America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Kicsit akarok játszani, erre megint le van löve minden 😞(((((((

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cgett
Két órányi görcsölés és support nyaggatás eredménye: ki kellett kapcsolni a Remember Username/Password-ot és újra beírni
de legalább sikerült!!! 😊)))
Akkor azt irja ki, hogy INVALID PASSWORD.

nem lehet, hogy valamit elgépeltél? pl password...
cgett
Sziasztok! Egy kis segítség kellene:
Felraktam a 2.1-et de az accountom nem megy: NO USER RECORD
-2.0val még ment
-nem vagyok expired, sõt a login.americasarmy.com-on is be tudok jelentkezni
-akkor is No User Record ha végigcsinálom a lövészetet
-a szerverekre pedig nem enged be, mert azt mondja hogy az Username vagy a Password Invalid

Mit csináljak hogy menjen a régi accountom??? 😞(((
Aki tud légyszi segítsen...
Gfreiter
Mi? Én egyet sem látok...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

itt meg tömkelegével villognak a piros-fehér silent g-k😊
Gfreiter
Ja, aszittem itt....

bridgen találkoztam rögtön 3-mal, meg a weapons cache-en 1-el...
Gfreiter
Mi? Én egyet sem látok...

ahhh... terjednek a színesbetû spamek...
télleg nem kellett volna ezt a progit megcsinálni...
Dexa
köcce all
😉

mondtam neki mán az ad-t, csak mielõtt átküldeném neki elõtte mondom megvárom a szakvéleményeket és tapasztalatokat a témával kapcsolatban...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

van még valaki aki nem tud bejelentekzni a játékba, vagy törölve lett az accom ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Alessandro Salacci

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Slow
úgy látom egy piknik közben ért minket egy gránát 😊))

Slow
ez itt a jó öreg "dobódomb" 😉

"300.000 vagy 30.000 ....vagy nemtudoom" by Alessandro Salacci

E.Gy.B.E. Airsoft Team

vagy 37000 lol 😄

Gyadi
Ezt ide? 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

hu, eltékeltem a 17000et 😛

1.9...deh rég volt 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Emléxem errre a képre 😊

Gfreiter
Sajna gyökerek még a legjobb seregekben is vannak... pfff

[HUN]Crassus
Régi szép idõk.......hmmm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

Nyers
Na én ezt nagyon utálom, kérem mellõzzétek az ilyen színes írást, mert ez nem óvoda, hogy szivárványszínûen kell írni!

My Life for Freedom!

rezes
Es meg ok akarjak megmenteni a vilagot

Fonok.Ki az a corporation?

Szerintem a -40-re gondolt.....

ÓÓÓ õsbauerek atyja !!! TANIIIITS !!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

repro
nesztek:

Ezzel a progival 1xû színes szöveget írni:
http://forums.beyondunreal.com/showthread.php?t=135058

itt pedig egy példa:
http://www.wormeyman.com/img/AAO/coloredtext.png

De most mán vége a sírásnak

N0 TXT TLK PLZ!4!

hogy a francba szedted össze azt a 40 honort, ha még az alapfunkciókat se ismered?😊
kösz...
[HUN]Crassus

be, most megyek a hit szerverre és szanaszerteszéjjel lövöm az összeset...😊
ti be tudtok jelentkezni? akárhova, trackerbe, AA-ba, AA.comra?

ADSL.Csak 3 ora 25 perec.
Gfreiter
Nekem azóta nme volt vele gondom! Vagyis asszem csak egyetlen egyszer dobott ki ilyen No label szöveggel! Milyen neted van?

De akkor felrakom a 210 full-t hatha akkor jo lessz.Aszondod akkor mar jo lesz?
Gfreiter
Ja, elotte fent a Trainingre kell klikkelni.

pluhi
Kis help, hogy ne tartson soká.
Walkthrough
Gfreiter
Vagy itt bal oldalt lent, az SF-nél az E&E

Hat fenn volt mar a jatek es a regebbi patch.Es amikor kijott az uj patch felraktam.Jatcottam amig ki nem lepegetett.
Gfreiter
Térképed van? www.hitclan.hu --> news

Brutal
Köszönöm a segitséget megprobálom a mai nap folyamán vagy holnap😄D

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Patcht raktál fel, vagy a fullt? Mert nekem a patch addig csinálta, maíg leszedtem a fgrancba, és felraktam a fullt. 7xx mega, de hamar lejött.

Gfreiter
Én mondjuk végig lassúban kúsztam! Bizti ami bizti.

Gfreiter
Van a settingsben a control beállításainál egy ilyem, hogy Toggle speed. Ezt a gombot (amire te beállítod) kell egyszer megnyomni, és akkor az emberkéd nagyon lassan fog kúszni! Már sajnos nem emléxem, hogy pontosan merre kell menni, de a lényeg, ahol örtorony van, ott a bokor fedezékét keresd, ahol sima örszem van, ott viszont kerüld a bokrot, mert meghallja!

zotyesz
Igen, és amikor vissza akarsz gyorsítani, akkor megint.

Brutal
thx király..
És akkor az a lényeg hogy nem nyomva kell tartani a gombot amire állitom hanem megnyomni amikor lassitani akarok?

jah...toggle speed lesz

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Brutal
Mi az angol kifejezése annak a lassu kuszásnak illetve lassitásnak??Nem vagyok 1 nagy angolos és a settinget eléggé elálligattam...a togle speed van valami hasnlo..arra emlékszek