America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A punkbuster most már képes információkat gyûjteni az adott számítógép hardverérõl, ha az adott játékos punkbusterrel rendelkezõ szervereken játszik. Összetett keresési rendszert használunk, tehát semmiképpen nem derülhet ki az adott számítógép szériaszáma, illetve bármilyen azonosítója, sem az adminok, sem akárki más számára, aki szeretne ilyen típusú információkat megszerezni az adott számítógéprõl (és természetesen, semmiféle személyes információt nem keres, tölt le, és tárol a punkbuster)
Ha a játékosok megszegnek egy szabályt, amelyet a Punkbuster belsõ szabályai szerint hackelési, vagy bármilyen más szabályellenes kísérletnek talál, képesek leszünk rá hogy teljesen banoljuk a játékos számítógép hardverét, AZ ÖSSZES PUNKBUSTER ÁLTAL VÉDETT JÁTÉKRÓL (beleértve a PB global banokat is) (beleértve a jövõbeli punkbusteres játékokat is)
Tehát azok az emberek, akik megpróbálnak cheatelni a játékban vagy akármilyen módon hackelni/átírni a punkbustert, sajnos új számítógép vásárlására fognak kényszerülni, egy uj cd-keyjel együtt (gyk. a szoftvert is ujra meg kell venned...) ha ujra szeretnének punkbusteres szervereken játszani.
Akárcsak az elõzõekben alkalmazott PB global banoknál, ezeknél a hardware banoknál sem lehet feloldani, illetve bármi módon semmissé tenni a bant.
Mint eddig is, azok, akik global bant kaptak,még játszhatnak nem PB-s szervereken.
A "rendes" felhasználóknak viszont nem ajánljuk hogy akár teszteljék is a különféle hackeket, nehogy akár "véletlenül" is összetûzésbe kerüljenek a PB-vel.
Sikeresen teszteltük az új rendszert az elmúlt pár hétben néhány támogatott játékon de még folytatódnak pár hétig a próbálgatások.
Végül a PB szerverek updatelve lesznek, hogy végrehajtsanak akár global bant, akár hardware banokat.
Folytatni fogunk még csendes megfigyelést is, a következõ napokban/hetekben/hónapokban, ezért ha látsz olyanokat akik folyamatosan hackkel játszanak, ne aggódj, mi folyamatosan jegyezzük az "észrevehetetlen" hackjeiket, hogy a végén õk is felkerüljnek egyszerre a banlistára <...>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

na várjá 10 perc ézs kész lesz bõvebben is 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ne Csítejjé me jön a pandúúúr !!!

Mighty
Valaki le tudná ezt fordítani rendesen?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Röviden: A PB ezentúl a hardware elemekbõl számolja ki a GUID-t és ha cheatet talál, akkor ezt a GUID-t bannolja. Használják a csendes felderítést is (csak gyûjtik a csalókat és egyszercsak bannolja õket). Ha valakit bannolta, akkor vehet új gépet.
Figyelmeztetnek, hogy a cheatek tesztelését is felejte el mindenki.

Mighty
Azt hiszem ez egy igen jó hír:
The cost of hacking on PunkBuster servers has just gone up significantly. PunkBuster now computes Hardware GUIDs for various pieces of hardware on players' systems while playing on PunkBuster servers. We use multiple private one-way hashes so that no serial number information for individual computers can be determined by admins or anyone else who may try to obtain this information from a Hardware GUID (and as always, no personal information of any kind is examined, stored or transmitted by PunkBuster). When players raise a violation that corresponds to hacking or interfering with PunkBuster's normal operation, we now (in addition to Global PB GUID bans) are Globally banning the new Hardware GUIDs across all games supported by PunkBuster (including games supported in the future). So punks who are determined to cheat so badly on PB-enabled servers that they try to hack PunkBuster may now need a new computer in addition to a new cdkey in order to return to PunkBuster servers. As with previous PB GUID Global bans, the new Hardware GUID bans are permanent and will not be lifted. As always, players who are affected by these Global bans will still be able to play on non-PB servers. Honest users should never "test" hacks that claim to interfere with PunkBuster. We have successfully tested this new feature set over the past few weeks for a few supported games and will be rolling it out to all supported games over the next few days and weeks. Additionally, PunkBuster servers will be updated to signify whether kicks for Global bans are for PB GUIDs or the new Hardware GUIDs.
We will continue to (at our discretion) turn silent violation collection on and off over the coming days/weeks/months. If you see a period where the cheaters claim to have an undetected hack, you should assume that we are working to catch as many punks using these as possible by silently detecting their 'undetectable' hacks over a long period of time before actually entering the resulting ban list <...>

Mighty
Ha hirtelen megváltozik a fegyverkiosztásod, akkor az történik, hogy a másik csapat létszáma lecsökkent (minimum 2-vel kevesebb, mint a te csapatod) és a te csapatodból azt rakja át elsõnek, aki legutoljára csatlakozott a serverhez. Ilyenkor értelemszerûen nem marad meg a fegyvered, hanem az elsõ szabad fegyvert kapod meg.
Olyan meg nem létezik, hogy a te beleegyezésed nélkül valaki elvegye tõled a kiválasztott fegyvered.

