America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Amint elinditom magát a játékot abban a pillanatban megszünik a netkapcsolatom.
Mégegyszer leirom:már játszottam régebben a game-val és semmi problémám nem volt vele akkor.
Már újraraktam 2x de sajna továbbra is gáz!
Regtisztitást,defragot csináltam de nem sokat ért.
Hmmm akkor ennyi volt az AA

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Akkor lövi le, amikor belépsz a játékba, vagy amikor szerverlistát frissíted, vagy pedig amikor joinolsz? Mert maga a játék elindul a net nélkül is.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Régebben/1 éve kb/játszottam az AA-val és most újra kedvetkaptam hozzá.
Letöltöttem a legutóbbi 2.1 verziót,install,aztán bejelentkezés a régi accountra és onnan halott a netem.
Tulajdonképpen amikor elinditom a gamet már "lelövi" a modemem kapcsolódását.
Csak áramtalanitás után hajlandó a modemem megint müködni de amint elinditom az AA-t megint káncs a netnek
Játszok más "online" gamekkal de még sosem fordult elõ ilyen problémám/DAoC,SWG/.
Olvastam a régebbi irásokat és felleltem néhányat ahol hasonló problémákról beszélnek.
Az accountom-a régi-müxik mert a hivatalos oldalra be tudok logolni.
Valami ötlet?

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

😉
sör mán van
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Nyers, Hooah!!
E.Gy.B.E. Airsoft Team

megen ittál és azért vágtál reggel ilyen ( --->
) fejet?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Én is ezt a jobboldali célpontokhoz elõre, balosokhoz jobbra kombót használtam.
Elsõre sikerült 35-öt, aztán másodjára meg az elejét elbasztam nagyon, így nem is folytattam. Majd még nekirugaszkodom.
Én azt javaslom, hogy a jobb oldali X-re állj, és maradj is ott. Ha ott állsz, akkor a bal oldaon felbukkanó táblák esetén e jobbra gombot tartsd nyomva, Középsö, vagy jobb oldali tábláknál pedig elöre tartsd nyomva a gombot.
"Ha valakit érdekel a lövészeten a 40/40 az álljon a mellékelt ábrán látható x-ekre guggolva, zoom-oljon, és nyomva tartva a jobb oldalon a jobbra gombot, értelem szerûen bal oldalon a balra gombot!!!"
Pipeline SF-en támadok, két védõ a túloldalon, Hnaná hogy, kezdõk, Saw- al rohanok be a fõbejáraton, ezek ketten szépen jönnek szembe az ajtóban, porig aláztam õket... Következõ kör szintén ugyanígy, ajtón kijönnek, azt annyi nekik, harmadik kör a Pb vel kiszavazást indítottak ellenem és gameover. Hnamostakkor kéremszépen, hogyanvanezitten? Ezzelfognak szórakozni, ne adj isten rosszindulatból másokkal...... Hmmmm.... Bocs csak gondolkodtam....

E.Gy.B.E. Airsoft Team
klikk (wmv video)

Mit csinálnak??? Hna aszem igencsak sok gépet fognak vásárolni az emberek, ha ez valóra válik...
Személyes tapasztalatom, hogy a Pb, (már bocsánat de nem értek hozzá) de nem valami jól mûködik, éngem is és sokakat is rugdosott már ki serverrõl. Aszem ilyent már mindenki tapasztalt, pedig nem vagyok csítör. Szal, ha belenyúl a gépbe és megbizhatatlanul mûködik eszem ágában sincs használni. Felmenne az ember egy serverre és tíz perc sem telik bele, vehet másik gépet.... Hnaneeee....

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Azokat egy saját biztonságos kis PBszerveren...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Van egy auto. Bankrablasra hasznaltak. A rablok mar tovabb nem tudjak hasznalni, lepasszoljak egy baleknak. Szerinted meddig tudja majd hasznalni?
Szerintem biztos erre is kitalalnak majd valamit.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Mighty! Mostmár ráérek, ha neked is jó várlak a TS-ünkön!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
mi van, ha a lebukott cheater eladja a gépét egy olyannak, aki soha nem csalt, de játszani szeretne az ilyen játékokkal?
mi van, ha a PC tulajdonosa nem tud arról, hogy valaki valamikor cheatet használt a gépén?
stb...