America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
America's Army: Operations 1.60 to 1.70 Patch

This will patch your of America's Army: Operations from version 1.6.0 to version 1.7.0. See more information for full details.

18.8 MB 4/30/2003

hTTp://ror.hu/

nem tudjátok hogy mikor jött kii az 1.7 mert én asszem hogy 2002 október könryékén,haver meg azt mondja,hogy tavaly azaz 2003ban ...most nemtom hogy nekem van hatalmas iõzavarom,vagy õ téved?😊

Sadist
Te kis legény hová mégy?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[Rush]

[Rush]
UPppie PUppie

Gfreiter
Ezt kéne mindenkinek csinálnia rohadt csíterek ellen!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Nekem meg a tököm kivan gyanús.... Egészu nap arra vártam, hogy ha hazaérek, játszom egy jót, de ennél soha nme lehet tudni. Azt itt ülök már órák óta, és mindjárt elmegyek, és nem jövök haza, csak vasárnap este. Herótom van már! Ha meg tudok játszani, akkor meg szar lagos az egész, ha meg nem is lagos, akkor meg tele vannak a szerverek, ha meg be is jutok valahova, onnan meg húzok, mer tele van csíterrel. mér pont az armyval van ez?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Megdöglött az Auth! Mondom hogy patch gyanús a dolog!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
A tököm kivan, már megint nem lehet játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elegem van!!!!!!!!!!!!!

Nyers

My Life for Freedom!

A Patch

Nyers
Hát ezt egyáltalán nem értem, miért lenne fellengzõs a Vanguard? Eddig volt a Recon, Operations, Special Forces, meg Downrange, azt hiszem. Vagy mi lenne a jó név egy patchnek szerinted?

My Life for Freedom!

Sadist
Inkább lehetett volna Operation NMCE (No More Critical Error) Remélem végre kijavítják.

Slow
még szerencse, hogy nem lett fellengzõs... :/

annyira tipikus amcsi elszállás, hogy juj 😊

Nyers
A 2.2 patch neve: SF Vanguard

My Life for Freedom!

pet70000
Sziasztok tik!

kicsi off, bocsesz hamá' vÓT Valamikó'

Jól gondoljátok meg, hogy beszélgettek-e a wc-n!!! 😊))

Délelõtt 11, miután reggel nem volt idõm, gondoltam kiugrom és elvégzem a dolgom még ebéd elõtt...
Alighogy leültem, a másik fülkében megszólalt egy hang:
"Szia, hogy vagy?"
Nem vagyok olyan típus, aki beszélgetni szokott a wc-ben, de most nem tudom mi ütött belém és kissé zavartan válaszoltam:
"Kösz, minden rendben!"
Erre a másik személy azt mondja:
"És mit csinálsz?"
Ez meg milyen kérdés? Ekkor azt gondoltam, ez már túl bizarr, ezért azt mondtam:
"Hmmmm, csakúgy mint te, végzem a dolgom!"
Ezután próbáltam olyan gyorsan kijutni, ahogy csak tudok, amikor újabb kérdést hallok.
"Átmehetek hozzád?"
OK, ez a kérdés már abszolút durva volt nekem, de gondoltam illedelmesen lezárom a beszélgetést,
"Nem....most éppen nagyon elfoglalt vagyok!!!"
Ekkor azt mondja a szomszédban tartózkodó, immár idegesen...
"Figyelj, késõbb visszahívlak, mert egy idióta van a másik fülkében, aki folyamatosan válaszolgat a kérdéseimre!"

Dexa
csend legyen...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Akár mind2-re is jó lenne.Nekem is elegem van hogy néha összevissza rohangálnak az emberek....keverednek az osztagok...miegymás.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Mightyval ezt most a BF-re értitek, vagy az Armyra? Mert ha az Armyra, akkor tényleg radikális 😊

elõbb a csoportnak kéne megtanulnia együtt maradni és nem százfelé rohanni...
Sadist
Az meg a másik. Armyban körökre van osztva a játék, BF-ben meg folyamatos hentelés.

meg a kezed a bilibe lóg..... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Igen, ez jó ötlet. Megspékelném még azzal, hogy a medic sem hagyhatná el a csoportját büntetés nélkül. A tököm ki van, mikor 2-3 medic egy csoportban nyomul, a sérülteknek meg esélyük sincs... 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
na meg a respawn rendszer eleve rohangálós rambó stílust eredményez...

Sadist
Na erre most Dexa élvezni fog egyet

Amugy meg lehetne oldani a csapatmunkára való ösztönzést... bár nekem kissé radikális 5letem van.Ha a csapatvezetõ bizonyos körzetét elhagyja a beosztott akkor az büntetést kap...pl pontvesztés.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
A BF2-re csak az Arcade fanok fognak átpártolni. A BF2 és az Army teljesen más stílus. A BF-ben se számítsatok valami hatalmas csapatmunkára. Azt mondják olyan szerverek lesznek, amelyeken egyszerre akár 100(!) játékos is játszhat. Most õszintén, hogy lehet 50 embert egyszerre csapatmunkára ösztönözni. Tudom mondják hogy lesznek squadok, meg tisztek, akik irányíthatják a csapatokat. Armyban is ott van a Squad Leader és figyel rá valaki? Nem.
De majd meglátjuk mi lesz hogyha kijön

Nyers
Sztem a BF2 megjelenését igen is meg fogja érezni az AA. DE! BF2 megjelenik -> hitetlenek eltávoznak -> kevesebb noob, kevesebb flamer, kevesebb cheater -> több hely a szervereken és jobb hangulat ---> more fun!

My Life for Freedom!

