America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Szóval a játék elején mindig ilyen "csökevényes" fegyver jelenik meg a kezemben, tudjátok, milyen az... Kiléptem a játékból, és vissza, hátha visszaáll, és ráadásul egy másik szerverre mentem, de ott is ez volt. Insatlláljam újra a játékot?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jó reggelt! Egy kis segítség kéne! Mivel UPC-m van, és tudjátok, hogy egyes helyeken május 1-töl 512-röl 768-ra lett állítva (elméletileg), gondoltam beírom játék közbenm a consolba, hogy netspeed 768, hátha csoda történik, és kisebb lesz a pingem. ehelyett iszonyú lagos lett... Olyanannyira, hogy az elején 3x kellett eldobnom a fegvyert, hogy ki tudjam biztosítani, meg löni tudjak vele.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ezek hallatán Bush bácsi most gondolom nagyon le lesz törve😊
Még véletlenül sem fordulna meg a fejemben, hogy Bush bankszámlájára dolgozzak! Rohadék faszgeci halna meg, miert nem megy õ maga a saját háborújába???

Mighty
xSU! Csekk fórum és katt a jelentkezés linkre! Kéretik regisztrálni!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Erdekes lenne bemondananak minden elesett iraki katonat...

Shabadih Mallah elhunyt miutan egy amrikai géppuskából ki lõtt golyó a tüdején keresztülfúródott, kórházba szállítás után 1 órával meghalt bla bla bla

Ezert utalom a TV-t mert hazudnak benne ossze vissza...

Érted valaki itt hal meg, valaki ott, valaki így masok úgy...

Ezzel az esélyt nem adtak neki dumával azt akarták kihagsúlyozni hogy nem lelõtték azok a csúúnya gonosz irakiak hanem galád undoritó módon bombával ölték meg....
Mert az irakiak genyák alattomosak, rohadékok, és az összes megérdemli a halált, és EZÉRT szerencse hogy ott vannak az amcsik, mert õk majd kiosztják õket...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

A halott magyar katonahoz annyit, hogy nyugedjek bekeben... Nemtom minek fujjak igy fol, haboruban volt!!! ilyetszol a hirados csaj hogy eselyt sem adtak neki a vedkezesre, meg jo hogy nem adtak neki tortat vagy ilyesmi... na mind1, szoval o penzt kapott azert hogy fogja a fegyvert, benne volt a pakliban hogy barmikor meghalhat, nem jatszoterre ment, most akkor miert sajnaljam? En az egesz katonasagot meg az egesz haboru mocskot elitelem, aki ezt szolgalja az vessen magara, ha ez neki jó! Ennyi.

Bazze mi koze a bulldognak magyarorszaghoz? 😊

üdv!

Venom
Bakker elõbb kirúgtak egy szerverrõl merhogy a csapat nemvette hasznomat . Baze má gyakorolni se lehet nyugodtan 😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Még nincs késõ.
" csak szépen átgördülünk azon a hidon... az egy álomszép vasuti híd...csak gondold hogy ottlesz.."

E.Gy.B.E. Airsoft Team

BASSZAMEG !!! NÉZNI AKARTAAAM !!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ismertük, de ez most tényleg nem viccmesélés ideje...
nem azé mer gyászolok, mer fogalmam nincs ki vot ez az emberke, de azér szar érzés...

Jah most megy a Kelly hõsei...kedvenc jelenetem amikor a saját vadászbombázójuk lövi szét a teherautójaikat 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nem?

Akkor isten hozott benneteket az amerikai légierõnél! 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tudjátok mi a különbség az iraki és a brit harckocsi között?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Na, télleg jó éjt 😊

Gfreiter
Szent ég, ezek két hét után akarják átadni a hatalmat Irakban? Ott mindekit ki fognak nyírni, akit amerikai 20 méteres körzetén belül láttak...

Gfreiter
Amúgy elöfordult már ilyen párszor 😊)) Jó8 skacok!

Gfreiter
LOL, lehet, hogy Prank valójában skizofrén mivoltom másik énje? Mindig is gyanús volt, hogy rövid, tömör, huncut hozzászólásaival személyiségem felfedetlen oldalait bontakoztatta ki...

a kis hacker
zotyesz
G, mit csináltál Prankkal? Valld csak be! 😄
A #38077-es hozzászólásodnál olvasd el kinek is válaszoltál. 😊

Gfreiter
Esetleg a marhább fiatalok, akik csak a videójátékokon látnak háborút. De igazából a híreket, ha néztem, mindig háborúellenes tüntetésekkel volt tele, élen az usa és ausztrália. Megyeeeeek aludni..... 😊)) Jóéjszakát mindenkinek!

Nyers
Ok, ezt megbeszéltük!
Veleim is elszaladt a ló, sry.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Mé? Nincs feldobva eléggé? Viszont nekem mennem kell aludni, mer kiosztották a pizsit...

zotyesz
Lehet, bár nem vagyok meggyõzõdve róla. 😊

pedig egy jó kis vita feldobta volna a topikot
Gfreiter
Sztem nem sok 😊 Föleg ellenezték az usa-ban.

