America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Srácok gratulálok sztem ez a szabadtéri "DandárDisco" nagyon jól sikerült
Javaslom tegyétek közkinccsé a aao.com-on hogy mindenki élvezhesse

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
E.Gy.B.E. Airsoft Team
többet nem tudok mondani errõl a dologról,
kérem kaccsolja ki...
ööö... StrikeForce...
nem tom találkoztál-e azzal a bizonyos személlyel neten akinek megígérted hogy majd játszotok, ha igen, akkor üdvözlöm...
😉
(if jú vánt tu szend sort messzidzs, plíz kontakt Szló...
😉 )
on
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
azééér meer jók benne a puskák, meg a pisztoly is... csak nem olyan sok mint a csébe' de azé ezek is jók....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😉
...most már nem kempelnek, vagy mi?
😉
...me' ha nem akkor aszem a nOOb sztájllal majd gémelni kezdek...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Adi was killed by the fragments from Cyrus

Huzzáá mááá' 😊😊 😊 😊!!
FLÉÉÉÉM OUT!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Hé szló ! hülye burád van ! 😛
szeretem a gránátot, szeretem mikor a lakást a "frag out !" csatakiáltás harsogja be.... szeretek armyzni 😄

Szló vagyok és amikor megjelent a játék, rögtön feltettem magamnak, megcsináltam az alapkiképzést, felmentem játszani szerverre kb 2 órát, aztán letöröltem, mert mindenki ugyanúgy nézett ki (elõtte UT instagibeztem és ott volt a kék meg a piros csapat, meg StrikeForce-oztam, ahol meg nem volt FF) és mindig elvesztem a mapokon, mindenki kempelt, ha jött ellenség, az mindig lelõtt, nekem ehhez nem volt türelmem...
de aztán lettek "új barátaim" és rábeszéltek, hogy armyzzak megint és azóta meg sajnos másik játéknak nincs esélye nálam (egyenlõre)...
szal nem is tudom megérte-e 😉
😉

My Life for Freedom!
😉
😊

😉
amint feljön TSre megpróbálok segíteni neki ott gyorsan azt' egyeztetünk majd az ármiról...
😉
HI Dex vok...
😉
Na szal akkor nem igazán szenvedtél meg a dolognak a gyermekbetegségeivel... értem...
😉

