America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lóbébi
OFF

Sziasztok! Milyen tipusú webkamerát érdemes venni mert nem tudok igazodni a sok kinálatból.Ismerösöm Lognitech4000pro-t javasolja.Ti mit javasoltok?Köszi Lóbébi

ON

többféle útvonal is létezik, szvsz nincs olyan, hogy erre nem lehet menni...
Venom
sztem aza leirás meg pár kép amirõl lehet azonosittani a terepet az bõven elég.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gfreiter
Az az igazság, hogy gondoltam rá, hogy kéne egy videot csinálni az sf-röl, de ahhoz az kéne, hogy valaki 100%-ra ismerje az utat, és hát nem biztos, hogy az embereknek lenne türelmük végignézni :S

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
És ami még fontos. Vedd úgy, hogy koromsötét van. Ha örszem van a közelben, akkor kerüld a bokrokat, mert nem láthat meg, viszont a zörgést meghallja. Ahol világítótorony van, ott menj a bokorba.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Az a baj, hogy már nem emléxem, de semmiképp nem a kocsik fele kell menni. És lassan kússz a toggle speeddel állíthatod át.

Venom
jaés térképen az elsõ sziklánál az útvonal balra vezet, ne balra menj hanem jobra. képekrõl felfogod ismerni hogy hol vagy.

Venom
http://www.americasarmy.hu/ oldalonn találsz segitséget. van ott a rténing résznél egy map lehetséges útvonnalal és alatta leirás(egyenlõre angolul) képekkel mellékelve. nekem ezzel seikreült végigmennem kb 2 óra alatt.

Brutal
Szerencsére nem zártam be és kicsivel késöbb ujbol probáltam és sikerült...már csak ezt a kurva kuszást kéne megcsinálni,de nem megy...nem tudom merre kell menni és hol kell kuszni mindig észre vesznek még az elején...

Valakinek nincs kedve leirni részletesen merre kell menni?
A torony fele ahol az ipse háttal van vagy az örszemek fele kell menni akik a katonai járgány elött állnak???Vagy merre?😞((

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Venom
Boldog szülinapot Repro!

Boldog Szülinapot repro!
Big Hooah Retro, retek, ... repro !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ZsozS
Sok BOLDOG SZÜLI-t REPRO!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Hát jah elég fura....nekem is csak 986,2 lett

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
ne lépj ki az ablakból, és 10percenként próbáld meg...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Brutal
Agyvérzést kapok ez az én formám😞

Brutal
Uristen!!!!!!!!!!!!
Nektek is meghalt az army???Mert én nem birom felloginolni a céllövölde pontjaim most sikerült nagy nehezen megcsinálni a 36 pontot😞((((((Most mi lesz????heeeeeeeelllllllppppppp nem akarom ujbol csinálni

Strahd_
Ajándék

Gfreiter
Gyere este fel, kapsz egy golyót, de ha jó leszel, egy egész rpg-t is kapsz

repro
valami ajándék, vagy valami? genyák!! 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

zotyesz
Boldog születésnapot repro!

repro
off
most hirtelen nemtom, h méretre mennyi, biztos référne egy CDre is de DVDn adták ki. majd ha hazérek megírom, h hány db filmecske van meg.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Off

Tud valaki egy olyan oldalt, ahol nem csak ilyen kamu, meg közvetítös álláskeresö megy? Thx.

On

Gfreiter
Boldog szülinapot rEPRO 😊

Gfreiter
Nemtom, de rohad idegesítö, hogy mindig ugyanazok az eredmények vannak. Sztem be van programozva, ha x órán keresztül játszol, akkor érheted el az ezret...

Mighty
Nalam a 4.1-es van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gyadi
OFF:
Melyik Catalystot érdemes most feltenni, mert azt tudom, hogy a 4.5-ösnél elég nagy FPS veszteség volt a 4.4eshez képest, de akkor melyiket. 4.6 jó?
Hja, Ati Radeon 9600-om van.
ON

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Hellhammer
DVD-rõl? Hogyan? Én egyszer valami warez oldalról töltöttem le asszem 40 MB-os (vagy 80?) zipet amiben volt jó pár rész.
Hány rész van összesen?

repro
megvan amúgy az összes HTF epizód DVDrõl

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer

Lehet ettõl többet csinálni? Már vagy fél órája szarakodok vele

repro
986.2

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Oké, köszi. Amúgy 10000 az pont tuti 😊 Amit írtál, azt meg linkeld majd be, és akkor felkerülhet az army.hu-ra, ha akarod 😊

Hellhammer
Azért kisérletezgessél vele. Nem feltétlenül jelenti a nagyon magas netspeed azt, hogy jobb mint ha lejjebb veszed. Olvasd el a linket amit beírtam, már 75%-ban lefordítottam, sztem délutánra kész lesz.

Gfreiter
986,2

ClNwR Neo
sajna nincs... 😞

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Gfreiter
Köcce

repro
köfi

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Nincs toplista? Nekem 964.3 lett 😊))

4NDR3W
Happy Birthday rEPRO

http://www.HITclan.hu

ClNwR Neo

ClNwR Neo

ClNwR Neo

http://www.bofh.hu/killer.swf

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

ClNwR Neo

repro
beállíthatsz 10000et is bõven

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Jó reggelt!

Gfreiter
Ok, vili, csak a konzolparancsoknál úgy volt, hogy netspeed xxx, tehát gondoltam, hogy 3 karakter kell, akkor nyilván 768. Köszi, kipróbálom.

ClNwR Neo
JÓÓÓÓÓÓÓREGGELT!!!!

Hellhammer
Amúgy nekem is Chello van, EU szervereken (ha nem nagyon lagos) 60-80 körül szokott lenni átlagban a pingem (150 fölött még egyszer sem volt).

Hellhammer
A netspeed máshogy mûködik, ajánlom figyelmedbe a következõ leírást: Netspeed and tickrate tutorial.
Már folyamatban vana fordítása, de sajnos elég lassan haladok vele :|

Röviden a netspeed azt adja meg, hogy mennyi adatot küldjön másodpercenként. A 768 amit megadtál, az 768 byte/second lenne, ez nagyon alacsony sebesség, olyan 6000 körülit állíts be (a netspeed összefüggésben van az fps-el és a szerver tickrate-jével is, szal azz sem jó ha túl magasra állítod, mert akkor túlterheli a kapcsolatod, és akár csomagvesztés is lehet belõle az meg nem túl jó (olyasmi lesz, mint a lag).