America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiray progi, majd ha müxik a login dolog kiprobalom....

elég uj vagyok még AA-ban monfjuk

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mighty
Azt, hogy a megadott email cimet mar valaki mas hasznalja vagy nem megfelelo.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
Agent Smith .) Doma szolj hogy neked ne legyek haverod 😄

Zotyesz mint Picard LOL 😄 😄

Patacsi meg elf vezér? .)

mik vannak 😄

Strahd_
Szemét G Raistlin lett. 😊)

Nyers
Jó reggelt!

My Life for Freedom!

Strahd_
jó reggelt!

Hellhammer
Jó reggelt!

Dexa
eeeezzzzzzzaaaaaaazzzzzzzzzzzzz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

The following error(s) occured:
The entered email address is already taken or invalid
a tracker ezt irja ki regisztrációkor ez mi ?
[HUN]Crassus
Jó reggelt!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ha valaki egyszerüen akar csatlakozni egy ismert szerverre (legyen csak egyszerü példa a hitszerver), az töltse le és telepítse ezt a kis progit:
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/Other/aaourl-setup.exe

Ezután egyszerüen csak beirja a böngészöjébe azt hogy
"aao://195.56.172.194", vagy "aao://hitclan.hu" ,
és indul is a game, miközben csatlakozik a HITCLAN szerverre. De lehet tovább bonyolítva (vagy egyszerüsítve) azt is, hogy a hivatkozásból csinál egy parancsikont (vagy elmenti a kedvencek közé) az asztalra, átnevezi HIT-re, kicseréli az explorert army ikonra, és ha kapásból valaki a magyar szerverre akar konektálni, csak klatty oda.

CAPISE? Remélem érthetõen írtam le...

Hellhammer
Ezzel én is pont így voltam, de nem adom fel. Játszottam már pár órát, és tényleg elég egyedi fílingje van a játéknak. Szal kitartás 😊

repro
nem mondom meg kecseg.. beee vagyok bbbaszvaam már mgeinte!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ha rám hallgatsz és van még 1 ici pici türelmed és idõd akkor holnap csináld meg újra a dolgokat. Hidd el ezért a játékért megéri "szenvedni".

Gfreiter
Pont mostanában van egy nagypbb karbantartás vagy mifene. Azért ne csüggedj, lesz még sok örömöd benne 😊 Csak majd a tüzfalat kapcsold ki, ha lehet, nekem lagolt töle! Jó8 all!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ja és 5 napot vártam hogy regisztrálhassak
Én ma regisztráltam. Végig csináltam a tréninget kb fél órát játszottam egy szerveren. A tetû most meg kivág hogy no user record! 😞 Eddig nem sok örömöm volt ebben a játékban. 😞((
Gfreiter
Kira! Jó8!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ennek örülök, legalább lesz miért holnap reggel felébrednem 😊

[Rush]
mennek a szerverek...

hTTp://ror.hu/

😊 aztán

Gfreiter
Ok, vedd át a helyem, hogy reggelre behozzuk a CS-t Sajnos most el kell távoznom az ébrenlévök sorából 😞
De fogmosás után még benézek 😊

Gondoltam ebben a nagy ráérásben kipróbálom a Conflict Desert Stormot, haveromnak nagyon teccik, és ajánlotta, de 10 percenként kihalt, kikapcsolt a monitorom
Ugyhogy maradt a semmittevés meg az OFF

Gfreiter
Nem hát...

Gfreiter
Nem az, a nemhivatalosakra se lehet.

rezes
Nem mukodnek az Authorizacios serverek ugyhogy ne csodalkozzon senki ha nem tud felmenni a hivatalos serverekre

Fonok.Ki az a corporation?

G ne hagyd abba mert akkor sohase érjük utol a CS forumot

Gfreiter
Sztem ezeknél nincs munkaidö 😊

[Rush]
fél 11, itten amcsiban meg kb 4-5

Gfreiter
milyenkor?

[Rush]
ilyenkor?

Gfreiter
Lehet, hogy a két új pályát kalibrálják felfele 😊

Gfreiter
Imádok magamban beszélni...

[Rush]
mi??

Gfreiter
Láttam pár szervert, ahol játszanak, de ha be akarok lépni, nem enged, és azt írja ki, hogy You have to complete additional training to play this map!
Loginolni meg nme lehet, Error: Unknown van. Akik játszanak, lehet, hogy már letöltötték az új patcht valahonnan? Vagy lehet, hogy nem is játszanak, csak próbálnak belépni, és ott maradt a nevük egy darabig?

Gfreiter
Hoppá, trekker is odalett! Tuti lesz valami!

Gfreiter
Sparrow! Képet úgy tudsz beszúrni, hogy jobb egérklikk a beszúrandó képre, tulajdonságok, címet kijelölöd, Ctrl C, majd itt, a Törlés gomb alatt levö gombra ráklikkelsz, és a címet Ctrl V-vel bekoizod, majd Mehet gomb.

Gfreiter
Másodjára ez jött ki:

Gfreiter
Jól teszed. Ma már kifli... 😞

Gfreiter
Nahallod, én el se merem árulni, hogy mi jött ki...

Akkor mára hagyom...inkább nézem a L.A.Lakers - Detroit meccset

E.Gy.B.E. Airsoft Team

szimpatikus...
Gfreiter
LOL!
Sry Sparrow, kitörlöm a sikertelen próbálkozásokat 😊

Nyers

Na, õ Sparrow.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Elöbb próbáltam, nem ment.

Gfreiter
LOL, ez mi akar lenni? 😊))

hm..valami nem az igazi
Még mindig nem megy semmi?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
LOL 😄DD
Fordulnak elö hülye véletlenek...

háááát... vannak véletlenek😊