America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
kitartás katona 😉
konzolból a legkényelmesebb...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
hát nemtom, a legtöbb újonc lusta körülnézni az oldalon... amit fõleg azért csinál a Magyar AA-s közösség, hogy nekik segítsen... ha nincs rajta valami infó akkor azt kell jelezni, és pótoljuk 😊
mellesleg néhányszáz munkaóra után megértek egykét megjegyzést 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Hellhammer
Nekem az volt az elsõ, hogy megnéztem az americasarmy.hu-t (amúgy minden játéknál az az elsõ, hogy megnézem a pár legnagyobb magyar site-ot róla). Megcsináltam a kiképzéseket, elsõre nem sikerült 36-ot lõnöm, így hagytam a fenébe, mentem tovább a többire, mert ki szerettem volna már próbálni a bevetéseket. Tegnap volt egy kis szabadidõm és gondoltam, hogy elszarakodok a lövészettel, de nem találtam sehol arról infót, hogy mi van akkor ha a program jóváhagyja az eredményt, a personal jacket-ben is simán csatlakozik, mégsem megy tovább a sniper kiképzésre. Így volt pofám rákérdezni a dologra

Eddig összesen 2 órát játszottam nem túl jó eredménnyel, de nem adom fel, akárhányan szólnak le a játékban vagy fórumon, hogy noob meg láma
Nem tudom, hogy merjek-e még kérdezni, de megteszem: ha van egy szerver ip címe, akkor ahhoz csak konzolból lehet kapcsolódni, vagy van valami más módja is?

Atiti
MOSTMÁ' MÜKÖDIK A <-HIT-> CLÁN SZERVERE
IP 195.56.172.194

pet70000
Skacok,
Nekem az a véleményem, hogy a sok lelkes kezdõnek úgy tudnánk valóban segíteni (és gondolom ez a fórum többek között azért is van)hogy ha kérdése van, akkor nem egyszerüen átirányitod az americasarmy.hu oldalra, hanem azon belül a konkrét oldalra mutató linket kéne betenni, hogy szerencsétlennek ne kelljen egy órát keresgélnie.
Az az oldal nagyon kira, de egy kezdõnek pont semmit nem fog mondani egy csomó, álltalunk folyamatosan használt cucc, és kifejezés ami ott van.

Pl. a bannert ami ITT FELÜL van, és hamár van, arra is fel lehetne használni, hogy a kutyák (sicc) helyett a tréning megoldásai lennének rajta, meg egy-két hasznosabb dolog is pont elférne rajta, pl. tölttsd le a legújabb pecset innen, stb.
Vagy a régi, már számunkra ugyan unalmas módon, de ide is be lehet irni a választ, mert ez annak idején nekem is, és még számos utánam jövõnek nagyon sokat segített és mi még innen vettük a infókat és meg is kaptunk mindent.
Nem is értem mért kell átküldeni mindenkit, de ez a ti dolgotok, bár ennek a fórumnak biztos nem tesz jót.....
Egy kezdõnek kicsit furcsa lehet, hogy benéz ide, kérdez és akkór a válasz: mennyé' ide
meg: esik a szinvonal
Ennyi erõvel pont meg is lehetne válaszolni az emberke kérdését, és akkor mi is segítenénk a magyar army-sokat, ahogy nekünk is segítettek valamikor...............

zotyesz
Csk akkor kellett újra meglõnöd, ha a sniper kiképzés óta 36-nál kevesebbett lõttél. Nekem például nem kellett újra lõnöm. 😊

Brutal
Köszi szépen😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Audiogenius
A HITCLAN oldalan a NEWS gomb megnyomasaval megkapod a teszt valaszokat.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Gfreiter
Most csak az volt a gáz, hogy a snipert nem engedte senkinek, ha nem csinálta meg a 36-ot újra...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL 😄DD
Prank és a beszólásai... 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nem értem mit kinlódtok. Én mióta megcsináltam az összes kiképzést, egyszer se kattintottam a training fülre. Nem foglalkozok vele, mert igy is beenged minden pályára, az meg hogy kiirja programon belül, hogy nincs teljesítve, kit zavar? Fölraktam a pecst, joinoltam egy szerverre. Nem rakott ki sehonnan hogy nincs meg a kiképzésem......

Slow
de marha vagy 😊))))))))

left a small crater...
[Rush]
Most jöttem haza a Gellért fürdõbõl, és a Szabadság hídról az emberke le akart ugrani...

hTTp://ror.hu/

Slow
...ha tudok...😛

Slow
srácok (newbies)
explolerrel azé' boldogultok?
minimális önállóságot mutassatok már...

ha ez az elsõ netes játék, vagy FPS az életetekben, akkor nem ajánlom, ha nem az elsõ, akkor:
"ne legyé' lusta! hozz egy sört!"

Gfreiter
Meg mindenki 😊 És ezért jó, hogy sokan vagyunk, mert ha valakinek épp szar a hangulata, akkor mindig akad, akinek jó 😉

Gfreiter
Az nem baj, én mindig szívesen segítek, ha tudok 😊

Nyers
Ez lesz ha tömegjátékká leszünk! 😉

My Life for Freedom!

