America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutal
Okés már képbe vagyok töltöm lefele jo nagy ez is😞((Hátmég ha tényleg az egész verziot le kell szedni mert mondta Silent hogy neki gondjai voltak a patchel...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

lóbébi
Jobban jársz ha elöször elmented majd inditsd el!

lóbébi
Brutal!ott van egy link 4 bulldoggal és ITT feliratar rákattintasz majd DOWNLOAD ablakra klikkeljél és elötted van a új-patch verzió!Nem nehéz megtalálnod és sok sikert!Lóbébi

Mighty
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/AAO_Updates/aao_patch_200to210_Download.exe

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Brutal
Megvan,de láma vagyok köszi😊)))))))
Fu bazzeg icsit késön esett le...köszi srácok a türelmet..még 1 láma kérdés a patchet nem kell bemásolgatnom sehova igaz??Csak elinditom és hagyszoljon?

Gfreiter
Na mennem kell, halihó!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
De ugye a jobbszélen levö görgövel kell eljutni a lap aljára. Azt is használjátok? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Nemá...

Gfreiter
De lehet, hogy jobb lenne, ha a fullt töltené le, mert nekem a peccsel gonjaim voltak. Na mindegy, próba cseresznye.

nem találom a lap alját énsenem !
mostanában a lapaljak igy eltünedeznek......
hogy van ez ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Kösz a linket majd kipróbálom! 😉 Pls csekk: #36331 (3.oldal) Hátha tudsz róla vmit.

My Life for Freedom!

Mighty
Jó, akkor még egyszer: Itt ezen a fórumon felül látsz egy úgynevezett bannert (benne négy bulldog), alatt egy felirat: America's Army információk, segítség ITT
Kattints az ITT feliratra és azon az oldalon keresd meg a letöltéseket.

Gfreiter
Most elmegyek, iszon egy sört 😊 Jók legyetel!

Brutal
Valaki adja már meg normálisan annak a rohadt patchnek az elérhetöségét és letöltési helyét!!!!
Plzz olyan nagy kérés ez???
Normálisan szálybarágosan ennyi

Gfreiter
Klikkelj a kék "Itt"-re.Itt A lap legalján van egy ilyen:
aao_patch_200to210_download.exe - ( Tracker )

ez a patch.

lóbébi
Ott van a www.americasarmy.hu-n és klikkelj a download ablakra és ott van minden!!Egy kicsit olvasd el rendesen és megtalálod!

Nyers
A 2.1 egyik újítása: játék közben ellenõrzi az AA, hogy megvan-e a 36 Marksman score-od és ha nincs, nem választhatsz sniper-t. Szóval nem elég egyszer megcsinálni, mindig 36 fölöttinek kell lennie az értékének.

My Life for Freedom!

Brutal
Ö a gond csak az hogy a full verzionak adott meg linket és nem a patchnek...

Mighty
He? Az "elveszett" kiképzéseket ezzel a módszerrel lehetett gyorsan visszaállítani. A másik módszer az, hogy nem törõdsz a kiképzésekkel, hanem csak simán játszol szervereken. Én most így csináltam a patch-elés után.
A sniper fegyvert meg csak akkor választhatod ki, ha:
újra meglõtted a 36-ot
meg van a két sniper kiképzés
Ugyanis az elõzõ verzióban egy hiba miatt bármilyen lövész eredménnyel meg lehetett csinálni a sniper kiképzést.

Brutal
Ö a gond csak az hogy a full verzionak adott meg linket és nem a patchnek...

lóbébi
Sajnos Sniperhez újra kell lönnöd min.36-ot!!!Nálam is ez volt!

Mighty
Internetezni tudsz?
Slow írt neked egy linket. Szerinted poénból? Ráviszed az egeret és megnyomod a bal egérgombot.

pluhi
Hörrrrrrr.
Tudtam, hogy ezt nem úszom meg. Van egy olyan jelenség, hogy a progi elfelejti, hogy milyen tréningeket csináltál már meg. Ennek javitására bevett módszer volt a sima marksmanship teljesitése. Lelõtted a minimumot és hopp megvolt újra minden, medic, sniper stb. Ez most is mûködik, mutatja is, hogy megvan minden tréning. Aztán a játékban nem él a gomb.
Olvasgattam kicsit. Úgy tûnik a spectate módhoz kötõdik a bug. Külsõ nézetben. Tehát váltani kell belsõre, vagy nem nézni. Egy próbát megér.
Brutal
Csá Silent..
Most én lehet hogy nagyon láma vagyok,de nem találom a frissitést..milyen lap alján??A forum lap alján??Mert ott semmi nincs vagy az amerycansarmy honlapján??Bár annak nem tudom a hivatalos cimét sem...

