America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tracker mutatóit azért ne vegyük készpénznek.
Én napok óta több órát játszom FLS assault pályán a trackeren pedig nekem 0-órát ír ki.
Ezen kívül a szintlépési szintet sem jelzi rendesen.
Lehet, hogy valóban nincs szükség annyi Pipeline pályára de, a játék készítõi biztos pontosabb statisztikával rendelkeznek, mint a tracker.
Gfreiter
Ez megvolt, csak a levélkét nem találtam 😊 Ha ráér a héten, akkor mekkcsinálom a levelet. Sajnos nagyons sok dolgom van, és melót is keresek, + a nõk hazavágták a lelkem, meg hasonló szarság, de TI itt vagytok, és ez jó, úgyhogy szívesen megcsinálom 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa

Bridge Crossing 4 (1 26-os, 2 20-as, 1 16-os)
Bridge SE 2 (1 26-os, 1 20-as)
SF Hospital 4 (2 20-as, 2 16-os)
SF CSAR 4 (2 24-es, 1 20-as, 1 16-os)
SF Village 3 (1 24-es, 1 20-as, 1 16-os)
SF Arctic 3 (1 24-es, 1 20-as, 1 16-os)
SF SandStorm 3 (1 24-as, 1 20-as, 1 16-os)
Radio Tower 3 (1 26-os, 1 24-es, 1 20-as)
Weapons Cache 2 (1 20-as, 1 16-os)
Weapons Cache SE 2 (1 26-os, 1 24-es)
Pipeline SF 2 (1 24-es, 1-20-as)
Pipeline 2 (1 24-es, 1-20-as)
Mout McKenna 2 (2 18-as)
Mountain Pass 2 (1 26-os, 1 20-as)
Mountain Pass SE 2 (1 26-os, 1 20-as)
Insurgent Camp 2 (2 24-es)
River Basin 1 (1 20-as)
Collapsed Tunnel 1 (1 16-os)
Mountain Ambush 1 (1 24-es)
Headquarters Raid 1 (1 18-as)
JRTC Farm Raid 1 (1 24-es)
SF Recon 1 (1 20-as)
Swamp Raid 1 (1 18-as)
FLS Assault 1 (1 20-as)

na bemásoltam neked Dzsí...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
szal vmi olyan levélke hogy megérdeklõdni az illetékesektõl hogy lehetséges lenne-e vmi olyat csinálni hogy s/k egy olyan ÁLLANDÓ szerverleosztást megvalósítani az EU-s szerverekkel mint amit Mighty felvázolt korábban...
mert elég idegesítõ és tarthatatlan is az az állapot ami mostanság megy, már ha van auth (me' ha nincs akkor tárgytalan a dolog 😉 )...
mert lelõttek 50 EU-s szervert és a maradékon meg mindenféle fos pálya megy, olyan, amin csak alig játszik vki... mi meg mehetünk a jó kis pingünkkel a jó kis amicsi vagy még szarabb szerverekre...
rosszul csinálják meg a szerver Losztást...
és azt is meg kéne érdeklõdni hogy kik döntik L hogy egy adott EU-s szerveren milyen pálya menjen...
szal kb ennyit kéne írni nekik...
mert átlagban a legfelkapottabb pályák: mecgenya, insurgent camp, bridge, wc, wcse, hospital, csar... jah és most már a village-en is egyre többen nyomják, fõleg a régebben csar-ozók...
játékosok többsége ezen játszik ha vki megnézi a statisztikákat... a többi pályán is játszanak, de a számuk a többiekhez képest Lenyészõ...
szal a figyelmükbe kell ajánlani kultúrált formában a trekker mutatóit hogy mely pályák is úgymond közkedveltek...

vagy van még más is...?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Auu 😊) Bocs, nem voltam itthon, meg ma se leszek itthon minnyá, meg holnap se nagyon. Holnapután már asszem többé kevésbé itthon lefek. Viszont nem találom azt a levelet...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
házigazda Úr...

nem ártana visszaolvasni...
😉

😉

Gfreiter
Milyen levelet, kinek...?

Gfreiter
Az elõbb a trackeren a Buddies-nál senki nme volt online, most meg egy csajszi egy ideje az. Valahogy felment egy hivatalos EU szerverre. Maj kifaggatom hogyan 😊

Sadist
Nyugi van ZsozS! Hogy ne unatkozzatok olvasgassátok: What to do when the authserver is down: follow these steps.
Aki meg röhögni akar, annak itt egy jó kis kép:

Kíváncsi vagyok mikor pakolnak ennyi stuffot a játékba

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ZsozS
Gondoltam felnézek 1EU-s szerverre, van-e má' AUTH...

