America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
Új szabályok vannak a TWLen. Fordítás és az eredieti itt.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nah, most már nekem sem indul a vírusírtóm, de még a regeditet sem indítja, az explorer mire indul 20 másodperc, és mindez mióta feltettem a 2.1-et. Rohadjon le a kezem, ha mégegyszer jáccom vele.
Mighty
Egyáltalán nem a te kérdésed váltotta ki belõlem a tegnap esti beszólást. Egy kicsit megrökönyödtem, hogy Brutal meg egy linkre kattintás után se tudta megtalálni azt, amit keresett. Egyszerûen utálom azokat, akik a legkevesebb idõt sem képesek arra fordítani, hogy saját maguk járjanak a dolgok végére. Brutál még egy baszott nagy szénlapáttal rátett erre, mert hozzászólásokon keresztül értetlenkedett. Kész. Kiakadtam. De lesz ez majd igyse, amikor majd a tapasztalt emberek megunják ezt és nem válaszolnak a kérdésekre. Aztán majd okoskodja ki mindenki magának amit akar.

PET: azért irányítunk mindenkit az aa.hu-ra, mert ott nem kell oldalakat visszalapozni, hogy kihámozd az ilyen-olyan hozzászúlások közül a lényegi információt. Valaki nem tudja megcsinálni a medic kiképzést? Nem tud angolul? Olvassa el azt az oktatás es a teszt leforditott szovegét. Nem tud ezt, nem tud azt? Katt a FAQ-ra és sok dolog le van ott írva.

Mighty

Gfreiter
Hahó 😊
Nem frissítettem az oldalt, és mire elküldtem a postot,addigra ott volt a válasz is 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
Szia Dexa!!

Dexa
jó hogy visszaolvasol néha Dzsí...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Kár, hogy nem nagyon játszik már 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
Jha, Bééci nagyon jó arc...😊

Gfreiter
ok

Gfreiter
LOL, Beecinek milyen huncut ábrázata van 😄DD
És a 36616 kicsoda?

pet70000
nem, Õ Bolka

pet70000
itt van mindenki, névvel meg egyébbel

Gfreiter
Nem ö?

pet70000
várjál, ez nem jó, mingyá' keresek képet

pet70000
nem, ez Bécike
(nem röhögni!!!)

Gfreiter
Akkor a piros pulcsist eltaláltam 😊
Viszont akkor melyik Beeci? A fehér pólós egy másik képen?

pet70000
jha, 😊 a képen éppen adja a parancsokat nekünk, mi meg FIGYELMESEN hallgatjuk 😊))

Gfreiter
Na, erröl beszéltem én is 😊 Az accomat tui nem, ugyanis azt látnám 😛

Strahd_
ööö ZsozS maffiozo .) ha kér valmit azonnal megcsinálom nem akarok lofejet találni az ágyamban

Strahd_
G legegszerubb ha a képet irja felül nem? .) ugy változik a legkevesebb munkával .) vagy meghackeltük az accontodat 😄

pet70000
😊 de a Nyugatinál van, a föld alatt, nagyon füstös hely, nevét én sem tudom
piros pulcsi, fekete Dzseki: Zsozs
hosszú hajú, fehér pulcsi: Andrew
piros pulcsi: PET
Kép

repro
Gfreiter
Ja. 5 perce még ott volt, hogy "örül a nép" 😊 Aszittem a modok értettek félre valamit a kérésemnél 😊 Egyébként hogy tudsz belenyúlni? Vagy csak a feltöltött képen változtatsz, és ugyanarra a címre kerül?

Slow
én
mindig én szoktam, kb 3 hetente 😊
most vetted észre? 😊)

Gfreiter
Halihó!

[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Ki változtatta meg a bannert?

Gfreiter
Kéne tanulni - kéne játszani...

Ecc-pecc kimehetsz...

Gfreiter
Megkérdem 😊

Gfreiter
A HIT-esektöl kérdeznék az oldalukon lévö képekkel kapcsolatban, hogy ki kicsoda. Csak Dexát és Atitit ismertem fel. Volt egy fickó, nagydarab, piros pulcsiban és feket bördzsekiben, én Beecire tippelek, volt egy másik piros pulcsis, sztem ö Pet, egy hosszúhajú lófarkas, meg egy hosszúhajú fehér pulcsis fazon, ök nem tom kik. Ja, meg volt egy fehér pólos egyén is.
És ez a hely véletlenül nem a Nyugatinál egy földalatti helyen volt? Nem ugrik be a neve... (2004 feb).

