America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s in the game! | http://fortress.srv.hu/Gamereim.xls - Eladó régi PC Guruim és Gamereim!
N0 TXT TLK PLZ!4!
FARM-on játszottunk, ahol ha jól tudom nem fordul elõ olyan sûrûn critical, mint bridge-en. Szal nem tudom, hogy mi lehetett. Nekünk ez már amúgy is egy második idõpont volt, így hagytuk az egészet a francba.
Ha lehet, akkor beszéljetek meg egy újabb idõpontbani lejátszást.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
a cdc-t mikor indítod akkor átfutja a dolgokat szal max nem engedne fel vmi hibaüzenet társaságában amit még indításnál láthatsz és nem is tudnád Lindítani a gémet (ha jól tom)...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Volna egy kis problemam! A
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szoval irgum-burgundi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(holnap viszont megint.... 

)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
- Egy üzenetet szeretnék küldeni az anyámnak a tengerentúlra.
- OK, 300 euró lesz.
- Nekem nincsen annyi pénzem, de bármit megtennék. - így a szõke.
- BÁRMIT????
- Igen igen, bármit.
- Rendben - mondja a férfi, és átmegy a háta mögötti kis raktárhelyiségbe.
- Jöjjön be és zárja be maga mögött az ajtót!
A szõke bemegy, bezárja.
- Térdeljen le, és húzza le a cipzáramat.
Letérdel, lehúzza...
- Gyerünk, vegye ki... - mondja a férfi.
A szõke elõveszi, és mindkét kézzel megragadja. A férfi becsukja a
szemeit és azt mondja: - "OK, kezdje!"
A szõke odahajol, jó közel tartja a szájához, majd tagoltan elkezdi:
- Halló, mama, hallasz engem???
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😛

munka van😊
no label szvsz mindenkinél elõfordul, remélhetõleg a patch majd kijavítja...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.evenbalance.comról leszeded a pbweb.exe-t és bemásolod a játék pb könyvtárába, majd futtatos....
DE HA JÓL EMLÉXEM EZ IS LE VAN IRVA AZ AA.HU FAQ-BAN !!!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2602 MHz with 1022MB RAM
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 PRO ATLANTIS (6476)
General protection fault!
History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
( kérdezte, hogy miért nem fórumozok, én meg mondtam, hogy nincs rá idõm...
)AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
esetleg hazudik...