America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most tettem fel megin az AA-t régen volt accom, csak elfelejtettem a jelszót

egyébként azé kezdek el játszani vele, mert az egyik CoD klántársam nagy AA-s nemtom ismeritek-e:

Johnny... asszem õ volt a HAF klán alapítója, még Blade néven.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zotyesz
Hát, lehet, de jó erõs zseblámpája volt, ha egy egész szakszt elvakított a villanás.

Adi
"Egyik haverom állandóan leeresztet ablakkal megy!"
Kocsiba!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Embertõl függ!!
Egyik haverom állandóan leeresztet ablakkal megy! Teljesen más a "testhõje" mint az enyém.. õõ neki szinte egy kicsi melegtõl melege lesz.. Én meg imádom a meleget!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

lóbébi
Nem ugy gondoltam hogy meztelenül várt a hideg patakban!😊
Szerintem nem mindegy hogy milyen ruhában feküdt a vizben hanem mit vette fel magára hogy befeküdjön.Azt sem mindegy hogy vizben volt hanem utána mit csinált magával mivel nem hiszem hogy vizesen mászkált az erdõben.Mivel Magyar Honvédségnek nincsen semmilyen speciális ruhájuk ilyen kalandra de felderitõsöknek biztos van valamijük.Emlékszem hogy még gyerekkoromban sokszor láttam hogy oroszok minden reggel rövid nadrágban és mezitlen testtel tornáztak kint a minusz fokos hidegben!Nem akárhogy mert kb.több mint fél órát voltak kint a szabadban.Teljesen mindegy hogy esõben ,hóban és függetlenül a zavaró tényezõktöl.Most mi magyarok meg nyávognak ilyesmire.Legalább ha igaz akkor a fickó elõtt le a kalappal hogy ezt megtette mert ritka eset amit csinált.

Free
a jépeg egy eléggé erõssen tömörített képformátum ami minõség romláshoz vezet

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Vicking
Köszi, de miért lehet az, hogy mikor átteszem õket jpg-be akkor egyre homályosabbak a feliratok?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Kipróbáltam a dolgot...ez csak az állólövészetre jelent 1 megoldást.Ha guggolsz és közben a fal felé mozogsz akkor a fejed és a fegyver kiemelkedik a gödörböl és könnyebben eltalálod a célt...csak az a gond hogy néha elmászol. Télleg jó módszer...de a 40/40 igysem garantált.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hellhammer
Hát ja. Asszem 4 fok körüli vízben 7 perc kell a hipotermiához, ez kétszer olyan "meleg" volt, tehát valamivel tovább kellett bírnia. Egyébkét sztem ruhában volt, nem hiszem hogy full meztelen nyomult egy katonai tréningen 😊

lóbébi
Jó kérdés hogy mennyi ideig volt patak vizében mert ilyen hideg vizben ember nem bir 10 percnél tovább!!!Hacsak nem volt rajta valamilyen ruhája?Egyébként ha igaz akkor nem mindennapi katonagyerek volt!

ClNwR Neo
jól hangzik... de kissé hihetetlen...

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Hellhammer
Kicsit OFF lesz 😊 Haverom mesélte tegnap, szerintetek igaz lehet?
Talán 1 éve (akkoriban volt katona) volt egy verseny a katonai speciális felderítõ alakulatoknak, ahol több ország katonái versenyeztek. A Magyar alakulatból egy katona úgy tett harcképtelenné egy szakasz amerikai katonát, hogy belefeküdt egy 6-7 fokos patakba magára terítve az esõkabátját, hogy hõkeresõvel ne lássák meg. Ezután várta az ellenfeleket, mikor elhaladt mellette egy szakasz, kiment utánuk és szólt nekik, mikor azok felé fordultak, ekor villantott a zseblámpájával és mivel mindegyikükön csillagfényt erõsítõ éjjellátó volt, ez részleges vakságot okozott. Ezután könnyen "megölte" õket.
Egyébként azon a versenyen mondták, hogy egy speciális erõkhöz tartozó katona felszerelése átlagosan 6 millió Ft-ot ér. Nem kevés összeg...

ClNwR Neo
szépek a képek

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Vicking
Taiga

Oasis

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Vicking
Kívánságtok parancs...

pet70000
egy pár képet feltehetnél, hagy örüljünk már' mi is kicsit, köcce

Vicking
Mindenesetre nem állítom,hogy veszélytelen, ezért mindenki csak a saját felelõsségére csemegézzen a taigán és az oasison. Én már nyomtam pár órát rajtuk de kutya bajom...

Vicking
Volt punkbuster is. Egy srácot kidobott de senki mást nem bántott...

Vicking
Ahhoz képest elég sokan nyomjuk....

