America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
MOSTMÁ' MÜKÖDIK A <-HIT-> CLÁN SZERVERE
IP 195.56.172.194
lehet gyakni, gyertek bátran 😊

Friczy
Nortonod van?? F-Secure!
Elég a 3 hónapos tesztverzió is.... Minden mostani 'ravasz-progit' Nortonra 'optimalizálnak'...

keep walking... www.artum-inferniti.net

format c:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Peny
Ven egy pici problémám. Éjszakára bekapcsova hagytam a gépemet, mert egy progit töltöttem vele (nem az ArmyOps-, de biztos hogy nem volt vírusos). Namost, mikor suki után hazajöttem látom hogy a gépem újraindult...
Fura...
De! a tálca picit összezsugorodott, az még hagyján. De a teljes vírusírtó rendszer bekrepált, nem engedi letöröltetni magát, nem engedi updatelni magát, és egyébként nem csinál semmit, ha mondok neki valamit.
Ha elindítom az Internet Explorert, lefagy. Most is a húgom gépérõl írok. Egyébként pedig a Tálcához nem is nyúlhatok, mert homokórázik ha flé megyek...

Mi a francot lehet ilyenkor csinálni?
Gondolom vírus, de ha a vírusírtó is oda, akkor most hogyan tovább?

Peny

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

Friczy
Akinek lõvészte kell és nem volt honvéd!
Balalsósarkaközepe! 😉

Vaxi
LOL most látom csak az aláírásod. Nem néztem ugyan egyik valóvilágot sem, de néha azért belenéztem, és 2 mondat ütött be nagyon. az 1ik, ami az én aláírásomban van, a másik meg a tied. Szal ki jön velem kövezni???? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Brutal
Mi az a slow linkje???Nem vágom..adjatok normális linket plz kicsit láma vagyok ehez😊))
Szoval hol töltsen le az uj verziot?😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Friczy
De egy jó codec csomaggal és 2 giga körüli procival csak megfelezi a mostani fps-t..

Friczy
Fraps 2.0! Mi azt használjuk..
min. konfig: PVI 6.33GHz, 14Gb RAM, min Ati 19990XT hyperZ VGA 8Gb memóriával, bár lehet hogy jobb a 16os..
Így talán felmegy az fps 50 fölé is..

Gfreiter
Asszem a kameraállást nem lehet változtatni. Asszem.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

repro
Lehet csinálni, de nem érdemes, mivel nem lehet megállítani, tekerni a filmet.

demorec
demoplay
stopdemo

parancsokkal

N0 TXT TLK PLZ!4!

alma2
Hello, van ez a demoplay lehetoseg a gameban.adtak is hozza 7 darabot, az tenyleg ennyibol allna, hogy egy fix kamerallasbol kell megneznem.Vagy csak en nem talalom a modjat, hogy mozgassam a kamerat?
Nem szokas felvetelet csinalni a meccsekrol ?Ha igen merre talalhato ilyen mert eddig sehol nem leltem.

szerintem

Vaxi
Méghozzá játékban, vagy itt, esetleg itt.

Gfreiter
Ja, kijött a 2.1-es verzió. Slow linkjéröl letöltheted a patcht, vagy a fullt. Utána fogsz találni szervert.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Vaxi
Lehet, hogy kellene egy POP-UP ablak, ami feljön, ha belép vki a fórumba, és abba beleírni 😄

Vaxi

Slow
America's Army információk, segítség ITT

Brutal
Sziasztok!!!
Lenne 1 kérdésem..mostanság megint elöjött az a probléma hogy szinte 1 deka server sincs...megint valami uj verzio van vagy ilyesmi???És ha igen hol tölthetem le illetve lehet csak egyszerüen frissiteni is???Vagy hogy van ez?Segitsetek plz

Köszi üdv:Brutal

Brutal
Sziasztok!!!
Lenne 1 kérdésem..mostanság megint elöjött az a probléma hogy szinte 1 deka server sincs...megint valami uj verzio van vagy ilyesmi???És ha igen hol tölthetem le illetve lehet csak egyszerüen frissiteni is???Vagy hogy van ez?Segitsetek plz

Köszi üdv:Brutal

Ha baloldara guggolsz és a balra lévõ célpontra kell lõnöd akkor az elõre gombot nyomjad ne az oldara gombot... igy nem mászik el.Tapasztald ki hogy melyik az a cél ahol már mászol hátra...és annál válts az elõrére...ennyi 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Nekem már a tököm kivan az IF-kel! Miért kell az összes SF pályára? Sztem az Arcticra kegyetlenül nem illenek oda, mert ok: a CSARon meg a Villagen (Oasison is lehet hogy jó lesz) mókás és jó, de nem kéne annyira erõltetni. Miért nem lehetne exclusive az Arctic és a Taiga? Vagy az SF csapatokhoz lehetne hozzárendelni rangereket vagy bánom is én, de ez így szar.

My Life for Freedom!

repro
ööö.. kellett hogy legyen a programok hozzáadása/eltávolításánál Army... windowz reinstall 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Nemis... 😊

Na, nekem nem megy Rush taktikája, mer az emberem, ha oldalra nyomom a gobot, és picit balra kell fordulnom, mert ott a célpont, akkor hátrafele tolat. Amúgy 35 lett, és eléggé dühös vagyok, mert az utolsóval csesztem el. Az a baj, hogy ideges vagyok, remeg a kezem, és tuti elcseszem 😞

patacsi HUN
G Gfreiterkedik 😉
sok türelem kell hozzá, de aztán ha megééérti akkor nincs gond vele... annyi 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Mostmá mindegy, töröltem :I

Gfreiter
*elég*

Gfreiter
Mer ugyan nem a program filesban van, de más programot is lát, ami nem ott van. Simán töröljem?

