America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Ja, és miközben nézem, kólát vedelek és chipset zabálok kétpofára...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
tök király, végre magyar vér is folyik az amerikai olajbiznisz miatt, remek...
szegény csóka, sajnálom, de csak idõ kérdése volt..
most hallottam, hogy egy év alatt majd 800 katona halt meg, abbok kb 650 amcsi, többi olasz, lengyel, szlovák spanyol... stb... jah és angol (abból sokakat amcsik lõttek le gondolom ;P)

Gfreiter
Így van, legyen a béke öre!
Nem, maradnak. juhásznak meg hozzon már valaki egy kötelet... (gusztustalan hájas féreg...)
Bush-t meg remélem a háború után felkötik, mivel a háború indítékai hamisnak bizonyultak. Ezért a genfi egyezmények tekintetében halálbüntetéssel sújtandó. Kíváncsi vagyok hogy végrehajtják e rajta, de ha igen, akkor miközben végignézem a CNN-en, arra a többezer irakira, és a kb ezer európai és amerikai katonára és civilre fogok gondolni, akik ennek az elmebajosnak a beteges játékai miatt ontatott ki az élete. Jó8, asszem megyek aludni 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Haboruban nincsenek szabalyok! Es egy haborunak csak vesztesei vannak. Elcsepelt frazisok, tudom. De a vilag ilyen, miota az ember a foldet tapodja.
Egyebkent szerintem egy katona dolga nem az, hogy "a haboru tuzet szitsa". Ma mar a katona sokkal inkabb a beke ore kellene legyen. Bush most az utobbi dolog alcaja ala rejtve valositjak meg az elobbit. Es ez az en szememben eleg gusztustalan dolog.
A magyar katona nyugodjon békében! Remelem nem halt meg hiaba, es a magyar vezetes vegre hazahozza fiainkat egy olyan hadszinterrol, amihez semmi kozunk.

Gfreiter
Szóval egy jóravaló magyar fiatal ma meghalt politikusaink seggnyaló birkazmusa miatt... 😞(( Nyugodjon békében!

Gfreiter
Csak azt nemértem, hogy ez a homokos juhász feri a szarér nem tud felrobbanni soha, amikor irakba megy... Sztem nem is megy oda, csak kimegy valamelyik homokos bányatóra, azt elöadja az országnak, hogy szuemélyesen járt irakban, és mindent rendben talált. kötelet neki...

Honoronként 1000 ft-os órabér meg is tenné fizetségnek 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Neeeem, jófajta magyar terméket... mittomén..import cseresznyét.... vagy valami 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

THE matrica
Mekkora lenne versenyeznének a legjobb játékosokért.
Hülyére keresnénk magunkat.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gfreiter
Azzal lönéd ki a szépen meghámozott krumplit?

war....srry 😄
Án lennék aaaaaaa...nemistudom.. az élelmezési tiszt a 203assal 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

vs clanvar @ 21:00 (GMT+1) 😄

Gfreiter
Jól fizetett virtuális katonák lennénk...

Gfreiter
Már komolyan azon gondolkozom, hogy hogyan kéen elérni, hogy az ilyen háborús konfliktusokat az AmericasArmy keretein belül bonyolítsák le...

Van egy olyan pont a graf beallitasanal, hogy no client side efect, vagy ilyesmi. Azt jelold be. Ez megoldhatja a problemadat.

Gfreiter
Talán hülye vagyok, de ha már háború van, a faszér nem lehet "tisztességesen" háborúzni? Most nézegettem ilyen témájú oldalakat. Az amerikaiak köcsög gyökér módon fegyverteleneket és civileket lönek le, és bombáznak szét, az irakiak meg sunyi féreg módra bombákat dugdosnak. Az amcsik 90%-a ilyenektöl halt meg. Egyik kutya másik eb. Amerikát meg az arabokat az egész közelkelettel együtt el kéne süllyeszteni a tenger fenekér, maradna Európa, azt csókolom...

Gfreiter
gyökér bush, meg az összes gyökér magyar politikus, a faszér nem végzik már ki ezeket?

CaviaR
Meghalt egy magyar katona Irakban

Életét vesztette egy szerzõdéses magyar katona Irakban, mert a katona vizet szállító jármûve mellett bomba robbant. A detonációban egy szakaszvezetõ is megsérült. A hozzátartozók támogatást kapnak az államtól.

