America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
úgy látom nálatok is eléggé tûz a nap.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

repro
nálam lehet fogadni. 3:2hüz, h nem találják ki.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Na de ha már a tájfun (jobban magyarosított nevén tájmóka) a kulcs, akkor ugye tudható, hogy Magyarországon "A" táj az az alföld, ezen belül mókázni pedig a Hortobágyon lehet, így egybõl oda jutunk, hogy belföldi utazás lesz...

repro
na ez jobb kampány, mint az AA😮...
http://index.hu/politika/bulvar/plasticarmy/

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Afganisztánban is túl meleg van és kirohadnak a tulipánok

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jah meg az amerikai hadsereget is bele kéne kombinálni valahogy...afganisztán?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

rizst esznek...vazz már nemtok irni 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

De thaiföldön inkább rizst azt meg nem kell megõrölni a szélmalomban...xal ez sem jött össze 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Na várjunk, gondolkodjunk logikusan. Ahhoz, hogy a szélmalom mûködjön kell szél. Minél több szél van annál jobb. Ergo kell egy rohadt nagy tájfun. A tulipánnak pedig kell víz, jó sok víz. Ezért kell egy monszun is. Tehát a helyes válasz Thaiföld!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Mondom a tulipánokat kienné a fene!
A rákba a nyelvtannal

Hellhammer
A tulipán nem az amibõl az ópiumot csinálják? Mert akkor Kolumbia...

Sadist
Akkor Dzsibuti, mert csak ott lehetnek olyan elmaradottak, hogy szélmalmokat használnak . Ja de ott meg a tulipánok megenné a fene

repro
hova kerültem 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Ugye hogy Németország. Mikor kint voltunk láttunk egy csomó olyan 3 lapátos forgó izét

repro
majdnem😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Tehát Kína 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro
A tulipán és szélmalmok hazájába.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Azt a szerencsétlen flótást ki betonozta be?

Sadist
Boldog szülinapot és 3X-os Hooah-t Cireknek

Gfreiter
éppen, vagy épen?
Meg szabad tudnoi, hogy honnan igyekszel épen visszatérni? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
köszi srácok!

Igyekszem épen visszatérni! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
bódog szülit Cirek...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Hova utazik? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Heppi börszdéj Cirek!

Jó utat! Várunk vissza (egyben)!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Igen, Boldog szülinapot 😊

[negativ] Cirek
Köszi Prank mester!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Jó 😊 Tucc olcsó, eladó, jól menõ hotelt? Van rá kb 100k, esetleg Anyu is beszállna egy 50k-val 😄DD

Boldog "Karácsonyt" Cirek!😊

G, inkább menj el hoteltulajdonosnak... az jobban fizet
Gfreiter
Az utóbbi persze csak vicc volt 😉

Gfreiter
Ja, kereskedelmi végzettségem van, de hamar kitanulok mindent (bankrablást, csencselést is... ) 😄

Gfreiter
Hahó! Nos, szorítsatok, mert holnap megyek egy hotelba jelentkezni, talán londínernek (mer mosogatni szarul tudok), úgyhogy ha összejön, akkor veszek egy jobb vidikarit, és mindenkit lenyomok 😊
Ha nem jön össze, akkor
Amúgy bármilyen meló (kivétel ügynökösködés és társai) jó lenne, szal ha valakinek van tippje, szívesen fogadom 😉
De holnap 14 körül ne felejtsetek el szorítani 😊

Sadist
Sajnos ilyenben nem lehet mit tenni, ugyanis az az õ bérelt szerverük és ott bizony õk az atyaúristenek. Ilyenkor legfeljebb elmehetsz másik szerverre, de nem érdemes vitatkozni, mert úgyis az adminé lesz az utolsó szó.

Hi all:Az egyik nap kivágtak egy EU-s szerverrõl azért mert nem angolul beszéltem.Hiába magyaráztam nekik hogy mivel eu-s nyelv a miénk is,ugy beszélek ahogy akarok-erre a válasz:takaroggyak a picsába vagy tanuljak meg angolul!
Nem tom hogy az ilyet hogy lehetne az army tudomására hozni!Ha valaki tud segiteni akkor légyszi!!! kinek irjak?Vagy ha valakinek jo az angoltudása akkor segíthetne a levél megírásában!!!

köcce-na csumm

ennek a köcsög klánszervernek a neve:UnneededServer
Sadist
Na most már elég volt!!! Betelt a pohár!!!
Ez majdnem kimaradt

Gyadi
Megint meghalt az Auth. server...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
De olyankor is csak azt írja ki, hogy "you have been kicked via PB" vagy pedig kiírja azt is hogy az illetõ tényleg csítelt? Mert akkor írja ki hogy "xy player is a cheater", hogy mindenki tudja, hogy csalásért lett banolva, nem pedig csak azért mert a PB nem tudta magát frissíteni.

