America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
nekem hibátlan, régit leszedtem teljesen, 210 full feltelepítve, pb frissitve....
eddig csak egy NO LABEl-em vÓ't valamikó'

Gfreiter
Mer mire leszedem a fullt, az lesz vagy 4-5 óra, ha nem több, és lehet, hogy ugyanez van.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Rush. Neked hogy mûxik?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
De nekem onnantól kezdve, hogy elõször csinálta, most már mindig ezt csinálja. Egyszerûen nem tom elindítani. Neked azért néha elindul?

[Rush]
az nem plusz 1 golyó, csak, ha nem lövöd ki az összeset a tárból akkor tár cserénél 1 a csõben marad, így lesz új tárnál 31...

hTTp://ror.hu/

Sianis
Hát nem tudom! Lehet, hogy winfos a hibás! Nekem pl ha felrakok minden Windows Updatet, akkor a windows lassan indul el. SZóval õk is kavarnak ott valami, lehet, hogy az agyonupdateot nem tudja a régi graf motot követni!

Üdv...Sianis

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Részemrõl felraktam megint a 2.0, én is kipróbáltam a full-t, úgyanúgy kilépked, és ez még a jobbik, van,hogy teljesen lefagy. Nálam a hangok is szarabbak, recseg az egész. Én ugyan csak a Bridge Crossing-on játszom, ott kivették a 203-at az ass d csapatából, és abban az egyben is csak 3 töltény van ami maradt. Mondjuk ez nem baj, de hogy miért csak 2 gránát van 4 helyett. Az a plusz egy golyó(31) a tárban meg nem igazán számít.Ráadásul nekem nincs meg a 36 találat a lövészeten és open faszomtudja mivel csináltam meg a sniper vizsgát(hát vagyunk így egy páran). Na, az új verzió ezt is nézi, úgyhogy szia sniper spot. 42 honorral elég égõ, de hát nem megy. Az a tournament az hol van, vagy mi az? És az új fegyver?
Feczo
Kellene nekem pár lelkes ember, akinek már leesett a fenekérõl a tojáshéj és játszana amolyan csapatjátékot, mondjuk úgy klánosdit és nem csak a HONOR pontokra gyúr, hanem szeretne egy jól szervezett alakulat részeként hasonló csapatok ellen küzdeni, nem csak public szervereken Rambozni

Klikk ide ha érdekel

Hellhammer
Én leszedtem a 2.1 fullt eddig kb 5-6 órát játszottam, és ma csinálta ezt elõször. Szóval nem biztos, hogy a patcha szar, mert nekem fullal csinálta. Nemtom mi lehet a gáz.

Gfreiter
Na jó8 all!

Gfreiter
Ja, június végén megcsinálom az új pályák fordításait, illetve a javításokat is.
Amúgy fasza a banner

Gfreiter
Ok, köszi. Akkor csak holnap 😞 Pedig szerettem volna ma még kicsit gamézni, ezért is siettem haza, mint állat 😞

Sziasztok!

G!
Rakd fel nekem is csak az segített
De azóta többször 2-3 óra megy zsinórban

lóbébi
Elötte vagyis régebbi!

Gfreiter
*vagy*

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Elõtte, vgay utána volt róla szó?

lóbébi
Azt hiszem a #36170-es hozzászóláson volt szó olvasd el!?Onnan visszafelé már volt róla szó.

Gfreiter
Most akkor tényleg rakjam fel a 2.1 fullt, vagy van valakinek valami Hippokratészi javaslata a problémára?

lóbébi
Köszi!Már jó régen voltam ott!

Gfreiter
Már vagy huszadszorra próbálom elindítani, de semmi. Mi abban a logika, hogy káétszer elindul, és többé nem? Mi változott meg? Valaki HELP PLS!!!

Gyadi
Holnap v holnapután ha minden igaz 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Nanee, le nem szedem a fullt, az egyszer tuti...
Ja, látom, hogy unknown, de nme tom máér csinálja.

lóbébi
Nézd hogy cpu ismeretlen!

lóbébi
Nálam csak akkor csinált hogy már bent voltam a játékban és egyster csak kilépett majd jött a kis ablak.Úgy oldottam meg hogy újra telepitettem az egészet teljes verzióssal.(elözõt kitöröltem teljesen)Utána meg egyszer-kétszer csinált!Nem a számitógépeddel van gond!

Gfreiter
Nem tom mit jelenthet...

Gfreiter
Én meg most már vagy ötödszörre akarom elindítani, és ez megy... remélem nem az én gépe,,el van a gond. Nálatok hogy oldódik meg? Egyszercsak elindul? Hanyadszorra?

lóbébi
ha jól olvasom azt van irva hogy ismeretlen a processzorod!Videokártyádat ismeri!Nem furcsa?

guardian hero
Nekem is sokszor van hasonló...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

lóbébi
Nekem is ilyen szokott lenni és már nagyon idegesitõ!!!!
Elözõben nem csinált!

lóbébi
Mikor lehet háborúzni a H.I.T. szerveren az új verzióval?

ClNwR Neo
index.hu idézet: "A legjobb összeállításában fellépõ németek és a finoman fogalmazva tartalékos magyar válogatott összecsapásán, Torghelle két góljával nyert a magyar csapat."

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

szerencsére nyertünk...😉
G:Nem nyomod már a bhd-t? 😞

repro
németek se az A csapattal álltak ki

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sianis
HAJRÁ MAGYAROCK!!!!!

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

ClNwR Neo
mi az a foci?

Gfreiter
tuti 4-2 lesz a vége. Sajnos nagyon jellemzõ ránk, hogy hamar elbízzuk magunkat...

Hellhammer

Vicking
német-magyar félidõben: 0-2

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Gfreiter
Köszi... te kis szószátyár 😊))

nem
Gfreiter
Help!
telepítés elõtt kiírt valami missing or invalig registry/INI, vagy mi a lószart. Elkezdett telepíteni, de nem lesz ennek káros következménye?

Adi
OHHH MÁÁ!!
Nem mínuszosba mondtam.. Csak vki jobban bírja a hideget. Pl.: egy orosz jobban elvan a havas-jeges viharba fent a hegyen mint az dél-afrika!!
Általában... Van egy brit "ismerõsöm" (köszönünk egymásnak) azt õ meg ösz végén még mindig kis starnd naciba rohangál és azt mondja, hogy egyáltalán nem fázik!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gfreiter
ööö, bocs, hogy nem olvasom rögtön végig, de... vannak új fegyók?? MP5??
Kira, vannak új szmájlik 😊))
Ez a legjobb:

Gfreiter
No, megjöttem, lehet randalírozni 😊

lóbébi
Jó volna tudni hogy minusz fokos hidegben is leeresztett ablakon vezet a haverod?Nem hiszem hogy 10 percnél tovább birja!Hipothermiás dolgokkal ne játszunk mert életünkbe kerül!

ClNwR Neo
jaja

LoverZMummy
Miatta léptem ki a HAF-ból. Amúgy legelõször Johnny volt.

Gyadi
Volt már néhány afférunk vele régebben...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

zotyesz
Azt írják a hivatalos fórumon, hogy a fegyverek tûzgyorsaságának változásávala játék még reálisabb lett. Az egyik leggyorsabb fegvyer az M4, amely a valóságban 725 és 900+ lövés/perc sebességgel bír, e ezt itt õk 725-re állították. Korábban a fegvyreke némelyike a valóságos érték közelében sem volt. (M4 és RPK) RPK eddig 100 körül volt, mígy az M4 500 körül.