America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Shitt

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

Van aki innen nyomja az AA-t😊

GÉP

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Akkor ússz sokat, hogy legyen állóképességed 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Hahó 😊 Még nem tom, az ilyen dolgok mindig bizonytalanok, és több kört kell futni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
1ébként nincs, pontosabban nem volt vele sok macera?
mármint abban hogy ezt megcsináljátok...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
ezzzaaazzzz...
😉

de nyugtassatok meg hogy SF Recon vagy pedig FLS lesz rajta állandóan...
😉
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Hooah!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Hooah!

Végre összejött! Majd beillesszük az americasarmy.hu-ra is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pet70000
én is csak benéztem, azt lépek is Lfele.....
nemsoká' leszek megint......nem röhögni!!

ZsozS
Oksa fõnök! bocsika... 😊)
Jó hogy újra látlak! Bár én ma má' nem leszek, de holnap este vaj'ok

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Siasztok! Mától használható a HAF klán leased servere!
IP:213.228.238.133 Sok honort nektek! 😉

Tape at war yack one knock a fuck on

Sadist
Na G mi lett? Felvettek? Vagy marad a bankrablás meg a csempészés?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

pet70000
most az 1szer még yól kivágtad magad, de máskó' figyejé' jobban oda..

Mighty
ASE-ban bal oldalt vannak bizonyos filterek (szuresi lehetosegek). Ott be tudod allitani, hogy csak a hivatalos, PB-s, 2.1.0-as servereket mutassa.

erx13
ha probállok csatlakozni egy ojan serverre ami megfelelne(van hely, minhonor 1-8, és oficiális akkor mindig azt irja ki hogy the server is unresponsive, vagy ha esetleg a jatecba elindul akkor meg failed to connexct

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

ZsozS
Elcsesztem, mert 1el arrébb ütöttem az F10-re és mire rájöttem, hogy nem a szkrínshotra nyomtam, addigra eltûnt a szöveg. Úgy megélénkült a gamában a cset

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

erx13
a hostname bõl?

Gfreiter
Na asszem megyek, iszom egy sört, mer rámfér + auth down, pedig éjszaks mûszakot terveztem 😄

Gfreiter
Általában ilyesmi a nevük, hogy US Army Official... Vannak leased szerverek is, de annak minden bérlõ olyan nevet ad, amilyet akar.

erx13
honnand tudjam az ASE ba hogy mejjik az oficiális server?

Gfreiter
Na végre!!!

Gfreiter
Hollandia a tulipánok hazája, így én erre szavaztam volna, ha itt lettem volna idõben... 😊

olyan nincs....
van oan official ahova egy elég....😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

erx13
mit csin§ljak ha 8 a honorom ôs az ofici§lis serverekre 9kell?

pet70000
jha, melegszik az idõ....

És hepi börzdéj cirek !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Történt valami az elmúlt 10 napban ?

Na vége az eltávnak, asszonyt megküldtem, gyerekek megetetve, M4 csillog... 😄

Sadist
Hahaha... Ez az! Végre egy jó hír 😄 Banolódjon a férgese

erx13
kell lehuzni uj PB vagy megy az elõzõ frissités?

Mighty
screenshotot nem csinaltal? kivancsi lennek a szovegre 😊

ZsozS
Sziasztok!
Most láttam, hogy mûxik az új PB
v.mi =P.R.E.D.A.T.O.R.= accountos v.kit bannolt!
HARDWER BAN
csíterek +fogtok dögleni

ÉS azt mondtátok neki hogy kis ganját hozzon

Sadist
Ok. Bocs. Csak nekem olyan furcsa valakinek a nevét kisbetûvel írni. Szerintem tiszteletlenség. De ha így kívánod, legyen így repro.

Sadist
Aki lemaradt volna a válasz Hollandia. De szerintem a Thaiföld logikusabb

repro
Lmegy 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

4NDR3W
Értsd: rEPRO: Mi van? Nem értem mirõl beszélsz.
Milyen súgás? Haggyá' má' a hülyeségeiddel...😊

😛

http://www.HITclan.hu

repro
mostantól az aláírásoddal fox nekem üzenni? 😄
ok. de kis r... kis r... kis r... rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Mert ezzel végülis azt mondják, hogy inkább végezzék ki a túszt, minthogy kivonják a csapataikat.

Sadist
És ha netán véletlen George W. Bush rabolnák el és követelnék a csapatkivonást? Az is ugyan olyan "elfogadható veszteség" lenne a szemükben? Nem hiszem. Fogadok, ha a sofõrt kivégezték volna, akkor meg a nagy AMERIKA fel lenne háborodva, hogy "Mi az hogy civil emberi életekkel játszik?". Amit az amerikai kormány csinál az már gusztustalan és undorító
banda

4NDR3W
BUÉK Cirek! 😊
Boldog Új Évfordulót Kívánunk! 😉

http://www.HITclan.hu

repro
Ezek az amcsik mekkkora gecik!! http://index.hu/politika/kulhirek/?main:2004.07.22.&187046

Fülöp-szigetek azért vonta ki az 51 (ötvenegy! 51!) fõs seregét, mert fundamentalisták Lraboltak egy fülöp-szigeteki sofõrt és a csapatkivonást követelték a túszért cserébe.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Sadist: ki súgta meg? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Hú srácok G-nek meg szorítani kéne

Hellhammer
Sztem nem lehet általánosítani, hogy õk a legjobbak (persze az nem vitás, hogy a technikai és tudományos újdonságok terén tutira elõrébb járnak). Orvosoknál sztem nagyon számít az is, hogy mennyire él bennük a hivatástudat. Ha szarik rá, akkor lehet akárhol orvos, úgy is csak egy hentes marad.

Sadist
Hát én biztos nem. Amúgy nem tudom, hogy miért pont plasztikai mûtéteket kell csinálni, ahhoz hogy gyakoroljanak az orvostanoncok. Szerintem azért a harctéri sebesülések ellátása kicsit más mint a plasztikai sebészet. Inkább vigyék ki õket egy országba, ahol mindennapos a lövöldözés. Ott legalább még hasznukat is vehetnék.

repro
a gyakorlat nem azt jelenti, h õk csinálják, hanem pl. aszisztálnak.
a másik, h a katonai orvosoak az egyik legjobbak.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Én ikább szeretnék egy Pamela Anderson inváziót látni 😊

Most komolyan: ti be mernétek feküdni úgy egy orvos kése alá, hogy olyanokat nyilatkoznak, hogy "csak kell valakiken gyakorolniuk nekik is"?

Sadist
Aztán nehogy a végén Májkel Dzsekszon fejû amcsi katonák szálljanak meg egy országot, mert akkor mindenki szívrohamban fog meghalni. Viszont legalább nem kell egy golyót se ellõniük

Sadist
Nem Jamaica? Bár ott lehet, hogy a marihuana több van mint tulipán. Szerintem barkóbázzunk. Ország?