Gfreiter
www.americasarmy.hu --> TRaining --> AVWID (baloldalt alul)

Gfreiter
Annak nem feltétlenül van köze a dologhoz.
Ha a játékban belépsz, és a Personnel jacket-nél rámész a loginra, és azt írja ki, hogy Transmission completed, akkor fel kell kerülnie az eredményeknek. Viszont a kiképzések után mindig continue-t nyomj, sose menu-t.
Van úgy, hogy nem indul el a training, ilyenkor manuálisan kell behozni a dolgot. Konzolba ezt ird: open m24_range, illetve: open m82_range. Thx Mighty 😊

Mighty
Ugy altalaban erre a napra gondoltam....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hellhammer
Ezt most nekem céloztad?

zotyesz
Hová még?

Mighty
Ajjaj.... esik a szinvonal 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
Tartok tõle, hogy újra meg kel majd lõni a 36-ot. 😞
Ha azonban egyszer sikerült, akkor ár legközelebb könnyebb lesz.

zotyesz
A tesztek fordítása a tarining menüpontban található. Megoldásokat pedig a fórumokon keress. (Bár a tesztek lefordítva nem lehetnek nehezek)

Hellhammer
Nekem az lenne a kérdésem, hogy most lõttem egy 38-ast, a végén fel is töltötte sikeresen az eredményt (a program szerint), de mégsem lehet menni sniper kiképzésre. Kijöttem a progiból, és a honlajukon látom, hogy "We're sorry, but the Account Management system is currently closed for maintenance." Ez most azt jelenti, hogy baxhatom a 38-at, megint újra kell lõnöm? Ha igen annak nagyon nem örülnék, mert ezt is vagy tizedszerre sikerült összehoznom. Komlyan úgy tûnik, hogy a program direkt szemétkedik, mikor élesben megy a céllövölde. A gyakorló 4 tárból 1-2 hibát ha vétek, aztán mikor számolják akkor van olyan, hogy a legközelebbi célpontot is harmadszorra hajlandó eltalálni még célzás módban is...

Brutal
bövebben???Mert ott nagyon sok minden van

zotyesz
A válasz a www.americasarmy.hu portálon megtalálható. 😊

Brutal
Re all
Játszottam már neten nem egyszer😊)40. szintü vagyok😊)
de viszont szart se tudok angolul itt ebben a SF kiképzésben ugy nézem tesztet kéne kitölteni segit valaki??Tudja valaki a megoldásokat???plz segitsetek

pluhi
Jah, igen. Ha most újra le kell lõnöm a 36-ot, akkor bekaphatják. Megvárom mire rendbeteszik az account manager részt. Hátha.
pluhi
Én nem szaroztam azzal a tréninggel. Leszedtem egy walkthrough-t, amiben le volt irva, hol merre kell menni, azt csók. Fél óra alatt megvan. Értelme semmi, de legalább jó uncsi volt.
Adi
De SZVSZ elsõnek játszál neten az army-val, mert lehet, hogy nem is fog tetszeni ez a tökölés aztán meg kajak feleslegesen csináltad meg az SF-t?! Érted? Ha nem akkor sajnálak!! 😄 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
SF nekem kurva nehezen sikerült!! Csináld meg!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Brutal
Még 1 kérdés...eddig én nem csináltam meg a SF kiképzést az nagy gáz???
És az nagy gáz ha továbbra se csinálom meg?😊))
Bár megszeretném😊

Slow
ne legyél lusta! hozz két sört!

hé ne legyél lusta! adj egy cigit!

/régi baráti mondás/

Brutal
Ok megnézem most ugy is ráérek mert ire lejön az a rohadt patch😞((

lóbébi
Légyszives ha lehet olvasd el azon az oldalon amit Nyers adott meg mert igaza van neki!Ne legyél lusta!

Brutal
ezt jol megkaptam😊

Brutal
Azt tudom,de nem is tartottam rá igényt tulzottan..kicsit meglehett babrálni a fegyvert nagy kaland meg mindenki más is megtudja babrálni a fegyverét és igy csak mégkönnyebben kipurcan az ember ha az összes m16-oson távcsö van😊)

lóbébi
Hát most már ugy van mint a valóságban!Pl.Fejlövésnél elözöben még talán életben hagyott de most már halott ember vlesz!

Nyers
Talán olvasd el az americasarmy.hu elsõ oldalát! Azért csináljuk!

My Life for Freedom!

lóbébi
Sajnos a SF kiképzés nélkül nem nagyon élvezheted hogy Sf katonáként harcolj.

Brutal
kevesebb vagy több kell a meghaláshoz??

Brutal
azzal képbe vagyok bár nem tettem le a speciális kiképzést mert barimi nehéz volt😊)A haverom több orán keresztül ordibált a monotorral mire sikerült nemi én ezt kihagytam de egyébként sokat játszottam ill még most is probálok játszani vele csak 1 deka servert nem add igy már be...szoval képbe vagyok a 2.0-ás verzioval

lóbébi
Uj verzióban van uj pályák és másképpen müködik a találatok.Ha játszol akkor észre fogod venni a különbséget!

lóbébi
Nem tudom mennyire vagy ismerös az elözö verzióval?

Brutal
Nem olvastam semmit erröl az uj patchröl ez miben fog külömbözni arrol tudtok valamit???

lóbébi
Nekem is ez volt a gondom mint Silentnek!