Gfreiter
Na lenn van a full. Viszont a programok hozzáadása/eltávolítása menüben nem látom az Armyt, szóval leég, ha a régit csak simán mappástul letörlöm?

Gfreiter
Nemisigaz...
Ugyanis értem 😄

Mighty
user.ini-ben DoubleClickTime=idebeirod az erteket.

Csak egyszer van fenn az army, de a telepito file (pl. amit most letoltesz), azt megtartod. De mindegy, te olyan vagy, hogy hiaba magyarazok, nem erted meg 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Ja, Mighty, hol kell levenni az értéket 0,0000-ra, hogy ne fusson a katona, ha kétszer nyomnám meg az elöre gombot véletlenül?

Gfreiter
A kacsáról a fejükön már nem is beszélek...

Gfreiter
Ami viszont nagyon feldühített, hogy megin itt van az a debil IF, ahogy Nyers mondaná "a kis more fickók", és minden kör végén tiszta ideg vagyok, hogy vajon sikerül e elkapnom egy SF slotot, vagy görcsölhetek 7 körön át azzal a csoffadt, csöves IF-fel. Legalább akkor néznének ki jól, vagy lenne valami normális fegyverük. Lehetnének valami jó kis keleti kommandós ruhában, vagy mittomén, de ez a barna kordgatya, zöld zakó, makkoscipö tiszta megszégyenítö!

Gfreiter
Viszont azt, hogy nincs training, azt nagyon nagyon sajnálom, mert imádom a kiképzést. Én igazából elvagyok az eddigi pályákkal is, de egy jó kis kiképzés sokat dobott volna a dolgon, meg egy új fegyó mondjuk. Aminek viszont nagyon örülök, hogy a "zoomos üzemmódban" automatikusan leveszi a sebességet, így nem kell állandóan átkapcsolni, ha menet közben akarom pásztázni a terepet 😊 Ez nekem nagyon hiányzott!

Gfreiter
Mondjuk most már mindegy, mer 60% a full 😊

Gfreiter
De hogy tartsam meg? Úgy érted, hogy 2x legyen fenn az army? Egyszer a régi ver + peccs, meg a felpeccselt ver?

Mighty
Ki mondta, hogy az osszest? Eleg mindig a legutobbit megtartani es a hozza valo peccseket.

Gfreiter
A C-n, ahol a winyó van, van még pici hely, de oda nem telepítek semmit. Össz vissz van még kb2-3 giga üres helyem, de ahhoz kevés, hogy felrakjam a régieket is 😊

Strahd, nekem 37/40 volt, de azért kipróbálnám a 40/40-et, hogy sikerül e 😊

Free
Nem tudom gyerekek én nem szedtem le a 2.0.0.a zt hanem símán rátelepítettem a full 2.1 et és semmi gondja. nem pacheltem egyszerû install és kész.
Nem értem mert nem kellett megklõnöm semmit egyszerûen connect egy official szerveren és minden trainnjinget vuisszaírt. Egyszer volt cryticalom és annyi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Strahd_
örülj neki hoyg eddig engedte neked! csináld meg rendesen a lökiképzést nem olyan vészes .)

Igaz nekem nincs 40/40 nekem gagyi 38/40 az átlagom.

[Rush]
2.1 full-al megy faszán

hTTp://ror.hu/

Mighty
Hat oreg hiba. Parszor mar mondtam, hogy Win nem szereti a tele winyokat!

Mighty
Ha azt csinalod, amit Rush leirt, akkor ki fogsz latni.

Gfreiter
Ja Rush, az a 40/40 hogy is volt? Mi változik, ha a sarokba állok? És ha a lövészárokban leguggolok, akkor nme fogok kilátni, nem?

Gfreiter
Helyem nincs minden verzióra 😊

Gfreiter
Nekem az elsö az 1.9 volt, és onnantól kezdve csak felpeccselgettem, de gözöm sincs, hogy mit kéne elmenteni, hogy visszaállítsam a régi verziót.

Orvosolásra gondoltam 😊

Mighty
Nem goriduszi javaslatra gondoltal?

Emberek! Ti nem orzitek meg az elozo verizot? Ha valami kebasz van, ujra letoltitek?
En letoroltem a 2.0.0a-t, visszatettem a 2.0.0-t majd peccseltem .0a-ra, aztan ratettem a 2.0.1 peccset. Semmi problemam nem volt. Ezt is csak azert kellett igy, mert visszatettem a 2.0.0-as armyops.ini-t (ekkor ugye nem indult normalisan) es nem tudtam, hogy eleg csak kitorolni azt.

Gfreiter
Köszi, már onnan kezdtem leszedni 😊 Ha így jön, 2 és fél óra, és lenn van. Addig meg tanulok, így gyorsan elmegy az idö. Amúgy asszem nekem sincs win updatem, mer leszedtem a francba öket. Csak a helyet foglalták. Virnyákom még úgyse volt, ha meg lesz, az se baj, mer úgyis idöszerü egy format, de még nem történt olyasmi, ami feltétlenül igényelné a formatot.

Hellhammer
Nekem semmi update nincs a windowsomon és mégis kifagyott.

pet70000
itt egy fullos, a mi szerverünkön van, hama' lejõn