America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutal
Van 1 kis gond..mert én a shiftre az action gombot állitottam😞((

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
Oké megfogom probálni aztán ha nem megy jövök megint tanácsért ok??Elhatároztam hogy mostmár 40. szintü létemre illene ha meglenne az SF kiképzés...

zotyesz
Igen, sõt lassabban is megy, de nem folyamatosna nyomni a shiftet!

Brutal
Akkor nem az örtorony irányába kell menni 1*???Hanem ahol az katonai járgyánnal vannak és ott vannak a hapsikáim??Vagy ketten kapásbol..és a shiftel lassabban kusziK??ezt nem is tudtam

Es ez ellen van javitas?Vagy hogy lehet ezt megjavitani?
Elmész jobbra...de ne az ürgék fele menj....hanem kússz fel a hegyre amit a bal oldalon látsz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Brutal
és akkor most konkrétan merre kell menni??Mert ügye az elején elindulok van 1* jobbra 1 ut..ott több örszem is van..ha a másik irányba megyek akkor meg örtornyot látok és az örtoronyba az ürge háttal van..

zotyesz
Úgy is, de nem árt ha elõtte a Shift lenyomásával lassítasz. 😊

Ha minden igaz amikor elindulsz akkor jobbra kell menni... aztán balra fel egy dombra...az a lényeg hogy lassú kúszással menj...ha kiabállást hallasz azonnal állj meg

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Brutal
Hogy kell lassan kuszni?😊)
Szakaszosan??Ovastosan?

pluhi
Ha lassan kúszol nem csapsz zajt.
Brutal
Ez kevés segits volt emberek..most akkor egyböl jobbra kell menni vagy amarra ahol látni az örtornyot és hátztal van a csávo..jah és ha a bokornál kuszok akkor meg meghalják ahogy a bokor csörög😞((Valaki plz segitség😄D

pluhi
Ez az a bizonyos "TPS nézet, vagy sniper bug, vagy kitudja" miatt fellépõ hibaüzi.

Döglõdik a fórum?Igy nem érjük utol a cs-t...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Jó kérdés...régebben nálam is csinálta...még valamelyik régebbi verzió alatt....mostanában viszont nem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Miert van ez :

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1602 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 (5672)

General protection fault!

History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Most mar igen. De nehany serverre nem enged be.Honor problemak nem hinnem mert max 10honornak kell lenni azon a serveren.na mind1
Gfreiter
Most se müxik? Már kéne neki!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Bocsesz nem tudtam irni.A vihar kikapcsolta a gepem.Nem ir ki semmit csak kilep a menube.Egyszer volt olyan amikor valami videokartya problemaja volt.
köszi
zotyesz
Igen.

repro
igen. regisztrálás után ha játszol akkor majd beírja a valós Honorod is.

N0 TXT TLK PLZ!4!

be regisztráltam magam a trackerbe es minden csupa nagy nulla ez miért van ? akkortól számolja a dolgokat amikortól be regisztem ?
zotyesz
Mi az hogy LOL? Mi az hogy LOL?! Majd eg yjól irányzott phaser találattal megfegyelmezlek. 😄

ClNwR Neo

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

patacsi HUN
azaz 😊
#36957 iiigen bevallom 60- tól párezer pontnyira kicsit felfokozódik a hangulata a dolognak 😉 aztán 70 ig nem érdekel megint 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Kis honorkurva!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nekem meg ugrott a 34. honorom, amit tegnap veled, a hospitalon szedtem össze 😞((

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
nekem a tegnapi nap kb. 4000 score bukta 😉 másodszor 30perc is elég 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

én tegnap este megcsináltam a kúszós pályát, be is regisztrálta a sikert, ma reggel nézem és már nincs sehol. kezdhetem elõlrõl.. alig 2 órát pazaroltam el rá az életembõl.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Vaxi
lassan kusszál a sziklánál, szal ne csak kússzál, hanem lassan, és bróbálj meg bokrock közelében lenni

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Ez most általános hiba, mi sem tudtunk felmenni, még saját serverre se.. 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kutyika
Hmmm... Aszem kellene egy kis infó, ha tud valaki segítsen:
Eddig minden jól ment, mármint a játék, de kb két napja semmi, login-olni tudok, hiba nélkül, de egy árva server sem látok, semmilyet!!!! Addig eljut, hogy kapcsolódik a gamespy-hoz, aztán semmi. Van valakinek valami 5lete mi lehet ez????

Brutal
áhhhhhhh segitség!!!
Nem tudom megcsinálni azt a buzi kuszás faxomat!!
Nem birok kiigazodni a térképen ami megoldásnak van irva valamelyik honlapon😞((
Merre induljak annyit segitsetek pl..2 fele lehet menni..jobbra vagy 1 kicsit tovább kell elöre menni és utánna jobbra..de 1-ik helyen se tudok észrevétlenül elosonni😞(((

Plz valaki aki nagyon vágja hogy kell ott menni segitsen már örök hála üdv:brutal

Mighty
http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
egy fura exe indul el mindig + ban de rögtön kilövöm .) még nem volt turelmem kibogarászni mi az .)

Strahd_
mióta letiltotam teljesen az active x et és a sütiket nicns gondom .)

Strahd_
nem teljesen igy van .)

repro
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1029057971
itt találjátok a megoldást.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
a megoldás:
http://www.mozilla.org

firefoxot használok, remekül beállítható, azóta nincs ilyen gondom

Gfreiter
Meg a másik, hogy ha internetezek, azt egy nem-rendszergazda userrel teszem, így nem tud semmi belepiszkálni a winfosba.

Gfreiter
Ad -awaret nme próbálta? Nekem is voltak hasonlók, de adaware után mindig megszüntek!

Dexa
kis off

szal egyik ismerõs megnyitott egy külföldi weboldalt... azóta ez az oldal is idõszakosan felugrik neki meg sok buza hirdetés is ami az adott oldalhoz tartozik...
mondanom sem kell popup killer semmit sem használ neki állítólag...
szal ez a kis genny oldal vhol wingyózban bujhat meg (de az is lehet hogy máshol)
ilyen probléma vagy hasonló probléma volt már aszem Atesnál is...

szal kinek milyen 5lete lenne a dologgal kapcsolatban?
me' teszem azt vmi vírus/féregkeresõvel rá lehetne találni... oder mivel?

szal most lenni kicsit tanácstalan...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Reggelt!

Amúgy én nem toim kik ezek a figurák

Amúgy reggelt mindenkinek

Most mi a baj az Édzsent Szmisszel

Vazz nekem még nem sikerült....pedig nagyon szimpatikus ez a kedves öreg bácsi 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_
he he 2 kérdést átirsz és

leszel és nem Raistlin 😊

Szép jó reggelt mindenkinek!Ma már müködnek a szerverek?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
LOL, de csak másodszorra