America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This will patch your of America's Army: Operations from version 1.6.0 to version 1.7.0. See more information for full details.
18.8 MB 4/30/2003
hTTp://ror.hu/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hTTp://ror.hu/
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

My Life for Freedom!
Remélem végre kijavítják.- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
kicsi off, bocsesz hamá' vÓT Valamikó'
Jól gondoljátok meg, hogy beszélgettek-e a wc-n!!! 😊))
Délelõtt 11, miután reggel nem volt idõm, gondoltam kiugrom és elvégzem a dolgom még ebéd elõtt...
Alighogy leültem, a másik fülkében megszólalt egy hang:
"Szia, hogy vagy?"
Nem vagyok olyan típus, aki beszélgetni szokott a wc-ben, de most nem tudom mi ütött belém és kissé zavartan válaszoltam:
"Kösz, minden rendben!"
Erre a másik személy azt mondja:
"És mit csinálsz?"
Ez meg milyen kérdés? Ekkor azt gondoltam, ez már túl bizarr, ezért azt mondtam:
"Hmmmm, csakúgy mint te, végzem a dolgom!"
Ezután próbáltam olyan gyorsan kijutni, ahogy csak tudok, amikor újabb kérdést hallok.
"Átmehetek hozzád?"
OK, ez a kérdés már abszolút durva volt nekem, de gondoltam illedelmesen lezárom a beszélgetést,
"Nem....most éppen nagyon elfoglalt vagyok!!!"
Ekkor azt mondja a szomszédban tartózkodó, immár idegesen...
"Figyelj, késõbb visszahívlak, mert egy idióta van a másik fülkében, aki folyamatosan válaszolgat a kérdéseimre!"

😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

E.Gy.B.E. Airsoft Team

De majd meglátjuk mi lesz hogyha kijön

My Life for Freedom!

\"There is no respawn or load game in real life!\"
A játékban Havoc fizika motor fog felelni a fizikai realitásért. Errõl láttam egy videot, amiben egy hidat felrobbantottak és az szépen leszakadt, de ezek szerintem csak scriptelt dolgok lesznek. Szerintem csak a jobb fizika, meg a vezethetõ jármûvek miatt nem fognak olyan sokan BF-re váltani.
Az újratelepítés után nem jöttek vissza a tréningek és persze nem tudok csatlakozni a menübõl pedig már játszottam consolból megnyitva.

My Life for Freedom!
Athlon XP 2+, 256 MB Ram, FX5200 64 MB ram
banner? mi van má', nem néztek fel sosem? 😉
Elismerem, szep az AA, de sok dolog lassitja a megjeleniteset. A lovesnyomok ebben a jatekban pl miert vetik vissza ennyire az FPS-t? Probald ki azt, hogy RPK-val beleereszted a 100 loszert a falba. Garantaltan lecsokken az FPS 10-re vagy meg lejjebb. Rohej!
Bár a Joint Ops inkább egy nagy hent és ott még nincs tört szerver, vagy megveszed az eredetit, vagy amulti Demoval jáccasz :|
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ha ez megjelenik abbahagytam az armyt....
BAZZEG LÁTTÁTOK A HELI MEG A REPÜLÕ MÖGÖTT AZT A VIBRÁLÁST ?? A MELEG LEVEGÕTÕL ??? HATTALMAS !!!
AA-hoz egy "középkategóriás gép" is elég!
Masik dolgo: gyonyoru grafikaval rendelkezik es sokkal tobb hanghatas van benne, mint AA-ban. Tartok tole, hogy az AA vegzetesen le fog maradni a tobb jatektol... 😞
My Life for Freedom!
Na meek tejér...