Gfreiter
Átlag kb 22 év. Sajnálom azért ezeket. Persze, ne menjen katonának, de ott katonának lenni azt jelenti, hogy fizetik az egyetemi tanulmányaidat. Ez valahol becsülendö.

zotyesz
Én eg ykcisit szkeptikus vagyok ebben a kérdésben. sajnos ez azt hiszem azok közé a kérdések közé tartozik amelyek nem változnak.
Például kiávncsi vagyok, hogy hány olyan amerikai (most vegyük például õket) akarta hogy bukatssák meg külsõ fegyveres erõként az iraki dikttúrát, akik 30-35 évvel ezelõtt tiltakoztak a Vietnami háború ellen.

Gfreiter
Nyugi Nyers, nyugi Slow. Azér, mer az embernek néha televan a faxa, nem azt jelenti, hogy nem bír valakit Én néha a legjobb barátomat tudom úgy elküldeni a...-ba, hogy nekem jobban fáj...

Slow
de tökre bírlak, és most, hogy elszállt a gõz bocsánatot kérek, nem kellett volna csúnyán beszélnem, de amikor ennyire nem bírnak tolerálni, vagy egyáltalán megérteni másik véleményt (ami nem is más vélemény, hiszen nem tartottam viccesnek a dolgot, csak költõien humorosnak), akkor kiakadok..
sry, gyengék az idegeim, lépek is pár napra, neharagudj Nyers...😞

Gfreiter
Ez igaz. Jó, akkor a politikusokat csináljuk ki...
Olyan fasza kis hely lehetne ez a Föld. Szép kék óceánokkal, zöld erdökkel. Ez a sok profithajhász "nem is tudom kicsoda" meg tönkrevág mindent. Mert azzal bizonyára mindenki tisztában van, hogy a világon minden azért történik, mert az párszáz esetleg párezer "embernek" az érdekében áll.

zotyesz
Hát, most gondold meg:
- mennyi is lehet a U.S. Army átlagos bakájának az életkora?
- a legtöbb utcai harcok során történt, ahol ugye gyakrolatilag bárhonnan lõhetnek. A gond ott van, ha nem tudod követni, hogy a sajátjaid hol vannak. Mivel a látási viszonyok korlátozottak, ezért sokszor oda is lõnek, ahonnan csak hallanak valamit.

Nyers
Látom nem bírsz!

My Life for Freedom!

*haditechnika
a háborúban mindig ott lesz az emberi tényezõ, akármilyen fejlett lesz a hadfelszerelés...
Slow
nem, te mondtam megint jól meg, ahogy már megszoktuk, én csak kiakadtam...

Gfreiter
Na de sorozatosan? Legalább 50 us és kb ennyi, vagy talán több angol halt meg baráti tüzben.

Nyers
most aztán jólmegmondtad!

My Life for Freedom!

Slow
jaj bazdmeg faszom kivan, hogy mindenért sírás megy...
igen is vicces, nekem ez vicc amit mûvelnek, nem drámai, pattanj le rólam, qrvára elegem van az oktatásaidból...

létezik ilyen is, hogy az ember kínjában röhög... nagyon furcsa, mi?

zotyesz
szerintem háborúban mindig is lesz baráti tûzben elesett katona. Akármilyen felszerelésük i lesz, de az emberi félelmet nem tudod kiküszöbölni.

Ami inkább humoros. Rommel a második világháború alatt írt naplójában leírta, hog yÉszak Afrikaában (ahol rendszeresen repkedett a fornt felett egy eflderítõgép fedélzetén) egyszer a pilóta le akart szállni egy olasznak hitt alakulat mellett. A katonák integettek is lent a földön nekik. Már nem sokon múlt, hogy földet érjenek, amikor a pilóta arra lett figyelmes, hogy ezeknek az "olaszoknak" miért van olyan kis lapos sisakjuk. Akkor jöttek rá, hogy angolok voltak.

Gfreiter
Ja, és ez nem a háború fejetlenségében történt, hanem az elején, amikor elméletileg mindennek óramüpontossággal kellett volna történnie.
Ja, Blairnek is kötél...

Gfreiter
Fordítva is történt így. Egy alkalommal az angolok egy amcsi gépet löttek le 20 emberrel a fedélzetén, illetve angolok földi Us egységeket bombáztak le. Nem vicces, csak ironkus. Mármint hogy amennyire szrvezettnek, fegyelmezettnek és elitnek reklámozták magukat.

szerintem az...
fekete humor, de akkor is az
Nyers
"jah és angol (abból sokakat amcsik lõttek le gondolom ;P)" ez szerinted vicces.

My Life for Freedom!

a no client side effect-tel az a baj, hogy ha bekapcsolom, akkor megfosztom magam a számomra lényeges vizuális hatásoktól (pl golyóbecsapódás nyoma, törmelék széthullása stb)
úgyhogy nekem pl sokkal jobban megéri ha a többit kapcsolom ki, akármennyire is szaggat a szaros gépemen a közeli összecsapásoknál...
ezt csak azért mondtam, hogy azt is tudd mit kapcsolsz ki ezzel
Gfreiter
Közel ezer halt meg. Itt van egy link, ha valakit érdekel...