America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
nekem 2.250 km a csúcsom kocsival
lazzzzaaaaa vót'

Nyers
Ez félre ment! -->Inq

My Life for Freedom!

Tikal helyesen mondja, a repülés egy nagyon jó dolog, fõleg ha nem utasszállító nagy döggel meész hanem kis motoros géppel, vagy vitorlázóval. De a helikopterrel is qrva jó repkedni.

Tikal
pedig irto jo, szerintem meg ha kiprobálnád többet le sem akarnál szállni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Amúgy meg 12 órát kocsiban ülni a legkirályabb dolog 😄 Én egyszer 24 órát vezettem egy huzamban, és mikor hazaértem, simán kezdtem volna elõlrõl 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Fosk a repüléstõl. Még sosem repültem 😊 Valószínûleg nem is fogok, mert ha egyszer rávenném magam (avagy rávennének), hogy repüljek, a repülõgép ajtajában nyilván visszafordulnék. Ezt azért mondom, mert ismerem magam

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

1 kis unalomûzõ: Na irány szórakozni!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Tikal
én meg repulni jobban szeretek mint 12 orát ulni a kocsiban 😄
de megbeszélhetjuk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Az óccsó 😊 kocsival is annyi 😊 Vezetni jobban szeretek, menjünk kocsival

Tikal
plus vissza is 18.000 😄

Tikal
vkinek lenne kedve lejönni amszterdamba? skyeurope-al csak 18.000 a jegy, nyáron vmikor 😄 inq meg van az éretségid ez lenne a jutalmad 😄D

[Rush]

hTTp://ror.hu/

hülyegyerek
Tom hogy visszakéne olvasni de nincs idõm PLS irja má le vki hol lehet letölteni az alap gémet
pet70000
😄 ez olyan Bauer-es vicc vót'

[negativ] Cirek
Mi az? nagy piros és nehéz lenyelni?

(traktor...)

tudom, ez gyenge...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
LOL 😄

Ki tudja mért vigyorog a kertitörpe?
Mert a fûszál csiklandozza a heréjét...

Gyadi
Ne csússzunk szét, kérem!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Mighty
Józsi bá' a kedvenc kocsmájában iszogat (már jó ideje). Aztán érzi a mi kedves Józsi bánk, hogy nem tud fölállni, akárhogy próbálja.
Gondolja egy kis friss levego nem ártana és kikúszik az ajtóig. Mikor kimászik az ajtón érzi, hogy még mindig nem tud fölállni. Na, gondolja talán ha hazakúszik, akkor majd föl tud állni. Haza is kúszik, de aztán otthon is érzi, hogy csak nem tud fölállni. Na, bekászálódik az ágyába és egybol kidol.
Másnap az asszony rángatja föl és azt mondja:
- Már megint segg részegre ittad magad a kocsmába'!
- Honnan tudod?
- Szóltak, hogy otthagytad a tólókocsid.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Bocs, de most lépnem kell 85%-ig kész a ford, este dodom föl, addig is kitartás. Aki olvasta az tudja, hogy az E3 alatt több SitRep is várható valamint egy Strykert demonstráló kis demovalami. 😉

My Life for Freedom!

zotyesz
O.K. A gránát is ott van. 😊 Nem figyeltem... 😊

zotyesz
Nem akarok kötekedni, de ez inkább a Javelin rakéta. 😊

Slow
jolvan, nem láttam még a hubról képet, te kis te 😉)

slow dooooown aaaaaaauuuuuu
😉

Gyadi
Jaja, Slow most tényleg slow volt 😊

Slow
igen abban lesznek, de az csak novemberben jelenik meg...😛P

Nyers
Ez már régi hír, csak nem olvasod az aa.hu Hírek topicját!
Ez a PDM mine, te kis butus! 😉

My Life for Freedom!

Friczy
Neeem, neeeem.... pfff

keep walking... www.artum-inferniti.net

Gfreiter
Ezek mán köv patchben lesznek? 😊 most hülyeséget kérdeztem?

Slow
itt pedig felfedezhetõ egy újfajta gránát!

Slow
de szép nagy terület 😊

Nyers
Mindent visszavonni, a Dev csapat az isten. Sajan ma érettségiztem, úgyhogy ma este buli, a cikket nem biztos hogy össze tudob dobni idõben, de megpróbálom, türelem elég hosszú és qva jó! Nézzétek!

My Life for Freedom!

Mighty
xSU!!!

Kerdesre varok valaszt a forumunkon. Legy szives te is nezd meg es reagalj ra RUSH!

Strahd_
Ébresztö nehogymár ne az elsö oldalrol kelljen kikeresni a forumot .)

Strahd_
Akkor ez egy gaz Tejmano volt neked vitte Patacsi teje után a pénzt .)

Gfreiter
Jó reggelt 😊 Elfogyott a tej...

[Rush]
azért nem jött meccsre, mert el ment a tacskóba...

[negativ] Cirek
az szép és jó, de hol a tej?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[Rush]
ohh

Mighty
Ma vettem egy 160 gigás vinyót

Mighty
Hát ha hagyott helyette 1 dolcsit a párna (hûtõgép) alatt, akkor biztos csak a tejmanó lehetett 😊

Gfreiter
LOL 😄DD

szvsz a tejmanó volt...
patacsi HUN
azóta is nyomozást folytatok az otthonomban történt tejeltünési esetek miatt... rejtély...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

voltam tejért, a campona melletti teszkóban... messze kerüljétek el, rég lejárt szavatosságú tejek voltak eldugva, és mocskos az egész...
Gyadi
Höjj, skacok nagyon lecsúsztunk...

Vicking
Nekem sört hozzatok!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Friczy
Reggelt!

keep walking... www.artum-inferniti.net

patacsi HUN
reggelt 😉
a többiek tejért mentek a bótba...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Jó reggelt! .)

Gyadi
A sok idegbeteg 😊

Vicking
Biztos én vagyok nagyon hülye, de mik ezek????

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.