America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Frissítettem a PB-t, de megitn nem akar csatlakozni!

Elkezd tölteni, majd kiírja, hogy connection failed 😞(
4NDR3W
Jézusom...
Azt a 3XF-es gyereket köbö 9-kor hagytam ott a szerveren. Azóta ott van? 😊

http://www.HITclan.hu

I.C.ram
Ok már sikerült...
I.C.ram
Valami gáz van a játékommal. Beakarok csatlakozni valahova, erre tölt egy kicsit, majd connection failed, pedig PB is fent van, és be is van kapcsolva. Mintha múltkor valaki olyat mondott volna, hogy patchelni kell a PB-t. Hogy is kell ezt?
Gfreiter
ASE (All Seing Eye)
Egy helyet tudok, ahonnan gond nélkül letöltheted: www.callofduty.hu
Nem tom pontosan hol van ezen az oldalon, de könnyen meg lehet találni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ez most volt bridgen a hit clanserveren...:

Nem tudom mit várnak ha hárman állnak be ugyanamögé a kocsi mögé 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

öhh lehetne még egy kérésem... adnátok pár tippet arra nézve hogy milyen külsõ keresõt használjak? esetleg linket is?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Dexa
na ilyen dolgokra vevõ vok én is csak megelõzendõ a dolgokat...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Hellhammer
A Kaspersky sem szar vírusirtó, eddig nekem mindent le tudott szedni nem úgy mint a "neves" vírusirtók...

Ui: ha kell tudok küldeni kulcsot hozzá 😉

ZsozS
köszi 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

I.C.ram
ITT a link az Avast!-hoz. (Magyar verzió)
Tikal
avast egyik legjobb free virusirto, és magyar verzio is van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
lavasoft-usa.com, azt hiszem
avast.com

😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZsozS
köszi! Tudsz adni 1linket?

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
MIGHTY!
Este ha ráérsz tudunk PB-vel kapcsolatban melózni kicsit a szerverünkön?

Tikal
ad-aware6.0
avast antivirus

ZsozS
Sziasztok!
Ha valaki tud, SEGÍTSEN!
Benyeltem 2 rohadt tróját és semmi sem képes kiírtani!

Cactus
TS serverrel mi van ?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Dexa
teszem azt ha nem a progi belsõ keresõjével keresel szervert hanem vmi más programmal külsõ szerverkeresõvel...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Cactus
Ez király 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

A baj az hogy már kb 12 órája folyamtosan be van szarva
régebben tüzfel mellet is ment most tüzfel nélkül sem hajando
reinstalt probáltam, nem jött be..
egyéb 5let?

repro
gamespy néha csak úgy beszarik.
esetleg tûzfal szokta még agyonvágni, mert letiltja a portját.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Üdv
egy kis segitség kéne
csak pár napja játszom, vagyis játszanék ezzel a játékkal
az elmult két napban gond nélkül fel tudtam menni a szervrekere viszont tegnap este óta a listát se hozza le alul irja hogy konektel a game spy ra és enyi
elöre is kösz

pet70000
ühüm....

Atiti
Az America's Army készítõi egy pillanatig sem lazsálnak. Nem rég adtak ki egy javítást rendkívûl népszerû online FPS-ükhöz, de már megint számos újításon dolgoznak. Egyik és legfontosabb lesz az új enginere való átállás. A készítõk szerint az UT2004 motorjának használata rengeteg új lehetõség felé nyitna kaput, melynek hasznát a játékosok éreznék.

Természetesen a kódváltáson kívûl más részrõl is tervezik a frissítést, de a fejlesztõk néhány embere most az Epic háza táján tanyázik, hogy minél jobban megismerjék az Unreal Engine 3-at.

4NDR3W
De nem az a baj, hanem hogy alacsony a kerítés! 😄
Amúgy meg nálunk azért kicsit nehezebb fegyverhez jutni, mint "odaát".
Meg talán a nevelés is kicsit más jellegû.
Ezért bízok benne, hogy egyáltalán nem, vagy elvétve lehet csak hasonló helyzet nálunk.
Bár... Amit hallottam 1-2 kisegítõ felöl...
Tanár-diák kölcsönös bicskanyitogató verseny.

Mighty
Nehogy azt hidd. Nagy Isten állatkertje 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

4NDR3W
LoL 😄
Még jó, hogy ilyenek csak az USA-ban vannak.