Sadist
Az a baj, hogy a csalókat semmivel se lehet elrettenteni. Ha pl. minden csalónak a gépét a földre "ejtenénk", akkor lehet hogy 2X is meggondolná, hogy még egyszer csaljon-e. De amíg a világháló megvédi õket, semmi esély, hogy megszabaduljunk tõlük.

ClNwR Neo
nem ez a lényeg... hanem az, hogy hiába csinálják a PB-t egyre "jobbra", csíterek akkor is lesznek, vagy így, vagy úgy

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

szerintem ez az új army egy nagy szar lett én az ic nyomtam rengetegett de nekem valahogy a jatek iranyitasa sem a regi nem úgy mozgok mint a 2.0-an, és az ic -én sokkal nehezebb dolga van a vedõ csapatnak mint régen akkor még megvolt a legjobb védekezés a támadás elve de most semmi esély a tamadásra most szinte mindenki támadó akar lenni.
Dexa
érdekes módon én meg már sok ilyet láttam, mármint hogy PB bannt oszt ki a PB...
evvan kérem...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Végre van Auth Szerver!!!

Sadist
Szerintem a hardver szériaszámát nagyon nem fogod megváltoztatni, ugyanis az bele van égetve a hardverbe és sehogy nem lehet megváltoztatni. Ha pedig megpróbálja elrejteni, azt gondolom a PB kiszûri és ki is rúgja.

Sadist
Érdekes módon én még soha nem láttam olyat, hogy a PB valakit azért rúgott volna ki, mert wallhacket/aimbotot vagy mittudomain milyen csaló progikat talált volna. Ez a "sunyi hadmûvelet" csak sallang. Az pedig tetû dolog, hogy a PB a vinyó/alaplap/proci/stb. szériaszáma alapján banol valakit. A banolt hardvert a csaló eladhatja akárkinek, aztán az a szív vele aki megvette. Inkább mûködne rendesen és rúgdosná ki a csalókat. Vagy pl. amint rajtakapja 1 órás global ban. Egy idõ után szerintem megunná. És kivan a herém, hogy nincs rohadt auth szerver! Az amúgy csak egyetlen szerver vagy pedig több gépen tárolják az accountokat. Mert igazán megcsinálhatnák, hogy ha pl. az egyik szerver kipurcan, addig mûködne a másik és nem volna bibi.

ClNwR Neo
az elsõ mondathoz fûzném hozzá, hogy a hír megjelenésével párhuzamosan megjelentek azok a kis progik, amik elrejtik a hardverek adatait, illetve olyanok amikkel módosítani lehet azokat...

ennyit a hardver alapján történõ bannról...

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

Emlékeztek volt nemrég egy olyan hír aao.com-on hogy a PB müxik és "nagy dolgokat fog tenni": "csendben figyeli" a csítereket és egy idõ után bannolja õket az összes PBvel védett játékból. (a hardverfelépítés alapján vagy valami ilyen hülyeséget írtak)
Sztem most jött el a PB nagy perce és ezek szerint mindenkit bannolt
Azt feltételeztem hogy Ti mindannyian csaltok
De hogy én is

(na jó csak vicceltem )

Honor szerveren játszottam.
Az AA.com-on miután néztem minimális pont hiányzott
a szintlépéshez a tracker viszont azt jelzi, hogy még egy pontot nem szereztem.
Ha a pályát nem veszi figyelembe, akkor ok, hogy nem írja de akkor azt nem értem miért.
Hellhammer
A tarcker pár hete nem veszi figyelembe az FLS Assault pályát. Volt is róla kint hír az oldalukon anno...

Ahogy megfigyeltem egyébként, a tracker pár órás lemaradásban van a pontok és a honor nyilvántartása terén, amit nem értek, mert az online állapotot meg elég pontosan tudja követni...

Gfreiter
Mer nyilván nem hivatalos szerveren játszottál...