America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
"Az Even Balance nemrég bejelentette a hardveres védelmet a szoftverlopók ellen. A PunkBuster legújabb verziója már kódot (GUID) készít a számítógép hardvere alapján. Ez a kód csak az adott számítógépre jellemzõ, tehát egyértelmûen azonosítható vele a gép. Illegális szoftverhasználat esetén a rendszer letiltja a játéklehetõséget az adott géprõl. Ez a tiltás örök, tehát ha valaki illegális játékát szeretné használni, elõbb-utóbb szüksége lesz egypár új hardvereszközre/PC-re."

Ebbe sehol nem írja, h tönkretenné a gépet.
Ami ide van írva azt eddig is tudtuk. Minden játékos egyéni GUIDdel rendelkezik, amiben le van kódólva a hardver konfigurációja. Tehát ha csal és GUID ban-t kap, akkor arról a géprõl már nem fog tudni Armyzni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
mivan ragtapival, doppingolt õ is bázzzzzzzz?????
És mért' került le a User-Ranklist-rõl????

patacsi HUN
kéne tapasz mailcíme... pls

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

akkor idd meg a tejedet:)
Gfreiter
"New Multiplayer Map: SF Taiga
• New Multiplayer Map: SF Oasis
• Fixing "ROE" URL on support page and new-map URL
• Disable "set" command for non-config variables
• Fix spinny weapon freezing on level change
• Fix Auth Failure messages that have a URL
• Added "Invalid Group" failure message
• Save Group information to savefile
• Notify the player before joining a server that has Group restrictions
• Various game crash fixes "

Szóval megin semmi új...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lol, ragtapi újrakezdte...
pedig lehet, hogy a következõ patchnél már 200 a határ...
[HUN]Crassus
Júúj DEXA ,de felqurta az agyam ez a gyerek!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Pipeline-on másfél órán keresztül halál nélkül...hehhh

[HUN]Crassus
LOOOL ez a gyerek ezt komolyan gondolja????? ESZEM FASZOM MEGÁLL..........csíter klán PFFFFFF
Ez nem emberi stat.....tudom ,emrt NINcs olyan,hogy ne haljon meg az ember 1x2x egy kósza gránáttól egy NooB ultraidétlen kemphelyén leadott lövéstõl egy másik skilles(VALÓBAN SKILLES) játékostól.....BULLSHITT

Dexa

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
nem olvastam...

én csak leírtam hogy semmi értelme ilyen dolognak... me' egy pb programhiba miatt senki sem akar szopni...
ennyi

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

lóbébi
Nem tudom hogy olvastad azt az oldalt amit megadtam az elöbbi hozzászolásomon?Kiváncsi lennék hogy mi a véleményed?

Dexa
csít szerverek most is vannak de az nem poén csít csít ellen és elég sok szerveren csak pl sniper fegyót engednek "csítelni"...

szal mondom ennek ezért nincs sok jövõje mert megkockáztatnák a pereckedéseket szándékos károkozás miatt?
nem hiszem...
mondom max csak ha aláíratnak minden egyes játékossal egy szerzõdést amiben minden felhasználó vállaná a szerzõdésben foglaltakat miszerint ha csal... akkor ilyen és ilyen dolog történhet...
nem?

szal minket nem fognak hagyni rendesen játszani mert így több a pont, freg... nemde?

lóbébi
Onnan olvastam és komolyan fontolgatják!
http://zsigmi.php-nuke.hu/quake/modules.php?name=News&file=article&sid=38
Gondoljunk csak bele hogy ilyen megoldással lehet megelõzni de abban van igazad hogy károkozással lehet õket beperelni.Igenám azok a csiterek mennyi kárt okozott már nekünk?Miért veszik el a kedvünket azzal hogy minél több pontot vagy honort szereznek maguknak?Miért nem csinálnak olyan szervert amiben teljes mellszéllességgel csalhatnak de hagyják békén bennünket tiszta játékkal játszani!!!Gondolom nem tévedtem ebben?

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Sadist
Amúgy a PB csítelésért "csak" GUID bant oszt. Hardver bant abban az esetben kap valaki, ha a PB-t magát próbálja meg feltörni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
jah és még annyi hogy ha vmi miatt szaraxik a cucc, mármint a PB (nem egyszer volt már ilyen) és netalán mégis lenne ilyen ami kárt okozhatna a gépeden... ki vállaná a felelõsséget hogy én nem csaltam csak a progi hibájából vmi kár ért engem... nem térítené meg senki sem szal ennek így nem lenne sok értelem szerintem mármint ilyen proginak...

repro
de. károkozás biztos nincs, mert így széjjelbaszhatok 3. fél gépét is akár.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nézdd meg az aa.hu-n (fent a link). Fórumban találsz egy kis Linuxos segítséget.. valahol (Keresõ: Linux :) )

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
de most gondoljunk bele... ha tönkretesz hardware-t, software-t a cucc akkor beperelhetõek lennének szándékos károkozás miatt hacsak nem íratnak alá vmi szerzõdést... akármint amiben te vállalod azon feltételeket hogy amennyiben csítelsz akkor xy fordulhat elõ nálad...
nemde?

kérdezem én tanult ármis kollégákat... nem így van?
mármint ha vmi írás nem rögzíti a dolgot hogy te Lfogadod a feltételeket stb akkor végül is szándékos károkozás lenne...
vagy nem?

