America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
N0 TXT TLK PLZ!4!
nekem 10 honorom van!
nem kell tapsolni, mind a 10et kiérdemeltem...
bezony...
virágot ne küldjetek, mert az õrmester szétrúgja a s*ggem ha megtudja hogy rajongóim vannak 😛
u.i.: EXP miért jár és mennyi? (van errõl valami összefoglaló valahol?)
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
My Life for Freedom!
csak hogy lásssa mindneki hogy kettessel kezdõdik....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Hi mindenki !
20 a honorom !
minnyá itt a 99, és akkor az egész xSU-t kihívom magam ellen 😄DDD
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
West Pointra kell járni, és akkor nyomulhatsz mindennel... 😄 😄
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
My Life for Freedom!
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
itt lehet nézni bemutató videokat
azért rángat, bár nem olya nagyon...😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
felmerült egy ahhoz hasonló míting 5lete mint amilyen már volt korábban...
az idõpont az kb 2 hét múlva lenne (csak 5let egyenlõre), szal ezért kellene majd ezt megbeszélni, hogy kinek mikor lenne jó (pontosabban a többségnek mikor lenne jó) és hogy hol lenne...
szal akinek van bármilyen jellegû ezzel kapcsolatos 5lete az mondja...
célszerû lenne vizsgaidõszak elõtt/után lerendezni a mítinget...
nos akkor majd kezdjük ott a dolgokat, hogy kit érdekelne és elõre láthatólag ki tudna jönni is...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Na egyben jó8 mindenkinek, holnap a madárcsicsergéssel kelek 😊
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Eddig nem volt pofám írni, mert mindenkinek megvolt itt a maga kis animációja a nevével, nekem meg semmi...
Most gyorsan összedobtam egyet.
Lehet majd lesz normálisabb is... 😛
Floorball rules!
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
kösz, lehet igénybe venném, de akkor nem kell a benzinbe adnom, ok? 
- ABIT AN7 (esetleg NF7-S), vagy
- ASUS A7N8X-E Delux
Leszögezem, hogy a SATA vezérlõ nálam szükséges. 😊
ki foglalkozik még autoalkatrészekkel ?