America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
HEEEEAAAADZ UP! 😉

már nem emlékszem pontosan, de ki kellett dobnia...
régifajta leporellós szerkentyûje volt
Sadist
És azt hogy? Össze vissza rángatta a fejet vagy hogy? Mert azt pl. el tudom képzelni, hogy alaplapnak kicsinálja a BIOS-át, vagy a CD-ROM-nak átírja a firmwarejét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hogyne tudna...
egy ismerõsömnek a régi szép idõkben a nyomtatóját tette tönkre egy vírus...
Sadist
Micsoda? Ez most akkor csak egy pánikkeltõ üzeneteket küldözgetõ vírus vagy mi?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Slow
most olvasgattam norton honlapját, asszem ez csak pánik, bocs 😊
gondoltam jobb minél elõbb pánikba esni 😉

nézzétek meg ti is (én angolom nem igazi és csak átfutottam...)
Virtual Card for You

Sadist
Akkor valójában tud egy szoftveres vírus hardveres kárt tenni? Mert én már hallottam egy csomó mindent: valaki szerint lehetetlen, mások szerint pedig vannak olyan vírusok, amik kinyírják az alaplapot vagy a CD-ROM-ot. Állítólag a régi C64-es idõkben egy floppy meghajtó szerelõ írt egy programot, amivel kiakasztotta a floppy meghajtók fejét, ezért az áldozatoknak hozzá kellett menniük, hogy megjavíttassák.

Slow
FIGYELEM!:
Egy uj virust fedeztek fel a Microsoft-nal, az eddigi legroszabbat, ami ellen egyenlore nincs vedelem.
A virus egyszeruen megsemmisiti a hard disk egy reszet. A kovetkezokeppen mukodik: elkuldi sajat magat mindenkinek a cimlistadon "A Virtual Card for You" cimen. Amint a lap megnyitasra kerult a computer lefagy, es ujra kell inditani. Amikor a ctrl+alt+del
billentyuk lenyomasra kerulnek a virus megsemmisiti a Zero Sectort vegervenyesen kart teve a hard disk-ben.
A CNN hirei szerint a virus nagy riadalmat keltett New York-ban.
NE NYISS MEG MAILEKET "A VIRTUAL CARD FOR YOU" / EGY VIRTUALIS KEPESLAP NEKED/ CÍMEN - MEG AKKOR SEM, HA ISMERED A KULDOT! AZONNAL TOROLD A LEVELET

Sadist
Mert már-már pofátlanul alacsony a pinged 😊
Valószínû PB dobál ki. Próbáld meg frissíten vagy pedig nézz bele az armyops.log fájba valami szövegszerkesztõvel. Abból talán ki lehet deríteni, hogy pontosan miért dobál ki.

a ping-re 0-át ír ki mindig belépek a játékba és ugy 1 perc után kidob.mitõl van?
Dexa
elég lesz hónap...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
de ahhoz szûrnie kéne tudni mindazokat akik használnak vmi pluszt... és ennyi erõvel már a PBseknek is át lehetne küldeni az infókat...
hardware ban oszt' csókolom...
😉

de most ne is mutogassatok csíterekrõl szóló képeket nekem mert az a délelõtti hardware ban az most kicsit megnyugtatott szal nem szeretném még ma a feelinget Lveszíteni...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Az ilyenre kéne írni egy vírust, ami megfertõz minden aimbotot/wallhacket/stb. programokat és a használójának minden 2. lövésnél fix jamje lenne Nem rontaná el a játékélményét...Nyugodtan nézhetné tovább a tisztességes játékot spectator módban

Dexa
bár most elõbb fel tudtam menni a usn klán mecgenyás szerverére de ott sem vót honor...
de lehet hogy akkor vmi gond nálam is van...
na mindegy
kis pihi...

Dexa
néztem én is egybõl...
de nem tom...
ASE-t frissítettem, újraindítottam...
egy us army official szervert sem lát nálam még mindig, csak és kizárólag klánszervereket...
megcsekkoltam beállításokat...
amelyik szerverre elõbb fel tudtam menni ott egyiken sem volt honor és megkaptam hogy password is incorrect for this username, no user record... és a többi...
szal csak ezé' érdeklõdtem...

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
addig a készülõ pecsüket is feltolhatják amíg nem orvosolnak 1-2 lényegesebb dógot...
mert ami most néha van...