Az RTL-Klub értesülései szerint a tragédia csütörtökön délelõtt, magyar idõ szerint fél kilenc körül történt, a közel-keleti országban szolgáló magyar alakulat egyik egységének útvonala mentén.
<...>

http://www.goldencity.hu/

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gfreiter
Mi történt vele?

Venom
senki semmi ötlet?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Már elolvastam...Amugy én ezeket a terroristákat sem értem. Harcolnak a népükért,amikor nem harcra lenne szükségük, hanem összefogásra.Ehelyett megtámadnak olyan konvolyokat amelyek éppen az õ népüknek szállitanak élelmet,gyógyszert, és egyéb dolgokat.
Viszont mindez nem történ volna meg ha Bush bácsinak nem kellett volna annyira az olaj.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Atiti
mert,a büdös politikusok kitalálták!! de miért nem mennek õk?

Akkor vágj be 1 linket

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bevágnám a cikket de 6 oldal.....

talán inkább ezt :

lóbébi

Élt 27 évet.

lóbébi
Jó kérdés azt hogy miért halt meg a bátor szakaszvezetõnek?
Amerikáért?Irakért?Vagy saját hazáért?
Szerintem értelmetlenül halt meg vagyis semmiért!
Nyugodjon békében!
Lóbébi

Mighty
Eljott a pillatanat, amitol sok magyar anya rettegett. Eletet vesztette az elso magyakr katona Irakban.

27 eves volt.

Nyugodjon bekeben.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Venom
Valaki segisten! gameba mit lehetne állitnai azonna nyomi grafikánn hogy PL az SF Hospital pályánn ne akadjon meg akkor amikor lövök >😞
rohadt idegelõ hogy mindig ezmiatt lõnek agyonn.

Atiti
de van kókuszuk.belerángat már mindenkit amerika.

Gfreiter
Ja, aztán meg Lichtenstein...
Ezek még betont se láttak életükben...

A következõ támogató ország a Vatikán lesz...?

Atiti
A Tongai Királyság kedden 44 katonát küld Irakba békefenntartó megbízatással washingtoni felkérésre – jelentette be a tongai kormányfõ. Lavaka ata Ulukalala herceg az ország védelmi miniszterével együtt közölte: Tonga nem felejtette el, hogy az Egyesült Államok a II. világháborúban megvédte a kis csendes-óceáni szigetet a japán inváziótól. Hozzátette ugyanakkor, hogy Tonga az Egyesült Államok kifejezett kérésére küld katonákat Irakba.

A szigetország már korábban is szerepelt az Irak-ellenes koalícióhoz tartozó országok listáján, miután hivatalosan is támogatta az Irak leszereléséért és Szaddám Huszein iraki elnök eltávolításáért indított amerikai-brit katonai akciót.
Az apró királyság a Csendes-óceánban, a polinéziai szigetvilágban található, területe 748 km2, lakosainak száma mintegy százezer. (MTI)

Venom
Cseszemeg hogy az összes SF hospitalos Official szerver tele van >😞

Strahd_
El bazze .) meg még "dolgozok" 😄

repro
mivan vazeg? Lfogyott a mannnád? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
téged sehova... 😊

repro
hova akartok regisztrálni??

N0 TXT TLK PLZ!4!

bár ajánlott 😄

repro
Nem kell regisztrálni klánt AAhoz

N0 TXT TLK PLZ!4!

Negwar
Hogyan kell regisztrálni egy klánt az AA hoz?

\"This is a good day to die!\"

Strahd_
az lesz .) amugy Canada lesz a célpont csak elöbb kell a diploma .)

Gfreiter
Talán próbálozz Németprszágban, vagy Amerikában...

Strahd_
Off morgás....
Kéne már valami jo melo .) ahol a fizetés is megfelelö. nem az a baj ha dolgozni kell csak anyagilag is jol legyen megtámogatva és nem csak kiszurják a szemed aprópénzel..

On

patacsi HUN
pffffff 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[negativ] Cirek
nem megy az authorizáció

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Error: Unknown

Nektek is?

Gyadi
Ok, legközelebb úgy kezdem hogy egy haveromnak... 😄
Vmi 5let? 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro
minek telepítesz ilyen baromságokat?? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
játssz az armyval... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS