America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XCoMA
Az lehet!

De nekem akkor is ez a kedvencem, pont ezért!:-D

ImPoOsToR
XCoMA: Meg tapasztalat sem árt 😊 Na jó, én még egyáltalán nem játszottam a gémmel, tehát jó hogy beszélek, na mind1. 😄

It\'s in the game! | http://fortress.srv.hu/Gamereim.xls - Eladó régi PC Guruim és Gamereim!

repro
Mert Ödönke megunja, h egy lövéstõl meghal és várnia kell 10 percet, valamint nincs powerup és instagib.

N0 TXT TLK PLZ!4!

XCoMA
Miért van az hogy akik az AA-val jáccanak azok nagyrésze már elmúlt 18? Jó tudom hogy értelem is kell a gémhez!

XCoMA
Ki nem?

De az évzárókat nagyon csípom!

XCoMA
Be is baszott volna ha tegnap iskola lett volna!

De ma már az lesz ******meg!

Mighty
Tegnap nálunk is kebasz volt. A CDC állandóan ledobálta az ellenfelet. A serverrõl meg 4-5 percenként kidobta õket...
FARM-on játszottunk, ahol ha jól tudom nem fordul elõ olyan sûrûn critical, mint bridge-en. Szal nem tudom, hogy mi lehetett. Nekünk ez már amúgy is egy második idõpont volt, így hagytuk az egészet a francba.
Ha lehet, akkor beszéljetek meg egy újabb idõpontbani lejátszást.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
nem a pb volt inkább?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
testületileg mindenkinek kilépett a gém? milyen szerveren gémeltetek...volna...?
a cdc-t mikor indítod akkor átfutja a dolgokat szal max nem engedne fel vmi hibaüzenet társaságában amit még indításnál láthatsz és nem is tudnád Lindítani a gémet (ha jól tom)...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Es ezt a bejegyzest pontosan hol keressem a log-ban, van valami jellegzetes irasi alakja ennek a sornak? Bocs a noob kerdesert, de meg soha nem dobott le a game semmiert, esetleg PB frissitesi hianyossag miatt.

Sadist
Nézzétek meg az armyops.log fájlt valamilyen szövegszerkesztõvel. Abban mindig írja, hogy miért lettél kirúgva. Ha meg a CDC-vel van gond akkor kérdezd reprot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sziasztok!
Volna egy kis problemam! A klan tagjakent kezdok vagyunk TWL-en. Ma meccset szerettunk volna jatszani egy masik klannal, de nem igazan jott ossze, es ugy nez ki a mi tagjainknal volt a hiba, de nem tudjuk mi az. Meccs kozben egyszeruen kilepett a jatek. De hiabuzenet semmi, indoklas semmi. Ki lehet deriteni valahogy, mi okozta nalunk ezt a jelenseget? Ha a CDC kickelt minket, akkor miert? En pl.: masodik belepesnel egy alap user.ini-t hasznaltam, amiben csak a jatekbol elerheto billentyukiosztas volt allitva.Aki tud segitsen legyszives!

Öcsike én nem jáccom a kemény gyereket csak aszittem hogy ma már suli van! Szal ne parázzál nem beszóltam csak érdeklõdtem 😛

Gfreiter
Csá! Msn kisfiam.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

csumpi

Gfreiter
Utáltam az évnyitókat...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Nem kell felkapni a vizet egy szimpla kerdesen. Mivel mar nem iskolas kor Doma, honnan tudna, mikor kezdodik az iskola ebben az evben?
Szoval irgum-burgundi.

