America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Hát nem tudom, mi lehet. Valami leterhelés, vagy ilyesmi lehet... A játék elindításának amúgy nincs sok köze a nethez, szal ezért nem értem, hogy miért lehet.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

tegla
Azt tudom,hogy elindul net nélkül is de azzal nem sokra megyek.
Amint elinditom magát a játékot abban a pillanatban megszünik a netkapcsolatom.
Mégegyszer leirom:már játszottam régebben a game-val és semmi problémám nem volt vele akkor.
Már újraraktam 2x de sajna továbbra is gáz!
Regtisztitást,defragot csináltam de nem sokat ért.
Hmmm akkor ennyi volt az AA

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Gfreiter
Hát passz, ilyennel még sosem találkoztam. Milyen neted van? Lehet, hogy nagyon megterheli a modemet a game? A többiek problémájára mi volt a megoldás?
Akkor lövi le, amikor belépsz a játékba, vagy amikor szerverlistát frissíted, vagy pedig amikor joinolsz? Mert maga a játék elindul a net nélkül is.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

tegla
Hi all!

Régebben/1 éve kb/játszottam az AA-val és most újra kedvetkaptam hozzá.
Letöltöttem a legutóbbi 2.1 verziót,install,aztán bejelentkezés a régi accountra és onnan halott a netem.
Tulajdonképpen amikor elinditom a gamet már "lelövi" a modemem kapcsolódását.
Csak áramtalanitás után hajlandó a modemem megint müködni de amint elinditom az AA-t megint káncs a netnek
Játszok más "online" gamekkal de még sosem fordult elõ ilyen problémám/DAoC,SWG/.
Olvastam a régebbi irásokat és felleltem néhányat ahol hasonló problémákról beszélnek.
Az accountom-a régi-müxik mert a hivatalos oldalra be tudok logolni.
Valami ötlet?

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Gfreiter
Belton comradenek Boldog Szülinapot!

Gfreiter
Kéne egyet gamelni, csak nem akarom csúnyítani a fragrate-em... hukk...

Dexa
az esetleg jöhet...
😉
sör mán van
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Ammi? 😊)) Nekem sör mellé nem kell semmi... (esetleg egy muff... 😄 )
Nyers, Hooah!!

Nyers
Két éves az America's Army!

My Life for Freedom!

Nem kellett volna beszedni azt a pár levél rivotrilt a sör mellé 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Háát.. má nem emléxem...

Dexa
mijahelyzet?
megen ittál és azért vágtál reggel ilyen ( ---> ) fejet?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Viszont 😊 Bár nekem inkább sörszagú jóreggel...

Pálinkás jóreggelt mindenkinek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

THE matrica
csíterek 😊

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

I.C.ram
Én sem célzok folyamatosan, csak azért még így sem mindig találja el.

Én is ezt a jobboldali célpontokhoz elõre, balosokhoz jobbra kombót használtam.
Hellhammer
Nem is feltétlenül kell zoomolni, mert úgy nehéz meglátni, hogy hol bukkannak fel a célpontok, elég akkor, ha rácélzol. Én az elõrefelé mozgást nyomattam, és ha a másik oldalon bukkant fel célpont, akkor odaoldalaztam és jó lett 😊

I.C.ram
Na mûködik! 😊

Elsõre sikerült 35-öt, aztán másodjára meg az elejét elbasztam nagyon, így nem is folytattam. Majd még nekirugaszkodom.
I.C.ram
Aha, értem. Kipróbálom mindjárt.
Gfreiter
Szóval próbálgasd a gyakorlólövészeten.

Gfreiter
Nem, mert nem fogsz mozogni, hanem a falnak dölsz, vagy ilyemsi. A Lényeg, hogy csak így tudsz kinézni a gödörböl.

Gfreiter
Látod a képet?
Én azt javaslom, hogy a jobb oldali X-re állj, és maradj is ott. Ha ott állsz, akkor a bal oldaon felbukkanó táblák esetén e jobbra gombot tartsd nyomva, Középsö, vagy jobb oldali tábláknál pedig elöre tartsd nyomva a gombot.

I.C.ram
Köszi!

Ha nyomvatartom a mozgásgombokat, akkor nem lesz tõle kisebb a pontosságom?
Gfreiter
By Rush:
"Ha valakit érdekel a lövészeten a 40/40 az álljon a mellékelt ábrán látható x-ekre guggolva, zoom-oljon, és nyomva tartva a jobb oldalon a jobbra gombot, értelem szerûen bal oldalon a balra gombot!!!"