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

rájön magától is..
okos ember más kárán tanul, kezdõ a sajátján... más, ha együtt mozogsz a csapattal, megjegyzed melyik report hol van helyileg a pályán és legalább 5-6 órát játszottál már ott akkor tudni fogod ki az ellen.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Messzirõl úgy tudod kiszúrni az ellenséget hogy nem egyenesen ránézel a területre , hanem a szemed sarkából nézed a tájat. Mármint ha elfordítod a karaktered valamerre akkor a monitor szélén sokkal jobban feltünik az ellenség. RG elöbb nézz körbe majd célozd be az ellenfél körübelüli helyét, majd mire meghúznád a ravaszt meghalsz mert a másik embher vagy jobb vagy Cheatel 😮)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ellenség: utcai ruha, hózentrógeres nadrág, símaszk, stb... +ruszki duma
Sziasztok Ádám vagyok!
Köszönöm, hogy részt vehetek ebbe a csoportba.
Amikor megjelent az AA akkor én feltettem a gépemre, játszotam is vele de vhogy nem fogot meg.
Ezek után egy nap úgy érezve, hogy a haver annyit beszélt róla, és mondta, hogy nagyon minõségi lett a cucc. Az egyik legjobb a piacon és plusszba ingyen van az egész. Úgy éreztem, hogy újra élnem kell vele. Beadagoltam a 2.00 fedõ nevû adagot és próbáltam élvezni, de nem ment.. és miért nem ment?? Mert a PB-vel kíndlódtam.. aztán egy nap rájöttem, hogy vmi más a gebasz. Így játszottam vele egy kicsit megint csak. Egyetlen hiba volt a dologba, hogy nem volt már elég kapacitásom a cucc-hoz. Egynap úgy éreztem, hogy frissitenem kell és vettem különféle kereskedõktõl különféle tunning cuccokat. Miután stabilá tettem a rendszer-t (ez ezen a héten történt meg) feltettem az AA-t és az új magasabb számú verziot adagoltam magamba. Végig csináltam az ismereteket. Most csak a készítõkkel van gondom. Tetszik a cucc!😊
Bye!! 😊
szal teszem azt nekünk ki segített a legelején?
mert aki 2002. júl. óta nyomja az már tudja hogy 'mi a magyarok Istene...'
magyarán nekünk sem segített senki sem, me' volt anno az online admin support... de azt' amikor karcsiszemüveges skac 78szor odaállított egy nap...
😉
na szal nekünk sem segített igazán senki sem, mindent magunktól kellett kiszenvedni ami olyan volt (pébé, tréning, stb...)
szal mi sem tudtuk hogy mi lehet a baj amikor kirakott a pébé annó vagy vmi más gebasz volt... rá kellett jönni...
sok idegeskedés volt néha... de mégis itt vunk...és mondhatom azt megérte...
(ha hamarabb feladom a küzdelmet a progival akkor a ronda pofám nem látja itt senki már... 😉 )
most hogy az americasarmy.hu-s team megcsinálta nagyon baron az oldalt, szal ott a kiskezdõk mint én ( 😉 ) is találhatunk mindenre választ tréningekkel kapcsolatban, progi mûködéssel kapcsolatban, stb... de annó ilyen nem vót igazán sehol sem...
és sok kérdés hangzik itt is L, ami olyan abban segít a nép... 😊
de már nagy volt a 'nyomás' az ármis fejlesztõ tímen is mert csak halogatták a kiadási idõpontot... szal 'az éhes szájakat be kellett már vmivel tömni'...
ezért lehet hogy becsúszott 1-2 probléma most is...
de mint Májti Lmondta már többször is, azt sose felejtse L senki sem hogy ez egy full ingyenes online FPS, ami merem állítani hogy játékélményben tényleg veri a többit...
(multi passziánsz rulla 😉 )
sokan feladják a dolgot amint vmi gebasz van a programmal kapcsolatban, de aki megküzd a program nehézségeivel... az itt is marad...
szal meg lehet kérdezni ki mióta van itt és hogy mit kellett kiszenvednie néha még jóval korábban...
az IP cím akkor még1szer:
193.109.252.107
alapból úgy van beállítva a szerver, hogy nem regisztrált felhasználó nem léphet regisztrált csatornába, ezért mivel ha jól tom te még nem vagy beregelve így te is csak nem regisztrált csatiba léphetsz be, vagy az alapcsatiban toporogsz, illetve admin oda rak ahova nem akar...
szal majd ha legközelebb feljössz TSre, akkor ha látsz kedves admin urat (neve mögött 'SA' rövidítést láthatsz) fent a szerveren akkor szöveges üzenetben jelezd neki hogy regisztrálni szeretnél (jobb egérgombbal ráklatty a nevére és 'Send text message to player' vagy bal egérgombbal kijelölöd a célszemély nevét és 'Players' menü, azon belül is 'Send text message to player'... szal majd a két mód közül kiválasztod neked melyik megoldás a szimpatikusabb)...
vagy megadja neked a jogot hogy regisztrálj, ekkor megkeresed a 'SELF' menüt a TS ablakon, ezen belül klatty a 'Register with server' feliratra...
itt majd meg kell adni egy login nevet, egy hozzá tartozó jelszót és a 3. sorban pedig meg kell erõsíteni a jelszót ... (jelszó legyen 4 karakter vagy annál hosszabb)
amennyiben mindent jól csináltál akkor hallani fogod (Registration complete) és neved mögött 'R' betû lesz magyarán már mint regisztrált felhasználóként tartózkodsz a szerveren... vagy pedig az admin beregisztrál téged a szerverre, ilyenkor TSen privát szöveges üzenetben Lküldesz neki egy login nevet és egy jelszót...
egyéb kérdés?
na látom sok voltam 1szerre...
tetszik ez --->