Gyadi
Hja, hiv. forumon láttam én is h nem nagyon tûrik ha vki játszik a leaked verzióval...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nyers
Gondoltam, hogy nem lesz probléma, csak azért szóltam, mert még a leaked verziónál volt olyan pletyka, hogy aki azzal bejelntekzik bannolják az acc.-t. Én inkább kivárom a hivatalos verziót!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
és közben lövöd a bukóalakokat ?? ja és a fekvelövéskor nem lehet elmozdulni... 😊 bövebben plííz, köcike 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Ha valakit érdekel a lövészeten a 40/40 az álljon a mellékelt ábrán látható x-ekre guggolva, zoom-oljon, és nyomva tartva a jobb oldalon a jobbra gombot, értelem szerûen bal oldalon a balra gombot!!!

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Feltettem a 2 új map-ot, elég jónak igérkeznek, aztán átmentem officialra más pályát nyomni kitöröltem a maps könyvtárból a 2 ideiglenes file-t...(ki tudja )

hTTp://ror.hu/

Vicking

Vicking
Mi egy páran feltettük a két új (oasis és tajga ) pályát és semmi gond..... Nagyon jó mindkettõ, egész este ezt nyomtuk

Gyadi
Nálam a pinget szokta ilyennek mutatni.

Free
Na ja mondjuk azt nem néztem hogy a srác hanyas volt meg hanyas lett de a kövi screenshot on is ennyi a honorja mert ott is ennyi pontja volt. amníg bent volt a szerveren a gola pontja mindig ennyi volt és vagy egy jó órát volt a szerveren. Nem tudom hogy ez mennyire hiba és mennyire az hogy használt valami progit ami bezavart a szervernek

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

progihiba.. az nem lehet, hogy most legalább 30 honort ugorjon !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Free
És nem én retusáltam a képet

Free
Bocsika de nem volt idõm átméretezni De van egy érdekes dolog a képen
Kicsit profi a gyerek a pontjai alapján

Adi
Lenne egy OFF kérdésem:
Vki nem tudja, hogy honnét lehet lekapni azt a videót ahol levágják a szegény 😞 amerikai csávónak a fejét!

Adi
Fiúk, Lányok ti hol játszotok?
Már mint melyik serveren? Mert a magyaron még a 2.0 megy!!

Gyadi
Amúgy kaphatnánk képeket róluk? 😊

Gyadi
Hát nemtom, azt nem tartom a legtutibb 5letnek hogy a leaked 2.044-bõl kiszedjem a 2 pályát és felrakjam õket...

Megy a sör <- ebben van

Látom nem csak VIking találta meg a hátsó bejáratot a 2 pályára.

Jó pirítást
Én megyek sörözni

Nyers
http://www.hitclan.hu/AAO/armyops210.exe

My Life for Freedom!

Akkor még egy tuti linket ha kérhetnék, tudom tudom milliószor le lett írva, csak lusti vagyok. És most ugyis mindjárt piritok el itthonrol és jo lenne ha Ltudnám kezdeeni gyorsan. Igérek 1 virtuális sört

Nyers
Meg kell próbálni! 😉

My Life for Freedom!

Peccseltem, de ha jól sejtem akkor most álljak neki letöltögetni az egészet, ugyi?
Amugy az inimet nem mentettem el eddig eccer sem.

Vicking
az oasis elég jó!

Vicking
Nem tom milyen, de játszunk rajta!

Nyers
Patchelted a 2.1-t? Én is és utána le is szedtem az egészet (Mighty javaslatára), letöltöttem a teljeset és manuálisan frissítettem a PB-t. Eddig úgy néz ki megoldotta a gondokat.
Más gondforrás lehet, hogyha vki a régi init visszamásolta a 2.1-be!!!

My Life for Freedom!

Akkor valaki biztos jól hekkelt
Sajna ma nekem minden NO PACKET FLOW vagy Critical Error

zotyesz
Nem hinném. Az official megjelenés az alábbi linken lesz elérhetõ (állítólag): http://www.americasarmy.com/downloads/alert_maps.php

Nyers
Veszélyes vizekre tévedtünk! Banveszélyes!

My Life for Freedom!

Ez official kiadás??

Vicking
oasis és taiga pálya
kicsomagolni és America's army Map könyvtárba másolni

Nyers
Igen ezek a dolgok nem újdonságok, valahogy olyan mint az MP5, a Scorpion és a Shotgun. Tudjuk, hogy van, de azt nem hogy mikor is kapjuk majd meg. Pedig a Flashlight dinamikus fénykezelésére nagyon kiváncsi lennék, na meg egy thermal scope és laser se lenne utolsó. Ezek micsodák?
- ClothesMockup
- weaponMockup
- BlackHawk

My Life for Freedom!

THE matrica
Arra kiveszi oket. Szal nincsen(még) de szerintem nem kizárt hogy benne lesznek a gémben.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-