America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbe sehol nem írja, h tönkretenné a gépet.
Ami ide van írva azt eddig is tudtuk. Minden játékos egyéni GUIDdel rendelkezik, amiben le van kódólva a hardver konfigurációja. Tehát ha csal és GUID ban-t kap, akkor arról a géprõl már nem fog tudni Armyzni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
És mért' került le a User-Ranklist-rõl????
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
• New Multiplayer Map: SF Oasis
• Fixing "ROE" URL on support page and new-map URL
• Disable "set" command for non-config variables
• Fix spinny weapon freezing on level change
• Fix Auth Failure messages that have a URL
• Added "Invalid Group" failure message
• Save Group information to savefile
• Notify the player before joining a server that has Group restrictions
• Various game crash fixes "
Szóval megin semmi új...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
pedig lehet, hogy a következõ patchnél már 200 a határ...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ez nem emberi stat.....tudom ,emrt NINcs olyan,hogy ne haljon meg az ember 1x2x egy kósza gránáttól egy NooB ultraidétlen kemphelyén leadott lövéstõl egy másik skilles(VALÓBAN SKILLES) játékostól.....BULLSHITT
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
én csak leírtam hogy semmi értelme ilyen dolognak... me' egy pb programhiba miatt senki sem akar szopni...
ennyi
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
szal mondom ennek ezért nincs sok jövõje mert megkockáztatnák a pereckedéseket szándékos károkozás miatt?
nem hiszem...
mondom max csak ha aláíratnak minden egyes játékossal egy szerzõdést amiben minden felhasználó vállaná a szerzõdésben foglaltakat miszerint ha csal... akkor ilyen és ilyen dolog történhet...
nem?
szal minket nem fognak hagyni rendesen játszani mert így több a pont, freg... nemde?
http://zsigmi.php-nuke.hu/quake/modules.php?name=News&file=article&sid=38
Gondoljunk csak bele hogy ilyen megoldással lehet megelõzni de abban van igazad hogy károkozással lehet õket beperelni.Igenám azok a csiterek mennyi kárt okozott már nekünk?Miért veszik el a kedvünket azzal hogy minél több pontot vagy honort szereznek maguknak?Miért nem csinálnak olyan szervert amiben teljes mellszéllességgel csalhatnak de hagyják békén bennünket tiszta játékkal játszani!!!Gondolom nem tévedtem ebben?
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
nemde?
kérdezem én tanult ármis kollégákat... nem így van?
mármint ha vmi írás nem rögzíti a dolgot hogy te Lfogadod a feltételeket stb akkor végül is szándékos károkozás lenne...
vagy nem?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
de a gondolatnál leragadtam egy picit...
most arra a kis lökésre várok ami majd eljuttat a "korházba" :)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
hát én sem ismerem ki magam meg kell, hogy mondjam...
Lehet, hogy ez a kérdés kicsit elhamarkodott volt...
Egyenlõre még a win partíciót sem látom :D
azért köszi ha tovább jutok...
indítasz egy terminált, majd beírod
sh ./ide írod a file nevét
Remélem így menni fog. :)
Tudna nekem valaki segíteni.?
Army-t Linux alá...?
(már megvan az ARMY_LINUX.BIN)
Köszi
Igazából nem értem, hogy miért nem lehet több energiát fektetnie a fejlesztõknek egy rendes anti-cheat progi fejlesztésébe. Sztem egyre aggasztóbb a helyzet.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ha észre is veszed, h valaki skilles, még akkor se biztos, h csítel.
nagyon paranoiásak vagytok ám :P
N0 TXT TLK PLZ!4!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
már beszélgethetünk tovább a peccsrõl, csíterekrõl, miegymásról...;)
E.Gy.B.E. Airsoft Team

2.2 = 2.2
kijött nekem is...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"