Gfreiter
RGR, és kösz 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

repro
Chellosok figyelem!!!

Fake levelet kaphattok az [email protected] emilrõl egy új ajánlatról. DE a linkekre kattintva egy osztrák oldalra küldi el a személyes adataid! (pl. ügyfélszám)
Felhívtam a supportot és megerõsítették, h FAKE a levél!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

I.C.ram
Nekem nem egyszer votl olyan, hogy választottam az RPG-st, erre köv körben már sima AKSU-s vagyok... 😞

RPG-vel nagyon ráéreztem a dologra, és körönként 2-3 embert frageltem, erre rámswapolt egy olasz gyerek, akik az egész meccs alatt 2 fraget csinált ráadásul ne mkevés ROE-t. 😞
Akkor ?
www.army.gov-ot felhackeljük, és leszedjük, nyomunk 1-2 meccset a csar-on 😄
Fogadjunk már fotorealisztikus....
Na ?? hétvégén ráértek ? 😄D

Nyers
Talán olvasd el a cikket, ez a játék már régen nem a játékról szól. Egy hatalmas állami project lett belõle, kiképzõ-oktató program. Ezért is ölnek ebbe olyan sok pénzt, mert hihetetlenül megtérül és még a gyártás elõtt kiképezhetik a katonákat a legújabb fegyverremdszerek használatára. (Talon) Szóval ez már nem játék, mi csak a töredékét kapjuk meg a fejlesztéseknek. /Egyébként az állami verzióban a Black-Hawk már mint csapatszállító is megjelent/

My Life for Freedom!

Tanulság: AKSU közelharcra való...csakúgy mint igazából.
Amugy hogyhogy ki swapolnak?Ha cserélni akarnak akkor nem kötelességed beleegyezni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

igy van, bár nekem is pont 24 a honorom, én mindig tudok SF-et szerezni majdnem....
sokat kell ölni, és akkor sok pontod lesz, és akkor te választasz elõször 😄

I.C.ram
Engem az idegesít, hogy alacsony honorral (24) képtelenség jobb fegyvert szerezni, mert mindig AKSU-val kell mennem, mivel, ha SF-nek sikerül állnom, rögtön ki swapolnak onnan... 😞 AKSU meg egy nagy rakás szar, legalább a rendes AK74 változat lett volna... Képtelenség valakit tavolról eltalálni vele.
Minek ? há még a strykert se használjuk...
ennyi erõvel blachawk is van a játékban ...

Én is azt szeretem ha 10-12 fõs szerveren játszok...mármint SF esetén.Amugy én általában a -=DoW=- klán szerverén játszom...semmi problémám nem volt velük.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nálam ez több ember, több ROE

Nyers

My Life for Freedom!

Cactus
Több ember - több frag :]

\"There is no respawn or load game in real life!\"

MEr ott sokan vannak, én azt szeretem ha kevesen játszunk, 8-10en... nem 24en ...

Mighty
Miert mentek allandoan ilyen leased klanserverre? Allandoan negativ tapasztalat er ott titeket. Van egy csomo official server...

Megint tök érdekes dolog történt velem, teljesen felidegelõdtem....

Felemntem Csarra játszani, ahol 8an voltak benn. clanserver volt, de csak a klánból votlak benn, meg még valaki, aki nem klántag, tehát tudira nem klánmecs volt.
Volt 2 hely, egy IF meg egy SF Squad Leader. Beálltam leadernek, erre rámszólnak hogy ne legyek leader, mondtam nekik miértne ?
Erre votekickeltek.
Visszamegyek hogy megkérdezzem ez most mi volt, miért volt ?
De még el se kezdõdött a kör megin votekickeltek.

Eléggé felidegesedtem ezen mert rohadt nagy genyaságnak tartom hogy csak ugy kivagdossanak ilyen indokok miatt egy HONOR(!!)szerverrõl.

Ez teljesen igaz....de elég gyerekes dolog volt akkor is

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Mighty-nak megint igaza van!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Köszi 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Orokervenyu dolog: server gazdainak beszolni nem okos dolog. Ha valakinek hatalom van a kezeben, akkor biztos, hogy hasznalni fogja, ha velt vagy valos serelem eri.