Már van hardver ban.Láttunk egypár ilyen esetet megörökítõ képet :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

:) ja benéztem mert gondoltam kipróbálom a linuxos Armyt
de a gondolatnál leragadtam egy picit...
most arra a kis lökésre várok ami majd eljuttat a "korházba" :)
[negativ] Cirek
jé egy Choi! :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

THX

hát én sem ismerem ki magam meg kell, hogy mondjam...
Lehet, hogy ez a kérdés kicsit elhamarkodott volt...
Egyenlõre még a win partíciót sem látom :D

azért köszi ha tovább jutok...
zotyesz
Nem vagyok egy Linux ász,(inkább lamer :)), de UHU és SuSe alá így ment fel:
indítasz egy terminált, majd beírod
sh ./ide írod a file nevét

Remélem így menni fog. :)

lóbébi
Egyébként 1 hónapja nem játszottam a kibxxxxtt csíterek miatt mivel nagyon tönkretették a játékkedvemet!Nagyon szeretném már hogy végre eltünjenek de ez álom marad.

lóbébi
Inkább olyan pb-t találjanak a fejlesztõk amivel a csalókat örökre kizárhatják!!!!!Olvastam pl. hogy közeljövõben olyan pb-t dob ki piacra ami tönkreteszi pár hadvert amikor csalnak.Vagyis csalóknak új készülékeket kell venni amikor játszani akar megint.Csakhogy honnan tudják hogy pl. én tiszta vagyok mégis csalónak bélyegeznek meg!?Lóbébi

Hello mindenki!
Tudna nekem valaki segíteni.?
Army-t Linux alá...?
(már megvan az ARMY_LINUX.BIN)

Köszi
Cactus
Egyetlen dolog, amiben bízhatsz, az a PB (ill. Cdc). Csakhogy nagyon ritka ám, hogy fognak is valamit.
Igazából nem értem, hogy miért nem lehet több energiát fektetnie a fejlesztõknek egy rendes anti-cheat progi fejlesztésébe. Sztem egyre aggasztóbb a helyzet.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

repro
10thSG a nagy anticsíter csapat. nekik van valami leírása, de kb nem jó semmire.
Ha észre is veszed, h valaki skilles, még akkor se biztos, h csítel.

nagyon paranoiásak vagytok ám :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Valaki nem tud egy leírást, hogy hogy lehet felismerni legkönnyebben a csítereket? Mert néha a SKILL és a skill között nehéz különbséget tenni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Slow
na de pompás, köszi :)

már beszélgethetünk tovább a peccsrõl, csíterekrõl, miegymásról...;)

Sadist
Chip & Dale - Csipet-csapat. Mondom, hogy abban, ha nem hiszed nézz utána. Amúgy a gonosz macskát hívták úgy, amelyik mindig ocsmány kék zakóban volt.

Slow
ne de télleg, fontos, mert szétb*sz a kiváncsiság...:)

Sadist
Csipet-Csapatban :)

Slow
off
nem tudjátok milyen mesében volt a Pukkandúr?
on

Nyers
Éljen-éljen! ;) 100 honor fölött a tracker mit számol? LOÁL

My Life for Freedom!

hiba
bazel mi ez a cicus ott a jobb sarokba? :)

[HUN]Crassus
jesszus 491!!!-en szavaztak rá a "user rating"-el:)

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
Köszöntsük nagy Hurrával az elsõ 100-as Honorú Magyar Playert! HURÁÁ:)

Hmm...honnét?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Már töltöm is le!!!

[HUN]Crassus
Az éjjel olvastam az ún.:GHURKA v. GURKA harcosokról akik az angol hadseregben szolgálnak hát halljátok azok aztán ultradurván nyomják.

0.9 + 1.3 = 2.2
2.2 = 2.2

kijött nekem is...
Gfreiter
Hol láttad ezt? Én nem találom sehol :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Mér ilyenkor kell kijönnie? Mér nme tud akkor kijönni, amikor mindenki hazajön a melóból??

Gfreiter
Nemá, télleg? És mit tud???

[HUN]Crassus
2.2 KIJOTT!!!!