I.C.ram
Ok, köszi!
Gfreiter
Mert a legutóbbi verzióban vlt egy olyan bug, hogy 36 alatt is meg lehetett csinálni a snipert, ezért most mindenkinek újra kell lönie, bizti ami bizti. Nézz vissza pár oldalt (kb 1 hónapot), van egy kép, ami segíthet. Vagy várjál, visszakeresem én.

I.C.ram
De miért kell minden gyakorlást mégegyszer megcsinálni? 😞 Nem volt ám olyan könnyû összehozni azt a 36 találatot múltkor. Mi értelme van a traingnek, ha mindig újra kell csinálni egyes szakaszait.
Kutyika
Öööö, és egy régi történet:
Pipeline SF-en támadok, két védõ a túloldalon, Hnaná hogy, kezdõk, Saw- al rohanok be a fõbejáraton, ezek ketten szépen jönnek szembe az ajtóban, porig aláztam õket... Következõ kör szintén ugyanígy, ajtón kijönnek, azt annyi nekik, harmadik kör a Pb vel kiszavazást indítottak ellenem és gameover. Hnamostakkor kéremszépen, hogyanvanezitten? Ezzelfognak szórakozni, ne adj isten rosszindulatból másokkal...... Hmmmm.... Bocs csak gondolkodtam....

Állat 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hellhammer
Az igazi cheat elleni védelem (a srácot rajtakapták):
klikk (wmv video)

Kutyika
hmmm... Mit csinálnak??? Hna aszem igencsak sok gépet fognak vásárolni az emberek, ha ez valóra válik...
Személyes tapasztalatom, hogy a Pb, (már bocsánat de nem értek hozzá) de nem valami jól mûködik, éngem is és sokakat is rugdosott már ki serverrõl. Aszem ilyent már mindenki tapasztalt, pedig nem vagyok csítör. Szal, ha belenyúl a gépbe és megbizhatatlanul mûködik eszem ágában sincs használni. Felmenne az ember egy serverre és tíz perc sem telik bele, vehet másik gépet.... Hnaneeee....

[negativ] Les
A régebben említett hiba néha-néha még elõjön és megkérdezném, hogy van e valami hivataqlos fórum ahol mgkérdezhetném mi a prob..? ty night all

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Gfreiter
Az alaplövészetet is meg kell újra legalább 36-ra csinálni.

I.C.ram
Az miért van, hogy megcsináltam az összes sniper gyakorlatot, de mégsem engedi választani a sniper-t. Páran mondták, hogy a 2.1-ben meg kell csinálni újra néha. Megcsináltam most az elöbb õket újra, de semmit nem ért, mert nem tudom választani. 😞
Aztat mondjad mien a fordításom ! 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Bocs, de egy egesz delutanos tapetazas utan vagyok. Megyek is, belezuhanok az agyba 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

a mac cimet az aao már eddig is "megjegyezte" nem? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nem lehet hogy csak a hálókártya MAC címét jegyzi meg és az alapján bannol?Azért szerintem dúrva lenne ha az egész géprõl kapna infót a PB...igaz nem lehetetlen.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Pontosan, nem a te gépeden tárolja a ban infókat, még csak az kéne 😛P

Azokat egy saját biztonságos kis PBszerveren...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Heehe, nekemizs 168 üzit írt ! 😄D

Mighty
Akkor az az igy jaras tipikus esete.
Van egy auto. Bankrablasra hasznaltak. A rablok mar tovabb nem tudjak hasznalni, lepasszoljak egy baleknak. Szerinted meddig tudja majd hasznalni?

Szerintem biztos erre is kitalalnak majd valamit.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ha a hardwert nézi, akkor a format c: semmit nem ér...
ClNwR Neo
163 új üzi

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Venom
megbolondult az sg 😛 nekem 456 új üzit irt ki :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gfreiter
11 új üzi... akkó mér mondta, hogy 166???

Gfreiter
Kijött a patch? 166 új üzi 😊

Venom
Leformátozza a C:-t oszt annyi gondolom ijenkor beir valamit a systembe.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ZsozS
Sziasztok!
Mighty! Mostmár ráérek, ha neked is jó várlak a TS-ünkön!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

csakhogy van néhány probléma...
mi van, ha a lebukott cheater eladja a gépét egy olyannak, aki soha nem csalt, de játszani szeretne az ilyen játékokkal?
mi van, ha a PC tulajdonosa nem tud arról, hogy valaki valamikor cheatet használt a gépén?
stb...
Nyers
Lehet, hogy egyszerû a kérdés, de nem tudom rá a választ:
- Hol lehet, vagy lehet-e egyáltalán egy GeF2MX kártyánál anti alasingot beállítani?

My Life for Freedom!