És nem a teljes verzio kell mert a 2.0-ás megvan..plz kicsit szálybarágosabban mond meg hol találom azt a 2.1-es frissitést..thx Brutal és sorry hogy láma vagyok😊

Azért mert nem 23-at hanem 36-ot kell lõni a sniperhez

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
A www.punksbusted.com oldalon az egyik server adminja megkérte az ilyen hibával küszködõket, hogy csatlakozzanak az õ serverére. katt
Teszteld le te is és vedd fel vele a kapcsolatot.

pluhi
Biztos nálam van a baj, meg a haveromnál, meg még annál a több tucat embernél, akiktõl folyamatosan azt olvasni játék közben, hogy damn/fucking/stb criticals. A 2.0a volt az egyik legstabilabb progi a gépemen, nem is emléxem, hogy akár egyszer is elszállt volna.
Más probléma. Nem tudok snipert választani 2.1 óta. Újra lelõttem a 23-at, mert nem látta a tréningjeimet. Meg is javult, ezt kivéve. Az account managment meg szünetel.
Nyers
Nem! Nem hiszem el, hogy nem veszitek észre, egy körben körülbelül 5 embert rugnak ki packet flow hiba miatt. Ugyanez vonatkozik a Critical Errora! Szerencsére nekem már nincs ilyen gondom, habár ma egyszer megint volt Packet Flow, de ezek valós problémák!

My Life for Freedom!

Vaxi
azért az furcsa lenne ha az opfor is US weapon-ökkel rohangálna, vagy ha AKval lõne, ami más mint az M16, mindenki opfor akarna lenni 😄 nomeg az USA katonagyerekek nem akarnának opfor-ok lenni, szal ez a leglogikusabb megoldás sztem 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

repro
vazz azt hittem, h az én asszony...

most akkor megkaptad, vagy nem? mind1 megy it is

N0 TXT TLK PLZ!4!

köszönöm a távoktatást Dr Gé😊
Mighty
repro: asszony mondta, hogy írtál nekem icukán. Nyomj egy priv. üzit, azt itt is látom 😛

Gfreiter
Pontosan 😊
Pontosan 😊

szal az opfor AK-ját én M16-nak "érzékelem" amíg az õ kezében van?
oké, de ez akkor is becsapás...
Ezen már sokszor elgondolkodtam én is...de a végérem mindig kezdtem beleõrülni

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
LOL 😄
Az AK tulajdonság szempontjából csak onnantól AK, hogy te felveszed, mert amíg nincs nálad, addig az M16 😊
Ugyanez fordítva. Ha az opfor felveszi a te M16-osodat, az onnantól kezdve amíg az opfornál van AK tulajdonságokkal rendelkezik.

várjál...
leegyszerûsítem...😊
nekem m16-om van (alapból), megtámadom az opfort, aki viszont az én m16-omat AK-nak látja...
az én szemszögembõl gyorsabban ismétli a lövéseket, de mivel az opfor AK-nak látja így õ szerinte pont lassabbak a lövéseim... vagyis 2 féle tulajdonságot nem tudnak egyetlen fegyverbe rakni, szal egyikünk be van csapva!
AZ AA HAZUDIK NEKÜNK!!!
😊
Mighty
Biztos, hogy nálad van valami gond, ugyanis az xSU tagoknak semmi problémája vele... se critical error, se no packet flow, se semmi.

repro
amíg az opfornál van addig m16 érvényes, ha felvetted akkor az ak ha az opfor megint felveszi akkor megint m16

N0 TXT TLK PLZ!4!

emberek, most akkor eltérõ az opfor és az army-s fegyver lövõgyorsasága? de akkor hogy a f*szba van ez?
most melyik szemszögbõl kell nézni a fegyvereket, mert ugye ha én ak-val lövök, azt az opfor m16-nak nézi..de akkor most melyik fegyver tulajdonsága érvényesül?
Gyadi
A <-HIT->Serveren most épp Villagge megy, nyugaodtan gyertek gyakolni 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Audiogenius
Most vettem meg az Ati 19990XT hyperZ VGA 16Gb- ot. nem tul jo.

ikabb visszaraktam a regi Geforce 2-est.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

pluhi
Hát ez a 2.1 picit instabil. Finom voltam most.
ZsozS
MIGHTY!
Küldtem privit!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Én meg azóta nme próbáltam 😊 Az a baj, hogy a középen levö bábukat nehéz eltalálni, mert csak a fejük kandikál ki. Amúgy nem vagyok egy nagy lövömüvész 😊

Gfreiter
Az oldal legalján keress egy ilyet: armyops210.exe - ( ) ez a full, azaz a teljes verzió, kb 780 mega.

Ha neked a gépeden már fenn van a 2.0-ás verzió, akkor a fölötte levö linkre kell klikkelned, ami a patch: aao_patch_200to210_download.exe - ( Tracker )

Ha nem értesz valamit, akkor szólj bátran!

Én le tudtam lõni 40et G!
Tehát neked akkor minimum 45öt kellene ellõnöd 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Ez itt a full.
tudod mi az, hogy full, meg az, hogy patch?

Gfreiter
Full kell, vagy patch?

Adi
De jó, hogy ilyenkor csináljátok a szervereket.. mikor tanulnom kell!! RRRR

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01