Sadist
Persze ez minden játéknál így van. Kijön egy új multira kiélezett játék mindeki kipróbálja. Van akinek megtetszik és azután inkább azzal játszik majd, van akinek csak a változatosság miatt jó játszani. Néha én is BF Vietnamozok egy kicsit, ha már unom a lagos Army szervereket 😊 Szerintem itt inkább az lesz, hogy legtöbben a Desert Combatosok (BF1942 mod) fognak áttérni a BF2-re.

Cactus
Minden FPS elszív valamennyi embert innen is, onnan is. Nem hiszem, hogy annyira megérezné az AA közösség azt, hogy egy másik taktikai FPS megjelenik. Ha mégis, még mindig maradunk elegen. Nem szeretem a CS-t, de most nézzétek meg...mióta van és mennyien játszák? A mai napig vannak új játékosok. Egyébként ha kevesebb a játékos kevesebb a csíter is, nem?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Sadist
Azért azt ne felejtsétek el, hogy a BF2-t csak úgy lehet majd neten játszani, ha csináltál a hivatalos szerverükön egy accountot (mint az Armyban). Szóval BF2-nél nem valószínû, hogy lesznek tört szerverek. Ezzel szemben az Armynak nagy elõnye van, ugyanis INGYENES.
A játékban Havoc fizika motor fog felelni a fizikai realitásért. Errõl láttam egy videot, amiben egy hidat felrobbantottak és az szépen leszakadt, de ezek szerintem csak scriptelt dolgok lesznek. Szerintem csak a jobb fizika, meg a vezethetõ jármûvek miatt nem fognak olyan sokan BF-re váltani.

Slow
na sztem meg várjuk meg ezeket a játékokat, mert ugye a trélerek nem biztos, hogy reálisak...

Jah és jönni fog még valamikor (most úgy tûnik hogy csak 2006ban) az Operation Flashpoint 2! Elvileg jövõ évre ígérték de most mégis csúszik! Na sztem azt nagyon össze fogják rakni! És akinek teccet az elsõ rész az tuti hogy nagyon várja már ezt is!

Nyers
Hát bizony az AA le van maradva, de azért az bizakodásra ad okot, hogy foglalkoznak már az UE3-mal, tehát nem kell azért temetni. Remélem az Overmatch felveszi a versenyt a többi FPS-sel. /A BF2 is csak 2005ben jön./
Az újratelepítés után nem jöttek vissza a tréningek és persze nem tudok csatlakozni a menübõl pedig már játszottam consolból megnyitva.

My Life for Freedom!

Slow
nemisaz 😊
gyertek kínozni a cat-et, hekkerek sorakozó..😊

repro
Firefox nem cseréli, ha ugyan az a neve 😛

hülye macska 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
Elhiheted, hogy BF2 is "elvezhetoen" fog menni a kozepkategorias gepeken.

Nekem minden grafika le van gyakra naon kicsire és csak 640×480ban tolom az AAt! Sajan ez van... így "élvezhetõ"
Athlon XP 2+, 256 MB Ram, FX5200 64 MB ram

Slow
kérdés, hogy ez ingame volt, vagy meg volt spékelve...?

banner? mi van má', nem néztek fel sosem? 😉

Mighty
Azert az AA-nak is kell a gep, ha minden maxra van allitva. 3 gigara felhuzott P4 2.4 es ati 9800pro (nincs FSAA bekapcsolva!!!) csak 10-20 fps-t produkal hospitalon. A Doom 3 nem szaggatott ennyire...

Elismerem, szep az AA, de sok dolog lassitja a megjeleniteset. A lovesnyomok ebben a jatekban pl miert vetik vissza ennyire az FPS-t? Probald ki azt, hogy RPK-val beleereszted a 100 loszert a falba. Garantaltan lecsokken az FPS 10-re vagy meg lejjebb. Rohej!

Dela Force Joint Operationsban is megvan!
Bár a Joint Ops inkább egy nagy hent és ott még nincs tört szerver, vagy megveszed az eredetit, vagy amulti Demoval jáccasz :|

nempaj, majd jöhetsz teamspeakre 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ha ez megjelenik abbahagytam az armyt....

BAZZEG LÁTTÁTOK A HELI MEG A REPÜLÕ MÖGÖTT AZT A VIBRÁLÁST ?? A MELEG LEVEGÕTÕL ??? HATTALMAS !!!

Nem biztos! Mert a grafikáját látva a BF2-nek sztem nagyon erõs gép kell hozzá hogy élvezhetõ legyen!
AA-hoz egy "középkategóriás gép" is elég!

Mighty
Tobbnyire a csapatjatekot eloterbe helyezo jatekost. BF-ben nagy szukseg van az osszmunkara, mert annak hianyaban mindig a vesztes oldalon allnak majd.

Masik dolgo: gyonyoru grafikaval rendelkezik es sokkal tobb hanghatas van benne, mint AA-ban. Tartok tole, hogy az AA vegzetesen le fog maradni a tobb jatektol... 😞

Nyers
Na ez egy olyan vmi lesz ami elég sok játékost el fog szipkázni az AA-ból: BF2

My Life for Freedom!

Gfreiter
Azt így is úgy is ki kellett volna dobnia...
Na meek tejér...

Gfreiter
Ha azt veszed, akkor maga a számítógép mûködési struktúrája az, hogy programok mozgatnak meg hardwareket, legyen az pl a CD-rom, vagy a harddisk olvasófeje, vagy bármi. Mért ne lehetne képest egy program arra, hogy mondjuk egy szerkezetet fokozottabb teljesítményre állítson, ezáltal pl szénné égetve azt 😊 Ez csak egy példa, de sztem lehetséges.

Bucser
Give me a HOOOOOAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!

HooooAAAAhhh????????????????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF