tipikus dolog jól beflashseled és utánna alázás...
de az a szép hogy vagy vmit használ vagy pedig csak ablakban játszik mert néha mintha meg sem kottyant volna neki a flash sem... me' az má' mit is mondjak alap hogy a smoke-on keresztül 203azik amikor õ sem láthat semmit sem...
és utánna rákezd kedvenc dolgára hogy:
'NOOBS'
szal ezek után még mit gondoljak róla???
😉
bázz
de komolyan jó érzés hogy honor ellenére is vannak olyan általam is Lismert klánok akinek kellenék és Lismerik hogy ha nagy nehézségek árán is de néha-néha le tudom nyomni a a tûz gombot...

😉

pont ilyen emberekre van szüksége a családnak =)
(remélem elönti a lelked a fény ennek hallatán😉)
Fidai egy pöcs, nem kell vele foglalkozni 😉
volt egy nehany flémunk szerveren. MOndjuk ugy h egy kicsit nagy az arca. Bár nem tudom mire föl. Talán arra hogy belépett egy olyan klánba ahol az army 2 legnagyobb csitere van (traumatized és inception). Jah és mielott vki azt mondana h biztos jok, felejtse el. Biztos forrasbol tudom hogy hackelnek és azt is tudom honnan van a "skilljuk".
Egyebkent igy alapbol annyit h a 2 srac tesok, uan azt a gepet hasznaljak, uan az a teljesitmenyuk na meg a csitjuk is.
Igy poén szinten van scrshotom amikor inception megfenyegetett, hogy meghackeli a gepem😊 mondtam neki h koszi a scrshotot😊 utana mar szabadkozott, hogy õ csak viccelt.
Fidairol is van amint "intelligens" emberhez meltoan beszelget.
WELCOME DEXA !

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Fidai-t ismeri vki?
me' hogy is mondjam... nem az hogy letagadja hogy magyar csak mit is mondjak... cseszik válaszolni soxor, meg írok neki vmit magyarul és angolul reagál a dologra... az alap hogy nem tud visszaköszönni és hasonlók...
szal ezért vették õt fel a TFD-be? erre van most olyan nagyra?
szal nem értem õszintén szólva...
me' ha megnézi a magyar részleget akkor õ még mindig nincs sehol sem Zsozsihoz képest sem, Ragtapihoz képest meg pláne nem... egyszerûen nem értem...
akkor bezzeg nem volt nagy mellénye amikor sorozatosan leszedtem insurgent camp-en...
area51-nál JunioR és ThaBob mutatott sok minden érdekeset nekem (még röhögtek is amikor mondtam nekik körök végén hányadik headshotos killjük volt), erre csak ráfejelt még Blade...
The Unknown-nál meg ^Sn00ze.>?> és ^X3M.>?> az igazi 'mágus'...
(sokáig bírtam, mi?
)
csak Ldurrant az agyam hirtelen mindentõl...
tököm telelett mindennel...
végül is HIT-bõl kiléptem, 'saját tagságomat szûntettem meg' hosszú morfondírozás után...
...de az army-zás megmarad a késõbbiekben is...
rettegj nép, nem szabadultatok meg tõlem...
magányos farkasként sem rossz hajtani a fregeket és ami most kicsit tetszik, hogy hívtak olyan klánba is amilyenekrõl még nem is hallottam (mármint klánok) és olyanba is hívtak már ezen néhány nap alatt ahova nem is reméltem hogy felvennének, pontosabban hogy az aránylag magas honor és 'noob' képességek, stb ellenére is tényleg általam is elismert TWLen is szereplõ klánoknál egyáltalán szóba jöhet a nevem mint esetleges jelölté a klánjukba...
az hogy csinálok néhány kill-t felkeltheti német, amcsi, angol, lengyel klánok érdeklõdését
ez mit is mondjak kicsit megmelengette a lelkem és kis önbizalmat ad hogy ne fejezzem be a gémet végérvényesen olyan jelszóval hogy nem megy...
pl ma ez nagyon 'megmelengette a lelkem':
- The Unknown -
1st.Polish Battalion
area51.
Unknown klánnal gémeltem ma egész nap meg 1 kicsit az area51-nal... amind a két klánnal amolyan 'válogatót'... hogy rendesen felmérjenek mit tudok, mit nem, stb...
nem azért a huszasért de az unknown-n is érdekes játszik, varázsolnak õk is, de az area51 sem kutya...
olyan dolgokat csinálnak néha hogy csak pislogok ezért külön öröm hogy felmerültem most náluk mint jelölt és hogy leirtottam õket insurgent campen és meggenyán...
HOOAH

te mar ugye jatszol

a hammy ciki, a chevi csak macsózni jó, majd ha kicsit idõsebb leszel fiam, neked is az fog tetszeni 😉
😛