Mighty

ClNwR Neo
ezt olvastátok?

http://index.hu/politika/belfold/atom5345/

"A Magyar Néphadsereg sûrû atomcsapások közepette megállítja a nyugatiak elõrenyomulását, majd a nukleáris télbõl kitörve ellentámadásba megy át: lerombolja Bécset, alig egy hét alatt elfoglalja egész Ausztriát, végül pedig a Stuttgart-Bologna tengely ellenõrzésével kikapcsolja a háborúból Németországot és Olaszországot - hadgyakorlat a Varsói Szerzõdés tervei alapján, 1965-bõl. A tervekben szereplõ elképzelés szerint a Dunántúlra a hirosimai atombomba háromszázszorosát dobják, de kibírjuk."

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Mighty
Engem nem a déli leállás zavar, hanem a különbözõ serverek óránkénti összeomlása...

THE matrica
Srácok Elindítottam a TÉES servert ha szükségetek lenne rá gyertek oda.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gfreiter
Jé, Mighty ideges... Én dél elött kb 5 perccel rutinosan kilöttem, mintha én magam akartam volna abbahagyni a játékot... (átvéve ezzel az irányítást a hirtelen szerverlekapcstól) 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Mar @#$^&%&-tul kezdem unni, hogy ezek a szaros szerverek allandoan leallnak....

ZsozS
Szia PETbro!
Gyere TÉESre 😊

pet70000
nekem má' nem is küdesz'????

ZsozS
Sziasztok!
Mighty ment privi

Gfreiter
Kb 2 órája új pb jött ki!

Mighty
Hat ha nekem nem megy a jatek, inkabb lelepek, mert csak magamat idegesitenem fel vele 😊

Gfreiter
Sok ilyen van, sajnos magyarok között is...

Nekem pont az ellenkezõje volt.. bridgen játszottam egy 58 honoros arccal, akit ugy a sárba gyaláztam állandóan hogy az valami csoda... és minden kör végén nyomta a szövegeit hogy "luicky noobie" meg hogy "ok, its time to play hard now...."
Ezt nyomta vagy 10 körön át, aztán látta hogy ez nem jön össze, mert ettõl függetlenül is gyalázva van az arca, ilyeneket kezdett mondogatni, hogy õ most nemis komolyba játszik, mert neki igazából most csak igy rambózgatni van kedve, meg stbstb....

Szal honor means nothing 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kutyika
Nos, örüljünk, hogy nem lett abból a forgatókönyvbõl semmi!
Ám újjabbakat írnak, ahogy, azt pár sorral lejjebb olvasni lehet...

Hellhammer
Tegnap jól felhúzott egy spanyol arc. Radio Tower-en játszottunk, a spanyol srácnak 85 honor pontja volt. 3-szor indított elene votekick-et (egyszer sem sikerült neki), olyan indokkal, hogy spammelem a chatet. Megkérdeztem mi a gondja, és annyit írt rá, hogy nem az objective-el foglalkozom nézzem az iránytût.
Érdekes módon mind3 esetben egyedül voltam már csak, õ az elején meghalt, és az objectivek felé mentem az alagutakban. Mikor írtam neki, hogy talán ismerni kellene a pályát, hogy merre vannak a célpontok és hogy nem csak a felszinrõl lehet elérni, elkezdett flame-elni. A csapatunk asszem 7-0-ra kikapott, de csak nekem volt 100-valahány pontom az obejctiveek miatt. Nemtom miért jó az neki, hogy arra hivatkozva, hogy õ a király a 85 honorjával kirugdoshatja az embereket. Emelett ritka szarul játszott, egyfolytában rambózott és mindig meghalt az elején. Ezek után kezdem magaménak érezni a Bauer klán mottóját, azaz "honor means nothing" 😊

Gyadi
Épp most olvastam...nem semmi 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

ClNwR Neo
Amerikai közlegény a feletteséhez:

- Uram, meglepõdne, ha azt mondanám, hogy egy híres amerikai színésznõ vagyok?

- Meg Ryan.

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Strahd_
986,5

.) nah jó csak vicc volt 😄

pet70000
mér' nem vágod ki az ilyet f*szba a szerverrõl????
aki ilyen köcsög , annak felesleges magyarázni bármit is, kickban neki, azt annyi....

Gfreiter
EU 33-on vagyok, ha valakinek volna kedve

Mert igy irták meg a gonosz programozó bácsik

E.Gy.B.E. Airsoft Team