Slow
G
meg tudnád csinálni, hogy a fenti banner linkeljen az americasarmy.hu-ra?
tx

Gfreiter
Akkor minden okés 😊

Hellhammer
Training menüben completed van, küldetésbe meg nem mentem azóta, mert ezt már este 11 körül cisnáltam, utána meg feküdtem le aludni, mert sajnos dolgozni is kell :|

Gfreiter
És azóta tudsz snipert választani? Mert ha igen, akkor el van mentve a 36-od. Ha a training menüben a sniper kiképzéseknél completed van, akkor nincs semmmi gáz.

repro
AmericasArmy.Huról csináltam egy SiteMappet, hogy ne tévedjen el senki, de sajna nemtom sehova felFTPzni bentrõl.

na ezt mér ide írtam.. mind1

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Meglõttem a 36-ot, a progi szerint elküldte az eredményt, de nem engedett a sniper kiképzésre, a honlapon meg maintenance van nemtom mióta, szal nemtom leellenõrízni, hogy valóban felküldte-e az eredményt. Ezután megcsináltam az M24-et az open m24_range módszerrel, ezután az M82-t már engedte a training menübõl is elindítani.

Gfreiter
Amúgy most neked megvan a 36, vagy nincs meg?

Gfreiter
Asszem azt nem lehet...
Asszem... 😊

Gfreiter

Hellhammer
Maga a banner is lehetne egy hivatkozás.

patacsi HUN
egyébként az "America's Army információk, segítség ITT" lehet nem guruknak (Láááma) félreérthetõ is. Mármint, hogy itt helyben találsz segítséget, és a kék ITT csak kiemelés 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
thx
akkor ezt megbeszéltük......

patacsi HUN
fel sem merült bennem, hogy a Magyar AA😮 Közösség (akié az oldal, és aminek én is a része vagyok és te is, tehát a te oldalad is nem csak az enyém 😛) weboldalát kritizáltad volna 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
szted az jó, hogy elmegyek az fenti linkre, kikopizom az ottani adatokat és bemásolom ide, mert arra nem képes az illetõ, hogy elolvassa a faq-t?

láttad már az oladalt? (igen)
akkor láthatod, hogy nem kell órákat keresgélni...

és mindig szoktunk segíteni, de amikor azt kérdezik (miután megadtam a "fenti" linket 5x), hogy mi az újdonság az új peccsben, akkor kicsit kapartam az arcom... merthogy az az "ITT" fõoldalán van 16 pontos betükkel... ehhez semmenyi keresgetés nem kell...

és egyébként is, azért készült az az oldal, hogy oda lehessen az alapkérdésekkel küszködöket irányítani...

és ez a fórum nem arra van ha jól tudom...
(nézd meg a sikeresebb játékok sg fórumait, mindenholvan egy ilyen "átirányítás", hogy NE KELLJEN MINDENKINEK UGYANAZT KÜLÖN KÜLÖN LEÍRNI...)

PET:
1.)thinking
2.)writing

Hellhammer
Igen ezt vágom, hogy hogyan kell, egyszer már mentem is fel egy magyar szerverre, én arra gondoltam, hogy a játék gamespí-os részében lehetne egy "kedvencek" pont, ahová manuális lehetne felvenni cuccokat, vagy mondjuk az ASE-n keresztül nyomatni.

pet70000:
Köszi, majd megnézem. Délutánonként, esténként tudok játszani 1-2 órákat de nem biztos, hogy folyamatosan...

pet70000
probálkozz eleinte Bridge pályán, ott elég jól belehet gyakorolni az alap dolgokat, sokan ott kezdtük...
vagy gyere a szerverünkre, ott ugyan nem gyülnek a pontjaid, viszont nem is zavar el senki
konzol:
open 195.56.172.194

pet70000
Általam is Tisztelt Patacsi úr!
Én nem az oldaladat szóltam le!!!
Csak javasoltam 1-2 dolgot...

Sianis
igen nyomd meg a TAB-ot vagy ha az már más nálad akkor ö betû, és így tudsz ip-vel kapcsolódni open IP és nyomj ENTER-t

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu