America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzolból a legkényelmesebb...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
mellesleg néhányszáz munkaóra után megértek egykét megjegyzést 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Eddig összesen 2 órát játszottam nem túl jó eredménnyel, de nem adom fel, akárhányan szólnak le a játékban vagy fórumon, hogy noob meg láma
Nem tudom, hogy merjek-e még kérdezni, de megteszem: ha van egy szerver ip címe, akkor ahhoz csak konzolból lehet kapcsolódni, vagy van valami más módja is?
Nekem az a véleményem, hogy a sok lelkes kezdõnek úgy tudnánk valóban segíteni (és gondolom ez a fórum többek között azért is van)hogy ha kérdése van, akkor nem egyszerüen átirányitod az americasarmy.hu oldalra, hanem azon belül a konkrét oldalra mutató linket kéne betenni, hogy szerencsétlennek ne kelljen egy órát keresgélnie.
Az az oldal nagyon kira, de egy kezdõnek pont semmit nem fog mondani egy csomó, álltalunk folyamatosan használt cucc, és kifejezés ami ott van.
Pl. a bannert ami ITT FELÜL van, és hamár van, arra is fel lehetne használni, hogy a kutyák (sicc) helyett a tréning megoldásai lennének rajta, meg egy-két hasznosabb dolog is pont elférne rajta, pl. tölttsd le a legújabb pecset innen, stb.
Vagy a régi, már számunkra ugyan unalmas módon, de ide is be lehet irni a választ, mert ez annak idején nekem is, és még számos utánam jövõnek nagyon sokat segített és mi még innen vettük a infókat és meg is kaptunk mindent.
Nem is értem mért kell átküldeni mindenkit, de ez a ti dolgotok, bár ennek a fórumnak biztos nem tesz jót.....
Egy kezdõnek kicsit furcsa lehet, hogy benéz ide, kérdez és akkór a válasz: mennyé' ide
meg: esik a szinvonal
Ennyi erõvel pont meg is lehetne válaszolni az emberke kérdését, és akkor mi is segítenénk a magyar army-sokat, ahogy nekünk is segítettek valamikor...............

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Prank és a beszólásai... 😊))
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
hTTp://ror.hu/
explolerrel azé' boldogultok?
minimális önállóságot mutassatok már...
ha ez az elsõ netes játék, vagy FPS az életetekben, akkor nem ajánlom, ha nem az elsõ, akkor:
"ne legyé' lusta! hozz egy sört!"

Ha a játékban belépsz, és a Personnel jacket-nél rámész a loginra, és azt írja ki, hogy Transmission completed, akkor fel kell kerülnie az eredményeknek. Viszont a kiképzések után mindig continue-t nyomj, sose menu-t.
Van úgy, hogy nem indul el a training, ilyenkor manuálisan kell behozni a dolgot. Konzolba ezt ird: open m24_range, illetve: open m82_range. Thx Mighty 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ha azonban egyszer sikerült, akkor ár legközelebb könnyebb lesz.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Játszottam már neten nem egyszer😊)40. szintü vagyok😊)
de viszont szart se tudok angolul itt ebben a SF kiképzésben ugy nézem tesztet kéne kitölteni segit valaki??Tudja valaki a megoldásokat???plz segitsetek
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
És az nagy gáz ha továbbra se csinálom meg?😊))
Bár megszeretném😊