America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én napok óta több órát játszom FLS assault pályán a trackeren pedig nekem 0-órát ír ki.
Ezen kívül a szintlépési szintet sem jelzi rendesen.
Lehet, hogy valóban nincs szükség annyi Pipeline pályára de, a játék készítõi biztos pontosabb statisztikával rendelkeznek, mint a tracker.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Bridge Crossing 4 (1 26-os, 2 20-as, 1 16-os)
Bridge SE 2 (1 26-os, 1 20-as)
SF Hospital 4 (2 20-as, 2 16-os)
SF CSAR 4 (2 24-es, 1 20-as, 1 16-os)
SF Village 3 (1 24-es, 1 20-as, 1 16-os)
SF Arctic 3 (1 24-es, 1 20-as, 1 16-os)
SF SandStorm 3 (1 24-as, 1 20-as, 1 16-os)
Radio Tower 3 (1 26-os, 1 24-es, 1 20-as)
Weapons Cache 2 (1 20-as, 1 16-os)
Weapons Cache SE 2 (1 26-os, 1 24-es)
Pipeline SF 2 (1 24-es, 1-20-as)
Pipeline 2 (1 24-es, 1-20-as)
Mout McKenna 2 (2 18-as)
Mountain Pass 2 (1 26-os, 1 20-as)
Mountain Pass SE 2 (1 26-os, 1 20-as)
Insurgent Camp 2 (2 24-es)
River Basin 1 (1 20-as)
Collapsed Tunnel 1 (1 16-os)
Mountain Ambush 1 (1 24-es)
Headquarters Raid 1 (1 18-as)
JRTC Farm Raid 1 (1 24-es)
SF Recon 1 (1 20-as)
Swamp Raid 1 (1 18-as)
FLS Assault 1 (1 20-as)
na bemásoltam neked Dzsí...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
mert elég idegesítõ és tarthatatlan is az az állapot ami mostanság megy, már ha van auth (me' ha nincs akkor tárgytalan a dolog 😉 )...
mert lelõttek 50 EU-s szervert és a maradékon meg mindenféle fos pálya megy, olyan, amin csak alig játszik vki... mi meg mehetünk a jó kis pingünkkel a jó kis amicsi vagy még szarabb szerverekre...
rosszul csinálják meg a szerver Losztást...
és azt is meg kéne érdeklõdni hogy kik döntik L hogy egy adott EU-s szerveren milyen pálya menjen...
szal kb ennyit kéne írni nekik...
mert átlagban a legfelkapottabb pályák: mecgenya, insurgent camp, bridge, wc, wcse, hospital, csar... jah és most már a village-en is egyre többen nyomják, fõleg a régebben csar-ozók...
játékosok többsége ezen játszik ha vki megnézi a statisztikákat... a többi pályán is játszanak, de a számuk a többiekhez képest Lenyészõ...
szal a figyelmükbe kell ajánlani kultúrált formában a trekker mutatóit hogy mely pályák is úgymond közkedveltek...
vagy van még más is...?
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
nem ártana visszaolvasni...
😉
😉

Aki meg röhögni akar, annak itt egy jó kis kép:
Kíváncsi vagyok mikor pakolnak ennyi stuffot a játékba

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
!!!!KIB*SZOTT F*SZKARÓK!!!! MI ABÜDÖS SZ*RT CSINÁLNAK VAZZ'E????!!!!!!!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
AAO forumon vki azt írta hogy Celkák...
Ez azért elgondolkodtató! Sztem max 200MHzes MMXes

kezd tényleg gázos lenni a dolog, mármint ami az auth szerverekkel van mostanság...
😞
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Miabüdös sz*rt csinálnak ezek, hogy folyton sz*r az AUTH...
Kezdek qr*a mérges lenni...
Nem elég, hogy elveszik az EU-s szerverek nagy részét, meg ezzel a kib*szott sz*rral is ennyit germóznak.... huhhhh
na mostmá' sokkal jobb

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
hTTp://ror.hu/
hTTp://ror.hu/
Nem lehet hogy peccs szaga van a dolognak??
hajnalban volt egy olyan 2-3 környékén... aztán 7 körül volt egy hosszabb szerverleállás... meg akkor most...
szép mondhatom...
Ez már kiakasztó...

na meg amerikában...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Na ilyen egy igazi noob. Remélem a magyar armysok közül senki sem ilyen 😊

Szó dont tráj tú szpík mí in bikóz ájm veri déndzsörúz end áj vill kikk jór essz. Bocs az OFFért

If honorscale<>honorscale.old then
begin
else
end;
egyébként én 70-es voltam és most 66 vagyok..nekem is csökkent... megm indenkinek fog valszeg
12:00 után nem sokkal felmentem lõni CSAR-ra, és nem tudtam SF lenni (41honor, minden training megvan). Aztán mondta egyik tag TS-en, hogy neki csökkent a honorja.
Szal valami volt, de végül is most semmi sem biztos, mert auth down (ahogy szokott, csak most durvábban).
Más: Na most akkor -50 EU serverek száma. De ettõl függetlenül lehet Leased servereket kérni angliába, nem?
Még Más: a 74 honoros eladó acc ebayen egyértelmûen "gyárotott". Megnézed tracker képét, és látszik, hogy szinte csak hospitalon tolta. Gondolom feltápolta és adja el. Elég gagyi pénzkereset, de hát ha valaki nagyon ráér. Itt nézheted meg mit kapsz a pénzedért.

Elõször minusz 50 EU sever most meg az authnak is nyekk!!

ha emg ne makkor meg
k vagyunk

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

most tényleg nemtom hogy mivan