!!!!KIB*SZOTT F*SZKARÓK!!!! MI ABÜDÖS SZ*RT CSINÁLNAK VAZZ'E????!!!!!!!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sadist
G azóta nem volt, hogy írjon egy szépen megfogalmazott levelet a szerverek elosztásáról? Pff Auth szerver megint OFFline. Vagy még mindig?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Arról tudtok valami infot, hogy milyen vas van az auth szerverek allatt?
AAO forumon vki azt írta hogy Celkák...
Ez azért elgondolkodtató! Sztem max 200MHzes MMXes

Dexa
végül is tekinthetjük negatív rekordnak me' a nap 24órájából olyan 10-12 órát nem ment az auth...
kezd tényleg gázos lenni a dolog, mármint ami az auth szerverekkel van mostanság...
😞

[HUN]Crassus
Nem megy az Auth? bakker pedig csak 3k a 76 és most pont kedvem meg idõm is van....na azé próbálkozom

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ZsozS
Sziasztok!
Miabüdös sz*rt csinálnak ezek, hogy folyton sz*r az AUTH...
Kezdek qr*a mérges lenni...
Nem elég, hogy elveszik az EU-s szerverek nagy részét, meg ezzel a kib*szott sz*rral is ennyit germóznak.... huhhhh
na mostmá' sokkal jobb

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Mighty
Nézd meg. Linkelget itt össze-vissza, de játszani már büdös 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

megint be vagy tépve?😊
[Rush]

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Az õsember evvel nyomta 😄 (különben szikla)

megint hulla

[Rush]

Nyers
Nem, szar ez mint mindig.

My Life for Freedom!

nem
Most ugy tunik hogy már meggyógyult!
Nem lehet hogy peccs szaga van a dolognak??

Ez rekord vagy volt már korábban is ennyire vacak a helyzet?

Dexa
ez ma a 3.
hajnalban volt egy olyan 2-3 környékén... aztán 7 körül volt egy hosszabb szerverleállás... meg akkor most...
szép mondhatom...

Megint egy auth server leállás

Ez már kiakasztó...

Sadist
Én már találkoztam ehhez hasonlóval 😄 Állandóan pofázott, meg "megmondalak az adminnak" dumával jött. Elég szánalmasak

Cactus
Ez már volt, és rájöttünk, hogy csak CS-sek között fordul ilyesmi elõ.
na meg amerikában...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Sadist
n00b
Na ilyen egy igazi noob. Remélem a magyar armysok közül senki sem ilyen 😊

Sadist
Köszönöm! Már csak az írásbeli miatt kell paráznom

Gratulálok!

Sadist
Megvan a szóbeli!!!
Szó dont tráj tú szpík mí in bikóz ájm veri déndzsörúz end áj vill kikk jór essz. Bocs az OFFért

Cactus
Igen, én is így gondoltam. Hülyék lettek volna ingyen üzemeltetni EU servereket, ha kifizetjük nekik.

ebresszetek fol Gfreiter-t(silentG)

Sadist
Igen lehet szervert bérelni, azokat a szervereket, amiket most leállítottak. Vagyis kevesebb EU szerver -> több Leased szerver -> több korpa. És ez itt a lényeg: pénz, pénz, pénz.

Sadist
Nekem eddig szerencsére még nem csökkent. (kopp kopp kopp)
If honorscale<>honorscale.old then
begin

else

end;

Mighty
Nem is ez alatt a 65 ora alatt szedte ossze a 75 honort. A score pontja mindossze 95898, ami baratok kozt is csak 30 honorig eleg.

ha meg megveszi vki az meg megérdemli hogy hülye merthonor miatt vesz acc-ot😊

66óra alatt 75honort az életbe nem szerd össze...sztem..

egyébként én 70-es voltam és most 66 vagyok..nekem is csökkent... megm indenkinek fog valszeg

Cactus
Vicces ez az auth...
12:00 után nem sokkal felmentem lõni CSAR-ra, és nem tudtam SF lenni (41honor, minden training megvan). Aztán mondta egyik tag TS-en, hogy neki csökkent a honorja.
Szal valami volt, de végül is most semmi sem biztos, mert auth down (ahogy szokott, csak most durvábban).

Más: Na most akkor -50 EU serverek száma. De ettõl függetlenül lehet Leased servereket kérni angliába, nem?

Még Más: a 74 honoros eladó acc ebayen egyértelmûen "gyárotott". Megnézed tracker képét, és látszik, hogy szinte csak hospitalon tolta. Gondolom feltápolta és adja el. Elég gagyi pénzkereset, de hát ha valaki nagyon ráér. Itt nézheted meg mit kapsz a pénzedért.

jaja 😊 kevés eu szerver,játszani se lehet mert hulla az auth..nemtom mine kszarakodni a honor skláával..madj ha so kembernek nagy lesz a honorja akkor elég lett volna állítani,hogy ne unják emg a játékot😊 vagy mondjuk a köv pecsnél..akkor úgyis mindig hula az auth...

Elõször minusz 50 EU sever most meg az authnak is nyekk!!

jaja...11kor keltem már akkor sem volt😞

Jól sejtem hogy az auth serverek "kihültek"?

de volt
ha emg ne makkor meg k vagyunk

Mighty
Szerintem meg hülyék vagytok és nem is volt ott semmi

csak az a gáz,hogy most akkor nemtom hogy mival..meg ha lesz új honor sklána,akkor mindenkinek lecsökken a honorja mintha az új skála lett volna idáig,vagy marad a jelenlegi és ainnentõl lesz többi?

SACA_(HUN)
Én is láttam az új Honor skálát, de tényleg kivették a Tracker oldalról!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

hülyének fogtok nélzni,de kivették a cikket most tényleg nemtom hogy mivan