Mighty
Már miért ne lehetne? Csak jól be kell lõni a PB configurációs állományt. Tény, hogy adminként belépve nem mûködnek a PB parancsok, de egy elõredefiniált, jó beállításokkal nincs probléma.

A fegyvert is szerintem a hack tünteti el, hogy minél többet lásson a csóka...

Dexa
baj van az orroddal?
😉

Sadist
Szép bizonyíték képek! Kíváncsi vagyok, hogy tudtak ilyen képeket csinálni, mert a PB-vel nem lehet már képeket kérni a játékosoktól. Amúgy az elsõ képen a fegyver helyén az ott micsoda? Az is a SKILL része?

Sadist
Pecs szagot érzek

Dexa
há' má' én fogom õket...

Mighty
Ha esetleg talalkoznátok az OFP klán tagjaival (többnyire CSAR-on tolják), ne lepõdjetek meg, ha skillesen játszanak.
Jesus_manson, GIT-R-DONE

Gfreiter
Semmit, félrenyomtak valamit, és maguknak osztották ki a hardware bannt 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
vagy csak nálam vannak ilyen gondok most?
hm...
😞

Dexa
nos honorok megen Ltûntek a szervereken (az összesen vagy csak azokon amiken jártam? )... auth vagy van vagy nincs... ase nálam nem talál egyetlen egy us army official servert sem...
annyira nem rózsás a helyzet...
kérdezem én: most mit csinálhatnak?

Gfreiter
LoL, mi bajod a cseresznyés jéggel? 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Csodálatos délután??? Cseresznye nagyságú jég esett, nincs TV adás, a routerem meg már 2X újraindult az áramingadozás miatt!

Sadist
Végül is én is csak véletlen mentem föl egy olyan szerverre. Gondoltam kicsit noob vadászatot tartok . Aztán mikor furcsaságokat tapasztaltam (golyóálló emberkék, 10 honoros mozgás közben egyetlen lövéssel fejbelõ, szóval a szokásos SKILLek) utána néztem meg, hogy a szerveren nincs is PB engedélyezve. Azóta már nem is látogatok ilyen helyeket.

Gfreiter
Hardware ban rulZ, csak nehogy a PB nme frissítés miatt is osztogassa...

Gfreiter
Ne mán gyerekek, hogy senki nem jáccik egy ilyen csodûlatos délután 😞

Ahet
Gondolom oda nem "Sadist" hanem "Mazohist" neven mesz fel..

The gods have disconnected you ...

Dexa
megy a halál oda...
😉

Sadist
Menj föl egy PB nélküli szerverre. Ott még a 10 honoros taknyos noobok is meg tudnak lepni egy-egy fejlövéssel

Dexa
na végre láttam az elsõ hardware ban-t...
nem sokat jelent mert még akadnak SKILLes gémerek, de azért mégis...
😉

Gfreiter
akkor 10 lityi tej rendel a 10 cicának...

Gfreiter
FÉLHAT!!!!!

Sadist
Na ezt tényleg nem tudtam 😊 De emlékszem, hogy egyszer valaki berakta, nekem meg annyira megtetszett, hogy ez lett az avatarom az AA.hu-n.

szvsz te még nem tudod, hogy ez a topik kabalamacskája...
kb 10-szer volt berakva
Mighty
Igen? Nem emlékszem

Sadist

Némmeg Army.hu-n az avataromat Asszem ráadásul pont te linkelted be

Mighty
Nééé már, mit találtam:

Asszem még nem volt itt.

patacsi HUN
ez egyébként új ablakban van megnyitva 😉 de akkor maj' lekapom a fejlécet...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Én már kipróbáltam. Jónak ígérkezik, de szerintem is külön ablakban kéne megnyitni.

repro
nem jó, h megnyitja a frameket is. tökig tisztán külön ablakban kéne szvsz.

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
lécci teszteljétek az http://americasarmy.hu- n a CHAT- et és a hibákat jelezzétek.
köci 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
érdemes ezt a cikket elolvasni ezügyben...
végül is egy normális csapatvezetõ hiányzik, amolyan tour-manager, mint a profiknál, akinek szót fogad a sportoló...

Free
Ment a szavazat és ezt nem tartom OFF nak ez kell. Bár megmondom õszintén egyre inkább kezdek kételkedni benne hogy ezek a peticiók L is jutnak a célhoz.
Azért bizakodjunk

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
1118.

vote

F6

<én már aláírtam>