Nyers
Egy vicces történet:
Helyszín: 1st Veterans Battelion Public SF Village szerver
Naszóval, éppen innen jövök, ugyanis az admin kitett, de ne rohanjunk ennyire elõre. Szépen játszogatunk, én védõ oldalon, az 1VB klán pedig támad. Elején semmi probléma, egészen jól megy, habár az ass nagyon nyom és talán 1-t nyertünk. Új kör, rohanunk elõre, felmászunk az Abandond building létráján (3an) és pihizünk. Erre jön a fantasztikusan megcsavart pattógós kis spam nade és fejmagasságban tarol. Erre beírom, högy pontosan emiatt vették ki a gránátokat a CSAR-ról. Szokásos válaszok, kit érdekel, szokj hozzá, ez is a térkép része. OK vettem, én is tudom, ezt közlöm is velük, hogy ez elrontja a játékot, hiszen nem így kellene játszani. Újabb kör, most én következem és átqúrok egy gránátot csípõbõl (figyelem ez az elsõ ilyen jellegû kísérletem, még sohase dobtam gránát a kör elején, ilyen célokból). Mivel eddig mi nem gránátoztuk õket - csak erre tudok gondolni - õk szép nyugodtan (3an - ebbõl kettõ a nevezett 1VB klán tagjai) belesétáltak és bummm. Uh, nagy az öröm nálam, siker. A kört elvesztettem, mert nem értem vissza az alleyhez idõben. A szünetben beszólók, hogy hogy ízlett a dolog. A köv. körben ismét dobom a "megszokott" spam nadet, most már a társaim is csatlakoztak. Ismét siker, kettõt elkaptam belõlük. Felfutok a gerendán, a fõúton lekapok egy kis sunyit, majd hallom hogy már kattog a vaku, és fõutcai obj.-nél is leszedtem a kis kiszolgáltatottat. Körbenézek a fõúton RPG után kutatva, és egy jó kis pozíciót keresek az A obj védelmére. Ekkor érkezett az elsõ PB KICK, mint kiderült a második gránátom után az egyik tag a klánból lelépett és visszajött adminként, ezután már nem volt menekvés, Loading Map.
Hát ennyi, nevetséges, sõt gyerekes, ezek felnõtt (30+) emberek voltak és nem bírták elviselni, hogy fordítva is mûködik a dolog. Az eltávolítás idõpontjában a fragem 11/2 volt, ez az egyetlen vígaszom. Erre ne mondja, senki hogy igazodjak a szerver szabályaihoz!

My Life for Freedom!

Hellhammer
Ajánlom figyelmedbe: klikk 😊

I.C.ram
Vélhetõleg nem is az utolsó 😄
pluhi
Thx
I.C.ram
Általános/Haditechnikai topic-ba beírod a kérdésed, tuti tudnak rá válaszólni.
pluhi
Hi All!
Nem tud valamelyikõtõk fegyverekkel kapcsolatos szakmai angol-magyar szótárról?
Olyan fogalmaknak kéne a pontos magyar megfelelõje, mint:
-recoil operated self-loader
-machine pistol
-fold-down front grip
-single/double-action
-rotating bolt for positive lock-up
és még sok más.
Gfreiter
Na skacok,a héten ráveszem magam egy reinstallra. Ha nem jövök egy pár hétig, akkor nagyon elcsesztem valamit. Ez lesz az elsö XP reinstall...

Gfreiter
Szevasz! Miújs Londonban? 😊

Hol vagy Gfreiti?????
Na ezuttal is kivanok tovabbi boldog Ede napot 😄

ZsozS
HJa és köszönöm a segítségeket, az AVAST +oldotta a trójai problémámat!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
Szia Mighty!
Nem gáz! De ha ma ráérnél, kéne 1kis HELP!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Hellhammer
Nem jó a link...
Na mégegyszer: klikk

Hellhammer
Itt van elméletileg a kaspersky .key file-a ha kell valakinek 😊
Ha nem tudjátok, hogy mire jó, akkor kérdezzetek bátran 😄

4NDR3W
Elvileg megvan az írási joga.
Elvileg megvan a .cfg file.
Betöltöttem, elindítottam, frissítettem, mindent megcsináltam a leírás szerint, de baxik mûködni. 😞

http://www.HITclan.hu

Thx a Segítséget

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Mighty

Mighty
www.evenbalance.com
Ott keresd az AA manualt for serveradminst.

4NDR3W
Na jó. Ezek már megvannak, de ez egy kicsit magas nekem...
Mi a rossebnek kell mennie és hogyan?

4NDR3W
Májti!
Nemtod véletlen, hogy hova vannak leírva a PB parancsok? Mondjuk úgy az összes. 😊
Még mindig nem akaródzik menni rendesen 😞

Hellhammer
Majd délután elõbányászom otthon a key file-t és felpakolom valahova 😉

Mighty
Az armyops.log fileban meg tudod nézni miért dobott ki.

ZsozS ne haragudj, de tegnap este nem értem rá (parkettáztam...)

I.C.ram
Honorom tuti elég.

De elkezd csatlakozni, és ha nem lenne hely, akkor nem is kezdene el csatlakozni, hanem kapsból fõmenü jönne be a zenével.

Elöbb meg nagy nehezen bejutottam, erre kb 6 kör múlva kivág... 😞
lehet, hogy pont megtelt a server vagy nem elég a honorod a csatlakozáshoz...