XCoMA
Ember, holnap lesz évnyitó! /Azért mert idõsebb vagy nem kell játszani a kemény gyereket!/

Sadist
Patacsi, király hogy az Army.hu-n a fõoldalon írja, hogy kik vannak chaten

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Na nme mintha nem szertnék melózni, de azért egy kicsit túlzásokba esnek néha :I A múltkor 14 órát melóztam... rugalmas munkaidõ pedig = bemehetsz korábban, eljöhetsz késõbb. De legalább van munkám, és ez a legfontosabb 😉

Gfreiter
Nyem, ma szundi van 😊 Hétfõ szabinap 😉 Inkább elmeek tejér... (holnap viszont megint.... )

Sadist
Ezt rakd be a vicc topikba. Ott úgyis most Daza nyomja a hülye vicceket, ez legalább kicsit feldobná a topikot 😊

Mighty
Egy szõke bemegy egy "Nemzetközi Üzenetküldõ Központ"-ba és azt mondja:
- Egy üzenetet szeretnék küldeni az anyámnak a tengerentúlra.
- OK, 300 euró lesz.
- Nekem nincsen annyi pénzem, de bármit megtennék. - így a szõke.
- BÁRMIT????
- Igen igen, bármit.
- Rendben - mondja a férfi, és átmegy a háta mögötti kis raktárhelyiségbe.
- Jöjjön be és zárja be maga mögött az ajtót!
A szõke bemegy, bezárja.
- Térdeljen le, és húzza le a cipzáramat.
Letérdel, lehúzza...
- Gyerünk, vegye ki... - mondja a férfi.
A szõke elõveszi, és mindkét kézzel megragadja. A férfi becsukja a
szemeit és azt mondja: - "OK, kezdje!"
A szõke odahajol, jó közel tartja a szájához, majd tagoltan elkezdi:
- Halló, mama, hallasz engem???

ma már suli van ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Neked nem suliban kéne lenned??

XCoMA
Most meg én!

Dexa
...most keltem...
😛

[HUN]Crassus
En mar fel oraja melozom pupakok.😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter éééébresztõ!!!
munka van😊
XCoMA
Próbálok!😄
De néha meg abbamarad!:S

Egy elkötlezett fan nem adhatja csak így fel!

azt mondtad te így nem tudsz játszani😊)

no label szvsz mindenkinél elõfordul, remélhetõleg a patch majd kijavítja...
XCoMA
én jáccok

Mizu mindenki peccset tölt vagy mindenki jáccik?

burkusdió
rtenksz,de már megvan

XCoMA
Én így nem tok jáccani!

Sadist

burkusdió
jah,mostmárt megvan... :S

modellmaker
americasarmy.hu -> Downloads -> Punkbuster

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

burkusdió
bocsmá,hogy ilyen hülye vagyok,de nem tudna valaki egy közvetlen linket a kliens letöltéséhez,mert én seholse találom... :S

burkusdió
htx

burkusdió
nah én azt nem olvastam el...

Sadist
Nyisd meg az America's Army\System mappában az Armyops.log-ot, valamilyen szövegszerkesztõvel és keress benne ilyen kifejezést: kick notification. Ott írni fogja, hogy miért lettél kidobva a szerverrõl.

Frissitsd a punkbusteredet...
www.evenbalance.comról leszeded a pbweb.exe-t és bemásolod a játék pb könyvtárába, majd futtatos....

DE HA JÓL EMLÉXEM EZ IS LE VAN IRVA AZ AA.HU FAQ-BAN !!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

burkusdió
hy all! tud nekem valaki segíteni???? miért dob le mindig mindenféle szerver?? semmi hibaüzenet,semmi figyelmeztetés,csak egyszerûen kidob... de ezt egy csomószor eljácca velem,akármilyen szerverre megyek... segítsetek plíz!!!

XCoMA
Emberek miért dobálja ki a játék 20 percenként ezt a hibaüzenetet:

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2602 MHz with 1022MB RAM
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 PRO ATLANTIS (6476)

General protection fault!

History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

patacsi HUN
1.6- nál találkoztam Rush mesterrel ( kérdezte, hogy miért nem fórumozok, én meg mondtam, hogy nincs rá idõm... )

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

mert a pb csak egy idõ után bannolja, meg aztán lehet, hogy friss cheatet használ...
esetleg hazudik...
akármit csinálok mindig ez van 😞 ma is volt egy emberke vmi lengyel és írkálta hogy így hekkel meg úgy..pb nem ér semmit meg minden..mind1 mentem jó8

hacks

köszke,tehát erõs idõzavarom van😞